2010-10-07 ساعت 18:28
از بچه زیر یک سال آزمایش خون و عکس از قفسه سینه میگیرن ؟ مرسی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
|
2010-10-07 ساعت 18:28
از بچه زیر یک سال آزمایش خون و عکس از قفسه سینه میگیرن ؟ مرسی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
2010-10-07 ساعت 19:46
رایان جان آزمایش خون برای ردیابی بیماریهای ژنتیکی انجام میشه. بنابراین سن فرد در انجام یا انجام ندادن اون تاثیر نداره.
عکس از قفسه سینه هم الزامیه. به عبارتی همه آزمایش ها را برای بچه ها انجام میدهند. به اضافه تست تی بی (سل) تشکر کنندگان: rayan.s
2010-10-07 ساعت 20:04
(2010-10-06 ساعت 16:17)bbboys1981 نوشته: سلام بر دوستان دوستان واکسن آبله ترکیه ارزونتره یعنی 70 دلار.البته روزی که ما رفتیم مطب دکتر لطف کردن به همه تزریق کردن چه قبلا گرفته باشی چه نه.یک توصیه به همه دوستان دارم.من تمام واکسنها رو زده بودم.چیزی نمونده بود اما دکتر به من و همسرم دیفتری-کزاز رو باز زد دوستان قبلا هم گفته بودن که منطق دکتر اینه که این واکسن رو سه بار باید زد و کسانی که دو بار هم زده بودند باز نوش جان کردند.اما با ما دوستی بود که هفته قبلش واسه اولین بار این واکسن رو زده بود و 70 دلار به نفعش شد.دکتر اونگان خیلی پول دوست داره.پس بهونه دستش ندید و یکی دو هفته قبل از رفتن به آنکارا واکسن دیفتری-کزاز رو بزنید یا مهرش رو بزنید تو کارتتون که به جای هزار تومن 70 دلار ندید. موفق باشید
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ کارنت شدن: Aug 2010 تاریخ مصاحبه: 2 Sep تاریخ دریافت ویزا: Sep 4 جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر ورود به آمریکاec 10 ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
2010-10-07 ساعت 20:21
(2010-10-07 ساعت 19:46)User نوشته: رایان جان آزمایش خون برای ردیابی بیماریهای ژنتیکی انجام میشه. بنابراین سن فرد در انجام یا انجام ندادن اون تاثیر نداره. User جان به عنوان یک پزشک عرض میکنم: این حرف شما صحیحه که سن بالا یا پایین تغییری در آزمایش خون بوجود نمیاره ولی این آزمایشات با هدف دیگه ای غیر از تشخیص بیماری ژنتیکی انجام میشن. کلا انجام آزمایشات ژنتیکی از روی نمونه خون پروسه ای وقت گیر و البته گران هستند.در ضمن هر آزمایش ژنتیکی Indication انجام مخصوص به خودش رو داره. چون تا به حال دیدم که اغلب دوستان علت انجام آزمایش خون و عکس قفسه سینه رو نمیدونن خدمت همه عرض میکنم: 1.آزمایش خون برای تشخیص انواع هپاتیت, ایدز,و احیانا کم خونی انجام میشه.کلا یک آزمایش خون ساده معیار نسبتا خوبی برای تشخیص میزان سلامت بدن هستش. 2.عکس قفسه سینه ربطی به بررسی سلامت قلب نداره و برای پی بردن به وجود بیماری سل ریوی در فرد گرفته میشه.
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان تاریخ کلیرنس:21 دی تاریخ عزیمت:24 آوریل عزیمت به:Saint Louis,Missouri [/font] تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، sare ، mohsen mirzaei ، free_free ، maxsupermax ، frozen mind ، success ، AMIN3Y
2010-10-11 ساعت 19:01
با سلام به دوستان
من میخواستم بدونم اگر مدیکال رو بعد از مصاحبه انجام بدم مشکلی ایجاد میکنه؟
2010-10-11 ساعت 19:07
(2010-10-11 ساعت 19:01)peyman74 نوشته: با سلام به دوستان دوست عزیز اگر به سایت سفارتخانه سر بزنید خواهید دید که دز قسمت Interview Preparation نوشته که در روز مصاحبه ارائه جواب مدیکال الزامیه.
تاریخ مصاحبه:17 آبان تاریخ کلیرنس:21 دی تاریخ عزیمت:24 آوریل عزیمت به:Saint Louis,Missouri [/font] تشکر کنندگان: peyman74
2010-10-12 ساعت 09:32
(2010-10-11 ساعت 19:01)peyman74 نوشته: با سلام به دوستان سلام دوست عزيز مشكلي ايجاد نميكنه، ولي خيالتون راحت تره اگر قبلش انجام بدين- Case Number:2010AS25***
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams - Eleanor Roosevelt
2010-10-12 ساعت 10:12
(2010-10-12 ساعت 09:32)Adventurer نوشته:(2010-10-11 ساعت 19:01)peyman74 نوشته: با سلام به دوستان دوست من تو سایت سفارت گفته قبل از انجام مصاحبه باید پروسه مدیکال تموم شده باشه: Make sure that your medical examination is completed BEFORE YOUR APPOINTMENT DATE and bring the results of the examination on your appointment date[/align]
تاریخ مصاحبه:17 آبان تاریخ کلیرنس:21 دی تاریخ عزیمت:24 آوریل عزیمت به:Saint Louis,Missouri [/font]
2010-10-12 ساعت 11:14
توي سايت نوشته و قانون هم همين هست.
منتهي اين قانون زياد سفت و سخت اجرا نشده. كسايي بودن بدون آزمايشات پزشكي رفتن مصاحبه و مصاحبه شدن، اما آزمايشات رو براشون نقص مدرك زدن كه بعد بيارن. البته خيالتون راحت تره همون طور كه تو سايت نوشته قبل از مصاحبه كارهاي پزشكي انجام بشه. يك دفعه ديديد حالشون خوب نبود و شما اولين نفري بوديد كه اين قانون رو براتون سفت و سخت گرفتند! (2010-10-12 ساعت 10:12)bbboys1981 نوشته: دوست من تو سایت سفارت گفته قبل از انجام مصاحبه باید پروسه مدیکال تموم شده باشه:
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: kianoush ، bbboys1981 ، emankh101 ، frozen mind ، Sooshians
2010-10-14 ساعت 10:45
من ديروز كارت زرد بين المللي رو گرفتم. با كلي مهر. هپاتيتم همه رو زدم ديگه. اين كارت چقد اعتبار داره؟ با توجه به كيس نامبرم (كه احتمالاً تير يا مرداد سال ديگه نوبتم ميشه ) با همين كارت براي مديكال برم دبي گير به تاريخش نميدن؟
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر کنسولگری: ابوظبی تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد تاریخ کارنت شدن کیس: -- تاریخ دریافت نامه دوم: -- تاریخ مصاحبه: -- تاریخ دریافت کلیرنس: --
2010-10-15 ساعت 12:48
سلام مصاحبه من روز یکشنبه در ابوظبی است اگه شنبه برای آزمایش برم دیر نیست ؟ جمعه ها کلینیک تعطیل هست؟ به نظر شما چه روزی برم؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
2010-10-15 ساعت 20:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-15 ساعت 20:03 توسط Miss Delay.)
(2010-10-15 ساعت 12:48)California نوشته: سلام مصاحبه من روز یکشنبه در ابوظبی است اگه شنبه برای آزمایش برم دیر نیست ؟ جمعه ها کلینیک تعطیل هست؟ به نظر شما چه روزی برم؟ وای به قرآن این خونسردیت منو کشته... جمعه و شنبه اونا تعطیلن. باید سه شنبه یا دیگه اگه خیلی بی خیال باشی چهارشنبه بری که 5شنبه جوابتو بدن و یکشنبه ببری سفارت. تازه حتما باید تلفنشون رو از توی سایت سفارت ابوظبی برداری و زنگ بزنی به دکتر یا Email دکترو بگیری ازشون و وقت بگیری. بدون وقت ،ریسک اینکه کارتو انجام ندن به موقع خیلی بالاست.
2010-10-16 ساعت 17:09
سلام به همه دوستان عزيز من يه سوال دارم
تو پستهاي ديگه ديدم در مورد عكس از قفسه سينه و ريه گفته شده خوب يعني اگه كسي سيگاري باشه و مشكل ريه داشته باشه بهش ويزا نميدن لطفا در اين مورد اگه اطلاعات دارين بگين ؟ متشكرم
كاشكي دلم رسوا بشه دريا بشه اين دو چشم پر آبم
روزي كه بختم باز بشه بي يار بشه اون كه اومد بخوابم شهزاده روياي من شايد توي آن كس در خواب من آيد توي تو از خواب شيرين نا گه پريدم او را نديدم ديگر كنارم به خدا جانم رسيده از غصه بر لب هر روز و هر شب در انتظارم به خدا
2010-10-16 ساعت 18:37
(2010-10-16 ساعت 17:09)daryadelan نوشته: سلام به همه دوستان عزيز من يه سوال دارم دوست عزيز اصولا آزمايشات پزشكي كه از مهاجرين توسط سفارتها اخذ ميشود، بيشتر براي شناسايي بيماريهايي است كه مي تواند سلامت عمومي جامعه را به خطر بياندازد مانند بيماريهاي مسري و واگيردار و ... و فكر نميكنم سفارت آمريكا هم از اين قاعده مستثني باشد. بنابراين صرف اينكه كسي سيگاري باشد كسي را رد نمي كنند مگر اينكه بيماري خاص و يا مهمي وجود داشته باشد كه در آن صورت هم نظر نهايي پزشك معتمد سفارت ملاك خواهد بود. تشکر کنندگان: maxsupermax
2010-10-17 ساعت 10:48
[quote='daryadelan' pid='81672' dateline='1287232750']
سلام به همه دوستان عزيز من يه سوال دارم تو پستهاي ديگه ديدم در مورد عكس از قفسه سينه و ريه گفته شده خوب يعني اگه كسي سيگاري باشه و مشكل ريه داشته باشه بهش ويزا نميدن لطفا در اين مورد اگه اطلاعات دارين بگين ؟ متشكرم [/quot دوست گرامی به عنوان یک پزشک عرض میکنم: گرفتن عکس قفسه سینه برای تشخیص وجود سل ریوی گرفته میشود و سیگاری بودن در نتیجه تشخیصی آن تاثیری ندارد
تاریخ مصاحبه:17 آبان تاریخ کلیرنس:21 دی تاریخ عزیمت:24 آوریل عزیمت به:Saint Louis,Missouri [/font] |