کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان عزیز سلام،من وهمسرم چهارشنبه 12 ژانویه وقت مصاحبه داریم.
به نظر شما دوشنبه وقت دکتر و آزمایش بگیرم خوبه یا شنبه(محض اطمینان)
ممنون میشم زودتر پاسخ بدین تا بلیط بگیرم.
تشکر کنندگان:
(2010-12-04 ساعت 13:51)abig نوشته:  دوستان عزیز سلام،من وهمسرم چهارشنبه 12 ژانویه وقت مصاحبه داریم.

من 4شنبه مصاحبه داشتم و روز 2شنبه وقت گرفتم و مشکلی پیش نیومد.موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، abig ، emankh101
(2010-12-04 ساعت 14:32)rayan.s نوشته:  
(2010-12-04 ساعت 13:51)abig نوشته:  دوستان عزیز سلام،من وهمسرم چهارشنبه 12 ژانویه وقت مصاحبه داریم.

من 4شنبه مصاحبه داشتم و روز 2شنبه وقت گرفتم و مشکلی پیش نیومد.موفق باشید

ممنون دوست من،خیر ببینی
تشکر کنندگان: rayan.s
(2010-12-04 ساعت 16:06)frozen mind نوشته:  
(2010-12-02 ساعت 14:52)rayan.s نوشته:  
(2010-12-02 ساعت 14:27)frozen mind نوشته:  دوستان سلام.

سوالي دارم.

روم به ديفال ... علماي مسافرخانه بيوك ارشان در لابي‌خانه‌ي آن مسافرخانه افاضه فضل مي‌كردن كه «مدت اعتبار مديكال كودكان 2 تا 12 ساله فقط سه ماه است، نه 6 ماه».

اونا اولش به نوشته‌ي روي برگه‌ي آبي استناد مي كردن كه نوشته:

«گواهي‌هاي سلامتي ناشي از توبركلوز فعال (سل) كه از آن به عنوان "Class B (TB)" نام برده مي شود، به مدت سه ماه پس از امضاي آن توسط دكتر و گواهي هاي سلامتي مربوط به هر نوع بيماري و يا معلوليت كه در ليست موجود نمي باشد، تا شش ماه پس از امضاي آن توسط دكتر معتبر خواهد بود»

يكي از اونا قسم مي خورد كه براي كودكش همين مسأله پيش اومده. ولي بعد از اين كه برگه آبي رو رو كردم و براش خوندم، حرفش عوض شد و گفت نه، به طور كلي اعتبار مديكال بچه ها 6 ماهه!

آيا اين علما درست ميگن؟

متن نوشته شده در برگه آبی و سایت سفارت رو عینا" براتون ارائه می کنم:
The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical reports classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the doctor’s signature date. If your case is subject to further administrative processing, or if the processing of your file is delayed due to missing documents, the medical report may expire before your visa is issued. In that case, you would be required to renew the examination and submit an updated medical report to our office before you receive your visa.

حالا اگر منظور از Class B (TB کودکان 2-تا 14 ساله اعتبارش 3 ماه . موفق باشید

رايان جان، از نقل نسخه انگليسي متن مذكور متشكرم، ولي راستش را بخواهي پاسخ شما رو با اين كه چند بار خوندم ، متوجه نشدم! البته ميدونم كه مشكل از ذهن يخ زده منه! Wink

دوست عزیز؛ منظور من اینه که نوشته توی سایت سفارت میگه : اعتبار ویزای شما بستگی به اعتبار گزارش پزشکی داره. که اعتبار گزارش پزشکی کلاس " ب " سه ماه می باشد.حالا اگه شما معتقدید گزارش پزشکی مربوط به کودکان بین 2 تا 14 سال کلاس " ب " هست (( من شخصا" در سایت یا جایی این طبقه بندی رو ندیدم)) پس اعتبار ویزا 3 ماهه هست. حالا دوستان سال پیش که شرایط شما را داشتند بهتر می تونن نظر بدن. موفق باشید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، mr.amir ، javidk ، DLT
دوستان در بعضی روایات واکسن mmr 2 عدد و در برخی دیگر راوی آنرا 3 فروند ذکر کرده است؟

بنا بر احتیاط واجب چه کنیم؟Tongue
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان:
(2010-12-06 ساعت 00:29)free_free نوشته:  دوستان در بعضی روایات واکسن mmr 2 عدد و در برخی دیگر راوی آنرا 3 فروند ذکر کرده است؟

اوصیکم عباداله و نفسی عنه به تقواله و النظم امرکم و ....Cool
عرض شود آقا که در این مورد شرعی مذکوره موصوفه احتیاط واجب کفایی بر 2 مرتبه می باشد لکن چنانچه بوستری اضافه بر وجه واجب زده شود کراهت داشته ولی 3بار نیز خالی از لطف و ثواب نیست...
Smile

والسلام علیکم والرحمه اله و برکاته
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو ! Big Grin
Lol Wink
تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، free_free
(2010-12-06 ساعت 01:22)maxsupermax نوشته:  
(2010-12-06 ساعت 00:29)free_free نوشته:  دوستان در بعضی روایات واکسن mmr 2 عدد و در برخی دیگر راوی آنرا 3 فروند ذکر کرده است؟

اوصیکم عباداله و نفسی عنه به تقواله و النظم امرکم و ....Cool
عرض شود آقا که در این مورد شرعی مذکوره موصوفه احتیاط واجب کفایی بر 2 مرتبه می باشد لکن چنانچه بوستری اضافه بر وجه واجب زده شود کراهت داشته ولی 3بار نیز خالی از لطف و ثواب نیست...
Smile

والسلام علیکم والرحمه اله و برکاته

برادرا تقبل ا....
آقا من دکتر نیستم ، ادعاییم ندارم، لطفا اصرار هم نکنین!!!
ولی این واکسن MMR غیر از اشکالات شرعی بالا، مثل اینکه اشکالات جدی برای سلامتی هم داره اگر بیشتر از حدش زده بشه، پس لطفا با یه دکتر مشورت کنین....
اسعدکم ا.. بالخیر و العافیه.....
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: mr.amir ، free_free ، rayan.s ، frozen mind ، emankh101 ، satusa ، maxsupermax ، Sooshians ، farzad.s
من تو بچگی ابله مرغان گرفتم...حالا این اصلا تاثیری داره؟ یا به هر حال باید برم بزنم؟
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-07 ساعت 22:32)Zoso نوشته:  من تو بچگی ابله مرغان گرفتم...حالا این اصلا تاثیری داره؟ یا به هر حال باید برم بزنم؟
شما تشریف ببرین انستیتو پاستور، اگر دکتر رو با نشون دادن جای آبله مرغان بچگی راضی کردین که تو کارتتون مهراشو میزنه اگر نه که همونجا یه آزمایش خون میدین، اگه آنتی بادی مربوطه بالا باشه که بازم دکتر قبول میکنه و مهرهارو میزنه اگر نه که بالاخره یا اینجا واکسن رو میزنین یا به احتمال زیاد دکتر معتمد سفارت زحمتش رو میکشه.....
تشکر کنندگان: emankh101 ، Zoso ، satusa
(2010-12-07 ساعت 23:38)rokmita نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 22:32)Zoso نوشته:  من تو بچگی ابله مرغان گرفتم...حالا این اصلا تاثیری داره؟ یا به هر حال باید برم بزنم؟
شما تشریف ببرین انستیتو پاستور، اگر دکتر رو با نشون دادن جای آبله مرغان بچگی راضی کردین که تو کارتتون مهراشو میزنه اگر نه که همونجا یه آزمایش خون میدین، اگه آنتی بادی مربوطه بالا باشه که بازم دکتر قبول میکنه و مهرهارو میزنه اگر نه که بالاخره یا اینجا واکسن رو میزنین یا به احتمال زیاد دکتر معتمد سفارت زحمتش رو میکشه.....
دوستان ترجیح دادم با جزییات بیشتر بگم: اگه تو بچگی آبله مرغان گرفتید موکولش نکنید به دکتر اونگان.چون ظاهرا تا بگین زده.کاری که ما کردیم رفتیم انستیتوپاستور تجریش . یه آزمایش آبله مرغان دادیم.جوابش 1 هفته ای طول میکشه.بعد جوابو نشون دکتر همونجا دادیم.برامون مهر کرد.فقط یادتون باشه تو اونجا هم به بقیه پرسنل نگین چون اماواگر می یارن.جوابو ببرین پیش خانم دکتره(شیفت آقاهه نباشه).
موفق باشید....
تشکر کنندگان: emankh101 ، maxsupermax ، Zoso
(2010-12-08 ساعت 09:56)frozen mind نوشته:  
(2010-12-08 ساعت 01:46)rokmita نوشته:  
(2010-12-07 ساعت 23:38)rokmita نوشته:  
دوستان ترجیح دادم با جزییات بیشتر بگم: اگه تو بچگی آبله مرغان گرفتید موکولش نکنید به دکتر اونگان.چون ظاهرا تا بگین زده.کاری که ما کردیم رفتیم انستیتوپاستور تجریش . یه آزمایش آبله مرغان دادیم.جوابش 1 هفته ای طول میکشه.بعد جوابو نشون دکتر همونجا دادیم.برامون مهر کرد.فقط یادتون باشه تو اونجا هم به بقیه پرسنل نگین چون اماواگر می یارن.جوابو ببرین پیش خانم دکتره(شیفت آقاهه نباشه).
موفق باشید....

البته توجه داشته باشين كه خانم دكتر پاستور تجريش توي كارت واكسن مهر واكسن آبله مرغان نمي زنه تا دكتر اونگان فكر كنه شما واكسن زدين، بلكه فقط جواب آزمايش آبله مرغان رو در كارت واكسن وارد مي كنه و مهر مي زنه.
خانم دكتر اونگان از من جواب واكسن رو قبول كرد اما فقط به نوشته و مهر توي كارت اكتفا نكرد و جواب آزمايش را هم ديد و چون تاريخ آزمايش به فارسي نوشته شده بود، از من خواست به ميلادي تبديلش كنم.
مرسی از توضیحت دوست عزیز.ولی مال ما رو توکارتمون مهرواکسن زد.کلا خانم دکتره آدم مثبتیه و ازش بخواهین و بتونه حتما انجام میده.ولی درکل پیشنهاده دوستمونم خوبه. یعنی اگه مهر نکرد جواب آزمایشو و کارتو با هم ببرین.به هرحال امیدوارم واکسن بیمورد نخورین .
تشکر کنندگان: mitr.p ، frozen mind ، mahmood_eng ، farzad.s
من همین الان زنگ زدم پاستور گفت واحد تجریش کار نمیکنه.
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان: rokmita
(2010-12-08 ساعت 13:43)Zoso نوشته:  من همین الان زنگ زدم پاستور گفت واحد تجریش کار نمیکنه.

خوب پس.فاتحمه الصلوه..........:
تشکر کنندگان:
پس برا ابله مرغان چي كار كنيم؟
هم من و هم شوهرم هر دو گرفيتم
تشکر کنندگان:
پاستور تجريش يه مدت هست كه تعميرات دارند و كار واكسيناسيون انجام نميده ولي انجام آزمايش رو ظاهرا انجام ميده. به هر حال با خود تجريش تماس بگيريد. شماره تلفن اونجا تو صفحات قبلي هست.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان