موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من در حلال احمر اصفهان تمام واکسنهارا زدم وهمان جا دکترحلال احمروهم خود حلال احمر تائید کردند وگفتند دیگه نیاز نیست پاستور تهران ببری چون حلال احمر بین مللی هست و اعتبار داره حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه مصاحبه من ابوظبی هست کسی تجربه کارت واکسنهای حلال احمر را داره که برای دکترهای ابوظبی اعتبار داره یا نه یا اینکه حتما باید به تائید پاستور برسه مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم برای تائیدیه گرفتن کارت واکسنها در پاستور حتما نیاز هست که خود فرد به انجا مراجعه کنه یا اینکه یکنفر دیگه میتونه مدارک را ببره و تائیدیه بگیره مرسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-27 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-27 ساعت 11:54 توسط sepinod.)
(2011-03-11 ساعت 14:06)saint نوشته: روزهای کاری اونگان به چه صورت هست ؟ ایا شنبه و یک شنبه هم کار میکنن ؟
اگر کسی بخواد کارای پزشکی رو تو شنبه یا یکشنبه انجام بده ایا این امکان وجود داره ؟؟؟؟
یک شنبه تعطیله اما شنبه از ساعت 10 تا17 امکان انجام کارهای پزشکی هست.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان بنده روز سه شنبه مصاحبه دارم بنظر شما روز شنبه وقت دكتر بگيرم و پروازم را همان روز شنبه بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
با توجه به اينكه يكشنبه تعطيل و دوشنبه هم وقت براي گرفتن نتايج را دارم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-28 ساعت 08:41)maaref نوشته: با سلام
دوستان بنده روز سه شنبه مصاحبه دارم بنظر شما روز شنبه وقت دكتر بگيرم و پروازم را همان روز شنبه بگيرم مشكلي پيش نمياد؟
با توجه به اينكه يكشنبه تعطيل و دوشنبه هم وقت براي گرفتن نتايج را دارم.
دوست عزیز میتونی فردای مصاحبه جواب آزمایش رو ببری سفارت. چون دوستان تجربه اینچنینی دارند و مشکلی هم پیش نمیاد.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
doostane aziz, sorry, man nemitoonam farsi type konam.
emrooz raftm DR . man azmayesh khoon dade boodam va khanoom dr too pastore tajrish vasam mohre vaccane abele morghoono too kartam zade bood. ama emrooz khanoom dr Ungan behem yad dad ke abele morghoon nobate dovom ham dare va man bayad mizadam , va ye doone vaccane abelemorghoon be man zad!!!!!!!!!!ama kolan kare bi darde sari bood, negaran nabashid.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ديروز پاستور اصلي رفتم و كليه واكسنها رو هم زدم حتي واكسن MMR و در مورد هپاتيت هم چون قبلا در شركت زده بودم ومدركي هم نداشتم فقط شفاهي گفتم و اونها بدون آزمايش آنتي بادي مهر كردند و فقط در مورد واكسن بچه ام كه 14روزشه گفت بايد كارت واكسنشو بياري مهر كنم و بعد بدم براي ترجمه
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم.شهریور ماه بود که رفتم پاستور واکسن کزاز و mmrرو زدم اما از مرحله 2 که یک ماه بعدشه چیزی بهم نگفتن.اینجا متوجه مرحله 2 این واکسنا شدم حالا هر جا که میرم واسه مرحله دوم میگن نمیخواد!!!!!!!!!!!!!این واکسنا 10 سال یاداوری میشن!!!!حالا چیکار کنم؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-31 ساعت 13:37)tamanna نوشته: سلام دوستای خوبم.شهریور ماه بود که رفتم پاستور واکسن کزاز و mmrرو زدم اما از مرحله 2 که یک ماه بعدشه چیزی بهم نگفتن.اینجا متوجه مرحله 2 این واکسنا شدم حالا هر جا که میرم واسه مرحله دوم میگن نمیخواد!!!!!!!!!!!!!این واکسنا 10 سال یاداوری میشن!!!!حالا چیکار کنم؟
کار خاصی لازم نیست انجام بدید . اگر مدیکال رفته باشی که هیچ و اگر نه در صورت لزوم خودشان واکسن می زنند . جای نگرانی نیست .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میخواستم بدونم مدارک واکسن تا چه زمانی اعتبار داره متشکرم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان میخواستم ببینم این خانم دکتری که تو تجریش هستش و میگن خیلی دکتر خوبی هست نامش رو بدونم چون با این که من تمام واکسن هایم را زدم ولی هیچ کارت واکسنی ندارم ممنونتون میشم که من رو راهنمایی کنید ؟؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27