موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا جواب سوال منو بدید.کسی هست اینجا پزشک باشه؟من چند تا سوال دارم.
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من شیراز کارت واکسیناسیون رو گرفتم . ولی در شیراز تست آنتی بادی آبله ندارن. اگه صبح روزی که بعداز ظهرش پرواز دارم برم پاستور این تست رو انجام میدن و کارتمو مهر کنن؟ اصلا ارزششو داره؟ یا بریم اونجا، اونگان که میخواد یه واکسن بزنه، همون آبله باشه؟
ممنون
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من ابله خروسی گرفتم یادگاریشم رو صورتم دارم همین کفایت میکنه یا باید تست انتی بادی بدم؟این تستشو به جز پاستور تجریش دیگه کجا میگیرن؟جوابشو برای پاستور ببریم کافیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ممکنه ایمیل دکتر شوکلا رو واسه من بنویسید
مرسی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-27 ساعت 11:45)tamanna نوشته: من ابله خروسی گرفتم یادگاریشم رو صورتم دارم همین کفایت میکنه یا باید تست انتی بادی بدم؟این تستشو به جز پاستور تجریش دیگه کجا میگیرن؟جوابشو برای پاستور ببریم کافیه؟
سلام
من 2روز پیش تجریش بودم تست رو دادم گفت 3روز دیگه آماده میشه
بهش گفتم جاش تو صورتم هست ولی گفت همین طوری مهر نمیکنیم باید تست بدی
اگه تست بدی و تو کارتت مهر بزنه اون طرف هم قبول میکنن و لازم نیست دوباره بزنی. البته این قانونشه حالا بری اونجا بهتون گیر بدن و بزنن دیگه نمیدونم چون دوستانی بودن که بردن کارتو ولی باز براشون زدن. چند تا از دوستان منم مهر زده بودن و آنکارا دیگه بهشون نزده بود.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه جمله اي خوندم از سايت اونگان كه نوشته بودتاريخ آخرين واكسيناسيون انجام شده تا روز معاينات حداقل يك ماه بايد فاصله داشته باشه وگرنه جواب معاينات به تاخير ميفته!اين درسته؟كسي در اين مورد به مشكل خورده؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم سوالم در همين مورد سايت اونگان كه اون دوستمون گفت.من خانمم 24 تير بايد واكسن آبله مرغان برنه.يعني 20 روز قبل از وقت دكتر اونگان.حالا ميشه راهنمايي كنين بزنه بهتره يا اگه بزنه همون ميشه؟
يعني تاخير مي اندازه توي جواب آزمايشمون؟
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به قدری برخورد خانم دکتر طاهرنژاد عااااااااااااااالی بود که خدا داند... در ضمن بچه های مهاجرسرا رو بهتر از خودمون میشناختن و به همه سلام رسوندن... اگه کسی فعلا کارت واکسیناسیونش و نگرفته من شدیدا انستیتو پاستور تجریش و پیشنهاد میکنم... به امید ویزا گرفتن همه بچه ها که باقی موندن...