کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-12-11 ساعت 15:12)sara_217us نوشته:  یکی به من کمک کنه
من باردارم برای واکسن و عکس قفسه سینه چکار باید بکنم؟
اگر مثلا سرخچه نزده باشم چکار باید بکنم چون در دوران شیردهی هم مثل اینکه نمیشه زد چکار باید کرد؟؟
عکس قفسه سینه رو چکار کنم؟؟؟؟

مبارک باشه. چند سال پیش یکی از همکاراهای من که باردار بود افتاد زمین و پایش از چند نقطه شکست. جون اون باید عکس از پاش میگرفتند یادم میآید که فرستادندش مرکزی درتهران که تحت تدابیری خاص اینکار را انجام میداد. حالا شما هم یا ازتون عکس نمی گیرند یا نهایتا جاهای خاصی که سلامت جنین به خطر نیافته اینکار را انجام می دهند.
درباره سرخچه هم تا جایی که من مدونم پزشکان زنان خیلی روی سرخچه حساس هستند و برای خانمهای باردار سریع تستش را منویسند. تا مطمئن شوند که سرخچه گرفته یا نه؟
در هر صورت پزشک شما مطمئتا بهتر میتونه شما را راهنمای کنه
راستی شما سعی کنید تا قبل از ماههای آخر بارداری بر مصاحبه وقت از سفارت بگیرید .
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: sara_217us
(2010-12-11 ساعت 13:23)Zoso نوشته:  
(2010-12-11 ساعت 11:35)hossein93 نوشته:  
(2010-12-11 ساعت 11:19)Zoso نوشته:  خب من امروز رفتم پاستور کارت گرفتم// اصلا واکسن ابله مرغان نبود که من بخوام بزنم...انفولانزا رو هم متاسفانه نزدم! / اما برام کزاز زد چون گفت کزازی که زدی قدیمی شده باید تکرار کنی.
ببینیم چی میشه دیگه!
دوست عزیز من وهمسرم هرچه واکسن بود درایران زده بودیم وکارت واکسن ما تکمیل بود ولی دکتر اونگان این چیزا حالیش نیست به هرکدام ما یک واکسن تزریق کرد و300لیر هم پیاده شدیم تازه ازمن تست سل هم گرفت وجوابش هم دو ماه بعد میاد .خلاصه اینکه نون دونی برای خود درست کردند.بهرحال واکسنها را تکمیل کنید.

یعنی حمع هزینه دکتر برای هر نفر 300 لیر شد؟ به دلار چقدر میشه؟

ببخشید من اشتبا کردم مبلغ 310 دلاربرای دو نفریعنی برای هر یک 155دلاربغیرازهزینه ازمایش خون وعکسبرداری از سینه که ان هم مبلغ 94دلارشد.
تشکر کنندگان: Zoso
(2010-12-11 ساعت 15:12)sara_217us نوشته:  یکی به من کمک کنه
من باردارم برای واکسن و عکس قفسه سینه چکار باید بکنم؟
اگر مثلا سرخچه نزده باشم چکار باید بکنم چون در دوران شیردهی هم مثل اینکه نمیشه زد چکار باید کرد؟؟
عکس قفسه سینه رو چکار کنم؟؟؟؟

سلام دوست عزیز.درمورد عکس که شما نباید بگیرید.تو مطب دکتر اونگان و محل عکسبرداری هم همه جا نوشته که درصورت بارداری حتماحتما اطلاع بدین.بنابراین شما رفتین اونجا از همون اول این مسله روهرجا رسیدین بگین تا یه وقت در مقابل عمل انجام شده قرار نگیرین.در مورد واکسیناسیون هم با پزشکتون مشورت کنید.شما مجاز به زدن اکثر واکسنها نیستید.حداقل سرخچه رو که مطمنم.حتی کسانی که واکسن سرخچه می زنند تا3 الی6 ماه نباید باردار شوند.ولی نگرانش نباشید ابتلا به سرخچه در ماههای اول بارداری خطرناکه که ایشالا شما به سلامت می گذرانید.درکل با پزشکتون مشورت کنیدو هر جا رفتین همون اول بگین باردارین. (نی نی تونم خیلی خوش قدمه که لاتاری برنده شدین ها.....موفق باشید)
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، farzad.s ، sara_217us
دکتر اونگان آزمایش خون را از آرنج ( وسط دست ) میگیره ؟

گفته میشه آزمایش خون ایدز هست درسته ؟
تشکر کنندگان: free_free
(2010-12-11 ساعت 23:30)mr.amir نوشته:  دکتر اونگان آزمایش خون را از آرنج ( وسط دست ) میگیره ؟

گفته میشه آزمایش خون ایدز هست درسته ؟

بله محل نمونه گیری خون رگ وسط آرنج دست هست.
و فکر میکنم یه جایی در مورد آزمایشات پزشکی سفارت آنکارا دیدم که تست HIV هم شامل میشه.
اما خوب چون پاکت جواب در بسته هست عملا چیزی مشخص نیست.
تشکر کنندگان: mr.amir
البته اینطور که من خوندم ازمایش ایدزشون به طور مستقیم نیست. یعنی به دنبال ویروس ایدز نمی گردن .به دنبال انتی-بادی های ویروس ایدز میگردن. که نوشته اگر انتی-بادی ویروس توی بدن باشه هیچ ربطی به این نداره که شما ایدز گرفته باشین یا در اینده بگیرین. اما نشون میده احتمال ناقل بودن/مبتلا شدن خیلی بالاست و رد میکنن.
F2A
شماره کیس: ANK2009X
پر کردن فرم I-130 - اگوست 2006
اپرو شدن: May 2009
دریافت اولین نامه از NVC و: June 2009
نامه Choice of A:اپریل 2010
نامه مربوط به Affidavit of S:می 2010
نامه مربوط به DS230 :جولای 2010
نامه وقت سفارت: Dec 2010
مصاحبه: 24 JAN 2011
دریافت ویزا: 25 JAN
گرفتن پاکت پستی: 27 JAN
ورود به آمریکا:؟
تشکر کنندگان:
من روی 2 تا دستم عمل داشتم کیست چرکی داشتم درقسمت آرنج وسط دست حالا موندم من از دکترم یک نامه بگیرم برای دکتر اونگان که علت عملم چی بوده یا لازم نیست .

تشکر کنندگان:
(2010-12-12 ساعت 12:25)frozen mind نوشته:  
(2010-12-12 ساعت 11:53)mr.amir نوشته:  من روی 2 تا دستم عمل داشتم کیست چرکی داشتم درقسمت آرنج وسط دست حالا موندم من از دکترم یک نامه بگیرم برای دکتر اونگان که علت عملم چی بوده یا لازم نیست .

نظر شخصي من: گرفتن نامه از دكتر لازم نيست.

من خودم روي دست راستم جراحي داشتم و اثرش خيلي تابلو مونده. ولي موقعي كه خانم دكتر اونگان ازم پرسيد سابقه جراحي داشتي يا نه، دستم يادم نبود و با اطمينان كامل گفتم No . او هم متوجه دستم نشد! ولي اگر هم مي گفتم «بله» و دستمو نشونش مي دادم فرقي نمي كرد. نگاهي مي كرد و تموم مي شد. اين جور چيزا مهم نيست.

موقع آزمایش خون معلوم نبود چون مال من وسط دسته ؟

تشکر کنندگان:
عکس برداری از قفسه سینه باید لباسها را دربیاریم یعنی بدون لباس یا اونجا لباس مخصوص میدن ؟
تشکر کنندگان:
بچه ها
خيلي سوال ها قاطي پاتي شد
من ك گيج شدم
تا اونجايي ك من فهميدم بايد اين واكسن ها رو بزنيم:
1- هپاتيت ب 3 نوبت(فاصله 1 ماه و 6 ماه)
2- mmr (سرخك و سرخجه و اوريون) 2 نوبت ب فاصله 1 ماه
3-ديفتري و كزاز.....1 مرتبه
4- ابله مرغان(اگه در قبلا گرفته باشي و بتوني يكي دوتا از ردهاي خوشگلش رو نشون بدي برات نميزنند)
--------------
واكسن رو هرجا بزني مهم نيست كدوم شهر باشه
كارتش رو ك ببري پاستور برات كارت بين المليي ميزنند
زمان مصاحبه هم كه نزديك ب نوبت هر كدوم از واكس ها بود خودشون برات ميزنند....درسته؟؟؟
--
فقط ي سوال
مگر واكسن كزاز يكبار در عمر نميزنند؟
پس چرا بعضي ها گفتن كه دم هاي اخر بزنيم؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-12-13 ساعت 10:48)mitr.p نوشته:  بچه ها
من ك گيج شدم
4- ابله مرغان(اگه در قبلا گرفته باشي و بتوني يكي دوتا از ردهاي خوشگلش رو نشون بدي برات نميزنند)
--------------
زمان مصاحبه هم كه نزديك ب نوبت هر كدوم از واكس ها بود خودشون برات ميزنند....درسته؟؟؟
--
فقط ي سوال

mitr.p عزیز;
واکسن کزاز هر 10 سال باید تکرار بشه، در ضمن واکسن آنفولانزای فصلی رو از قلم انداختی.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: arshida ، rayan.s ، mr.amir ، MOHSEN8766 ، frozen mind ، mitr.p
سلام دوستان
يك خبر خوب دارم...امروز زنگ زدم پاستور تجريش گفت دوباره شروع به كار كردن
شاد و پيروز باشيد
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: R.F ، rayan.s ، mr.amir ، satusa ، success ، MOHSEN8766 ، bita-p ، frozen mind ، rokmita
(2010-12-13 ساعت 11:38)javidk نوشته:  
(2010-12-13 ساعت 10:48)mitr.p نوشته:  بچه ها
من ك گيج شدم
--------------
--
فقط ي سوال

mitr.p عزیز;
واکسن کزاز هر 10 سال باید تکرار بشه، در ضمن واکسن آنفولانزای فصلی رو از قلم انداختی.

چي چي؟؟
انفولانزاي فصلي چيه،؟
چن نوبت داره؟
كبي بايد بزنيم ك توي سفارت نزنن برامون؟؟؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
mitr.p عزیز;
سلام،
آنفولانزای فصلی مربوط به پاییز و زمستون هستش که مثلاً پیشگیری می کنه از مبتلا شدن به آنفولانزا و متعاقب اون جلوگیری از سرما خوردگیهای شدید در این دو فصل از سال.
در ضمن این واکسن یک دوز داره و معمولاً هر سال اول فصل پاییز میزنن.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، satusa ، mitr.p
(2010-12-14 ساعت 16:50)gadfly نوشته:  سلام

برای آن دسته از دوستانیکه در مورد مدت اعتبار آزمایشات پزشکی سوال می کنند ، پاسخی را که الان سفارت آمریکا در کپنهاگ به من داد را برایتان می گذارم :
The medical report will be valid for 1 year, .

Sincerely,

Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark

از نظر سفارت آنکارا 6 ماهه !!!

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، emankh101 ، MOHSEN8766 ، frozen mind

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان