موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-18 ساعت 22:45)khatere_art نوشته: (2011-06-18 ساعت 22:38)Vahidn نوشته: سلام دوستان
من يه سوال داشتم.من تاريخ مصاحبه 10aug دارم توي آنكارا.مي خواستم ببينم اگه كه دوشنبه صبح به من وقت بده Dr.Ungan تا سه شنبه جوابم مياد.؟چون مي خوام برم بليط بگيرم.
ممنون ميشم اگه كه راهنماييم كنين
خوش به حالتون....کاش امسال منم حس شمارو داشته باشم
مطمئن باشين با زمان همه چي حل ميشه.همون جوري كه براي ما حل شد
موفق باشيد
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-19 ساعت 00:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-19 ساعت 00:40 توسط Vahidn.)
دوستان از دكتر اونگان كي برم وقت بگيرم؟مصاحبه من 10 aug هستش روز چهار شنبه.شنبه خوبه وقت بگيرم؟
چون يكشنبه هم تعطيليه ديگه اونجا.
خودش نوشته 2 تا 30 روز قبل از مصاحبه.چون من فردا مي خوام برم بليط بگيرم.بعد هم كه سايت باز شد برم وقت بگيرم براي دكتر.اگر كسي تجربه داره در اين مورد به من جواب بده.ممنون ميشم ازتون
(2011-06-18 ساعت 10:26)Ehaqiqi نوشته: سلام دوستان عزيز
من يه سوال دارم.ما روز 3 شنبه وقت مصاحبه داريم.ميتونيم 2 شنبه صبح بريم پيش اونگان آزمايشات رو بديم و فردا صبح قبل از رفتن به سفارت نتيجه رو بگيريم يا به نظر شما اين يه ريسكه و ما جمعه انكارا باشيم و 2 روز براي آزمايشات پزشكي در نظر بگيريم.
لطفا راهنمايي بفرمايي چون براي رزرو بليط عجله دارم.
متشكرم عزيزان
من فكر مي كنم ريسك باشه دوست عزيز.خود سايت نوشته 2 روز وقت لازمه اگه بزرگسال باشيد و مشكلي هم پيش نياد.براي همين جمعه يا شنبه وقت بگيرين بهتره.بازم بچه هاي باتجربه تر بهتر مي دونن.
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
برای ازمایشهای پزشکی ابوظبی نیازی به داشتن نامه دوم هست؟اگر من نامه نداشته باشم و تلفنی به من زمان مصاحبه را داده باشند چکار باید بکنم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
قابل توجه دوستان اصفهاني
ما امروز براي واكسيناسيون رفتيم هلال احمر(خيابان آيت اله خوانساري) فقط سه تا واكسن ميزدند مننژيت 14000 تومان آنفولانزا 10000 تومان و هپاتيت هر نوبت 2500 تومان.من و همسرم هر دو در كودكي ابله مرغان گرفته ايم و براي انجام تست آنتي بادي ابله مرغان به هركجا مراجعه كرديم اعم از هلال احمر مركز بهداشتي درماني پزشك و ازمايشگاه خصوصي گويا براي اولين بار بود كه اسم اين تست را مي شنيدند.
خلاصه زنگ زديم انستيتو پاستور شعبه تجريش كه فرمودند قيمت اين واكسن 42000 تومان است و انجام تست آنتي بادي هم 3 روز طول ميكشد.قيمت بقيه واكسن ها هم تقريبا مشابه اصفهان بود.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب مهاجرسرایی
من اصفهان هستم و برای گرفتن کارت انستیتوپاستور میخوام برم تهران
بدلایلی مجبورم تنها برم تهران و از اونجایی که آشنایی با تهران ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور برم تا به انستیتوپاستور برسم
منظورم اینه که وقتی ترمینال جنوب پیاده میشم بعدش باید چطور برم تا انستیتوپاستور؟ بامترو میشه رفت؟ با تاکسی چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-20 ساعت 21:16)dorsa نوشته: سلام دوستان خوب مهاجرسرایی
من اصفهان هستم و برای گرفتن کارت انستیتوپاستور میخوام برم تهران
بدلایلی مجبورم تنها برم تهران و از اونجایی که آشنایی با تهران ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور برم تا به انستیتوپاستور برسم
منظورم اینه که وقتی ترمینال جنوب پیاده میشم بعدش باید چطور برم تا انستیتوپاستور؟ بامترو میشه رفت؟ با تاکسی چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درضمن نقشه مترو هم اینجا هست. http://www.tehranmetro.com/Scheduling.aspx
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!