موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید من سه شنبه 31 خرداد ابوظبی مصاحبه دارم(خانواده 4 نفری ) ،لطفا به این سوالات جواب دهید :
1-برای واکسیناسیون و آزمایشات پزشکی یکشنبه 29 خرداد خوب است (ظاهرا جمعه و شنبه مراکز تعطیل است )؟
2-مناسبترین مرکز را کجا پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-16 ساعت 23:28)samadi2050 نوشته: سلام دوستان
ببخشید من سه شنبه 31 خرداد ابوظبی مصاحبه دارم(خانواده 4 نفری ) ،لطفا به این سوالات جواب دهید :
1-برای واکسیناسیون و آزمایشات پزشکی یکشنبه 29 خرداد خوب است (ظاهرا جمعه و شنبه مراکز تعطیل است )؟
با تشکر
من تلفنی از nmcسوال کردم گفت جواب آزمایشات را دو روزه می دهند .ولی با دکتر که مکاتبه کردم گفت شنبه بیایی تا یکشنبه جواب آماده است .
و روزهای کاری آنها از شنبه تا پنجشنبه می باشد .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-16 ساعت 23:28)samadi2050 نوشته: سلام دوستان
با تشکر
اگر بچه کوچک دارید حتما" 2 یا 3 روز وقت بگذارید . جواب آزمایش را یک یا دو روزه می دهند نیازی به وقت گرفتن از اینجا نیست . شنبه ها مراکز درمانی باز است . اگر می خواهید دکتر مروستی هموطن عزیز و دلسوز و عاشق ایرانی گوش شما را نبرد و یک عمر غصه نخورید به nmc بروید .
من هم مثل شما سه شنبه مصاحبه داشتم روز شنبه 7 صبح پرواز داشتم بعد از ظهر کار مدیکال را انجام دادم و یکشنبه بعد از ظهر جواب را دریافت کردم و دوشنبه با فکر آسوده دبی گردی و استراحت و سه شنبه صبح سرحال سفارت حاضر شدم .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
به نظر شما اگه دكتر انگان وخانومش بفهمن كه فردي رو كه معاينه مي كنن پزشك هستش ، از واكسيناسيون اضافي خلاص مي شن يا اينكه بدتر مي شه ؟ اگه ازدوستان كسي تجربه اونو داره راهنمايي كنه
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-18 ساعت 14:44)satusa نوشته: (2011-04-18 ساعت 14:21)REZA1390 نوشته: با سلام به دوستان
به نظر شما اگه دكتر انگان وخانومش بفهمن كه فردي رو كه معاينه مي كنن پزشك هستش ، از واكسيناسيون اضافي خلاص مي شن يا اينكه بدتر مي شه ؟ اگه ازدوستان كسي تجربه اونو داره راهنمايي كنه
دوست عزيز
اين موجود براي درآمد روزانه اش يه target داره و سعي ميكنه با تزريق واكسن (واقعي يا الكي) بهش برسه. در صورتي هم كه بخواد خللي توي اون بوجود بياد هر جور شده كار خودش رو ميكنه.
شما سعي كنيد تمام واكسنها رو تكميل كنيد و ممكنه از كسي كه دكتره و به نوعي همكار هست خجالت بكشه اضافه نزنه ولي اصل اول همون target هست!
موفق باشيد
اونگان کار خودش را می کنه و برای پزشکان هم راه مناسبی پیدا می کنه . ولی اگر بفهمه که با چه کسی طرف هست بهتره .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام کارت واکسن بچه ها را بدم برای ترجمه اما میترسم غلط غلوط ترجمه کنه. کسی ترجمه درست اون واکسن ها را میدونه؟ من می خوام بدم به دارالترجمه تا مطمئن باشم
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-26 ساعت 15:35)alisarshar نوشته: (2011-04-26 ساعت 11:50)ehsan_gh نوشته: (2011-04-26 ساعت 11:26)obama نوشته: من میخوام کارت واکسن بچه ها را بدم برای ترجمه اما میترسم غلط غلوط ترجمه کنه. کسی ترجمه درست اون واکسن ها را میدونه؟ من می خوام بدم به دارالترجمه تا مطمئن باشم
اوباما جان کارت واکسن ترجمه نیاز نداره.شما همون کارت زرد رنگ انستیتو پاستور رو باید ببری
موفق باشی پرزیدنت
چون واكسنايي كه بچه ها ميزنن دوره اي هست و با واكسنايي كه به ما ميزنن فرق ميكنه كارت زرد براي بچه صادر نمي كنن و بعد از اينكه پاستور كارت واكسن بچه را تاييد و ممهور كرد بايد بديم براي ترجمه البته نمي دونم كه فقط ترجمه بايد بشه يا تاييديه جاييو هم مي خواد؟
چون اغلب بزرگترها کارت واکسیناسیون کاملی ندارند و سابقا" کارت واکسن و شناسنامه سلامت به شکل امروزی باب نبود و ضمنا" بزرگترها نیاز به یادآوری بعضی از واکسنها دارند کارت زرد رنگ پاستور می گیریم که نیازی به ترجمه ندارد . ولی کودکان و نوجوانان در دهه اخیر دارای کارت واکسن کامل هستند و نیازی به یادآوری بعضی از واکسن ها ندارند همان کارت را می بری پاستور مهر می زنی و سپس دارالترجمه ترجمه میکنی در صورت نیاز به تایید امورخارجه خودشان انجام می دهند . موفق باشید .
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-27 ساعت 08:34)alisarshar نوشته: (2011-04-26 ساعت 15:35)alisarshar نوشته: (2011-04-26 ساعت 11:50)ehsan_gh نوشته: (2011-04-26 ساعت 11:26)obama نوشته: من میخوام کارت واکسن بچه ها را بدم برای ترجمه اما میترسم غلط غلوط ترجمه کنه. کسی ترجمه درست اون واکسن ها را میدونه؟ من می خوام بدم به دارالترجمه تا مطمئن باشم
اوباما جان کارت واکسن ترجمه نیاز نداره.شما همون کارت زرد رنگ انستیتو پاستور رو باید ببری
موفق باشی پرزیدنت
چون واكسنايي كه بچه ها ميزنن دوره اي هست و با واكسنايي كه به ما ميزنن فرق ميكنه كارت زرد براي بچه صادر نمي كنن و بعد از اينكه پاستور كارت واكسن بچه را تاييد و ممهور كرد بايد بديم براي ترجمه البته نمي دونم كه فقط ترجمه بايد بشه يا تاييديه جاييو هم مي خواد؟
احسان عزیز، اشتباه راهنمایی نفرمایید. همونطور که علی سرشار عزیز گفتن، برای بچه ها کارت زرد صادر نمی کنن.
برای بچه ها روال اینطوریه که باید کارت واکسن بچه رو ببرین دارالترجمه ترجمه کنه (بدون تایید دادگستری و امور خارجه)، بعد ترجمه رو ببرین پاستور براتون مهر تایید بزنه و بعد همونو موقع مدیکال چک به جای کارت زرد بدین به دکتر معتمد سفارت. همین.
من برای دخترم هم همین کارو کردم و مشکلی پیش نیومد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .دوستان عزیز
من دخترم 15 ماهه هست روز مصاحبهمون 5شنبه است اگه 2شنبه صبح انکارا از دکتر وقت بگیرم خوبه؟ چون برای تست TB باید 3 روز بگذره 4شنبه به من جواب میدن؟