کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-04-29 ساعت 07:36)ARS@lan نوشته:  سلام .دوستان عزیز
من دخترم 15 ماهه هست روز مصاحبهمون 5شنبه است اگه 2شنبه صبح انکارا از دکتر وقت بگیرم خوبه؟ چون برای تست TB باید 3 روز بگذره 4شنبه به من جواب میدن؟

منم وضعیت شما را دارم. آیا نیازی نیست زودتر بریم؟

تشکر کنندگان: maaref ، mml
(2011-04-29 ساعت 08:49)obama نوشته:  
من دخترم 15 ماهه هست روز مصاحبهمون 5شنبه است اگه 2شنبه صبح انکارا از دکتر وقت بگیرم خوبه؟ چون برای تست TB باید 3 روز بگذره 4شنبه به من جواب میدن؟
منم وضعیت شما را دارم. آیا نیازی نیست زودتر بریم؟

تست سل فقط براي كودكان 2 تا 12 ساله، نه كوچكتر يا بزرگتر.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، Hornet ، mml
(2011-04-28 ساعت 23:43)obama نوشته:  پاستور هم گفت اول ببر ترجمه بعد بیار مهر بزنیم. من هم دادم ترجمه ولی میترسم یارو غلط ترجمه کنهSad واسم شر بشه. آخه من از پزشکی چیزی سرم نمیشه

اوباماي عزيز (آخه اسم قحط بود اينو انتخاب كردي؟!!! Big Grin )، خوبه كه آدم بادقت باشه، ولي وسواسي بودن اصلا خوب نيست.
شما ترجمه رو ببر پاستور تجريش و بده اون خانم دكتر مهربان تاييد كنه. ايشون ترجمه رو با دقت مي خونن و اگر اشتباهي داشته باشه تذكر ميدن.

اگر هم خيلي دلواپس هستي، سعي مي كنم روز شنبه دهم ارديبهشت، اسكن ترجمه كارت واكسن دخترم رو برات ايميل كنم. البته اميدوارم ايميلت در مهاجرسرا فعال باشه.

خوبه؟!
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، obama ، لیلا ج ، maaref ، mml
دوست عزیز بچه ریز دوسال تست پوستی نمی خواهد. شاد باش و برای بقیه کارها برنامه ریزی کن

تشکر کنندگان: frozen mind ، maaref ، Hornet ، mml
دوست عزیز REZA1390 بالاخره چکار کردی؟ برنامت چی شد؟
تشکر کنندگان: Hornet ، mml
(2011-04-29 ساعت 22:10)obama نوشته:  دوست عزیز REZA1390 بالاخره چکار کردی؟ برنامت چی شد؟
هنوز هيچي اوباي عزيز ولي دوشنبه شما هم ديره و به تست پوستي نمي رسيم .

تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، mml
با سلام به همه دوستان
من رفتم انیستیتو پاستور تجریش (برای کارت بین المللی) ,به اون خانومه گفتم اگه میشه واکسن زنده به من نزنین.گفت نمیدونم چرا این حرفو به شما زدن چون این مساله فقط مال بچه هاست که قراره تست سل روشون انجام بشه.
قرار شد برای مصاحبه که رفتم ترکیه از اونا دلیلشو جویا بشم.
کارتمو همون موقع صادر کرد(در مجموع نیم ساعت وقتمو گرفت) البته یه آزمایش خون هم گرفت که بر اساس اون تا یک هفته دیگه در کارتم چیزی رو اضافه می کنه.
_______________________________________________________________________________________
شماره کیس: *****2011AS000
تاریخ دریافت نامه قبولی: june 2010
تاریخ ارسال نامه اول : july 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:june 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: april 2011
تاریخ مصاحبه: may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تشکر کنندگان: Hornet ، frozen mind ، coming soon ، najibi ، maaref ، mml
با سلام
دوستان چند تا سوال دارم لطفا اگر كسي ميدونه كمك كنه:
1-بنده روز چهارشنبه مصاحبه دارم بنظر شما روز دوشنبه وقت دكتر بگيرم و پروازم را روز يكشنبه بگيرم مشكلي پيش نمياد چون بايد بچه ام تست سل هم بده؟
2-آيا همه مدارك بايد به تائيد وزارت خارجه برسه از جمله كارت واكسيناسيون؟
3-از بچه 7 ساله هم آزمايش خون ميگيرن؟

4- بايد براي غير برنده اصلي هم سابقه كاري رزومه(cv) نوشته بشه؟

ممونم
تشکر کنندگان: mml
(2011-04-30 ساعت 17:23)پدرام نوشته:  با سلام به همه دوستان
من رفتم انیستیتو پاستور تجریش (برای کارت بین المللی) ,به اون خانومه گفتم اگه میشه واکسن زنده به من نزنین.گفت نمیدونم چرا این حرفو به شما زدن چون این مساله فقط مال بچه هاست که قراره تست سل روشون انجام بشه.
کارتمو همون موقع صادر کرد(در مجموع نیم ساعت وقتمو گرفت) البته یه آزمایش خون هم گرفت که بر اساس اون تا یک هفته دیگه در کارتم چیزی رو اضافه می کنه.
_______________________________________________________________________________________
شماره کیس: ***2011AS00022
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 june 2010
تاریخ ارسال نامه اول :3 july 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:june 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: april 2011
تاریخ مصاحبه: 16 may
تاریخ دریافت کلیرنس:

آقا پدرام
آزمایش خون را در خود تجریش انجام دادی و هزینش چقدر بود راستی این آزمایش احتمالا برای تست آنتی بادی آبله مرغان انجام شده
و برای ویزیت و صادر کردن خود کارت هم هزینه دادید
و چه واکسنهایی را در آن روز تزریق کردند لطفا با ذکر نام و هزینه آنها اسم ببرید
ببخشید که زیاد سوال کردم
هستم اگر می روم گر نروم نیستم
زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي …. آلبرت انيشتين

شکل جدید گرین کارتهای واقعی از سال 2010 به بعد
(2011-04-30 ساعت 19:25)phoenix نوشته:  با سلام
دوستان چند تا سوال دارم لطفا اگر كسي ميدونه كمك كنه:
1-بنده روز چهارشنبه مصاحبه دارم بنظر شما روز دوشنبه وقت دكتر بگيرم و پروازم را روز يكشنبه بگيرم مشكلي پيش نمياد چون بايد بچه ام تست سل هم بده؟
2-آيا همه مدارك بايد به تائيد وزارت خارجه برسه از جمله كارت واكسيناسيون؟
3-از بچه 7 ساله هم آزمايش خون ميگيرن؟

4- بايد براي غير برنده اصلي هم سابقه كاري رزومه(cv) نوشته بشه؟

ممونم

۱- به نظر من به این ترتیب شما نمی تونین جواب مدیکال چک رو به مصاحبه برسونین. ما روز پنج شنبه رفتیم مدیکال و روز دوشنبه جواب گرفتیم. با این که شنبه ها مطب بازه، ولی وقتی گفتیم شنبه بیاییم برای جواب، گفتن اون موقع جواب آماده نمیشه.
2- نه. مخصوصا کارت واکسن که اصلا لازم نیست به تایید جایی برسه و همونی که پاستور صادر می کنه معتبره.
3- از دختر 7 ساله من خون نگرفتن. فقط تست سل گرفتن که مثل تست پنیسیلین می مونه ولی تست پنیسیلین ۲۰ دقیقه ای جواب میده اما تست سل ۳ روزه جواب میده.
4- نمی دونم!
F4
[/en]
تشکر کنندگان: phoenix ، Hornet ، najibi ، maaref ، mml
(2011-04-30 ساعت 19:55)yousef156 نوشته:  

آقا پدرام
آزمایش خون را در خود تجریش انجام دادی و هزینش چقدر بود راستی این آزمایش احتمالا برای تست آنتی بادی آبله مرغان انجام شده
ببخشید که زیاد سوال کردم

هزینه آن درکل(صدور کارت,دوتا واکسن (هپاتیت و Td)+آزمایش خون) شد 16,000 تومان.(جواب آزمایشم رو گرفتم )
هفته بعد هم واکسن های (3800)MMR و (11300)آنفولانزا را هم زدم و Vairicella آبله مرغان .
بله همه کارها در همان جا انجام شد.
تشکر کنندگان: najibi ، yousef156 ، Hornet ، maaref ، mml
(2011-05-01 ساعت 21:48)پدرام نوشته:  
(2011-04-30 ساعت 19:55)yousef156 نوشته:  

آقا پدرام
ببخشید که زیاد سوال کردم

هزینه آن درکل(صدور کارت,دوتا واکسن (هپاتیت و Td)+آزمایش خون) شد 16,000 تومان.
بله همه کارها در همان جا انجام شد.

در تکمیل حرفهای دوستمون باید عرض کنم که واکسن ها عبارتند از:هپاتیت،دیفتری،کزاز،و mmr یا همان سرخک سرخجه واوریون .
تشکر کنندگان: yousef156 ، Hornet ، maaref ، mml ، پدرام
یه سوال بپرسم؟ دکتر آونگان شنبه ها بازه یا نه؟
با سلام

من 2 تا سئوال داشتم که هر کدوم از دوستان میتونن پاسخ بدن ،منت گذاشتن :

1- من و همسرم امروز رفتیم تست آنتی بادی مربوط به آبله رو دادیم که بعد بریم انستستو پاستور و مهرشو بزنیم توکارتامون که دیگه دبی نخواهیم واکسن آبله بزنیم . حالا میخواستم بدونم این کاری که کردیم درسته ومورد قبول دبی هستش یا نه ؟

2- آیا در دبی کلینیکها بعدالظهر ها هم تست پزشکی میگیرن یا خیر ؟

سپاس فراوان

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: mml
(2011-05-03 ساعت 14:06)coming soon نوشته:  با سلام

من 2 تا سئوال داشتم که هر کدوم از دوستان میتونن پاسخ بدن ،منت گذاشتن :

1- من و همسرم امروز رفتیم تست آنتی بادی مربوط به آبله رو دادیم که بعد بریم انستستو پاستور و مهرشو بزنیم توکارتامون که دیگه دبی نخواهیم واکسن آبله بزنیم . حالا میخواستم بدونم این کاری که کردیم درسته ومورد قبول دبی هستش یا نه ؟

2- آیا در دبی کلینیکها بعدالظهر ها هم تست پزشکی میگیرن یا خیر ؟

سپاس فراوان

دوست عزيز تا اونجايي كه من شنيدم براي دبي احتياجي به تست آنتي بادي نيست وهمينكه بگين آبله مرغان گرفتين كفايت ميكنه و در ضمن براي نتيجه تست آنتي بادي مهري تو برگه زرد رنگ نمي زنند.

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، mml ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان