کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-05-03 ساعت 14:09)alisarshar نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 14:06)coming soon نوشته:  با سلام

من 2 تا سئوال داشتم که هر کدوم از دوستان میتونن پاسخ بدن ،منت گذاشتن :

1- من و همسرم امروز رفتیم تست آنتی بادی مربوط به آبله رو دادیم که بعد بریم انستستو پاستور و مهرشو بزنیم توکارتامون که دیگه دبی نخواهیم واکسن آبله بزنیم . حالا میخواستم بدونم این کاری که کردیم درسته ومورد قبول دبی هستش یا نه ؟

2- آیا در دبی کلینیکها بعدالظهر ها هم تست پزشکی میگیرن یا خیر ؟

سپاس فراوان

دوست عزيز تا اونجايي كه من شنيدم براي دبي احتياجي به تست آنتي بادي نيست وهمينكه بگين آبله مرغان گرفتين كفايت ميكنه و در ضمن براي نتيجه تست آنتي بادي مهري تو برگه زرد رنگ نمي زنند.
ممنونم از توجهتون
ولی من تست آنتی بادی رو برای دبی نمی خوام بلکه برای انستیتو پاستور میخوام که هم اونا و هم خودم مطمئن بشیم که واقعا در مقابل آبله مصونیت داریم .بعد من خودم برای هپاتیت آزمایش آنتی بادی مربوطه رو انجام دادم و اون رو به پاستور ارائه کردم و اونا هم توی کارت برامون مهر هپاتیت رو در 2 نوبت زدن .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maaref ، alisarshar ، mml ، tamanna ، najibi
[quote='alisarshar' pid='105914' dateline='1304415587']
[quote='coming soon' pid='105912' dateline='1304415361']
با سلام

من 2 تا سئوال داشتم که هر کدوم از دوستان میتونن پاسخ بدن ،منت گذاشتن :

1- من و همسرم امروز رفتیم تست آنتی بادی مربوط به آبله رو دادیم که بعد بریم انستستو پاستور و مهرشو بزنیم توکارتامون که دیگه دبی نخواهیم واکسن آبله بزنیم . حالا میخواستم بدونم این کاری که کردیم درسته ومورد قبول دبی هستش یا نه ؟

2- آیا در دبی کلینیکها بعدالظهر ها هم تست پزشکی میگیرن یا خیر ؟

سپاس فراوان

سلام دوست عزیز.
۱.بنده در انستیتو پاستور تجریش آزمایش آنتی بادی دادم و اونو به این صورت روبرویvaicellaدرج کرد و بعدش هم مهر تاریخ پاستور رو زد.
vaicella Varicella history→(positive titer)-(2165….)

۲. تا اونجائی که من از سفر نامه دوستانمون متوجه شدم بعد از ظهر هم آزمایش میگیرن.اما اون ایمیلی رو که nmcدر جواب من نوشته گفته که از ۹ صبح تا ۱۲ ظهرانجام میدن.
موفق باشید.

تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، mml ، tamanna
چرا دوستان اگر تست آنتی بادی انجام داده باشید خانوم دکتر پاستور تجریش واستون دو تا مهر می زنه.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، maaref ، mml
سلام به همه دوستان
من برای واکسیناسیون به انیستیتو پاستور تجریش رفتم کاملا اطلاع داشتن که برای سفارت چه واکسنهایی لازمه خوب هر چی باشه کارشون اینه و چیزی که جالب بود برای من کاملا میدونستند که مثلا برای سفارت تو آنکارا حتما باید واکسنها رو زده باشید مثلا به من گفتند اگه آبله رو نزنی احتمال اینکه اونجا بزنن زیاده در صورتی که در تست آنتی بادی که از من گرفته بودن دیگه نباید میزدم دوستان میتونید بی دردسر برید اونجا فقط از ساعت 7 صبح تا 11 واکسن میزنند پس سعی کنید در این محدوده زمانی اونجا باشید حتما با خودتون پاسپورتتون رو ببرید که میخوان از من هزینه دکتری که اونجا هست و باشما صحبت میکنه و هزینه همه واکسنها شد 19500 تومان البته میتونید واکسنای دیگه رو هم بزنید مثل سرماخوردگی و غیره اون دیگه با خودتونه ولی هزینه mmr,هپاتیت . و غیره که الان یادم نیست 19500 چوغ شد امیدوارم همه موفق و پیروز باشند برای من هم دعا کنین زودتر وضعیتم مشخص بشه
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، AmericanHamid ، maaref ، لیلا ج ، mml ، najibi ، tamanna ، coming soon
دوستانی که آنکارا میرید واکسن آنفولانزا و مننژیت رو قبل رفتن بزنید. من همه رو زدم، اونگان هم چیزی برای من تزریق نکرد.
تشکر کنندگان: maaref ، لیلا ج ، mml ، najibi ، frozen mind ، sepinod ، Linspire ، coming soon
قابل توجه دوستان مهاجرسرایی
پاستور واکسن آبله مرغان را جدیدا وارد کرده و قیمتش هم از 95000به 42000تومان کاهش پیدا کرده که با این وصف به نظر می رسه در مقایسه با نرخ دکتر اونگان به صرفه تره.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: najibi ، frozen mind ، coming soon

سلام دوستان،من بالاخره نفهمیدم این تست untibody واسه آنکارا قبول می‌کنن یا نه حتما باید وکسان بزنیم؟؟؟
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، maaref
دوست عزیز تست آنتی رو آنکارا قبول نمی کنه. تست آنتی بادی رو پاستور تجریش فقط قبول داره و بجاش توی کارت زرد براتون دو تا مهر واکسن میزنه و خودش می گه که در آنکارا بگید که واکسن زدید.
تشکر کنندگان: najibi ، nima.nabizadeh ، coming soon ، maaref
سلام به همه دوستان من میخواستم از تمام بچه ها که این همه زحمت میکشن تشکر ویژه ای داشته باشم .
2 تا سوال داشتم که اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
1 کیس من 35000 هست و الان حدود 28000 کارنت شده پس وقت زیادی ندارم من تو تمام این چهل و چند صفحه که مطالعه کردم یکی از دوستان مطرح کردن که کارت زرد درمانگاه والفجر شیراز برای دبی معتبر است اگر ممکن هست مدیران عزیز این گفته را تایید کنند یک بار زمانی و سفر به تهران را از روی دوش ما برداشته اند.
2. در اطلاعاتی که مطالعه کردم برای زدن واکسن باید پاسپورت را به همراه داشته باشیم من 1 سال از به اتمام رسیدن پاسپورتم مونده و اگر قرار باشه شماره پاسپورت در کارت زرد ثبت شود (3 نوبت هپاتیت) وطبق کیس نامبرم باید از هم اکنون اقدام کنم زمان کارنت شدن احتمالا باید پاسپورتم عوض شود و سریلش تغییر میکند و ایا این ممکن است مشکلی ایجاد کنه؟.
ممنون میشم اگر به سوالات من پاسخ دهید.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، maaref ، coming soon ، tamanna
سلام دوستان , یه سوالی داشتم
بنظر شما چندوقت قبل از مصاحبه برای واکسن ها اقدام کنیم که توی ترکیه هزینه واکسن کمتری رو تقبل کنیم ? ضمنا ماهیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم
با تشکر
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، maaref
(2011-05-04 ساعت 20:14)sepinod نوشته:  قابل توجه دوستان مهاجرسرایی
پاستور واکسن آبله مرغان را جدیدا وارد کرده و قیمتش هم از 95000به 42000تومان کاهش پیدا کرده که با این وصف به نظر می رسه در مقایسه با نرخ دکتر اونگان به صرفه تره.

سلام
٤٢۰۰۰ تومان ? اینطوری که هزینه واکسن ها به ٦۰ تا ٧۰ تومان میرسه برای هر نفر !!!!!
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، tamanna
(2011-05-05 ساعت 11:01)Alirezajoon نوشته:  سلام دوستان , یه سوالی داشتم
بنظر شما چندوقت قبل از مصاحبه برای واکسن ها اقدام کنیم که توی ترکیه هزینه واکسن کمتری رو تقبل کنیم ? ضمنا ماهیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم
با تشکر

شما همین الانم اقدام کنید نمی تونید واکسن ها رو کامل بزنید چون هپاتیت ۳ نوبته ! و ۸ ماهی طول می کشه. ولی بقیه واکسن ها رو از همین یکشنبه برید بزنید.
تشکر کنندگان: alirezagh ، najibi ، Hornet ، coming soon ، maaref ، tamanna
سلام به همه دوستان
مصاحبه من روز سه شنبه است و یک دختر 8 ماهه دارم .اگه یکشنبه برم انکارا باید دوشنبه برم مدیکال و سه شنبه سفارت .ایا ممکنه یک روزه مدیکالمون آماده بشه ؟
تشکر کنندگان: Hornet ، alisarshar ، maaref ، tamanna
سلام
من پنجشنبه مصاحبه دارم،بلیط یکشتبه رو گرفتم و وقت دکتر دوشنبه، حالا به توجه به اینکه بچه 2-12 سال دارم احتمالا جواب تست بچه ها برای چهارشنبه حاضر نمیشه، حالا میخوام بپرسم سفارت قبول میکنه که جواب آزمایش بچه ها را جمعه ببرم بدم بهشون؟ لطفا هر کس که تجربه مورد مشابه داره بهم بگه؟
تشکر کنندگان: coming soon ، maaref ، tamanna
(2011-05-06 ساعت 10:48)obama نوشته:  سلام
من پنجشنبه مصاحبه دارم،بلیط یکشتبه رو گرفتم و وقت دکتر دوشنبه، حالا به توجه به اینکه بچه 2-12 سال دارم احتمالا جواب تست بچه ها برای چهارشنبه حاضر نمیشه، حالا میخوام بپرسم سفارت قبول میکنه که جواب آزمایش بچه ها را جمعه ببرم بدم بهشون؟ لطفا هر کس که تجربه مورد مشابه داره بهم بگه؟

بله قبول مي كنه. حتي ممكنه اگر خداي ناكرده اف بي آي چك بخورين، توي برگه آبي قيد كنه كه هر وقت كلير شدين، پاسپورت و برگه آبي و مدارك پزشكي رو بهشون ارائه بدين و ويزاتونو بگيرين. بنابراين وقت به اندازه كافي خواهيد داشت.
اگر بخت با شما يار باشه و اف بي آي چك نخورين، باز هم سفارت قبول مي كنه كه بعد از مصاحبه مدارك پزشكي رو براشون ببرين تا ويزا بهتون بدن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، Hornet ، sepinod ، maaref ، tamanna ، لیلا ج

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان