کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2011-06-20 ساعت 21:51)pefa نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 21:16)dorsa نوشته:  سلام دوستان خوب مهاجرسرایی
من اصفهان هستم و برای گرفتن کارت انستیتوپاستور میخوام برم تهران
بدلایلی مجبورم تنها برم تهران و از اونجایی که آشنایی با تهران ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور برم تا به انستیتوپاستور برسم
منظورم اینه که وقتی ترمینال جنوب پیاده میشم بعدش باید چطور برم تا انستیتوپاستور؟ بامترو میشه رفت؟ با تاکسی چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
از اتوبوس پياده که شدي سوار مترو شو به طرف ميرداماد.
ميرداماد پياده شو و اتوبوس هاي ميدان قدس يا ميدان تجريش رو سوار شو.

پاستور توي خيابان شريعتي و 200 متر پايين تر از ميدان قدس هستش.(بعد از ایستگاه اتوبوس ها)
توي ساختمانی با معماري دوره ی قاجاره که یه استخر هم تو حیاطشه

راجع به واکسن ها هم تجربه ی خودم رو بگم که:
اگه آبله مرغان گرفتي، بگو که گرفتي و سه روز براي تستش وقت بزار که نتیجه ی تست بیاد و بعد کارت رو برات صادر کنن
اگر هم آبله نگرفتی، حدود 60 تمن با واکسن آبله هزينه ات خواهد شد.
نيم ساعت بيشتر وقتتو نمي گيرن
با شکم خالی هم واکسن نزن چون ممکنه ضعف کنی.(چهارتا واکسنه)
اگر از نظر جسمی قوی نیستی، حتما شب اول کمپرس یخ روی بازویی که واکسن کزاز رو زدن بگیر و شب دوم آب گرم.
دوست عزیز.سری جدید واکسن واریسلا(آبله مرغان) در 2 نوبت به فاصله 1 ماه تزریق میشه و قیمت هر نوبت 42000تومن هستش.آمادگیشو داشته باش.موفق باشی

تشکر کنندگان: najibi ، dorsa
(2011-06-20 ساعت 21:51)pefa نوشته:  
بدلایلی مجبورم تنها برم تهران و از اونجایی که آشنایی با تهران ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور برم تا به انستیتوپاستور برسم
منظورم اینه که وقتی ترمینال جنوب پیاده میشم بعدش باید چطور برم تا انستیتوپاستور؟ بامترو میشه رفت؟ با تاکسی چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
از اتوبوس پياده که شدي سوار مترو شو به طرف ميرداماد.
ميرداماد پياده شو و اتوبوس هاي ميدان قدس يا ميدان تجريش رو سوار شو.

پاستور توي خيابان شريعتي و 200 متر پايين تر از ميدان قدس هستش.(بعد از ایستگاه اتوبوس ها)
توي ساختمانی با معماري دوره ی قاجاره که یه استخر هم تو حیاطشه

راجع به واکسن ها هم تجربه ی خودم رو بگم که:
اگه آبله مرغان گرفتي، بگو که گرفتي و سه روز براي تستش وقت بزار که نتیجه ی تست بیاد و بعد کارت رو برات صادر کنن
اگر هم آبله نگرفتی، حدود 60 تمن با واکسن آبله هزينه ات خواهد شد.
نيم ساعت بيشتر وقتتو نمي گيرن
با شکم خالی هم واکسن نزن چون ممکنه ضعف کنی.(چهارتا واکسنه)
اگر از نظر جسمی قوی نیستی، حتما شب اول کمپرس یخ روی بازویی که واکسن کزاز رو زدن بگیر و شب دوم آب گرم.

ممنون دوست عزیز
ایستگاه چندم از اتوبوس میدان قدس پیاده بشم؟
تشکر کنندگان:
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
منم اصفهان بودم . کارت واکسن رو فقط از اصفهان گرفتم تهران و پاستور هم نبردم برای تایید. دبی هم به NMC رفتم هیچ مشکلی هم پیش نیومد. که بگند چرا تایید نداری . وقتی هلال احمر اصفهان تایید بکنه کافی هست.
تشکر کنندگان: najibi ، dorsa ، farzad-it
ممنون میشم راهنمایی کنید

بله دوست عزیز با مترو میشه رفت و نیازی به میرداماد رفتن و اتوبوس سوار شدن نیست
ترمینال جنوب که پیاده بشید مترو همون نزدیکاشه خط یک مترو رو سوار میشید و ایستگاه قیطریه پیاده میشید البته چون هنوز ایستگاه تجریش راه نیفتاده اونجا باید پیاده بشید وگرنه باید ایستگاه تجریش پیاده شد از ایستگاه قیطریه هم ده دقیقه پیاده زمان میبره تا پاستور تجریش
اینم بگم گول اسمش رو نخورید که پاستور تجریشه در واقع نرسیده به میدان قدس است وشما با تجریش کاری ندارید ایستگاه قیطریه که پیاده شدید همون خیابان را که خیابان شریعتی است ادامه بدید به میدان قدس میرسید
فکر تاکسی و این چیزا نباشید که هم دیرتر از مترو میرسید هم هزینه اش فکر کنم بیشتر از پول اتوبوسی باشد که از اصفهان به تهران میاد
هستم اگر می روم گر نروم نیستم
زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي …. آلبرت انيشتين

شکل جدید گرین کارتهای واقعی از سال 2010 به بعد
تشکر کنندگان: frozen mind ، dorsa ، Hornet ، aghdam ، tamanna ، pefa ، najibi
سلام
کسانی که به مرکز واکسیناسیون در جنوب کشور یعنی شیراز نزدیکترند، احتیاجی به پاستور رفتن و تهیه یا تایید کارت واکسن ندارند و واکسن های mmr ، TD و هپاتیت را در مرکز بهداشت شیراز کاملا مجانی دریافت میکنند و کارت آنها هم معتبر است (از خود اونگان پرسیدم). تنها فرقش با تجریش یا پاستور اینه که چون مجانی هست حتما باید ایمیل تاریخ مصاحبه رو حداقل داشته باشی.
فقط تست آنتی بادی آبله نداره که اگه جای دیگه انجام بدی برات مهر میزنن که معتبر باشه.
همینجوری گفتم هم لال از دنیا نرم هم شاید به درد کسی بخورهBig Grin
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: Hornet ، yousef156 ، farzad-it ، mitr.p ، aghdam ، najibi ، Artim
(2011-06-19 ساعت 10:01)sasan_rock نوشته:  
(2011-06-19 ساعت 09:34)alisarshar نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 23:36)نفس نوشته:  
(2011-06-18 ساعت 16:41)alisarshar نوشته:  [quote='نفس' pid='114025' dateline='1308398174']
سلام
ما امروز رفتیم پاستور تجریش یه سری واکسن زدن و گفتن مابقیش یک ماه دیگه که اومدین.گفتن وقت مصاحبتون کی گفتیم هنوز معلوم نیست اومدیم شاید دست شما خوب باشه زودتر وقتمونو بدن.
همشون خیلی مهربونو با ادب بودن کاشکی همه اینجوری بودن!
دو نفرمون کلا شد 32000 تومان .
به امید رفتن هممون.

فقط حواستون به تاريخ واكسنايي كه ميززن باشه چون مثلا واكسن TD اگه 2 ماه بگذره مجددا براتون ميزنن

باشه ممنون,
TD منظور چیه؟
مرسی از راهنماییتون

يكي از واكسناييه كه براتون ميزنن
منظور از واکسن TD همان دیفتری میباشد.

خوش به سعادتتون.دست راستتون رم سر ما Rolleyes
تشکر کنندگان:
دوستان گلم
من 2هفته دیگه مصاحبه دارم و هنوز کارت بین المللی ام را نگرفتم. همه واکسن های دوران بچگی و دبیرستان و سربازی و هپاتیتم هم زدم و آبله مرغان هم گرفته بودم.
در سایت اونگان دیدم که نوشته بود 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن زنده نزنید. من می خواستم آنفولانزا هم بزنم، یعنی نباید اگر واکسنی نیاز بود بزنم؟
راستی پاستور تجریش تا ساعت چند بازه و واکسن میزنه؟
شماره کیس: 2011AS00033xxx
وضعیت کیس من

تشکر کنندگان:
(2011-06-23 ساعت 20:09)Donkey chance نوشته:  دوستان گلم
من 2هفته دیگه مصاحبه دارم و هنوز کارت بین المللی ام را نگرفتم. همه واکسن های دوران بچگی و دبیرستان و سربازی و هپاتیتم هم زدم و آبله مرغان هم گرفته بودم.
در سایت اونگان دیدم که نوشته بود 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن زنده نزنید. من می خواستم آنفولانزا هم بزنم، یعنی نباید اگر واکسنی نیاز بود بزنم؟

پاستور تجریش تا ساعت ۳ بازه.
تشکر کنندگان:
(2011-06-23 ساعت 20:26)najibi نوشته:  
(2011-06-23 ساعت 20:09)Donkey chance نوشته:  دوستان گلم

پیرو فرمایش دوست عزیزم اینو هم اضافه کنم که تزریق واکسن تا ساعت 11 صبح هستش

تشکر کنندگان:

[/quote]

[/quote]
پیرو فرمایش دوست عزیزم اینو هم اضافه کنم که تزریق واکسن تا ساعت 11 صبح هستش

[/quote]

دوست عزیز بنده ۲ هفته پیش ساعت ۲.۲۰ بعد از ظهر مراجعه کردم و واکسن های آنفولانزا وmmr رو زدمShy.
تشکر کنندگان: pefa ، tamanna ، nastaran86
سلام دوستان
اینجا کسانی هستند که پزشک باشند.من چند تا سوال داشتم
تشکر کنندگان:
ی سوال تخصصی!!!!!من 2تا هپاتیت-mmr-کزاز با واکسنای عصر جاهلیت(دوران طفولیتBig Grin) رو وارد کارت بین المللی کردم به جز مرحله 3 هپاتیت دیگه چی باید اضافه بشه در ضمن ابله خروسی هم گرفتم
تشکر کنندگان:
نقل قوا از تاپیک مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از لاتاری:

مدارک مورد نیاز برای هر مرحله لاتری
نمونه گواهی سابقه کار به زبان فارسی که ترکیبی از پیشنهادات بعضی از دوستان بوده (اگر شماره بیمه هم دارید ، یادتون نره اضافه کنید) ،
همراه با فایل word
و
نمونه کارت واکسیناسیون ( واکسن مننژیت ظاهرا برای 30 سال به بالاست . ما برای احتیاط زده بودیم . یه واکسن سرطان رحم هم به خانمهای 11 تا 26 ساله باید بزنن که ظاهرا اینجا موجود نیست و وقت معاینات پزشکی در آنکارا یا ابوظبی براتون میزنن)
راستی حواستون باشه روی کارت واکسیناسیون باید سریال نامبر serial number زده شده باشه . همون موقع که دارن براتون کارت رو صادر میکنن حتما این مورد رو چک کنین .
در ضمیمه همین ارسال

این قضیه سریال نامبر چیه؟؟؟ من که رو کارت مدیکالم ندارم البته امیدوارم منظورش شماره پاس نباشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: nastaran86 ، tamanna ، najibi
(2011-06-25 ساعت 11:48)free_free نوشته:  نقل قوا از تاپیک مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از لاتاری:

مدارک مورد نیاز برای هر مرحله لاتری
نمونه گواهی سابقه کار به زبان فارسی که ترکیبی از پیشنهادات بعضی از دوستان بوده (اگر شماره بیمه هم دارید ، یادتون نره اضافه کنید) ،
همراه با فایل word
و
نمونه کارت واکسیناسیون ( واکسن مننژیت ظاهرا برای 30 سال به بالاست . ما برای احتیاط زده بودیم . یه واکسن سرطان رحم هم به خانمهای 11 تا 26 ساله باید بزنن که ظاهرا اینجا موجود نیست و وقت معاینات پزشکی در آنکارا یا ابوظبی براتون میزنن)
راستی حواستون باشه روی کارت واکسیناسیون باید سریال نامبر serial number زده شده باشه . همون موقع که دارن براتون کارت رو صادر میکنن حتما این مورد رو چک کنین .
در ضمیمه همین ارسال

این قضیه سریال نامبر چیه؟؟؟ من که رو کارت مدیکالم ندارم البته امیدوارم منظورش شماره پاس نباشه

پشت کارت مدیکال نوشته سریال نامبر که جولوش ی عدد قرمز نوشته. مال من 6 رقمییه.
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، aghdam ، nastaran86
(2011-06-25 ساعت 10:04)tamanna نوشته:  ی سوال تخصصی!!!!!من 2تا هپاتیت-mmr-کزاز با واکسنای عصر جاهلیت(دوران طفولیتBig Grin) رو وارد کارت بین المللی کردم به جز مرحله 3 هپاتیت دیگه چی باید اضافه بشه در ضمن ابله خروسی هم گرفتم

دیفتری هم هست که مطمئنا با کزاز زدیدCool.
تشکر کنندگان: aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان