کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام
مي خواستم بدونم در آزمايشات ژزشكي كه در دبي يا تركيه انجام مي شود سي تي اسكن مغز يا MRI نيز انجام مي شود؟
تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 19:53)mjh نوشته:  با سلام
مي خواستم بدونم در آزمايشات ژزشكي كه در دبي يا تركيه انجام مي شود سي تي اسكن مغز يا MRI نيز انجام مي شود؟

نه دوست گرامی.مگر پزشک معتمد سفارت به بیماری خاصی مشکوک بشه.اونم خیلی بعیده
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان:
(2010-10-18 ساعت 19:53)mjh نوشته:  با سلام

دوستان عزیز باور کنید فقط یک آزمایش خون ساده برای تشخیص اعتیاد و تست HIV (ایدز) هست به علاوه یک عکس از قفسه سینه برای تشخیص سل و اگه لازم باشه واکسن های مورد نیاز.
فقط همین....
نه آزمایش ژنتیک میخواد نه MRI و نه سی تی اسکن...
تشکر کنندگان:
(2010-09-30 ساعت 13:17)shamim نوشته:  
(2010-09-29 ساعت 17:10)farzad.s نوشته:  
(2010-09-28 ساعت 12:44)satusa نوشته:  [quote='farzad.s' pid='78344' dateline='1285656267']
کسی جواب من را نمیده
دوستانی که واکسن ها را کامل زدن می شه لطفا بگید کلا چند تا مهر توی کارتتون زدن؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

5 مهر مربوط به واكسنهاي دوران طفوليت
2د مهر مربوط به كزاز-ديفتري
2 مهر مربوط به MMR
3 مهر مربوط به هپاتيت (كه البته مهر سوم من هم هنوز نخورده)
جمعا 12 مهر براي شرايط معمولي

در صورت سن بالا و يا شرايط ديگر، موارد ديگه هم اضافه ميشه مثل آنفولانزا و يا آبله مرغان كه اونگان بي برو برگرد ميزنه و ...

ممنون از جواب کاملتون دوست عزیز
دوستان معمولا اگر کمی در نوشته های قبلی جستجو کنید جواب سوالهاتون رو میگیرید. قبلا هم گفتم 5 واکسن دوران طفولیت نبودنش در کارت مشکلی ایجادنمیکنه. آنفولانزا بری 50 سال به بالا هست و دکتر اونگان هم اینطور نیست که بی برو برگرد آبله مرغان رو بزنه. البته آقای اونگان میزنه ولی خانم اونگان ازتون میپرسه که قبلا گرفتید یا نه؟ اگر علامتی رو نشون بدید که قبلا آبله مرغان گرفتید دیگه بهتون نمیزنه واسه منم نزد

من به خانم دکتر انستیتو پاستور گفتم که من آبله مرغان گرفتم ولی مدرکی برای اثباتش ندارم که دکتر معتمد سفارت برام واکسن نزنه . برام یه آزمایش خون نوشت و گفت که اگه تو خونم داشته باشم برام تو کارتم واکسنشو وارد می کنه.
هزینه آزمایش خون هم نفری 7500 شد و تو همون انستیتو برامون انجام دادند.

(2010-10-07 ساعت 20:04)farshidkhalafi نوشته:  
(2010-10-06 ساعت 16:17)bbboys1981 نوشته:  سلام بر دوستان
یک خبر خوب برای آنها که تا بحال آبله مرغان نگرفتن.انستیتو پاستور شعبه تجریش واکسن آبله مرغان(Varicella Zoster)رو در دو نوبت ارائه میده که البته برای هر نوبت نود و پنج هزار تومن باید بپردازید.

دوستان واکسن آبله ترکیه ارزونتره یعنی 70 دلار.البته روزی که ما رفتیم مطب دکتر لطف کردن به همه تزریق کردن چه قبلا گرفته باشی چه نه.یک توصیه به همه دوستان دارم.من تمام واکسنها رو زده بودم.چیزی نمونده بود اما دکتر به من و همسرم دیفتری-کزاز رو باز زد Sad دوستان قبلا هم گفته بودن که منطق دکتر اینه که این واکسن رو سه بار باید زد و کسانی که دو بار هم زده بودند باز نوش جان کردند.اما با ما دوستی بود که هفته قبلش واسه اولین بار این واکسن رو زده بود و 70 دلار به نفعش شد.دکتر اونگان خیلی پول دوست داره.پس بهونه دستش ندید و یکی دو هفته قبل از رفتن به آنکارا واکسن دیفتری-کزاز رو بزنید یا مهرش رو بزنید تو کارتتون که به جای هزار تومن 70 دلار ندید.
موفق باشید Smile

یعنی من که دو نوبت تو کارتم خورده بازم باید برم بزنم؟
خانم دکتر گفته دیگه نباید بزنی
تشکر کنندگان: javidk ، satusa
دوستان عزیز؛ نوبت سوم واکسن هپاتیت ب من 12/9 هست و تاریخ مصاحبه ام 12/8 . حالا این واکسن رو ایران بزنم؟ یا دکتر تو ترکیه اجازه میده بعد برگشت تو ایران بزنم؟ مرسی

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان:
(2010-10-19 ساعت 17:41)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛ نوبت سوم واکسن هپاتیت ب من 12/9 هست و تاریخ مصاحبه ام 12/8 . حالا این واکسن رو ایران بزنم؟ یا دکتر تو ترکیه اجازه میده بعد برگشت تو ایران بزنم؟ مرسی

rayan عزیز من هم مثل شما بودم نوبت سوم هپاتیت را فرصت نکردم بزنم برا همین با همون دوتایی که زده بودم رفتم مصاحبه و مشکلی هم پیش نیومد.
شما به نظر من اگه میتونی نوبت سوم را بزنی خوب اینکارو انجام بده و اگه هم نمیتونی همین طوری برو . فکر نمیکنم مساله ای پیش بیاد.

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-10-19 ساعت 17:41)rayan.s نوشته:  دوستان عزیز؛ نوبت سوم واکسن هپاتیت ب من 12/9 هست و تاریخ مصاحبه ام 12/8 . حالا این واکسن رو ایران بزنم؟ یا دکتر تو ترکیه اجازه میده بعد برگشت تو ایران بزنم؟ مرسی
سلام رايان جان
من يكبار كه با يك دكتر صحبت مي كردم بهم گفت كه واكسن را امكان دارد كه از تاريخش مقدار كمي ديرتر بزنيد ولي زودتر از تاريخش اين كار را انجام ندهيد. به نظر من در اين مورد ابتدا با يك پزشك مشورت كن كه از لحاظ پزشكي مشكل نداشته باشه.
آرزوي مصاحبه اي خوب برات دارم.

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
تشکر کنندگان: rayan.s
من هپاتیتمو 10 سال پیش 3 مرتبشو زدم. رفتم پاستور خانم دکتر به من گفت دیگه نزن. مهرشم زد، اما تاریخ 10 سال پیش رو زد. بمن گیر نمیدن که دیگه؟ مثلاً بگن 10 سال شده و باز باید میزدی؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان:
(2010-10-20 ساعت 00:29)peyman2011 نوشته:  من هپاتیتمو 10 سال پیش 3 مرتبشو زدم. رفتم پاستور خانم دکتر به من گفت دیگه نزن. مهرشم زد، اما تاریخ 10 سال پیش رو زد. بمن گیر نمیدن که دیگه؟ مثلاً بگن 10 سال شده و باز باید میزدی؟
من هم شرايط مشابه شما را داشتم . رفتم آزمايش دادم چون مقدارش در حد مجاز بود موردي نداشت ولي به خانوم دكتر گفتم اگر ميشه به من يك booster هم بزنيد كه بهم گير ندن. اونم لطف كرد و گفت كه يك بوستر بهم بزنن و تو كارتم هم وارد كرد. شما هم اين كار را كني بهتره ولي اگر بتوني آزمايش نداده booster را بزني بهتره چون آزمايشش با دفترچه نزديك به 50000 تومان شد.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی

تشکر کنندگان: rayan.s ، peyman2011 ، frozen mind
سلام بچه های گل مهاجر سرا

یک هفته مونده به پرواز ، بالاخره رفتم تجریش و کارت واکسیناسیون رو گرفتم.
خانمم هم چون کار داشت نیومد، ولی اون خانم دکتر مهربون زحمتشو کشید.

خیلی خانم خوبی بود.
خدا عمرش بده، سریع کارمو انجام داد
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maxsupermax
(2010-10-21 ساعت 01:28)success نوشته:  
(2010-10-20 ساعت 00:29)peyman2011 نوشته:  من هپاتیتمو 10 سال پیش 3 مرتبشو زدم. رفتم پاستور خانم دکتر به من گفت دیگه نزن. مهرشم زد، اما تاریخ 10 سال پیش رو زد. بمن گیر نمیدن که دیگه؟ مثلاً بگن 10 سال شده و باز باید میزدی؟
من هم شرايط مشابه شما را داشتم . رفتم آزمايش دادم چون مقدارش در حد مجاز بود موردي نداشت ولي به خانوم دكتر گفتم اگر ميشه به من يك booster هم بزنيد كه بهم گير ندن. اونم لطف كرد و گفت كه يك بوستر بهم بزنن و تو كارتم هم وارد كرد. شما هم اين كار را كني بهتره ولي اگر بتوني آزمايش نداده booster را بزني بهتره چون آزمايشش با دفترچه نزديك به 50000 تومان شد.
موفق باشيد
راستي شنيدم كه به تازگي اين آزمايش را در خود انستيتو پاستور با قيمت مناسب انجام مي دهند.
موفق باشيد

تشکر کنندگان:
(2010-10-27 ساعت 14:33)success نوشته:  
(2010-10-21 ساعت 01:28)success نوشته:  
موفق باشيد
راستي شنيدم كه به تازگي اين آزمايش را در خود انستيتو پاستور با قيمت مناسب انجام مي دهند.
موفق باشيد

آره انجام میدن.به من گفتن بدون دفترچه 7,500 تومن.
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri

[/font]
تشکر کنندگان: success
سلام.من شیراز هستم و درمانگاه والفجر گفته که میتواند به ما کارت واکسیناسیون بین المللی پزشکی بده اما من توی مهاجر سرا خواندم که فقط پاستوره تهران معتبره.باید چیکار کنم؟
سوال بعدیم اینه که در دبی کدام کلینیک خوبه؟ برای ازمایش یک روز زودتر برم کافیه(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟
تشکر کنندگان:
دوست عزيز ،مشكلي نيست شما ازهمان مركز بگير .درتهران كلنيك پاستور اين كارت را صادر مي كنه امادر شهرستانها مراكز ديگر .مثلا" مراكز هلال احمر .فقط دقت كن يه كارت زرد رنگ با شماره سريال بايد پربشه و مهر .
در دبي هم طبق اظهارات دوستان 2010 پلي كلينيك و NMC ارزانتر از بقيه هستند اما به نظر مي رسه تاريخ اعتبار آزمايشات پزشكي پلي كلينيك يك ساله و NMC شش ماهه باشد( NMCكمي ارزانتر از پلي كلينيك است).
(2010-10-29 ساعت 21:07)GHANARI نوشته:  سلام.من شیراز هستم و درمانگاه والفجر گفته که میتواند به ما کارت واکسیناسیون بین المللی پزشکی بده اما من توی مهاجر سرا خواندم که فقط پاستوره تهران معتبره.باید چیکار کنم؟
سوال بعدیم اینه که در دبی کدام کلینیک خوبه؟ برای ازمایش یک روز زودتر برم کافیه(یک دختر 12 ساله هم دارم)؟

شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: emankh101 ، GHANARI
دوست عزیز برید همون والفجر تمام واکسنهاتون رو مفت و مجانی بزنید و معتبر هست ولی اگه دوست دارید برید پاستور بزنید کلی هم پول بدیدBig Grin

شماره کیس: 2010AS00028XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-29
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول: 2009-July
کارنت شدن کیس: july-2010
دریافت نامه دوم: 11-august
مصاحبه: Aug-23-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: shamim ، emankh101 ، GHANARI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان