کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-04-10 ساعت 22:57)geologist نوشته:  من سوالم رو بد گفتم.
من ابوظبی مصاحبه دارم.می خوام بدونم چطور باید برای واکسیناسیون و آزمایش از nmc وقت بگیرم؟
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید و توی اون مستطیل سرچ نام ابو ذبی را وارد کنید.یه فایل pdf هستش که آدرس, شماره تماس و ایمیل آدرس همه پزشکان معتمد در ابو ذبی و دوبی تو اون هستش.من خودم وقتی تاریخ مصاحبه م معلوم شد میخام ایمیل بزنم. اگه دوستانی که تجربه دست اول دارن نظر دیگه ای دارند لطفآ کمک کنند.

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3739.html
من میخام مستقیم برم ابوظبی ,از عزیزانی که ابوظبی رفتند آزمایشات شون رو انجام دادند سوال داشتم:
,کدوم مرکز رفتن و چقدر طول کشید که جوابشون آماده شد؟
تشکر کنندگان: maaref
(2011-04-10 ساعت 22:57)geologist نوشته:  من سوالم رو بد گفتم.
من ابوظبی مصاحبه دارم.می خوام بدونم چطور باید برای واکسیناسیون و آزمایش از nmc وقت بگیرم؟

دوست عزيز از طريق ايميل و تلفن

Medical Director
NMC Hospital
Deira, Dubai
Tel : 009714 2689800 009714 2689800, 2683131
Fax: 0097142682353
E Mail : drshukla@nmc.ae

New Medical Center
P. O. Box 7832
DUBAI TEL. NO: 009714-2683131 009714-2683131
دوبی-تقاطع ابو هیل و صلاح الدین-جنب هتل رامادا کنتیننتال

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، samadi2050
سلام دوستان،من در شیراز جایی‌ را پیدا کردم به نامه مرکز بهداشت والفجر،که میگه کارتهای واکسن من هم برای lottery قابل قبول هست،و میگه انستیتو پاستور تهران مرکز شمال هست و ما مرکز جنوب،می‌خواستم ببینم دوستان کسی‌ اطلاع داره که آیا در اینجا هم می‌شه اینکارو انجام داد یا نه؟؟؟
CASE NUMBER:33xxxBig Grin

, What you believe from bottom of your heart will come true
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
من میخام مستقیم برم ابوظبی ,از عزیزانی که ابوظبی رفتند آزمایشات شون رو انجام دادند سوال داشتم:
,کدوم مرکز رفتن و چقدر طول کشید که جوابشون آماده شد؟
کسی نمیدونه جواب سوال منو?
تشکر کنندگان: maaref ، tamanna
(2011-04-13 ساعت 14:24)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من در شیراز جایی‌ را پیدا کردم به نامه مرکز بهداشت والفجر،که میگه کارتهای واکسن من هم برای lottery قابل قبول هست،و میگه انستیتو پاستور تهران مرکز شمال هست و ما مرکز جنوب،می‌خواستم ببینم دوستان کسی‌ اطلاع داره که آیا در اینجا هم می‌شه اینکارو انجام داد یا نه؟؟؟

تا اونجايي که ميدونم پاستور فقط مورد قبول دکتراي سفارت هست.
شما کارهاي واکسنتونا شيراز انجام بديد بعد ببريد پاستور هم تاييد کنه.
چون اگه خدايي نکرده بريد واسه مصاحبه ازتون کارت پاستور خواستند اونوقت چيکار مي کنيد؟
دوست عزيز روزه شکدار نگيريد و بريد پاستور.
موفق و مؤيد باشيد
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: maaref ، nima.nabizadeh ، tamanna ، REZA1390
(2011-04-14 ساعت 09:41)farzad-it نوشته:  
(2011-04-13 ساعت 14:24)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان،من در شیراز جایی‌ را پیدا کردم به نامه مرکز بهداشت والفجر،که میگه کارتهای واکسن من هم برای lottery قابل قبول هست،و میگه انستیتو پاستور تهران مرکز شمال هست و ما مرکز جنوب،می‌خواستم ببینم دوستان کسی‌ اطلاع داره که آیا در اینجا هم می‌شه اینکارو انجام داد یا نه؟؟؟

چون اگه خدايي نکرده بريد واسه مصاحبه ازتون کارت پاستور خواستند اونوقت چيکار مي کنيد؟
موفق و مؤيد باشيد
آخه برای مکه هم که می‌رن و کارت واکسن میخوان چند نفر دیدم که از همینجا گرفتن مشکلی‌ هم براشون پیش نیومد بود،

اگه واسه مکه قبول کردن واسه اونم قبول می‌کنن یا فرق داره؟؟؟؟
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، maaref
(2011-04-10 ساعت 16:13)mml نوشته:  
(2011-04-10 ساعت 14:47)parastoo2011 نوشته:  سلام
منهم آبله مرغون نگرفته بودم و هزینه آزمایش هم در انستیتو دادم و فایده ای نداشت ، در هر صورت دکتر اونگان یک آبله مرغون به من زد یک واکسن نمی دونم چیم به همسرم . 3 تا دخترمونم که سوراخشون کردن. یکی از دخترها 12 سالشه ولی پاسپورت جدا داشت و هر چی ما صبح گفتیم حالیشون نشد و هم ازش خون گرفتن و هم رادیولوژی سینه و اون دو تا که یکی 14 و یکی 11 سالشه چون توی پاسپورت پدرشون بودن گفتن بعد از ظهر دکتر معاینه می کنه . اما بعد از ظهر پول آزمایشهای اینو پس دادن ولی دوباره تمام تستهایی را که اون 2 تا داشتن برای اینم زدن و طفلکی با اینکه خیلی دختر قوییه اما با گریه مظلومانه از اتاق دکتر در اومد. خلاصه هزینه ما خانوادگی 1450 دلار ناقابل شد . واکسنتون را بگذارین برای اونجا بهتره.

ببخشيد كه با نظرتون مخالفت مي كنم. اين دكتر اورانگوتان (!) واقعاً كارش حساب و كتاب نداره. ولي با اطمينان ميگم كه پاستور در اين چند سال اخير، تنها اداره دولتي بوده كه ديدم كارشو داره درست و صادقانه انجام مي ده، حتي اگه پاستور 100 تومن هم بگيره و اين اميد رو بهتون بده كه 1450 دلار به اون دكتر الكي آنكارا نميديد، باز هم مي ارزه... دكتر به من و خانمم هيچ واكسني نزد و ما با نفري 70 دلار كارمون راه افتاد. خيلي ها همينطور بودن، خيلي ها هم به روزهاي بدقلقي اين دكتر قلابي افتادن. از خيلي ها وقتي ميپرسه كه كارتون چيه و ميبينه طرف پولداره، حسابي پول مي گيره، از سر و وضع خيلي ها ميفهمه كه طرف پولداره و كلي سرشون كلاه ميذاره، ول يه نكته رو نميشه رد كرد، داشتن كارت پاستور از نداشتنش بهتره!

دوست گرامی :
منهم با نظر شما موافقم و البته بنده و خانواده ام کارت واکسن گرفته ام و اتفاقا خودم هم از پاستور کارت گرفتم و باید اینکار را انجام داد ، اما ایشان راجع به واکسن آبله مرغان سئوال کرده بودند و منهم تجربه ام را در مورد این واکسن گفتم . در پاستور خانم دکتر به من گفت آزمایش بدهم و جواب آزمایش را بردم که ترکیه قبول نکرد و واکسن را زدند . موفق باشید
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref
(2011-04-14 ساعت 12:16)nima.nabizadeh نوشته:  

موفق و مؤيد باشيد
آخه برای مکه هم که می‌رن و کارت واکسن میخوان چند نفر دیدم که از همینجا گرفتن مشکلی‌ هم براشون پیش نیومد بود،

تجربه دوستان 2010 و 2011 نشون مي ده که پاستور بريد مطمئن تريد.
حالا هرجور خودتون ميدونيد.Big Grin
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: tamanna ، REZA1390 ، maaref
(2011-03-31 ساعت 16:01)amir53 نوشته:  
(2011-03-31 ساعت 13:37)tamanna نوشته:  سلام دوستای خوبم.شهریور ماه بود که رفتم پاستور واکسن کزاز و mmrرو زدم اما از مرحله 2 که یک ماه بعدشه چیزی بهم نگفتن.اینجا متوجه مرحله 2 این واکسنا شدم حالا هر جا که میرم واسه مرحله دوم میگن نمیخواد!!!!!!!!!!!!!این واکسنا 10 سال یاداوری میشن!!!!حالا چیکار کنم؟

کار خاصی لازم نیست انجام بدید . اگر مدیکال رفته باشی که هیچ و اگر نه در صورت لزوم خودشان واکسن می زنند . جای نگرانی نیست .
دوستان من تا الان فقط هپاتیتو زدم. فکر کنم مصاحبم مرداد یا شهریور باشه. واکسن دیفتری-کزاز +MMR چند نوبته؟ کی باید شروع کنم؟ 1 ماه قبل از مصاحبه خوبه کارت مدیکالو بگیرم؟پاستور همون روز میده؟

دوستان برای کارت مدیکال این واکسنا کافیه : هپاتیت 3 نوبت + دیفتری-کزاز ( 2گانه) + MMR + menangit + تست آنتی بادی آبله مرغان, اینا کافیه؟ فقط اگه میشه میگین کزاز چند نوبته؟ من تهران نیستم. دانشجوام. می خوام ببینم کی بیام پاستور. مصاحبم مرداد یا شهریوره فکر کنم
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref
(2011-04-14 ساعت 19:40)مهسا ح نوشته:  
(2011-03-31 ساعت 13:37)tamanna نوشته:  سلام دوستای خوبم.شهریور ماه بود که رفتم پاستور واکسن کزاز و mmrرو زدم اما از مرحله 2 که یک ماه بعدشه چیزی بهم نگفتن.اینجا متوجه مرحله 2 این واکسنا شدم حالا هر جا که میرم واسه مرحله دوم میگن نمیخواد!!!!!!!!!!!!!این واکسنا 10 سال یاداوری میشن!!!!حالا چیکار کنم؟

کار خاصی لازم نیست انجام بدید . اگر مدیکال رفته باشی که هیچ و اگر نه در صورت لزوم خودشان واکسن می زنند . جای نگرانی نیست .
دوستان من تا الان فقط هپاتیتو زدم. فکر کنم مصاحبم مرداد یا شهریور باشه. واکسن دیفتری-کزاز +MMR چند نوبته؟ کی باید شروع کنم؟ 1 ماه قبل از مصاحبه خوبه کارت مدیکالو بگیرم؟پاستور همون روز میده؟

دوستان برای کارت مدیکال این واکسنا کافیه : هپاتیت 3 نوبت + دیفتری-کزاز ( 2گانه) + MMR + menangit + تست آنتی بادی آبله مرغان, اینا کافیه؟ فقط اگه میشه میگین کزاز چند نوبته؟ من تهران نیستم. دانشجوام. می خوام ببینم کی بیام پاستور. مصاحبم مرداد یا شهریوره فکر کنم

دوست عزیز هر وقت کار مدیکال را انجام بدهی زود نیست پس در اولین فرصت برو و کارت واکسن بین المللی بگیر . در ضمن واکسن هایی که تزریق می شود بستگی به سابقه واکسیناسیون شما دارد . اگر تا روز مدیکال شما واکسن های نزده و نوبت آن رسیده باشد در آنجا به شما می زنند و اگر نوبت واکسن نشده باشد تزریق نمی کنند . هپایتت سه نوبت با فاصله یکماه و شش ماه . دیفتری کزاز یاد آوری با فاصله 10 سال . mmr یادآوری 10 سال . آبله مرغان در اینجا واکسن ندارد و به نظر من گرفتن تست آنتی بادی کار بیهوده ای است . مننژیت با فاصله 2 سال .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، لیلا ج ، maaref
(2011-04-14 ساعت 14:45)farzad-it نوشته:  

موفق و مؤيد باشيد

شک نداشته باشین که پاستور بهتره.دیگه چرا اینقد مذاکره میکنین؟؟؟Tongue
تشکر کنندگان: REZA1390
(2011-04-14 ساعت 20:05)amir53 نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 19:40)مهسا ح نوشته:  

دوست عزیز هر وقت کار مدیکال را انجام بدهی زود نیست پس در اولین فرصت برو و کارت واکسن بین المللی بگیر . در ضمن واکسن هایی که تزریق می شود بستگی به سابقه واکسیناسیون شما دارد . اگر تا روز مدیکال شما واکسن های نزده و نوبت آن رسیده باشد در آنجا به شما می زنند و اگر نوبت واکسن نشده باشد تزریق نمی کنند . هپایتت سه نوبت با فاصله یکماه و شش ماه . دیفتری کزاز یاد آوری با فاصله 10 سال . mmr یادآوری 10 سال . آبله مرغان در اینجا واکسن ندارد و به نظر من گرفتن تست آنتی بادی کار بیهوده ای است . مننژیت با فاصله 2 سال .
مرسی دوست عزیز. پس دیفتری-کزاز و MMR 1 باره؟ من شنیده بودم 2 بار به فاصله 1 ماه میزنن؟ اما دیدم بعضیا همون 1 بار زدن. ممنون

وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
تشکر کنندگان: REZA1390
(2011-04-14 ساعت 21:04)tamanna نوشته:  

موفق و مؤيد باشيد

واي tamanna جان اومدي به دادم رسيدي.
هرچچچچيييي ميگيم پاستور فقط ، ولي...!!!!!
موفق باشيدTongueTongueBig GrinBig Grin
گاندی
تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، maaref
(2011-04-15 ساعت 10:44)farzad-it نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 21:04)tamanna نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 09:41)farzad-it نوشته:  تا اونجايي که ميدونم پاستور فقط مورد قبول دکتراي سفارت هست.
موفق و مؤيد باشيد

واي tamanna جان اومدي به دادم رسيدي.
هرچچچچيييي ميگيم پاستور فقط ، ولي...!!!!!
موفق باشيدTongueTongueBig GrinBig Grin
چشم آقا میریم پاستور،

چون یه کم دور هست گفتم اگه می‌شه از همینجا کاراشو انجام بدم،Big GrinBig Grin

فقط می‌شه مثلا من از اینجا همهٔ وکسان هارو بزنم بد بدم به یه نفر دیگه با مدارک لازم کارتو بگیر از اونجا یا حتما باید خودم هم باشم
تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، maaref
فکر میکنم برای دفعه ی اول خودتونم باشین بهتره چون ممکنه در مورد سابقه واکسنا ی چیزایی بپرسن.البته به من گفتن سری بعد میتونی کارتو بدی یکی دیگه بیاره اخه مرحله 3 هپاتیت رو هنوز نزده بودم هر چی بال بال زدم که مهرشو برام بزنن قبول نکردنBig Grin
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، farzad-it ، REZA1390 ، Hornet ، لیلا ج ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان