کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-03-27 ساعت 13:45)mehran626 نوشته:  
(2011-03-27 ساعت 10:58)mehran626 نوشته:  سلام
ضمن تبریک سال نو به همه دوستان و آرزوی موفقیت
چند روز پیش بطور تصادفی باخبر شدم یکی از دوستانم برای مصاحبه به ابوظبی رفته و از ایشان خواسته شده که پاسپورت همسر و فرزندشون رو جدا کنند آیا کسی در این مورد اطلاعاتی داره و لزوم این کار رو تایید میکنه؟

چرا کسی تحویل نمیگیره Sad
سلام دوست عزیز
شما بهترین پیشنهاد رو کردین. قویا" توصیه میشه همه اعضای خانواده پاسپورت جدا و با اعتبار کافی داشته باشند
موفق باشید
تشکر کنندگان: mehran626 ، maaref ، najibi
(2011-03-27 ساعت 19:31)hamed_gh نوشته:  
(2011-03-27 ساعت 13:45)mehran626 نوشته:  [quote='mehran626' pid='100772' dateline='1301207301']
سلام
چند روز پیش بطور تصادفی باخبر شدم یکی از دوستانم برای مصاحبه به ابوظبی رفته و از ایشان خواسته شده که پاسپورت همسر و فرزندشون رو جدا کنند آیا کسی در این مورد اطلاعاتی داره و لزوم این کار رو تایید میکنه؟
سلام دوست عزیز
شما بهترین پیشنهاد رو کردین. قویا" توصیه میشه همه اعضای خانواده پاسپورت جدا و با اعتبار کافی داشته باشند
موفق باشید
سلام.من در اين مورد چيزي نشنيدم ولي من براي همسر و دخترم بدلايل زير پاسپورت جداگانه گرفتم.
1- بهر دليل حتي 1% اگر مجبور به مسافرت جداگانه بشويم مشكلي از باب
پاسپورت بوجود نياد.مثلا شايد مجبور بشويد خودتان زودتر برويد و يا همسر و فرزندتان بدليلي مجبور باشند زودتر برگردند ايران و شما براي گرفتن گرين كارت اونجا بمونيد و يا ...
2-پاسپورت جداگانه بهمراه ويزاي آمريكا بعدا ميتونه اعتباري باشه براي مثلا گرفتن ويزاي شينگن و ...
هزينه اي كه متقبل ميشويد شامل هزينه صدور 2 پاسپورت مجزاي اضافه ( بازاي دونفر = 130،000 تومان) و نفري 50،000 تومان عوارض خروج كشور در هر مرحله مسافرت خارج از كشور ميباشد و براي پروسه ما كه شامل 2 بار خروج از كشور است ( 2*2*50،000 = 200،000 تومان) كلا ميشود 330،000 تومان كه فكر ميكنم با توجه بدلايلي كه براتون توضيح دادم ارزشش رو داره كه پاسپورت مجزا بگيريد. موفق باشيد
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: mehran626 ، armido ، maaref
با سلام
پاسپورت ظرف مدت یک هفته آماده می شود . پاسپورت مجزا به دلایلی بهتر می باشد ولی اگر بچه های زیر 15 سال همراه باشند از لحاظ سفارت مشکلی نیست ( برای ما اینطور بوده است ) .
عوارض خروج از کشور 50000 تومان به ازا هر نفر با هر سنی می باشد و به سن و بلیط و پاس ربطی ندارد .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: mehran626 ، maaref
راجع به عوارض خروج از کشور من شنیدم که اگه نشون بدیم واسه اقامت داریم خارج میشیم و بر نمیگردیم دیگه نباید عوارض رو بگیرن ( البته سعی‌ می‌کنن که بگیرن).Big Grin

واسه مصاحبه که باید بدیم ولی‌ وقتی‌ که مثلا داریم میریم canada یا usa میتونیم این ۵۰۰۰۰ تومان رو ندیم. ( دوستانی که در این مورد میدونن توضیح بدن لطفا)
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref
سلام
دوستان اگر در مورد هتل های زیر اطلاعااتی دارند از نظر راحتی و دسترسی به مراکز خرید و...یا اینکه هتلهای مناسب تری سراغ دارند ممنون می شم راهنمایی کنند
dubai plam
clarideg hotel
jonrad hotel
fortune hotel
mayfair
orchid hotel
و اینکه هتل با ناهار بگیریم یا بدون ناهار و اطلاعات مفیدی دیگری که دارند
راستش من برای مصاحبه خانه کسی رفتم الان برای گرفتن ویزا می خوام هتل برم
شاد و پیروز باشید
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: maaref ، najibi
(2011-03-31 ساعت 14:52)mahmood_eng نوشته:  سلام
دوستان اگر در مورد هتل های زیر اطلاعااتی دارند از نظر راحتی و دسترسی به مراکز خرید و...یا اینکه هتلهای مناسب تری سراغ دارند ممنون می شم راهنمایی کنند
dubai plam
clarideg hotel
jonrad hotel
fortune hotel
mayfair
orchid hotel
و اینکه هتل با ناهار بگیریم یا بدون ناهار و اطلاعات مفیدی دیگری که دارند
راستش من برای مصاحبه خانه کسی رفتم الان برای گرفتن ویزا می خوام هتل برم
شاد و پیروز باشید

هتل های واقع در خیابان رقه به مراکز خرید نزدیکند . علاوه بر آن تمام هتل ها سرویس به مراکز خرید دارند . هتل هایی که نام بردید تقریبا" در یک رنج هستند . پس پولتان را دور نریزید هتل با نهار و ارزان قیمت بگیرید.Wink
تشکر کنندگان: Hornet ، mahmood_eng ، coming soon ، maaref ، najibi
دوستان ظاهرا خانم ملیکا رقیب جدیدی پیدا کردن و اسم این فرد خالد هست.
دوست عزیزمون (amin3y)که بعلت اینکه پسوردشون رو گم کردن نتونستن خودشون این موضوع رو بگن ولی ظاهرا این آقای خالد فرد بسیار خوب و منصفی هستندو حتی این دوستمون شاهد این موضوع بودن که آقای خالد به یک ایرانی که برای رفتن به انگلیس پول کم داشتن 2000 درهم پول قرض داده است......

اینم شماره خالد برای دوستانی که میخوان استفاده کنن:009715542844522

و اما یک نکته در مورد این قسم راننده ها:

ظاهرا این تیپ راننده ها برای این کارشون(رانندگی) نیاز به مجوز مخصوصی از سوی پلیس راهنمایی امارات هستند و بعضی هاشون که این مجوز رو ندارند برای مسافراشون دردسر ایجاد می کنند.

در بعضی از موارد دیده شده راننده بدون مجوز از دست پلیس فرار کرده و تمام مدارک حیاتی مسافرشو با خودش برده و چون غیر مجاز بوده نتونستن از طریق آژانس پیداش کنن...

با تشکر از شما
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، Hornet ، Ashkan78 ، mehdi_behzadi ، tamanna ، hamed_gh ، coming soon ، maaref ، لیلا ج
سلام
از دوستان كلير شده كسي نمي خواد براي گرفتن ويزا ابوظبي بره .. اگر كسي هم پيام خصوصي بده
کیس12XXX
ابوظبي
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: 1979SAM ، maaref
سلام دوستان
لطفا در مورد ضرورت یا عدم ضرورت انتقال مصاحبه از ابوظبی به آنکارا با توجه به مشکلات فعلی سفر به دوبی و.....اگر پیشنهادی دارید ارائه فرمائید .با تشکر
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: coming soon
براي سفر به دبي مشكلي وجود نداره ..من دارم براي گرفتن ويزا مي رم دبي ..مريتي كه ابوظبي به آنكارا داره اينه كه فرم 9 سئوالي نداره و نمي خواد مداركو قبل از مصاحبه براي سفارت پست كني و براي نامه تمكن ابوظبي بهتر از آنكارا هست.. توصيه مي كنم مصاحبه را از ابوظبي به آنكارا عوض نكنيد
(2011-04-08 ساعت 19:27)samadi2050 نوشته:  سلام دوستان
لطفا در مورد ضرورت یا عدم ضرورت انتقال مصاحبه از ابوظبی به آنکارا با توجه به مشکلات فعلی سفر به دوبی و.....اگر پیشنهادی دارید ارائه فرمائید .با تشکر

کیس12XXX
ابوظبي
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
تشکر کنندگان: samadi2050 ، najibi
(2011-04-08 ساعت 19:27)samadi2050 نوشته:  سلام دوستان

سلام ما در ابوظبی مصاحبه دادیم و راضی بودیم . اولا" شما در امارات انگلیسی و فارسی کارتان راه می افتد . جاهای تفریحی بهتری دارد . هزینه کمتری دارد . برای معاینه پزشکی وقت قبلی نمی خواهد . تنها مشکل ابوظبی سایت آن می باشد که تا کلیرنس شوی بیچاره می شوی و هر روز و هر ساعت باید سایت را چک کنی چون فهرست آپدیت سایت روز مشخصی ندارد.
تشکر کنندگان: samadi2050 ، mahmood_eng ، jilibo ، najibi
ما برای 7 اردیبهشت بلیط یک هفته ای گرفتیم برای دبی با ایران ایر هر نفر 233000 تومان . ویزا هم نفری 85000 تومان و افراد همراه در پاس مجانی .
کیش ایر هم اگر 4 روزه رفت و برگشت باشد نفری 175000 تومان و بیشتر از چهار روز قیمت خیلی بیشتر می شود .
امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره .
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، AmericanHamid ، zohreh36 ، REZA1390 ، maaref ، Hornet ، najibi
دوستان عزیز،ما میخایم مستقیم از تهران بریم ابوظبی. آیا دوستان هتل خوبی رو میشناسند به ما معرفی کنند؟
تشکر کنندگان: maaref
با سلام خدمت همه دوستان خوبم.
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید.

[quote='najibi' pid='102154' dateline='1302340191']
دوستان عزیز،ما میخایم مستقیم از تهران بریم ابوظبی. آیا دوستان هتل خوبی رو میشناسند به ما معرفی کنند؟

سلام دوست عزیز، من همون طور که در سفرنامم نوشتم به هتل الوفت رفتم که خیلی نزدیک سفارت ( تقریبا بقلشه) و هتل خوبیه واقعاً.
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، najibi
سلام دوست عزیز
ادرس و قیمت هتل مناسب رو برای چند روز در دبی می خواستم
با تشکر
امیر

(2011-04-09 ساعت 22:56)jilibo نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان خوبم.
دوستان اگر کسی بلیط، هتل، ویزا و ... با قیمت مناسب خواست ما در خدمتیم. فقط یه پیام بذارید.

[quote='najibi' pid='102154' dateline='1302340191']

سلام دوست عزیز، من همون طور که در سفرنامم نوشتم به هتل الوفت رفتم که خیلی نزدیک سفارت ( تقریبا بقلشه) و هتل خوبیه واقعاً.

تشکر کنندگان: jilibo ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان