کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام من خيلي براي قيمت هتل جستجو كردم ارزون ترين قيمت دبي هتلي كه مناسب باشه 85 تومان بود با ناهار و شام هتل اركيد اليته خيلي جاها قيمت بالاتر ميدادان در نهايت خودم از سايت www.berimsafar.com هتل نيهال گرفتم شبي 60 تومان بدون ناهار و صبحانه .. همان هتل آژانسها دسته كم شبي 90 تومان با صيحانهو ناهار ميدادن و چون 2 روز بايد سفارت باشم اين هتل مقرون به صرفه تر هست
شاد و پيروز باشيد
(2011-04-11 ساعت 18:59)amir1345 نوشته:  سلام دوست عزیز
ادرس و قیمت هتل مناسب رو برای چند روز در دبی می خواستم
با تشکر
امیر

(2011-04-09 ساعت 22:56)jilibo نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوبم.
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید.

[quote='najibi' pid='102154' dateline='1302340191']
دوستان عزیز،ما میخایم مستقیم از تهران بریم ابوظبی. آیا دوستان هتل خوبی رو میشناسند به ما معرفی کنند؟

سلام دوست عزیز، من همون طور که در سفرنامم نوشتم به هتل الوفت رفتم که خیلی نزدیک سفارت ( تقریبا بقلشه) و هتل خوبیه واقعاً.

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، mohsen mirzaei ، najibi
(2011-03-31 ساعت 14:52)mahmood_eng نوشته:  سلام
دوستان اگر در مورد هتل های زیر اطلاعااتی دارند از نظر راحتی و دسترسی به مراکز خرید و...یا اینکه هتلهای مناسب تری سراغ دارند ممنون می شم راهنمایی کنند
dubai plam
clarideg hotel
jonrad hotel
fortune hotel
mayfair
orchid hotel
و اینکه هتل با ناهار بگیریم یا بدون ناهار و اطلاعات مفیدی دیگری که دارند
راستش من برای مصاحبه خانه کسی رفتم الان برای گرفتن ویزا می خوام هتل برم
شاد و پیروز باشید

هیچ کدوم به درد نمی خوره
برو IBIS روبروی سیتی سنتر پشیمون نمیشی واقعا عالی هست
راستی ناهار نمی ده ولی صبحانش واقعا به شبی 300 درهم می ارزه
و یکی دیگه هر کسی بره هتل سمیرامیس بیچاره میشه خلاصه خود دانی
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
تشکر کنندگان: coming soon ، لیلا ج
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید.

دوستان عزیز،ما میخایم مستقیم از تهران بریم ابوظبی. آیا دوستان هتل خوبی رو میشناسند به ما معرفی کنند؟

سلام دوست عزیز، من همون طور که در سفرنامم نوشتم به هتل الوفت رفتم که خیلی نزدیک سفارت ( تقریبا بقلشه) و هتل خوبیه واقعاً.

هتل الفت ناهار یا صبحانه داره؟

تشکر کنندگان:
(2011-04-12 ساعت 13:52)mehdi_behzadi نوشته:  [quote='mahmood_eng' pid='101092' dateline='1301566945']
سلام
دوستان اگر در مورد هتل های زیر اطلاعااتی دارند از نظر راحتی و دسترسی به مراکز خرید و...یا اینکه هتلهای مناسب تری سراغ دارند ممنون می شم راهنمایی کنند
dubai plam
clarideg hotel
jonrad hotel
fortune hotel
mayfair
orchid hotel
و اینکه هتل با ناهار بگیریم یا بدون ناهار و اطلاعات مفیدی دیگری که دارند
راستش من برای مصاحبه خانه کسی رفتم الان برای گرفتن ویزا می خوام هتل برم
شاد و پیروز باشید

هیچ کدوم به درد نمی خوره
برو IBIS روبروی سیتی سنتر پشیمون نمیشی واقعا عالی هست
راستی ناهار نمی ده ولی صبحانش واقعا به شبی 300 درهم می ارزه
و یکی دیگه هر کسی بره هتل سمیرامیس بیچاره میشه خلاصه خود دانی

سلام من با نظر این دوستمون موافقم چون من 1هفته هتل IBIS بودم منتها در خیابون رقه هتل خوبیه اینم اضافه کنم هیچ وقت هتل با نهار نگیرید چون معمولا" ظهرها سرگرم کار یا تفریح بیرون از هتل هستید
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، AmericanHamid ، najibi
(2011-04-15 ساعت 02:16)najibi نوشته:  

خدمت دوست عزیزمون باید بگم که هتل الوفت صبحانه بسیار کامل و خوبی داره

با سلام خدمت همه دوستان خوبم:
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید تا راهنماییتون کنم.
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
سلام
هزينه من براي ويزا و بليط هواپيما و هتل براي 2نفرو نصفي براي 5شب و 6 روز شد 1,220 تومان البته بليطم بصورت سيستم ايران اير گرفتم 288300تومان و هتل اركيد نفري 265000تومان و ويزا نفري 95000تومان البته براي دخترم پاسپورت جدا گرفتم كه به خاطر همين نزديك 150000تومان هزينم زياد شد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
(2011-04-16 ساعت 12:55)alisarshar نوشته:  سلام
هزينه من براي ويزا و بليط هواپيما و هتل براي 2نفرو نصفي براي 5شب و 6 روز شد 1,220 تومان البته بليطم بصورت سيستم ايران اير گرفتم 288300تومان و هتل اركيد نفري 265000تومان و ويزا نفري 95000تومان البته براي دخترم پاسپورت جدا گرفتم كه به خاطر همين نزديك 150000تومان هزينم زياد شد.

هر سه نفر با هم شد 1220 تومان ؟
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-04-16 ساعت 13:14)elena نوشته:  
(2011-04-16 ساعت 12:55)alisarshar نوشته:  سلام

هر سه نفر با هم شد 1220 تومان ؟

بله هر سه نفر شد 1,220,000 تومان البته منهاي خروجي
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
(2010-09-29 ساعت 09:46)naeiji1974 نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 11:57)kamran22 نوشته:  البته اشكان ميگه احتمالا" تاريخ اعتبار مديكال نيومديكال سنتر شش ماهه است كه اين مسئله زياد خوب نيست بايد بررسي بيشتر بررسي بشه
.
(2010-09-27 ساعت 09:57)khashayar6310 نوشته:  [quote='naeiji1974' pid='78108' dateline='1285564820']
[quote='kiarash86' pid='77867' dateline='1285416467']
دوستان من برای 25 مهر تور گرفتم که برم دبی (27 مهر مصاحبه دارم) ، امیدوارم همه چی روبه راه باشه

سلام، منم مصاحبه ام ابوظبيه.واسه مديكال كجا ميريد؟

این نظر شخصیه منه بهترین جا برای مدیکال "نیو مدیال سنتر هستش در خیابان ابوهیل { اگر اشتباه ننوشته باشم } رو به روی هتل رامادا کنتینانتال در سمت دیگر خیابان که هم از نظر قیمت مناسبه هم از نظر تسریع در حاظر شدن جواب که 24 ساعت طول میکشه .
ما هم در همین مرکز پزشکی ازمایش دادیم و خیلی خوب بود .
این نظرشخصی من بود که گفتم شایدبه درد برندگان 2011 هم بخوره .

اقا خشايار لطفا از روي تاريخ اعتبار ويزاتون چك كنيد ببينيد تاريخ اعتبارش از زمان مديكاله يا از زمان دريافت ويزا
درود منم 5 jun مصاحبمه ابوظبی میخواین یه ملاقات ریز برگزار کنیم.
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi
ما امروز بلیط گرفتیم "ماهان" هر نفر 354000 !
در مورد هتل هم می خواستم یک مطلبی رو عرض کنم دوستان:
که محل هتل هم براتون مهم باشه چون میتونه ، هزینه رفت و آمد (به بازار، جاهای دیدنی و ...) را به شدت کاهش بده در همین راستا بد نیست یک سری به سایت هتلهای ibis بزنید http://www.ibishotel.com این هتل زنجیره ای دارای 5 شعبه در دبی است، با توجه به اینکه این هتلها دارای فقط 2 ستاره هستن می توان در باره خصوصیات این هتل ، به نظافت آنها اشاره نمود که در سطح عالی هستن.
صبحانه از 4 صبح تا 12 ظهر برقراره و هزینه آن با هتل می باشد.
فقط اتاقهای این هتل یخچال نداره !
اگه از طریق آژانس اقدام کنید از قیمتهای زده شده در سایت هم کمتر میتونید بگیرید
من شعبه ibis Mall of Emirates رو پیشنهاد می کنم که به چند بازار خرید، سینما و ... نزدیکه و از همه مهم تر به ایستگاه مترو.
شاید به محل مدیکال دور باشه ولی ما فقط لازمه دوبار اونجا بریم، و فکر می کنم برای دوستانی که با خانواده میرن ، محل هتل و امکان دسترسی به جاهای مختلف مهم باشه.
البته شعب دیگه هم داره که می تونید اونها رو انتخاب کنید
موارد فوق فقط نظرات شخصی بنده است و امیدوارم به درد شما دوستان هم بوخوره. Smile
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-04-16 ساعت 01:00)jilibo نوشته:  
(2011-04-15 ساعت 02:16)najibi نوشته:  

خدمت دوست عزیزمون باید بگم که هتل الوفت صبحانه بسیار کامل و خوبی داره

با سلام خدمت همه دوستان خوبم:
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید تا راهنماییتون کنم.

سلام من و همسرم برای 5 خرداد قصد سفر به دوبی رو داریم. لطفا راهنمایی میکنید با تشکر
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: آرتين
(2011-04-23 ساعت 20:49)Hornet نوشته:  صبحانه از 4 صبح تا 12 ظهر برقراره و هزینه آن با هتل می باشد.
فقط اتاقهای این هتل یخچال نداره !
اگه از طریق آژانس اقدام کنید از قیمتهای زده شده در سایت هم کمتر میتونید بگیرید
من شعبه ibis Mall of Emirates رو پیشنهاد می کنم که به چند بازار خرید، سینما و ... نزدیکه و از همه مهم تر به ایستگاه مترو.

هتل ابیس بسیار هتل خوبی هست اما فکر کنم ابیس در منطقه دیره و مقابل سیتی سنتر خیلی مناسب بچه های که می خواهندبروند مصاحبه باشه .
قیمت های امارات مال با سیتی سنتر قابل مقایسه نیست و در ضمن در سیتی سنتر کارفور داره که واقعا قیمت های بی نظیری داره.
راستی صبحانه از 6:30 صبح تا 10:30صبح می باشد Tongue
در ضمن مترو روبروی هتل و سیتی سنتر می باشد
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، آرتين ، najibi
دوستانی که برای مصاحبه دارین میرین ابوظبی با این شماره تماس بگیرید با 100 دلار میبره و بر میگردونه شما رو
اسمش حسین و بچه پاکستانه

971554253858+

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: Hornet ، AmericanHamid ، آرتين ، najibi ، j@vad
دوستان من هتل سیتی استار رو به شما پیشنهاد میکنم
3 ستاره هست ولی عالیه تو خیابان صلاح الدینه تو دیره و تقریبا به همه جا خیلی سریع دسترسی پیدا میکنید البته تو پرانتز بگم که:
هم دیسکو ایرانی داره و هم خارجی.
www.citystarhotel.ae
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، آرتين ، Hornet ، j@vad
(2011-04-24 ساعت 21:11)hassan1358arab نوشته:  دوستان من هتل سیتی استار رو به شما پیشنهاد میکنم
3 ستاره هست ولی عالیه تو خیابان صلاح الدینه تو دیره و تقریبا به همه جا خیلی سریع دسترسی پیدا میکنید البته تو پرانتز بگم که:
هم دیسکو ایرانی داره و هم خارجی.
www.citystarhotel.ae

دوست عزیز،میشه بفرمایدهتل شبی چند بود؟صبحانه یا ناهار داشت؟مرسی از توجهتون .
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، آرتين ، Hornet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان