کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-03-05 ساعت 21:58)f.r نوشته:  خواستم بدونم آیا میدونید آماده کردن این کارت واکسن بین‌المللی چقدر زمان میبره ؟

كارت واكسيناسيون رو در همون روز تزريق اولين مرحله واكسن ها به شما ميدن، مطمئن نيستم كدوم واكسنه، ولي فكر مي كنم كه واكسن MMR باشه كه مرحله دومش رو يك ماه بعد از تزريق مرحله اول مي زنند و در كارت واكسن ثبت مي كنند و براي يك سال ديگه و تزريق مرحله 3 بهت وقت مي دن، كه البته همون مرحله اول و داشتن كارت، براي مصاحبه و انجام مديكال سفارت كفايت مي كنه.
اخيراً خيلي از بچه ها از جمله من و خانمم در همان پاستور، آزمايش آنتي بادي آبله مرغان هم داديم (كه جوابش رو 7 تا 10 روزه بهت مي دن) تا به دكتر مورد تأييد سفارت ثابت كنيم كه آبله مرغان هم گرفتيم تا واكسن گرون قيمتش رو الكي بهمون نزنه...

يك هفته قبل از سفر به آنكارا، من و خانمم كارتمونو دوباره برديم پاستور تجريش و خانم دكتر طاهري نژاد؟ تاريخ واكسن هارو در كارت جديدي به تاريخي نزديك تر به زمان مصاحبه انتقال داد و تاريخ واكسن هاي ما دو نفر رو متفاوت از هم وارد كرد؛ حتي مهر واكسن آبله مرغان رو هم برامون زد تا هيچ راه بهانه گيري براي دكتر اونگان در آنكارا نمونه! و نتيجه اينكه در آنكار ما فقط پول ويزيت دكتر رو داديم و هيچ واكسني بهمون نزد.

در اولين باري كه به پاستور تجريش رفتم، يكي از آقايون پرسنل اونجا بهم گفت ما هدفمون اينه كه شما هموطن هاي ما كه به خارج ميريد، براي خدمتي كه ما ميتونيم با حداقل قيمت در اينجا بهتون ارائه كنيم، در كشور ديگه اي متحمل هزينه اضافي اي نشين! اگر رفتيد پاستور تجريش خيلي به پرسنل اونجا و خانم دكتر سلام بچه ها مهاجرسرا رو برسونيد... اگر هم سؤالي داريد حتماً فقط با خانم دكتر مطرح كنيد چون از همه پرسنل مطمئن تر هستند و ثابت كردند كه تا جايي كه براشون ممكنه براي بچه هاي مهاجر دلسوزند و كارشونو راه مي اندازند.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: maaref ، satusa ، frozen mind ، mehdi_behzadi ، f.r ، coming soon ، mansoor ، Linspire ، Kaveh90 ، sepinod ، free_free ، Lamborghini
(2011-03-06 ساعت 10:51)mml نوشته:  
(2011-03-05 ساعت 21:58)f.r نوشته:  خواستم بدونم آیا میدونید آماده کردن این کارت واکسن بین‌المللی چقدر زمان میبره ؟

كارت واكسيناسيون رو در همون روز تزريق اولين مرحله واكسن ها به شما ميدن، مطمئن نيستم كدوم واكسنه، ولي فكر مي كنم كه واكسن MMR باشه كه مرحله دومش رو يك ماه بعد از تزريق مرحله اول مي زنند و در كارت واكسن ثبت مي كنند و براي يك سال ديگه و تزريق مرحله 3 بهت وقت مي دن، كه البته همون مرحله اول و داشتن كارت، براي مصاحبه و انجام مديكال سفارت كفايت مي كنه.
اخيراً خيلي از بچه ها از جمله من و خانمم در همان پاستور، آزمايش آنتي بادي آبله مرغان هم داديم (كه جوابش رو 7 تا 10 روزه بهت مي دن) تا به دكتر مورد تأييد سفارت ثابت كنيم كه آبله مرغان هم گرفتيم تا واكسن گرون قيمتش رو الكي بهمون نزنه...

يك هفته قبل از سفر به آنكارا، من و خانمم كارتمونو دوباره برديم پاستور تجريش و خانم دكتر طاهري نژاد؟ تاريخ واكسن هارو در كارت جديدي به تاريخي نزديك تر به زمان مصاحبه انتقال داد و تاريخ واكسن هاي ما دو نفر رو متفاوت از هم وارد كرد؛ حتي مهر واكسن آبله مرغان رو هم برامون زد تا هيچ راه بهانه گيري براي دكتر اونگان در آنكارا نمونه! و نتيجه اينكه در آنكار ما فقط پول ويزيت دكتر رو داديم و هيچ واكسني بهمون نزد.

در اولين باري كه به پاستور تجريش رفتم، يكي از آقايون پرسنل اونجا بهم گفت ما هدفمون اينه كه شما هموطن هاي ما كه به خارج ميريد، براي خدمتي كه ما ميتونيم با حداقل قيمت در اينجا بهتون ارائه كنيم، در كشور ديگه اي متحمل هزينه اضافي اي نشين! اگر رفتيد پاستور تجريش خيلي به پرسنل اونجا و خانم دكتر سلام بچه ها مهاجرسرا رو برسونيد... اگر هم سؤالي داريد حتماً فقط با خانم دكتر مطرح كنيد چون از همه پرسنل مطمئن تر هستند و ثابت كردند كه تا جايي كه براشون ممكنه براي بچه هاي مهاجر دلسوزند و كارشونو راه مي اندازند.

خیلی‌ خیلی‌ زیاد ممنونم از پاسخ کاملتون ... لطف کردید،

پس خیال منم راحت باشه که همون ۲ آوریل وقت دارم برای آماده کردن این کارت و زدن واکسن‌ها .. چشم ، حتما.. ایشالا وقتی‌ رفتم پاستور تجریش به خانوم دکتر طاهری نژاد سلامتون رو میرسونم ...Smile
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، coming soon ، roza63
سلام دوستان عزیزم

همسرم در کلینیک دکتر اونگان متوجه شد که منشی دکتر جاسوس است و به حرفها و سلامتی افراد دقت می‌کنه. پس اگر چیزی هست که نباید بفهمن حتما مواظب این خانم باشین. فکر کنم فارسی خوب میدونه.
تشکر کنندگان: coming soon ، لیلا ج ، maaref ، Kaveh90 ، یاشار و ماری ، sepinod ، Sooshians
fori
salam,mazerat ke farsi natunestam type konam
avaiele ordibehesht karnet shodam
vaxan haie chan marhaleii o chikar konam ,masalan hepatit ke nemidunestam 3 marhaleii o ta hala nazadam?
madareke vaxan bara ruze mosahebas?ghablan ke nemikhad befrestim?
mamnun
------------------------------------------------------------------
فوری
سلام، معذرت که فارسی نتونستم تایپ کنم
اوایل اردیبهشت کارنت شدم
واکسن های چند مرحله ای رو چیکار کنم، مثلا هپاتیت که نمی دونستم ۳ مرحله ایه و تا حالا نزدم؟
مدارک واکسن برای روز مصاحبه س؟ قبلا که نمی خواد بفرستیم؟
ممنون

(دوست عزیز، دیگه امروزه با مبدل های فونت تحت وب عذر آوردن برای فارسی ننوشتن پذیرفته نیست.)
تشکر کنندگان: maaref
سلام
ما حدودا بعد از 40 روز كلير شديم . و براي دريافت ويزا بايد مجددا به تركيه بريم.از اونجاييكه فرزند ما تست سل داده طبق قانون سفارت آمريكا ويزاي بچه من تا 3 ماه بعد از مديكال اعتبار داره. يعني ما اگر بخواهيم بريم آمريكا بايد تا 6 ارديبهشت اونجا باشيم ولي از اونجاييكه كه عمرا نمي تونيم خودمون را براي اين تاريخ آماده كنيم پس اين يعني اينكه بايد يكبار ديگه خانوادگي شال و كلاه كنيم و بريم آنكارا.
اينجا يك سوال پيش ميايد. براي آزمايش مجدد سل از دكتر اونگان بايد پاسپورت فرزندم را هم روز آزمايش و هم موقع گرفتن جواب بايد همراه داشته باشيم. اگر ما در اوايل فروردين به آنكارا بريم فقط دو ماه از تاريخ آزمايشات بچه ام مي گذره آيا دكتر اونگان پول ميگيره و آزمايش را تاييد مي كنه ؟ زماني كه براي مصاحبه رفتيم آنكارا 2 روزه جواب تست سل فرزندم را دادند ولي ايندفعه كه بريم نمي دونم مي ترسم بخواهند اذيت كنند و 4 روز معطلمون كنند.
اگر بخواهيم با پاسپورت بريم مطب اونگان بعد از آزمايش پاسها را تحويل سفارت بديم كارمون به درازا ميكشه. از اونجاييكه نام بچه ام به عنوان همراه توي پاسپورت منه ايرادي داره كه ما پاسپورت جدا براي بچمون بگيريم و براي دكتر اونگان با پاسپورت خودش دوباره بريم آزمايشگاه و براي ويزا پاسپورت من را تحويل سفارت بديم.
اگر همچين كاري كنيم خلاف محسوب نميشه؟
راستي اگر ما آزمايش فرزندم را تكرار نكنيم و بخواهيم همينجوري بريم آمريكا چطور ميشه؟ ميشه بريم آمريكا و همانجا آزمايش بديم؟ كدام راه دردسرش كمتره؟
اگر كسي راه حل مناسبي به ذهنش ميرسه راهنمايي كنه.مرسي
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: frozen mind ، rokmita ، maaref ، mml
با تشکر از زحمات شما
این درست است که نباید 4 هفته قبل از وقت سفارت به کودک واکسن زده نشه؟
در صفحه دکتر اونگان نوشته
تشکر کنندگان: rokmita ، maaref ، mml
(2011-03-07 ساعت 15:44)roza63 نوشته:  با تشکر از زحمات شما
این درست است که نباید 4 هفته قبل از وقت سفارت به کودک واکسن زده نشه؟
در صفحه دکتر اونگان نوشته

بله دوست عزیز همینطوره ....
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: maaref ، mml
Question 
سلام دوستان.......
میخواستم بدونم اگه نوبت سوم واکسن هپاتیت مونده باشه، پاستور کارت بهم میده؟ و اگه هنوز تا نوبت سوم اینجا باشم دوباره اونو تو کارتم وارد میکنن؟... ممنون
تشکر کنندگان: maaref
(2011-03-07 ساعت 14:45)arshida نوشته:  سلام
ما حدودا بعد از 40 روز كلير شديم . و براي دريافت ويزا بايد مجددا به تركيه بريم.از اونجاييكه فرزند ما تست سل داده طبق قانون سفارت آمريكا ويزاي بچه من تا 3 ماه بعد از مديكال اعتبار داره. يعني ما اگر بخواهيم بريم آمريكا بايد تا 6 ارديبهشت اونجا باشيم ولي از اونجاييكه كه عمرا نمي تونيم خودمون را براي اين تاريخ آماده كنيم پس اين يعني اينكه بايد يكبار ديگه خانوادگي شال و كلاه كنيم و بريم آنكارا.
اينجا يك سوال پيش ميايد. براي آزمايش مجدد سل از دكتر اونگان بايد پاسپورت فرزندم را هم روز آزمايش و هم موقع گرفتن جواب بايد همراه داشته باشيم. اگر ما در اوايل فروردين به آنكارا بريم فقط دو ماه از تاريخ آزمايشات بچه ام مي گذره آيا دكتر اونگان پول ميگيره و آزمايش را تاييد مي كنه ؟ زماني كه براي مصاحبه رفتيم آنكارا 2 روزه جواب تست سل فرزندم را دادند ولي ايندفعه كه بريم نمي دونم مي ترسم بخواهند اذيت كنند و 4 روز معطلمون كنند.
اگر بخواهيم با پاسپورت بريم مطب اونگان بعد از آزمايش پاسها را تحويل سفارت بديم كارمون به درازا ميكشه. از اونجاييكه نام بچه ام به عنوان همراه توي پاسپورت منه ايرادي داره كه ما پاسپورت جدا براي بچمون بگيريم و براي دكتر اونگان با پاسپورت خودش دوباره بريم آزمايشگاه و براي ويزا پاسپورت من را تحويل سفارت بديم.
اگر همچين كاري كنيم خلاف محسوب نميشه؟
راستي اگر ما آزمايش فرزندم را تكرار نكنيم و بخواهيم همينجوري بريم آمريكا چطور ميشه؟ ميشه بريم آمريكا و همانجا آزمايش بديم؟ كدام راه دردسرش كمتره؟
اگر كسي راه حل مناسبي به ذهنش ميرسه راهنمايي كنه.مرسي
سلام آرشیدا جان و یک تبریک جانانه بابت کلیرنستون
ما هم دو تا بچه داریم که تست سل دادند و چون کلیرنسمون طولانی شد، 4 ماه پس از مدیکال همسرم به تنهایی رفت آنکارا و ویزاها رو گرفت . یعنی می خوام بگم تست سل در حالت معمول اعتبار شش ماهه مدیکال رو کوتاه نمی کنه مگر اینکه در تست انجام شده و ایکس ری دکتر فرد رو مشکوک به ابتلا به سل تشخیص داده باشه و اونو تو کلاس بی طبقه بندی کنه . درکل سرت رو درد نیارم ما همگی نرفتیم و ویزاهارو هم گرفتیم می تونی محض احتیاط یه ایمیلم به سفارت بزنی و زمان انقضای مدیکالتون رو با توجه به تست سل بچه بپرسی ولی تقریبا مطمنم که در تستهای معمول نیازی به این کار نیست . امیدوارم درهر صورتش موفق باشی.
تشکر کنندگان: satusa ، لیلا ج ، arshida ، frozen mind ، sepinod ، User ، maaref ، mml ، naeiji1974 ، Sooshians
[
ما هم دو تا بچه داریم که تست سل دادند و چون کلیرنسمون طولانی شد، 4 ماه پس از مدیکال همسرم به تنهایی رفت آنکارا و ویزاها رو گرفت . یعنی می خوام بگم تست سل در حالت معمول اعتبار شش ماهه مدیکال رو کوتاه نمی کنه مگر اینکه در تست انجام شده و ایکس ری دکتر فرد رو مشکوک به ابتلا به سل تشخیص داده باشه و اونو تو کلاس بی طبقه بندی کنه . درکل سرت رو درد نیارم ما همگی نرفتیم و ویزاهارو هم گرفتیم می تونی محض احتیاط یه ایمیلم به سفارت بزنی و زمان انقضای مدیکالتون رو با توجه به تست سل بچه بپرسی ولی تقریبا مطمنم که در تستهای معمول نیازی به این کار نیست . امیدوارم درهر صورتش موفق باشی.

[/quote]
مرسی رکمیتا جان.مصاحبه شما هم آنکار بوده؟
آمیشه بگید که توی ویزای فرزندان شما هیچ جا توضیحی از نظر مطابقت تاریخ صدور ویزا، اکسپایر شدنش و یا ارتباط ویزا با آزمایشات پزشکی چیزی نوشته شده یا نه؟

کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: maaref ، rayan.s ، mml
(2011-03-07 ساعت 15:57)rokmita نوشته:  سلام آرشیدا جان و یک تبریک جانانه بابت کلیرنستون

مرسي rokmita عزيز. من سر اين قضيه چقدر در آنكارا با هم هتلي هايم بحث كردم ولي قبول نكردن. خيلي ها فكر مي كنن اعتبار مديكالشون به صرف اين كه بچه شون تست سل داده فقط 3 ماهه.
به هر حال از اين كه تجربه خودتون رو با ما در ميون گذاشتين ممنونم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rokmita ، sepinod ، User ، maaref ، mml
(2011-03-07 ساعت 17:24)arshida نوشته:  [
ما هم دو تا بچه داریم که تست سل دادند و ....
مرسی رکمیتا جان.مصاحبه شما هم آنکار بوده؟
آمیشه بگید که توی ویزای فرزندان شما هیچ جا توضیحی از نظر مطابقت تاریخ صدور ویزا، اکسپایر شدنش و یا ارتباط ویزا با آزمایشات پزشکی چیزی نوشته شده یا نه؟
[/quote]
آره مصاحبه ما هم آنکار بود.
تاریخ صدور ویزا یکی دو روز بعد از تحویل پاسپورتها به سفارت برای ویزاست و تاریخ اکسپایر هم دقیقا 6 ماه بعد از تاریخ مدیکاله و برای هر 4 نفرمون هم این تاریخها یکسانه(البته همونطور که در تاپیک کلیرنس اشاره کردم به اشتباه 5 ماه زده بودند که بردیم ویزاها رو باطل کردند و دوباره شش ماهه زدند) . هیچ اشاره ایی هم به آزمایش پزشکی نشده.
تشکر کنندگان: User ، arshida ، satusa ، maaref
[/quote]

مرسي rokmita عزيز. من سر اين قضيه چقدر در آنكارا با هم هتلي هايم بحث كردم ولي قبول نكردن. خيلي ها فكر مي كنن اعتبار مديكالشون به صرف اين كه بچه شون تست سل داده فقط 3 ماهه.
به هر حال از اين كه تجربه خودتون رو با ما در ميون گذاشتين ممنونم.
[/quote]

خواهشمندم فروزن عزیز. راستش این موضوع تو سایت سفارت خیلی شفاف اطلاع رسانی نشه و کمی مبهمه برای همین اکثریت رو به اشتباه میندازه . منم خوشحالم اگه کمکی از دستم بربیاد و بتونم انجام بدم .درکل باید از مهاجرسرا ممنون بود که این فرصت رو به آدم می ده که مثبت بودن رو احساس کنه و لذتش رو ببره (خیلی رفتم تو حس!!!!!!). از حسن توجه شما هم خیلی خیلی ممنون....
تشکر کنندگان: User ، arshida ، satusa ، frozen mind ، maaref ، لیلا ج ، tamanna ، Linspire ، mml ، naeiji1974
روزهای کاری اونگان به چه صورت هست ؟ ایا شنبه و یک شنبه هم کار میکنن ؟
اگر کسی بخواد کارای پزشکی رو تو شنبه یا یکشنبه انجام بده ایا این امکان وجود داره ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: maaref ، یاشار و ماری
سلام دوستان.......
میخواستم بدونم اگه نوبت سوم واکسن هپاتیت مونده باشه، پاستور کارت بهم میده؟ و اگه هنوز تا نوبت سوم اینجا باشم دوباره اونو تو کارتم وارد میکنن؟... ممنون
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان