موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تو مشهد کجا برم واکسن بزنم؟کسی هست کمک کنه؟ همه شما دوستان که تهران هستین پس ما چیکار کنیم؟
کیس نامبر :
دریافت نامه اول:
ارسال نامه اول :
اعلام کارنت:
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان؛
برای آزمایش پزشکی باید ناشتا باشیم؟ تو آزمایش خون چه چیزیی چک میشه؟ قند، چربی؟
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی تو مشهد نیست که کمک کنه؟ اینجا باید تو مطب های خصوصی واکسن بزنم بعد باید چیکار کنم؟کارت بین المللی هم نمیدن؟
کیس نامبر :
دریافت نامه اول:
ارسال نامه اول :
اعلام کارنت:
دریافت نامه دوم :
تاريخ مصاحبه :
دریافت ویزا :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
تاریخ مصاحبۀ من برای لاتاری آمریکا در آنکارا تازه برام اومده. سوال من این بود که آیا میتونم
1- تمام واکسنها رو تو ایران بزنم؟
2- چه واکسنهائی مورد نیاز است؟
3- شما کجا رو پیشنهاد میدین برای تزریق واکسنها؟
باتشکر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به دوستانی که هنوز واکسنها رو نزدن پیشنهاد می کنم که حتما واکسنها رو در انستیتو پاستور تجریش بزنن.ما یک سری از واکسنها رو پاستور خیابان پاستور زدیم ولی برای تکمیل آنها به پاستور تجریش رفتیم که انجا متوجه شدیم کارتی که در پاستور برای ما صادر شده بود ایراد داشت( سریال نامبر نداشت) و دوباره برای ما کارت صادر کردند. ضمنا اونجا خیلی بهتر راهنمایی می کنن و اطلاعات کاملی از واکسنهای مورد نیاز دارند.اونجا می تونید پیش خانم دکتر طاهرنژاد برید.
موفق باشید
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-10 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-10 ساعت 14:27 توسط admin.)
bebakhshid k man finglish neveshtam,emkane farsi neveshtano dar hale hazer nadashtam va bayad in soalo miporsidam...amale jarahye ghalbe baz emkan dare moshkel saz bashe????age yeki az afrade khanevade hamchin jarahi dashte bashe..
---------------------------------
لطفا فارسی تایپ کنید. ارسالهای پینگلیش حذف خواهند شد.
با تشکر
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من الان دبی هستم، دیروز نتیجه آزمایشها رو گرفتم، دو پاکت (یکی شامل عکس X-Ray و دیگری نتیجه آزمایشات) در ضمن یک برگه سفید هم به اسم Vaccination Documentation Worksheet به من دادن که در بند 2 آن به نام Results جلو بند Vaccine History Incomplete تیک خورده، که منو نگران کرده. دوستانی که تجربه دارن مشیه در این خصوص نظر بدن لطفاً.
در ضمن من هر چی نگاه کردم گزینه ای هم وجود نداره که مثلاً نوشته شده باشه Vaccine History complete !!!!!!!!!!
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز