موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
يه سوال به سفارت بايد دلار بديم يا درهم؟
دلار آمريكايي؟
دكتر شوكلا چي اون درهم مي خواد؟
مرسي.وا يك شنبه ديگه مصاحبه داريم.جمعه عازم هستيم.دعا كنيد.برگشتيم با سفرنامه درخدمتيم.
کیس نامبر2011AS00015XXX
نامه اول: اواخرخرداد
ارسال فرمها:17 مهر
کارنت :فوریه 2011
نامه دوم: -----
سفارت : ابوظبی
مصاحبه : march 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به سفارت هم مي توني به دلار بدي هم به درهم اما دلار به صرفه تراست.پس به دلار پرداخت كني بهتر است.براي معاينات پزشكي بايد به درهم پرداخت كني .
موفق باشي.
(2011-03-08 ساعت 01:30)maryam sadafi نوشته: سلام دوستان
دلار آمريكايي؟
مرسي.وا يك شنبه ديگه مصاحبه داريم.جمعه عازم هستيم.دعا كنيد.برگشتيم با سفرنامه درخدمتيم.
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
معمولاً نرخ تبدیل ارز تو هتل ها و فروشگاه ها و مراکز درمانی و ... خیلی پایینه و کار درستی نیست. همیشه بهترین نرخ تبدیل ارز رو تو صرافی های داخل شهر و بانک ها پیدا می کنید. البته بانک ها یک مبلغی رو هم به عنوان کارمزد بر میدارن که با این حساب بهترین کارمزد رو صرافی ها خواهند داشت.
تو فرودگاه دبی هم صرافی برای تبدیل ارز وجود داره که البته نرخش به مقدار خیلی کمی از داخل شهر پایینتره ولی مزیتشون اینه که بعضی شون میگن که موقع برگشت می تونید درهم باقیمانده خودتون رو با نشان دادن رسید به همان نرخ خریدتون بفروشید. در این صورت تفاوت قیمت خرید و فروش صفر خواهد بود. حداکثر مبلغی هم که برای خرید قبول می کنند همان میزان فروششان بر مبنای رسید شماست. با این وضع می تونید بدون نگرانی هر میزان که می خواهید دلار به درهم تبدیل کنید و اگر مورد استفاده تان نشد پس بدهید.
به هیچ وجه هم درهم از ایران نخرید چون نرخ بسیار پایینی داره. کلاً خرید هر نوع ارز به جز دلار و یورو تو ایران به صرفه نیست.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-03-08 ساعت 01:30)maryam sadafi نوشته: سلام دوستان
دلار آمريكايي؟
من در آنكارا بابت مديكال دلار دادم ولي بقيه پولو به لير به من پس دادن. arezoo_zarrabi عزيز هم گفتن كه در MNC دلار دادن و به نرخ بقیه جاها تبدیلش کردن.
بنابراين فكر مي كنم بهترين كار همون عمل به توصيه Baabak عزيز در تبديل ارز در فرودگاه دبي هستش، چون بعدش مي تونين بدون دغدغه بازم به دلار تبديلش كنين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شماره كيسم بالاي 30000 است و فكر مي كنم اواخر تير ماه براي مصاحبه نوبتم بشه .
ولي نمي دونم آيا نامه دوم با پست ارسال ميشه و اگه بدستم نرسه چطوري مي تونم از تاريخ مصاحبم با خبر بشم.
همچنين براي آزمايشات و واكسن هاي مورد نياز توي ايران هم ميتونم بعضي كارها رو انجام بدم يا نه؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-14 ساعت 12:41)farbit نوشته: سلام
من شماره كيسم بالاي 30000 است و فكر مي كنم اواخر تير ماه براي مصاحبه نوبتم بشه .
ولي نمي دونم آيا نامه دوم با پست ارسال ميشه و اگه بدستم نرسه چطوري مي تونم از تاريخ مصاحبم با خبر بشم.
همچنين براي آزمايشات و واكسن هاي مورد نياز توي ايران هم ميتونم بعضي كارها رو انجام بدم يا نه؟
دوست عزیز، بعد از کارنت شدن کی سی سی نامه ای به شما ارسال میکنه که در اون تاریخ و محل مصاحبه رو نوشته، اما با ایمیل هم می تونید تاریخ مصاحبتون رو از KCC یا سفارت سوال کنید.
در مورد آزمايشات و واكسن هاي مورد نياز، بله میشه. تاپیک واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی رو بخون، خیلی واضح توضیح داده شده.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسرم و پسرم هر دو ستیزن آمریکا هستن و پاسپورت آمریکایی دارن و در ایران هم براشون پاسپورت ایرانی گرفتم و برای مسافرت به امارات هر سه از پاسپورت ایرانی استفاده میکنیم.
من بلیت برای سه نفرمان به مقصد دوبی گرفتم آیا نیازی هست برای همسرم و پسرم هم ویزا امارات بگیرم یا نه؟
آخه آژانسی که من ازش بلیط گرفتم فقط برای من ویزا امارات صادر کرد و گفت همسر و فرزندم چون پاس آمریکایی می توانند در دبی پاسشون را نشان دهند و نیازی به ویزا ندارند!!
حالا این موضوع کمی من را نگران کرده . ممنون میشم من را راهنمایی فرمایید
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-18 ساعت 21:20)mehdi_behzadi نوشته: سلام دوستان
همسرم و پسرم هر دو ستیزن آمریکا هستن و پاسپورت آمریکایی دارن و در ایران هم براشون پاسپورت ایرانی گرفتم و برای مسافرت به امارات هر سه از پاسپورت ایرانی استفاده میکنیم.
من بلیت برای سه نفرمان به مقصد دوبی گرفتم آیا نیازی هست برای همسرم و پسرم هم ویزا امارات بگیرم یا نه؟
آخه آژانسی که من ازش بلیط گرفتم فقط برای من ویزا امارات صادر کرد و گفت همسر و فرزندم چون پاس آمریکایی می توانند در دبی پاسشون را نشان دهند و نیازی به ویزا ندارند!!
حالا این موضوع کمی من را نگران کرده . ممنون میشم من را راهنمایی فرمایید
با سلام به شما دوست عزیز
تا اونجایی که من میدونم چیزی که آژانس به شما گفته برای وقتیه که خانواده شما بخوان با پاس امریکائیشون خارج بشن و احتمالا نمی دونستن که میخواهید از پاس ایرانی استفاده کنید . ولی اگه خانواده شما بخوان از پاس ایرانی استفاده کنن باید ویزا بگیرن چون اگه بخوان با پاس ایرانی خارج بشن و اونجا ( دوبی ) پاس امریکائیشون رو نشون بدن ،پاس امریکایی اونها مهر خروج از کشور( ایران ) رو نداره واین مهر تو پاس ایرانی اونها خورده و رویت پاس امریکایی برای مسئولین کنترل دوبی جای سئوال خواهد داشت که چرا پاس امریکایی شما مهر خروج ازهیچ کشور ی را نداره ؟و حتی میتونن فکر کنن که شما قاچاقی اومدید پس اگه بخواهید هزینه ویزا ندید باید از همین اول با پاس امریکایی سفر رو شروع کنید چون اتباع امریکا نه تنها برای امارات بلکه برای هیچ کجای دنیا که سرشون به تنشون میرزه نیاز به ویزا ندارن در غیر اینصورت (سفر با پاس ایرانی ) باید ویزا تهیه بکنید .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر