کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-02-17 ساعت 12:17)mitr.p نوشته:  
(2011-02-17 ساعت 11:41)armido نوشته:  
(2011-02-17 ساعت 11:28)mitr.p نوشته:  دوستانی که میخواهند واکسن انفوللانزا فصلی و هپاتیت رو بزنند حواسشون باشه که این دو واکسن باید به طور همزمان زده بشه و یا اینکه به فاصله یک ماه از هم
ممنون دوست عزیز ولی ببخشید من متوجه نشدم ...دلیل خاصی داره از نظر پزشکی ؟

بله . از نظر پزشکی دو واکسن ویروسی یا باید به طور همزمان (هر کدام در یک بازو) تزریق بشه و یا اینکهحداقل به فاصله یک ماه. چون ممکنه بر روی هم تاثیر بذارند و بدن مختل بشه.
پس اگر میخواهید هر واکسنی که ویروسیه رو بزنید با هم بزنید تا در زمان بندیتون مشکل نشه
من اینجا انفولانزا رو مثال زدم چون الان اخراشه و زودتر بزنید که بعد از فصل زمستان پیدا نمیشه کرد
دوست عزیز
ممنون از توجهتون ، نکته جالبی بود ... منم نمیدونستم اما .... در مورد تزریق واکسنهایی که حاوی ویروس زنده هستند، فرمایش شما کاملا صحیحه.
"در صورتيکه واکسنهاي زنده ويروسي بطور همزمان مورد استفاده قرار نگيرد ، بايستي بين آنها حداقل يکماه فاصله باشد ."
ولی در مورد مثالتون ، من یه جستجویی کردم و دیدم واکسن هپاتیت B ، ویروس زنده نداره.
MMR و فلج اطفال و آنفلوانزا حاوی ویروسهای زنده هستن.
بنابراین با اجازه تون فرمایش شما رو تصحیح میکنم:

واکسنهای حاوی ویروس زنده (مثل MMR و فلج اطفال و آنفلوانزا ) رو یا همزمان با هم بزنید و یا حداقل به فاصله یک ماه از هم.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: tamanna ، rayan.s ، rozollina ، لیلا ج ، sepinod ، coming soon ، mitr.p ، javidk ، maaref ، Kaveh90 ، Sooshians
ببخشید اگه سوالم تکراریه
اول اینکه آدرس پاستورو می خوام
دوم اینکه تا آخر قضیه لاتاری 2011 که شهریور هست اعتبار داره اگه الان بگیرم؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: maaref
(2011-02-18 ساعت 22:04)shiva_h نوشته:  ببخشید اگه سوالم تکراریه
اول اینکه آدرس پاستورو می خوام
دوم اینکه تا آخر قضیه لاتاری 2011 که شهریور هست اعتبار داره اگه الان بگیرم؟

خیابان شریعتی نرسیده به میدان قدس جنب بانک صادرات شعبه میدان قدس تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
بله اعتبار داره
تشکر کنندگان: rayan.s ، armido ، javidk ، satusa ، maaref ، Hornet ، mehdi_behzadi ، Kaveh90
سلامو مرسی از راهنماییتون و تبریکتون. راستش من تقریباً تازه واردم و زیاد با کارکردن با سایت آشنا نیستمو ولی کم کم دارم یاد میگیرم. باشه حتماً اطلاعات می ذارم. بازم مرسی از همگی
تشکر کنندگان: yousef156 ، armido ، maaref ، tamanna ، Linspire ، Sooshians
سلام من امروز رفتم پاستور تجریش و واکسن کزاز و mmr رو زدم و آزمایش خون برای آبله مرغان دادم
شد 12200 .
و از همه مهمتر اینکه یک خانم دکتر فوق العاده خوش اخلاق بود اونجا....واقعا نایابان این آدما الان
یکی از دوستای مهاجرسرایی رو هم دیدم که با پدرشون بودن..قوت قلب خوبی بود آدم یه نفرو مثل خودش می بینهSmile
ای وای دو تا از سوالام یادم رفت
اول اینکه منیژیت برای من که زیر 30 سال هستم نباید زده بشه؟
دوم اینکه این کارت واکسن بین المللی فقط برای بچه های لاتاری لازمه یا کسایی که ویزای کار یا دانشجویی می خوان هم باید اینو تهیه کنند؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، rozollina ، armido ، maaref ، b!ta ، mml ، Linspire ، Kaveh90 ، Sooshians
(2011-02-19 ساعت 18:24)shiva_h نوشته:  سلام من امروز رفتم پاستور تجریش و واکسن کزاز و mmr رو زدم و آزمایش خون برای آبله مرغان دادم
شد 12200 .
و از همه مهمتر اینکه یک خانم دکتر فوق العاده خوش اخلاق بود اونجا....واقعا نایابان این آدما الان
یکی از دوستای مهاجرسرایی رو هم دیدم که با پدرشون بودن..قوت قلب خوبی بود آدم یه نفرو مثل خودش می بینهSmile
ای وای دو تا از سوالام یادم رفت
اول اینکه منیژیت برای من که زیر 30 سال هستم نباید زده بشه؟
دوم اینکه این کارت واکسن بین المللی فقط برای بچه های لاتاری لازمه یا کسایی که ویزای کار یا دانشجویی می خوان هم باید اینو تهیه کنند؟

نه عزیزم مننژیت برای زیر 30 زده نمیشه
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
تشکر کنندگان: maaref ، shiva_h
به ما گفتن كه آمپول MMR يك مرحله بيستر نيست خواستم بدون كه يك مرحله است يا دو مرحله؟ آمپول ديفتري و كزاز چطور چند مرحله است؟

تشکر کنندگان: tamanna ، maaref
(2011-03-01 ساعت 17:34)mjh نوشته:  به ما گفتن كه آمپول MMR يك مرحله بيستر نيست خواستم بدون كه يك مرحله است يا دو مرحله؟ آمپول ديفتري و كزاز چطور چند مرحله است؟

اره.کزاز و ام ام ار دو مرحله دارن که مرحله 2 یک ما بعد زده میشه.در مورد دیفتری اطلاعی ندارم.
تشکر کنندگان: maaref ، frozen mind ، Linspire ، Kaveh90
(2011-03-01 ساعت 17:58)tamanna نوشته:  
(2011-03-01 ساعت 17:34)mjh نوشته:  به ما گفتن كه آمپول MMR يك مرحله بيستر نيست خواستم بدون كه يك مرحله است يا دو مرحله؟ آمپول ديفتري و كزاز چطور چند مرحله است؟

اره.کزاز و ام ام ار دو مرحله دارن که مرحله 2 یک ما بعد زده میشه.در مورد دیفتری اطلاعی ندارم.

من دیروز رفتم مرکز پاستور تجریش واکسن نوبت دوم هپاتیت رو زدم. از خانم دکتر پرسیدم که آیا باید دیفتری کزاز را که یک ماه پیش زده بودم رو بزنم دوباره، پرسید چند سالته؟ منم گفتم ۲۷. گفت نه نمیخواد.
تشکر کنندگان: rayan.s ، لیلا ج ، maaref ، tamanna
سلام دوستان
برای کارت واکسن در پاستور تجریش چه مدارکی می خواهند؟
راستی من بیمه نیستم وی نمیدانم اصلا نیاز هست بیمه باشی یا نه؟؟ و در صورت بیمه نبودن چقدر هزینه اش تفاوت داره؟؟Big Grin
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-02 ساعت 13:41)mehdi_behzadi نوشته:  سلام دوستان
راستی من بیمه نیستم وی نمیدانم اصلا نیاز هست بیمه باشی یا نه؟؟ و در صورت بیمه نبودن چقدر هزینه اش تفاوت داره؟؟Big Grin

1- وجود شریف شما
2- کمی پول
3- سابقه واکسنهایی که حدودا در 10 سال اخیر زدین (در صورت امکان).
4- گذرنامه (با تشکر ویژه از دوست عزیزم najibi که این مورد رو یاد آوری کردن)

بیمه لازم نیست و تفاوتی در هزینه نداره.
هزینه واکسنها یادم نیست ولی همین جا می تونین با خوندن چند پست از پستهای این تاپیک، هزینه ها رو بدست بیارین.

موفق باشید
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، rayan.s ، Kaveh90 ، maaref ، arshida ، mml ، armido ، mehdi_behzadi
(2011-03-02 ساعت 14:39)frozen mind نوشته:  
(2011-03-02 ساعت 13:41)mehdi_behzadi نوشته:  سلام دوستان

1- وجود شریف شما
2- کمی پول
3- سابقه واکسنهایی که حدودا در 10 سال اخیر زدین (در صورت امکان).

بیمه لازم نیست و تفاوتی در هزینه نداره.
هزینه واکسنها یادم نیست ولی همین جا می تونین با خوندن چند پست از پستهای این تاپیک، هزینه ها رو بدست بیارین.

موفق باشید
پاسپورت را هم فراموش نکنید ببرید .
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، maaref ، arshida ، mml ، armido ، mehdi_behzadi
دوستان عزیز
حتما دقت کنید اگر برای واکسیناسیون میرید انستیتو پاستور خیابان پاستور
کارت زرد شما باید پشتش سریال نامبر داشته باشه و همینطور باید پایین روی کارت مهر یا امضای پزشک اونجا رو داشته باشه...من یکسری کارامو اول پاستور انجام داده بودم باقی رو که رفتم تجریش خانم دکتر نازنین منو از ماجرا مطلع کرد و دوباره همه رو صادر کرد وگرنه حتما برای مدیکالم مشکل پیدا میکردم.واقعا دست کارکنان انیستتوی تجریش بابت دقت و دلسوزیشون درد نکنه....
با سلام خدمت شما دوستان محترم ،

راستش من زمان مصاحبم ماه "می" هستش و ایران هم نیستم ، و کمی‌ بخاطر این مسالهٔ کارت واکسن بین‌المللی گیج شدم ، من ۲ آوریل میرم ایران ... خواستم بدونم آیا میدونید آماده کردن این کارت واکسن بین‌المللی چقدر زمان میبره ؟ یعنی‌ منظورم اینه که من وقتی‌ برم ایران ، و برم انستیتو پاستور و بگم که هم چین چیزی هست و من هم چین کارتی رو می‌خوام و باید این واکسن‌های خاص رو بزنم و اینا ، آیا به راحتی‌ انجام می‌شه و کارت مورد نظر رو میدن ؟ و نیاز به زمان طولانی‌ نداره ؟ لطفا راهنما یی کنید ..خیلی‌ ممنون میشم .
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، coming soon
با سلام
دوستان من واکسنها رو اینجا بزنم بهتره یا اونجا توی آنکارا؟
آخه میگن دکتر انکارا پولکی هست و بهتره که خودش بزنه؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: maaref ، آرتين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان