موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
وقت گرفتن برای معاینات پزشکی دارای تاپیکی جدا در مهاجر سراست . لطفا از پیگیری این بحث در این تاپیک خودداری نمایید...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من منتظر وقت سفارت آمریکا از ابوظبی هستم،برای گرین کارت ازدواج،میخواستم بدونم انستیتو پاستور،علاوه بر صدور کارت واکسیناسیون، آزمیشات مدیکال رو هم انجام میده و سفارت آمریکا قبول میکنه ؟اگر جواب مثبت هست آدرس رو هم بدین چون شنیدم تجریش هست.ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-31 ساعت 22:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-31 ساعت 22:56 توسط shermina.)
واکسیناسیون رو که قبول میکنن،نه؟ اونوقت هزینهٔ مدیکال تو ابوظبی چقدر؟
واکسیناسیون رو که قبول میکنن،نه؟ اونوقت هزینهٔ مدیکال تو ابوظبی چقدر؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من به دلیل مشکل سربازی تازه واسه گذرنامه اقدام کردم، حدود یک ماه دیگه هم مصاحبه دارم، به نظرتون واکسن ها رو بدون شماره گذرنامه می تونم بزنم یا خیر؟
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
[quote='alirezagh' pid='111444' dateline='1306904576']
سلام
دوستان من به دلیل مشکل سربازی تازه واسه گذرنامه اقدام کردم، حدود یک ماه دیگه هم مصاحبه دارم، به نظرتون واکسن ها رو بدون شماره گذرنامه می تونم بزنم یا خیر؟
با توجه به اینکه شماره گذرنامه در کارت واکسیناسیون درج میشه و در واقع فعلا این شماره ID NUMBER شما محسوب میشه این مساله به احتمال 99% غیرممکن خواهد بود.حتی اگر انستیتو پاستور هم قبول کنه که بدون شماره گذرنامه اینکار رو انجام بده این کارت ضمانت اجرایی نخواهد داشت و به احتمال قریب به یقین مورد قبول پزشک معتمد سفارت قرار نخواهد گرفت.البته شما در عرض 1 ماه نمیتونید واکسیناسیون کامل انجام بدید چون مثلا هپاتیت 3 نوبت به فاصله 3 ماه یا MMR 2نوبت به فاصله 1ماه و......موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sasan_rock' pid='111445' dateline='1306905746']
[quote='alirezagh' pid='111444' dateline='1306904576']
سلام
با توجه به اینکه شماره گذرنامه در کارت واکسیناسیون درج میشه و در واقع فعلا این شماره ID NUMBER شما محسوب میشه این مساله به احتمال 99% غیرممکن خواهد بود.حتی اگر انستیتو پاستور هم قبول کنه که بدون شماره گذرنامه اینکار رو انجام بده این کارت ضمانت اجرایی نخواهد داشت و به احتمال قریب به یقین مورد قبول پزشک معتمد سفارت قرار نخواهد گرفت.البته شما در عرض 1 ماه نمیتونید واکسیناسیون کامل انجام بدید چون مثلا هپاتیت 3 نوبت به فاصله 3 ماه یا MMR 2نوبت به فاصله 1ماه و......موفق باشید
دوست عزیز ،شماره پاسپورت شما نیاز هست چون کارت واکسن طبق شماره اون صادر می شه و خانم دکتر اون رو ذخیره می کنه کارت واکسن شما یک شماره سریال داره که به شماره پاس شما داده میشه، ولی در رابطه با واکسن هپاتیت نگران نباشید چون خانم دکتر برای شما مهر می کنه ،فقط باید خودتون یادتون باشه که نوبت های بعدی رو به موقع بزنید.پاس شما نهایتاً یک ماهه میاد پس به محض اینکه پاسپورتتون رو گرفتید کارت واکسن رو تهیه کنید. موفق باشید
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با تشکر از پاسخ شما دوستان خوبم، در واقع منظور من این نبود که کارت واکسن را بدون شماره گذرنامه ببرم سفارت، در واقع بهتر بود اینطوری بپرسم که، آیا انستیتو واقع در تجریش این همکاری را خواهد کرد که واکسن ها را بدون گذرنامه بزنم و به محض اینکه گذرنامه رو گرفتم ببرم و شماره رو در کارت واکسن وارد کنم؟
[/quote]
دوست عزیز حتما شما میتونی واکسنت رو بزنی بنده هم دفعه اول که رفتم پاسپورت نداشتم واکسنها رو زد و روی یه کارت دیگه نوشتند.توی مراجعه بعدی که پاس رو بردم کارت زرد بین المللی صادر شد و قبلی ها هم توی اون وارد شدند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای خوب مهاجر سرائی لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنمائی کنید
وقت سفارت من 25 جولای میباشد ....من برای چهارشنبه هفته قبل بلیط گرفتم که 5 شنبه اونجا باشم برای کارهای پزشکی که تا دوشنبه آماده بشه
حالا مشکل اینجاست
چون یک پسر 2 سال نیمه دارم باید چهر روز قبل برای آزمایشها اونجا باشم که اون مشکلی نیست ...ولی تو سایت دکتر اورگان نوشته که این آزمایشها 5 شنبه برای بچه ها انجام نمیشه با این حساب من باید کلی هزینه اضافی به خاطر یک روز زودتر رسیدن به اونجا پرداخت کنم ..
از آزانس که پرسیدم گفت میتونید روز مصاحبه تمام مدارک خودتون و کارت واکسن پسرتون ببرید ولی جواب اون آزمایش که دقیقا فردای مصاحبه آماده میشه ..فرداش براشون ببرید ( ایا این کار درسته و این حرف صحت داره )
به جز این دکتر اورگان هیچ دکتر دیگه کارهای سفارت انجام نمیده که از اون وقت بگیرم ....( از نظر مسافتی اونجا برام مهم نیست ..پرداخت کرایه تاکسی زیاد خیلی به نفع تا پرداخت 5 روز هزینه اضافه هتل )
خواهش میکنم زودتر جواب دهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه جمعه تست سل از پسرم بگیرن ..میتونم دوشنبه صبح قبل از رفتن به سفارت جوابشو بگیرم و با خودم ببرم
وقت مصاحبه ساعت 8.30 تعیین شده ...میتونم خودم و پسرم وارد سفارت بشیم و حالا تا زمانی که در انتظار سف ورود و غیره هستیم ..شوهرم آزمایش صبح دوشنبه به ما بروسونه ( شوهرم گرین کارت داره و برنامه اون تداخلی با ما نداره ..وقت اون آزاده )