موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام،من وهمسرم چهارشنبه 12 ژانویه وقت مصاحبه داریم.
به نظر شما دوشنبه وقت دکتر و آزمایش بگیرم خوبه یا شنبه(محض اطمینان)
ممنون میشم زودتر پاسخ بدین تا بلیط بگیرم.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-04 ساعت 13:51)abig نوشته: دوستان عزیز سلام،من وهمسرم چهارشنبه 12 ژانویه وقت مصاحبه داریم.
به نظر شما دوشنبه وقت دکتر و آزمایش بگیرم خوبه یا شنبه(محض اطمینان)
ممنون میشم زودتر پاسخ بدین تا بلیط بگیرم.
من 4شنبه مصاحبه داشتم و روز 2شنبه وقت گرفتم و مشکلی پیش نیومد.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-04 ساعت 16:06)frozen mind نوشته: (2010-12-02 ساعت 14:52)rayan.s نوشته: (2010-12-02 ساعت 14:27)frozen mind نوشته: دوستان سلام.
سوالي دارم.
روم به ديفال ... علماي مسافرخانه بيوك ارشان در لابيخانهي آن مسافرخانه افاضه فضل ميكردن كه «مدت اعتبار مديكال كودكان 2 تا 12 ساله فقط سه ماه است، نه 6 ماه».
اونا اولش به نوشتهي روي برگهي آبي استناد مي كردن كه نوشته:
«گواهيهاي سلامتي ناشي از توبركلوز فعال (سل) كه از آن به عنوان "Class B (TB)" نام برده مي شود، به مدت سه ماه پس از امضاي آن توسط دكتر و گواهي هاي سلامتي مربوط به هر نوع بيماري و يا معلوليت كه در ليست موجود نمي باشد، تا شش ماه پس از امضاي آن توسط دكتر معتبر خواهد بود»
يكي از اونا قسم مي خورد كه براي كودكش همين مسأله پيش اومده. ولي بعد از اين كه برگه آبي رو رو كردم و براش خوندم، حرفش عوض شد و گفت نه، به طور كلي اعتبار مديكال بچه ها 6 ماهه!
آيا اين علما درست ميگن؟
متن نوشته شده در برگه آبی و سایت سفارت رو عینا" براتون ارائه می کنم:
The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical reports classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the doctor’s signature date. If your case is subject to further administrative processing, or if the processing of your file is delayed due to missing documents, the medical report may expire before your visa is issued. In that case, you would be required to renew the examination and submit an updated medical report to our office before you receive your visa.
حالا اگر منظور از Class B (TB کودکان 2-تا 14 ساله اعتبارش 3 ماه . موفق باشید
رايان جان، از نقل نسخه انگليسي متن مذكور متشكرم، ولي راستش را بخواهي پاسخ شما رو با اين كه چند بار خوندم ، متوجه نشدم! البته ميدونم كه مشكل از ذهن يخ زده منه!
دوست عزیز؛ منظور من اینه که نوشته توی سایت سفارت میگه : اعتبار ویزای شما بستگی به اعتبار گزارش پزشکی داره. که اعتبار گزارش پزشکی کلاس " ب " سه ماه می باشد.حالا اگه شما معتقدید گزارش پزشکی مربوط به کودکان بین 2 تا 14 سال کلاس " ب " هست (( من شخصا" در سایت یا جایی این طبقه بندی رو ندیدم)) پس اعتبار ویزا 3 ماهه هست. حالا دوستان سال پیش که شرایط شما را داشتند بهتر می تونن نظر بدن. موفق باشید.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من تو بچگی ابله مرغان گرفتم...حالا این اصلا تاثیری داره؟ یا به هر حال باید برم بزنم؟
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من همین الان زنگ زدم پاستور گفت واحد تجریش کار نمیکنه.
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
پس برا ابله مرغان چي كار كنيم؟
هم من و هم شوهرم هر دو گرفيتم
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
پاستور تجريش يه مدت هست كه تعميرات دارند و كار واكسيناسيون انجام نميده ولي انجام آزمايش رو ظاهرا انجام ميده. به هر حال با خود تجريش تماس بگيريد. شماره تلفن اونجا تو صفحات قبلي هست.