موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این جا چه خوبه سوال رو زمین نمی مونه مرسی از راهنمایی ها و بیان تجربیاتتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-04 ساعت 13:26)hasti_banoo نوشته: (2010-07-04 ساعت 13:16)ravian نوشته: من امروز رفتم هلال احمر اصفهان و گفتم برای سفر به امریکا میخوام واکسن بزنم .خودم همسرم و پسر 6 سالم . خانم پرستار کارتهای زرد را روی میز گذاشت و یک فیش بانک ملت به من داد و گفت تشریف ببرید بیرون و اینو به حساب بریزید ،پرسیدم چقدر ،فرمودند 71000 تومن ،عرض کردم چرا ؟؟؟ فرمودند خودت و خانمت نفری 24000 تومن و کودک خردسالت 22000 تومن .
سعی کردم آرامشم را حفظ کنم و مجددا عرض کردم .. ببخشید چه واکسنهایی محبت میکنید میزنید؟ فرمودند :
مننژیت 14000 تومان
آنفولانزا 2500 تومان
هپاتیت 8000 تومان
گفتم پس MMR چی شد ؟ فرمودند مانداریم تشریف میبرید خدمت دکتری که آدرسش را خواهیم داد MMR را میزنید به 10000 تومان و TD (که نفهمیدم چیست) را به صورت رایگان خواهید زد. از شنیدن کلمه رایگان آرامش لذت بخشی در رگهایم شناور شد ولی چون در این سایت محترم قیمتهای دیگه دیده بودم بهتر دیدم اول این قسمت از سفر نامه را خدمت عالمین دهر عرض کرده و سپس اقدام کنم .
در ضمن با انستیتو پاستو نیز تماس گرفتم فرمودند مننژیت و آنفولانزا نیاز نیست ، هپاتیتت را میزنیم .
MMR را بزن هرجا دلت خواست تو هر جا رفت بدون ویروس همونجاست
بعد بیار ما میزنیم تو کارتت
القصه دوستان عزیز عنایت بفرمایید که کدام گزینه صحیح است . اصفهان یا تهران و اگر در تهران انجام شد و در ابوظبی خواستند مننژیت و آنفولانزا را هم به ما بزنند خب بسیار گرانتر خواهد شد .لطفا بنده را از الطاف خود بی نصیب نگردانید.
ارادتمند همه عزیزان
دوست عزیز عجب کیسه عظیمی دوخته شده برای مهاجرین !
اولا واکسنهای مننژیت و آنفلوآنزا اختیاری است و بیشتر برای افراد مسن و کسانی تزریق میشه که به مناطقپر جمعیتی مثل مکه سفر می کنن.
TD به گمانم همون دیفتری کزازه که همه جا رایگانه.
اما اگر هزینه ها براتون مهمه که قطعا هست و براتون مقدوره تهران تشریف بیارید. توصیه می کنم به انستیتو پاستور شعبه تجریش مراجعه کنید تا تمام واکسنهای لازم - تاکید می کنم مواردی که ضروری است از جمه MMR ، دیفتری کزاز و هپاتیت ب - را با قیمتی معادل مجانی ! براتون تزریق کنن
توضیحات کامل و قیمتها رو همونطور که در چند پست قبل این تاپیک گفتم، در این تاپیک نوشتم
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid59750
در نوبت اول تزریق ( برای سه واکسن فوق ) شما و خانمتان هر کدام باید نهایتاً 9000 تومان پرداخت کنید . در نوبتهای بعد ( برای MMR و هپاتیت ) این رقم کمتر خواهد بود چون 2300 تومان از 9000 تومان برای صدور کارت زرده که یکبار گرفته میشه.
فرزندتون هم اگر طی سالهای اخیر واکسنهای فوق رو تزریق کرده باشن با بردن گواهی واکسیناسیون به انستیتو پاستور، مهرهای مربوطه رو بدون تزریق واکسن مجدد و گرفتن هزینه ، در کارت زرد وارد می کنن.
با سلام خدمات شما دوست عزیز .یه سوال؛ میشه آدرس درمانگاه تجریش رو همراه با شماره تلفن اینجا بزارین؟ باز هم ممنون پیشاپیش.
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-15 ساعت 10:41)satusa نوشته: (2010-11-14 ساعت 19:11)frozen mind نوشته: (2010-11-14 ساعت 17:57)rezakln نوشته: سلام من آبله مرغان گرفتم ( کلی گشتم یک جا پیدا کردم کفایت می کنه یا بازم بگردم) نیاز هست تو کارت بین المللی وارد بشه یا به دکتر اونگان جاشو نشون بدم قبول میکنه یا هر کاری بکنم بی برو برگرد میزنه
با این تعریف هایی که دوستان از دکتر اونگان کردن من که ازش می ترسم ...
خانم دكتر انستيتو پاستور تجريش به ما گفت كه همون جا آزمايش تيتر آبله مرغان بديم و جوابشو ببريم آنكارا و به اونگان نشون بديم. اينطوري شايد از شر واكسن بيخودي خلاص بشيم. حالا من نمي دونم اين راه واقعا كارسازه يا نه ولي به هر حال آزمايشش خرج زيادي نداره (نفري 6750 تومن).
جواب آزمايش اگر:
- كمتر از 80 باشه، بايد واكسن بزني. زدنش براي سلامتي و آخر و عاقبتت خوبه.
- بين 80 تا 110 باشه، حد مرزيه. نمي دونم چيكار بايد كرد (پزشكان مهاجرسرا بيان كمكم!)
- بيشتر از 110 باشه، نيازي به واكسن نيست.
جواب خودم 116 بود. به اين ميگن جواب ناپلئوني! مي ترسم اونگان يه واكسن مهمونم كنه!
جواب خانمم كه پارسال آبله مرغان گرفت، 246 بود. خيالش راحته.
من همين زوديها مصاحبه دارم. اگر اونگان به نتايج آزمايش اعتنا كرد بهتون خبر ميدم.
آيا دكتر تجريش خودش بر اساس نتيجه آزمايش آبله يه مهر نميزنه؟ مثل MRR كه بر اساس اوريون گرفتن مهر ميزنه.
دوست عزیز بگو تجریش برات مهر کنه، اینجوری بعید واکسن بخوری
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-15 ساعت 03:08)smsaipa نوشته: (2010-11-15 ساعت 03:04)MOHSEN8766 نوشته: (2010-11-15 ساعت 02:39)najibise نوشته: با سلام خدمات شما دوست عزیز .یه سوال؛ میشه آدرس درمانگاه تجریش رو همراه با شماره تلفن اینجا بزارین؟ باز هم ممنون پیشاپیش.
پاستور شعبه تجریش : شریعتی، نرسیده به قدس، سمت چپ ، پایگاه شمیرانات انستیتو پاستور ( تقریبا پشت ایستگاه اتوبوس)
تلفن: 22730014
البته این روزها بدلیل خطر متروی زیرش پذیرش ندارن.
قبل رفتن حتماً زنگ بزنید.
بسیار ممنون
کیس نامبر : AS00028XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت :
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
يكي از چشمهاي من خيلي ضعيفه و شماره عينكم تغيير كرده ولي خوب بدلايلي عينكم را تغيير ندادم .ميخواستم ببينم توي تركيه چشم ها را هم معاينه مي كنند؟كه اگر كه ايجوريه من برم اينجا شيشه هاي عينكم را عوض كنم.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مخواستم اگه امکان داره برام ادرس و شماره تلفن تمام جاهایی که در دبی میتونیم برا ازمایشات پزشکی بریم بهم بگید متاسفانه هنوز نامه دومم به دستم نرسیده که از داخل اون ببینم.ممنون میشم اگه کمکم کنید