موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-21 ساعت 08:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-21 ساعت 08:27 توسط moraddad.)
سلام
کسانی که به مرکز واکسیناسیون در جنوب کشور یعنی شیراز نزدیکترند، احتیاجی به پاستور رفتن و تهیه یا تایید کارت واکسن ندارند و واکسن های mmr ، TD و هپاتیت را در مرکز بهداشت شیراز کاملا مجانی دریافت میکنند و کارت آنها هم معتبر است (از خود اونگان پرسیدم). تنها فرقش با تجریش یا پاستور اینه که چون مجانی هست حتما باید ایمیل تاریخ مصاحبه رو حداقل داشته باشی.
فقط تست آنتی بادی آبله نداره که اگه جای دیگه انجام بدی برات مهر میزنن که معتبر باشه.
همینجوری گفتم هم لال از دنیا نرم هم شاید به درد کسی بخوره
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم
من 2هفته دیگه مصاحبه دارم و هنوز کارت بین المللی ام را نگرفتم. همه واکسن های دوران بچگی و دبیرستان و سربازی و هپاتیتم هم زدم و آبله مرغان هم گرفته بودم.
در سایت اونگان دیدم که نوشته بود 1 ماه قبل از مصاحبه واکسن زنده نزنید. من می خواستم آنفولانزا هم بزنم، یعنی نباید اگر واکسنی نیاز بود بزنم؟
راستی پاستور تجریش تا ساعت چند بازه و واکسن میزنه؟
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-24 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-24 ساعت 14:08 توسط iman20002009.)
سلام دوستان
اینجا کسانی هستند که پزشک باشند.من چند تا سوال داشتم
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-25 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-25 ساعت 11:49 توسط free_free.)
نقل قوا از تاپیک مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از لاتاری:
مدارک مورد نیاز برای هر مرحله لاتری
نمونه گواهی سابقه کار به زبان فارسی که ترکیبی از پیشنهادات بعضی از دوستان بوده (اگر شماره بیمه هم دارید ، یادتون نره اضافه کنید) ،
همراه با فایل word
و
نمونه کارت واکسیناسیون ( واکسن مننژیت ظاهرا برای 30 سال به بالاست . ما برای احتیاط زده بودیم . یه واکسن سرطان رحم هم به خانمهای 11 تا 26 ساله باید بزنن که ظاهرا اینجا موجود نیست و وقت معاینات پزشکی در آنکارا یا ابوظبی براتون میزنن)
راستی حواستون باشه روی کارت واکسیناسیون باید سریال نامبر serial number زده شده باشه . همون موقع که دارن براتون کارت رو صادر میکنن حتما این مورد رو چک کنین .
در ضمیمه همین ارسال
این قضیه سریال نامبر چیه؟؟؟ من که رو کارت مدیکالم ندارم البته امیدوارم منظورش شماره پاس نباشه
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)