کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام
کسی از شیراز هست که کار واکسن انجام داده باشه؟
تشکر کنندگان:
سلام، امروز من رفتم سه تا از واکسن ها رو زدم و فقط تست های آنتی بادی باقی موند که قرار شد هفته آینده انجام بشه، همون طور که دوستان خوبمون گفتند بدونه گذرنامه هم واکسن ها رو می زنند و در عوض یه کارت جدا میدند و بعد از بردن گذرنامه مهر ها رو توی کارت اصلی وارد می کنند.
یه نکته واسه من جالب بود اینکه، خانم دکتر همون اول از من پرسیدن ترکیه میرم یا امارات؟ حالا از کجا فهمید که من واسه امریکا کارت واکسن می خوام رو نمی دونم. یعنی برای کشور های دیگه واکسیناسیون لازم نیست؟
تشکر کنندگان: sasan_rock
(2011-06-02 ساعت 17:42)alirezagh نوشته:  سلام، امروز من رفتم سه تا از واکسن ها رو زدم و فقط تست های آنتی بادی باقی موند که قرار شد هفته آینده انجام بشه، همون طور که دوستان خوبمون گفتند بدونه گذرنامه هم واکسن ها رو می زنند و در عوض یه کارت جدا میدند و بعد از بردن گذرنامه مهر ها رو توی کارت اصلی وارد می کنند.
یه نکته واسه من جالب بود اینکه، خانم دکتر همون اول از من پرسیدن ترکیه میرم یا امارات؟ حالا از کجا فهمید که من واسه امریکا کارت واکسن می خوام رو نمی دونم. یعنی برای کشور های دیگه واکسیناسیون لازم نیست؟
علت این پرسش از طرف خانم دکتر اینه که از شاهکارهای دکتر اونگان در آنکارا با خبره و میدونه که این دکتر عزیز! علیرغم اینکه تزریق واکسن آنفولانزا برای افراد بالای 50 سال اجباریه لطف میفرمایند و به همه تزریق میکنن!!!

تشکر کنندگان: lale ، alirezagh ، najibi
(2011-06-02 ساعت 20:25)sasan_rock نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 17:42)alirezagh نوشته:  سلام، امروز من رفتم سه تا از واکسن ها رو زدم و فقط تست های آنتی بادی باقی موند که قرار شد هفته آینده انجام بشه، همون طور که دوستان خوبمون گفتند بدونه گذرنامه هم واکسن ها رو می زنند و در عوض یه کارت جدا میدند و بعد از بردن گذرنامه مهر ها رو توی کارت اصلی وارد می کنند.
علت این پرسش از طرف خانم دکتر اینه که از شاهکارهای دکتر اونگان در آنکارا با خبره و میدونه که این دکتر عزیز! علیرغم اینکه تزریق واکسن آنفولانزا برای افراد بالای 50 سال اجباریه لطف میفرمایند و به همه تزریق میکنن!!!

اتفاقا" یکی از واکسن هایی که به من تزریق کردند هم آنفولانزا بود، ولی خانم دکتر جدا" خانم محترمی هستند و کلا" انستیتو پاستور شعبه تجریش پرسنل خوب و خوش برخوردی داره.
تشکر کنندگان: sasan_rock ، najibi
دوستان سلام

من میخواستم برای وقت دکتر اقدام کنم که دیدم تو سایتش تاکید کرده بچه هاتون نباید ٤ هفته قبل از مراجعه واکسن حاوی ویروس زنده رده باشن . حالا بچه من نوبت دوم واکسن ابله مرغانش ٣ روز قبل از مراجعه است لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کنیم ...
در ضمن اینجا هم که انفولانزا هم فقط حلال احمر اونهم با فیش حج و زیارت میزنند
تشکر کنندگان:
(2011-06-05 ساعت 19:27)Alirezajoon نوشته:  در ضمن اینجا هم که انفولانزا هم فقط حلال احمر اونهم با فیش حج و زیارت میزنند

من نمی دونم از کدوم شهر هستید اما در تهران انستیتو پاستور بدون هیچ مشکلی واکسن آنفولانزا رو می زنه، من حتی بدون گذرنامه هم هفته پیش این واکسن رو زدم.
تشکر کنندگان: najibi ، frozen mind
[/quote]

من نمی دونم از کدوم شهر هستید اما در تهران انستیتو پاستور بدون هیچ مشکلی واکسن آنفولانزا رو می زنه، من حتی بدون گذرنامه هم هفته پیش این واکسن رو زدم.
[/quote]

ممنون از پاسختون
ولی پاستور تجریش به من گفتند تا شهریور این واکسن رو ندارند ,راستی به چه قیمتی برای شما تزریق کردند ?
تشکر کنندگان:
دوستان۲ تا سوال دارم:
۱. من نوبت سوم واکسن هپاتیت ام مرداد هستش. به نظرتون توی دوبی واکسن میزنه؟
۲.واکسن mmr رو فردا میخوام برم بزنم. با توجه به اینکه کمتر از ۲۰ روز به مصاحبه ام مونده و این واکسن ویروس زنده هستش هیچ مشکلی واسه آزمایشات دوبی پیش نمیاره؟
تشکر کنندگان:

[/quote]

ممنون از پاسختون
ولی پاستور تجریش به من گفتند تا شهریور این واکسن رو ندارند ,راستی به چه قیمتی برای شما تزریق کردند ?
[/quote]

اتفاقا" من هم پاستور تجریش رفتم، قیمت رو هم با MMR و هپاتیت کلا" 18500 شد.

(2011-06-06 ساعت 00:01)najibi نوشته:  ۲.واکسن mmr رو فردا میخوام برم بزنم. با توجه به اینکه کمتر از ۲۰ روز به مصاحبه ام مونده و این واکسن ویروس زنده هستش هیچ مشکلی واسه آزمایشات دوبی پیش نمیاره؟

توی سایت پزشک آنکارا، تاکید کرده که چهار هفته پیش از مصاحبه واکسن ویروس زنده نزنید، حالا پزشکان عزیز و کسانی که مصاحبه رفتن صاحب نظرترند.
تشکر کنندگان: najibi ، sasan_rock
سلام دوستان
من یه سوال داشتم از خدمتون میخواستم بدون من که هیچ مدرکی ندارم و اکثر واکسن ها رو هم زدم چی کار باید بکنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:
(2011-06-07 ساعت 07:47)آرتين نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال داشتم از خدمتون میخواستم بدون من که هیچ مدرکی ندارم و اکثر واکسن ها رو هم زدم چی کار باید بکنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ؟

شما يه سر برين پاستور تجريش و بگيد كه واكسنهاي مربوطه را زديد يا ازتون آزمايش آنتي بادي ميگيرن يا قبول ميكنند
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، آرتين ، sasan_rock
(2011-06-07 ساعت 09:19)alisarshar نوشته:  
(2011-06-07 ساعت 07:47)آرتين نوشته:  سلام دوستان

شما يه سر برين پاستور تجريش و بگيد كه واكسنهاي مربوطه را زديد يا ازتون آزمايش آنتي بادي ميگيرن يا قبول ميكنند
البته دقت کنید که گاهی تست آنتی بادی از تزریق واکسن به مراتب گرونتره.

تشکر کنندگان: آرتين
من برای تست آنتی بادی امروز انستیتو پاستور تجریش رفتم؛
نکته اول اینکه، برای اون دوستمون که می گفت واکسن آنفولانزا رو نداره پرسیدم و تایید کردند که واکسن در حال حاضر موجوده.
نکته دوم، دوستانی که برای واکسن تشریف می برند اگر بیمه تکمیلی دارند موقع گرفتن فیش از متصدی تقاضای رسید کنند چون هزینه واکسن رو می تونند از بیمه بگیرند. البته خیلی نیست ولی خوب.
تشکر کنندگان: sasan_rock ، najibi ، Hornet ، آرتين ، Alirezajoon
دوستان عزیر
شما در مورد زمان اعتبار کارت زرد واکسن اطلاعاتی دارید ..زمان دریافت کارت پاستور من تا تاریخ مصاحبه تقربا 8 ماه فاصله داره ..اعتبار داره یا برم یکی دیگه به تاریخ روز بگیرم

در ضمن از من تست انتی بادی برای آبله مرغان گرفت ولی گفت چون امکان داره اونجا سخت بگیرن ..تو کارتم دو نوبت تزریق آبله مرغان وارد کرد ..( حتما شما هم عنوان کنید براتون تو کارت به عنوان تزریق ثبت بشه نه اینکه جواب انتی بادی بهتون بدن )

فقط الان جای واکسن انفولانزا خالیه که به نظر شما اونم اینجا بزنم یا بزارم جز واکسنهائی که اونجا زده میشه
برای پسرم هم کارت واکسن زرد صادر نکردن و فقط کارت واکسن ایران ترجمه کردم و بعدا پاستور مهر کرد ..که اونم واکسن آبله مرغان و انفولانزا نداره

تاریخ مصاحبه :هفته سوم جولای
تشکر کنندگان: آرتين
دوستان من تو مطالب قبلی خونده بودم که فرم که میدن باید سفید رنگ باشه آیا درسته یا مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش مرسی از راهنمایی هات دوستان
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان