کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-06-02 ساعت 19:38)ramin_ad نوشته:  دوستان مهاجرسرایی عزیز کسی آشنا برای رزرو هتل نداره!!(sun & sand)
مرسی

دوست عزیز به این سایت مراجعه کنید. بسیار سایت مفیدی میباشد. شما هتل رو انتخاب میکنی با کارت شتاب پول رو پرداخت و اونا هتل رو واسه شما میگیرن.
www.berimsafar.com
تشکر کنندگان: ramin_ad ، alisarshar
(2011-06-01 ساعت 09:56)coming soon نوشته:  اینجا دبی است صدای ما رو از هتل furtune می شنوید.Big Grin
هوا آفتابی ، خیلی گرم و شرجی است .دیروز صبح خدمت دکتر شوکلا در nmc بودیم و بعد از انجام آزمایشات کامل فرمودند که امروز بعدالظهر بریم واسه جواب آزمایشات ...
سئوالی بود در خدمتیم .

سوالمون رو به عربی بپرسیم یا فارسی؟ چون به نظر میاد همین اقامت کوتاه مدت تاثیر زیادی روی شما گذاشته، بقدری که «بعد از ظهر» شما شده «بعدالظهر»!!!! Big Grin Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، coming soon ، ramin_ad ، Hornet ، Linspire ، hamed_gh ، alisarshar ، sare
(2011-06-02 ساعت 19:50)frozen mind نوشته:  
(2011-06-01 ساعت 09:56)coming soon نوشته:  اینجا دبی است صدای ما رو از هتل furtune می شنوید.Big Grin
هوا آفتابی ، خیلی گرم و شرجی است .دیروز صبح خدمت دکتر شوکلا در nmc بودیم و بعد از انجام آزمایشات کامل فرمودند که امروز بعدالظهر بریم واسه جواب آزمایشات ...
سئوالی بود در خدمتیم .

سوالمون رو به عربی بپرسیم یا فارسی؟ چون به نظر میاد همین اقامت کوتاه مدت تاثیر زیادی روی شما گذاشته، بقدری که «بعد از ظهر» شما شده «بعدالظهر»!!!! Big Grin Big Grin
طبق قوانین سایت لطفا فارسی بپرسید Big Grin Big Grin Big Grin
ما چهار شنبه جواب آزمایشهامون رو از NMC گرفتیم .جوابها حاوی 2 پاکت برای هر نفر بود که یکی از اونها جواب آزمایشها و گزارش پزشکی بود و یکی دیگه عکس قفسه سینه که گفت پاکتها رو باز نکنین و همین طوری بدین به سفارت .راستی دکتر شوکلا مثل بلبل ایرانی چه چه میزد .ما یکشنبه مصاحبه داریم پس انرژی مثبت و دعای خیر برای روز عملیات فراموش نشه Big Grin .
اینجا دبی ، هتل fortune ، ساعت 12:07 بعد از ظهر ( بقول frozen mind ) روز جمعه 3 جون و همچنان هوا آتیشی و شرجی .تمام.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، فردين ، AmericanHamid ، frozen mind ، gadfly ، alisarshar ، ramin_ad
دوستانی که روز ۱۴ خرداد قصد سفر به دوبی را دارند لطفا این خبر را بخوانند.
http://alef.ir/1388/content/view/106065/
تشکر کنندگان:
(2011-06-03 ساعت 12:10)coming soon نوشته:  
(2011-06-02 ساعت 19:50)frozen mind نوشته:  
سئوالی بود در خدمتیم .

طبق قوانین سایت لطفا فارسی بپرسید Big Grin Big Grin Big Grin

تسلـيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم! Big Grin: D
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: coming soon
هوا آفتابی ، خیلی گرم و شرجی است .دیروز صبح خدمت دکتر شوکلا در nmc بودیم و بعد از انجام آزمایشات کامل فرمودند که امروز بعدالظهر بریم واسه جواب آزمایشات .furtune هتل خوبی هست والان هم از طریق اینترنت بی سیم فی سبیل الله در خدمت دوستان گل هستم . nmc هم بیمارستان خیلی خوبی هست ( البته برای آزمایشات چون تجربه دیگه ای نداریم ) و 1ساعت و نیمه کار ما انجام شد.ما 5 جون مصاحبه داریم و مطمئن هستم که ویزامون آماده است . Big Grin Big Grin Big Grin سئوالی بود در خدمتیم .
حالا که به علت کمبود رتبه نمیتونم به شما به خاطر همراهی همیشگی تون با اعضای مهاجر سرا رتبه بدم, انرژی مثبت واستون میفرستم به امید گرفتن ویزای بدون کلیرنس.
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، AmericanHamid ، alisarshar
سلام آقا اشکان میشه لطفا بگین case number دقیقا چی بزنیم تو سایت؟ برای اینکه چک کنیم جواب کلیر اومده یا نه؟
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان:
(2011-06-04 ساعت 16:18)maryam58 نوشته:  سلام آقا اشکان میشه لطفا بگین case number دقیقا چی بزنیم تو سایت؟ برای اینکه چک کنیم جواب کلیر اومده یا نه؟

AmericanHamid:

شما کیس نامبرتان را بدون صفرهای وسط آن وارد کنید. مثل (2011AS51246)
تشکر کنندگان: Hornet ، ramin_ad ، AmericanHamid
دوستان عزیزم سلام
به هر حال پس از 3 هفته دسترسی نداشتن به اینترنت
به هر حال توانستم بیایم و سری به سایت دوست داشتنی مهاجر سرا برنم چرا که خیلی دلم برای دوستان گلم تنگ شده
دوستان عزیزم من در حال حاظر دبی هستم
و تا 3 هفته اینده نیز دبی می مانم تا زمان مصاحبه
دوستان عزیزم به هر حال کسانی که ابوظبی مصاحبه دارند و در این مدت به دبی سفر می کنند در صورتی که کمکی خواستند من در حد توانم در خدمتم
و امید وارم همه یک ضرب ویزاهای خود را بگیرند و به هدفشان برسند
و برای من نیز دعا کنید
تشکر کنندگان: sorena ، alirezagh ، sasan_rock ، Hornet ، sare ، ramin_ad ، AmericanHamid ، maxsoulfly ، hamed_gh ، coming soon ، najibi
خوب ديگه حالا اين همه دوندگي و جور كردن مدارك بالاخره تموم شد ما پس فردا يعني چهارشنبه عازم دبي ميشيم . هر كاري قرار بود بكنيم انجام داديم حالا ديگه نوبت بچه هاي سفارت كه با ما چه جوري تا ميكنن . از همه دوستان تشكر زياد ميكنم كه تونستم اين مراحل تكميل پرونده رو طي كنم و به روز موعود برسم فقط از همتون مي خوام كه براي من و همسرم به خصوص دختر كوچولوم دعا كنيد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، drmahmoodi ، najibi ، AmericanHamid ، ramin_ad ، bita-p ، hamed_gh ، jilibo ، coming soon ، Amir78
با سلام به همه دوستان همراه.
امروز خانواده سه نفریه ما بهمراه کامبیز خان توسط محمد علی ( دوست افغان که با 300 درهم ما رو بردند سفارت با شماره تماس 00971557900746 ) رفتیم سفارت آمریکا در ابوظبی . آفیسر خیلی سوال پیچم کرد و اعصابمو ریخت بهم و در نهایت کلیرنس خوردم ولی کامبیز عزیز موفق شدند یکضرب ویزاشونو بگیرند. الان هم کنارم نشسته و حسابی کوک کوکه.ایشون از دوستانی بودند که هیچ نامه ای مبنی بر قبولی و نامه مصاحبه دریافت نکردن بودند و با ایمیل زمانشون رو متوجه شده بودند. امیدوارم همه همراهان موفق باشند.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alisarshar ، sare ، drmahmoodi ، najibi ، ramin_ad ، maxsoulfly ، hamed_gh ، jilibo ، coming soon ، فردين
(2011-06-06 ساعت 13:52)naeiji1974 نوشته:  با سلام به همه دوستان همراه.
امروز خانواده سه نفریه بهمراه کامبیز خان توسط محمد علی ( دوست افغان که با 300 درهم ما رو بردند سفارت با شماره تماس 00971557900746 ) رفتیم سفارت آمریکا در ابوظبی . آفیسر خیلی سوال پیچم کرد و اعصابمو ریخت بهم و در نهایت کلیرنس خوردم ولی کامبیز عزیز موفق شدند یکضرب ویزاشونو بگیرند. الان هم کنارم نشسته و حسابی کوک کوکه.ایشون از دوستانی بودند که هیچ نامه ای مبنی بر قبولی و نامه مصاحبه دریافت نکردن بودند و با ایمیل زمانشون رو متوجه شده بودند. امیدوارم همه همراهان موفق باشند.

آقا مرتضی تبریک میگم به سلامت مصاحبه رو پشت سر گذاشتین انشالله زودتر جواب کلیرتون بیاد
بزن اون کف مرتبو آماشالله...................Big Grin
تشکر کنندگان: najibi ، ramin_ad ، jilibo ، naeiji1974 ، coming soon
امروز خانواده سه نفریه بهمراه کامبیز خان توسط محمد علی ( دوست افغان که با 300 درهم ما رو بردند سفارت با شماره تماس 00971557900746 ) رفتیم سفارت آمریکا در ابوظبی . آفیسر خیلی سوال پیچم کرد و اعصابمو ریخت بهم و در نهایت کلیرنس خوردم ولی کامبیز عزیز موفق شدند یکضرب ویزاشونو بگیرند. الان هم کنارم نشسته و حسابی کوک کوکه.ایشون از دوستانی بودند که هیچ نامه ای مبنی بر قبولی و نامه مصاحبه دریافت نکردن بودند و با ایمیل زمانشون رو متوجه شده بودند. امیدوارم همه همراهان موفق باشند.
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بفرمایین که چه سوال هایی پرسید ؟چطوری سوال پیچ کرد؟چون دوستان توی سفرنامه ها نوشته بودن که خیلی ساده بودهRolleyes .پیشاپیش از جوابتون ممنون.
امیدوارم به زودی کلیر بشین که ناراحتی امروز جبران شه.
تشکر کنندگان: ramin_ad ، jilibo ، coming soon
(2011-06-06 ساعت 21:01)najibi نوشته:  
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بفرمایین که چه سوال هایی پرسید ؟چطوری سوال پیچ کرد؟چون دوستان توی سفرنامه ها نوشته بودن که خیلی ساده بودهRolleyes .پیشاپیش از جوابتون ممنون.
امیدوارم به زودی کلیر بشین که ناراحتی امروز جبران شه.
اول اينكه آفيسر فقط بزبان انگليسي صحبت ميكرد و فارسي نميدونست . البته من مشكلي ازين بابت نداشتم ولي سئوال هاي پي در پي مبني بر اينكه كي ميري ؟ چرا خونتو نفروختي ؟ چرا پاس سفيد ميخواي بگيري ؟ اگه گرين كارتت دير بياد چي ؟ و ... منو حسابي كلافه كرد چون هم ميبايست پاسخ درستي بدم و هم به انگليسي پاسخ بدم كه كمي سخت بود.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، coming soon ، najibi ، jilibo
دوستان منم فردا بعد از ظهر میرم دبی . تا این لحظه همه کارام خیلی خوب پیش رفته امروزم ایمیل تایید زمان مصاحبه رو از ابوظبی گرفتم . محتاج انرژی مثبت همتون هستم .
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، najibi ، drmahmoodi ، naeiji1974 ، jilibo ، mh_hshk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان