(2011-01-06 ساعت 03:36)mahmood_eng نوشته: سلام دوستان
من تازه از دبی رسیدم تهران ی درگیرامتحان پایان ترم هستم انشالله سه شنبه به بعد سفر نامه را می نویسم
من از شب سفر استرس زیادی بهم وارد شد چون در مهاجرسرا نوشته بودن که پلیکلنیک کنسل شده و من تمکام برنامه هامو برای اونجا تنظیم کرده بودم و دوستان هم گفته بودنnmc دو روز بعد جواب می ده. اما خدا روشکر همه چیز به خوبی پیشرفت .. شب مصاحبه هم متاسفانه بعلت مریضی نتونستم بخوابم وبا استرس بالا و بیماری رفتم مصاحبه و مصاحبه من علیرغم اینکه فارسی انتخاب کرده بودم انگلیسی انجام شد ولی دوستان خیلی راحت بود اصلا استرس نداشته باشید. البته به من هم برگه آبی دادن و گفتن شش تا هشت هفته دیگه نتیجه را تو سایت میزنند
جا داره از اشکان عزیز خیلی تشکر کنم که خیلی کمک کرد و مرتب پیگیر بود وبا من در تماس بود تمام مطالبی که اشکان عزیز پائین این ارسال نوشته کاملادرسته و من همه این موارد را خودم به شخصه پرسیدم... متاسفانه چند نفر آماده بودن که رفته بودن پیش مرودستی و دو برابر Nmc پول دادن البته از مهاجرسرا نبودن فقط یکی از دوستان به اسم آقا میلاد از مهاجرسرا بود و برای ویزا خانودگی اقدام کرده بود.
راستی جلو سفارت خانم ملیکا را هم دیدم گفت وقتی ویزا آماده شد میتونم پاسپورت را بفرستم و با 400 درهم ویزا را میگیره و برام میفرسته آیا گفت برای گرفتن ویزا 10 روز باید دبی باشیم خواستم ببینم واقعا 10 روز طول میکشه از وقتی پاسپورت را می دم به سفارت تا وقتیکه ویزا را بدن؟ و اینکه برای ویزا لازم نیست خودمان سفارت بریم؟
شاد و پیروز باشید
دوست عزيز سفارت ابوظبي پاسپورت را روز يكشنبه هر هفته ساعت 13:30 تحويل ميگيره و پنجشنبه با ويزاي روش تحويل ميده
در ضمن تاريخ مصاحبتون در جدول اعلام نشده.
دوستان خواهشا هر تغييري در وضعيتتون رو به free free عزيز اعلام كنيد .اينطوري پيش بره يه جدول ناقص و ناكارامد خواهيم داشت.ممنون از همتون
دوست عزیز یعنی اگه ما سه شنبه که میریم مصاحبه ، فرضا بخوان ویزا رو بدون کلیرنس بدن همون روز پاسپورت رو ازمون نمیگیرن تا یک شنبه بعد؟؟ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
2011-05-23 ساعت 00:34 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-23 ساعت 00:45 توسط hassan1358arab.)
دوستان من که یکشنبه 27 فبریه با دوستم مهدی رفتم سفارت پاسپورت رو گرفتند و یک برگه کوچک ابی رنگ دادن که تاریخ دو روز بعد وساعت 2 بعد از ظهر توش نوشته بودن و همون دو روز بعدش بدون کلیرنس ویزاشو گرفت
(2011-05-22 ساعت 21:42)najibi نوشته: سلام دوستان.کسی تا حالاهیچ کدوم از این هتلها
راماد کنتیننتال،
لوتوس،
سان اند سند,
فورچون گرند,
دلمون,
شرایتون داون تاون,
مارکوپولو ,
کاپتورن ,
ارکید,
تاپ شرایتون کریک,
رو رفته؟چطورند؟
ممنون میشم کسی از تجربیاتش بگه.
سلام دوست عزیز,خواهرم سفر قبلییش به هتل سان اند سوند رفته بود که راضیم بود.هم به محل ایستگاه مترو نزدیک بود هم به مرکز شهر از نظافت و زیبایی هتل هم راضی بود.
(2011-05-22 ساعت 21:42)najibi نوشته: سلام دوستان.کسی تا حالاهیچ کدوم از این هتلها
راماد کنتیننتال،
لوتوس،
سان اند سند,
فورچون گرند,
دلمون,
شرایتون داون تاون,
مارکوپولو ,
کاپتورن ,
ارکید,
تاپ شرایتون کریک,
رو رفته؟چطورند؟
سلام دوست عزیز,خواهرم سفر قبلییش به هتل سان اند سوند رفته بود که راضیم بود.هم به محل ایستگاه مترو نزدیک بود هم به مرکز شهر از نظافت و زیبایی هتل هم راضی بود.
دوست عزیز من امسال حدودا" دوماه در دبی بودم 15 روز در لوتوس که سرویس وغذای خوب ندارد ولی دسترسی محلیش بد نیست. 35روز در هتل آواری غذای وسرویس دهی بهتری نسبت به لوتوس داردومساله مهمش اینترنت رایگان در اطاق از طریق تلویزیون ال سی دی با کنترل مخصوص است سرویس مجانی به مراکز خرید وتفریحی روزانه مجانی هر دو دارند وحدود یک هفته در هتل رز ریحان بودیم که سرویس وغذای بسیار عالی داره ودرست جلوی ایستگاه مترو واقع شده است.
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
راماد کنتیننتال،
لوتوس،
سان اند سند,
فورچون گرند,
دلمون,
شرایتون داون تاون,
مارکوپولو ,
کاپتورن ,
ارکید,
تاپ شرایتون کریک,
رو رفته؟چطورند؟
با سلام ،هتل سان اند سندکه 3ستاره تاپ هست نسبت به قیمتش خیلی خوب بود سرویس دهی و خدمات عالی بود اما یخورده غذاش تکراریه،اما اینترنتش عالیه ، ما که زمان هایی که در هتل بودیم فقط دانلود میکردیم چون واقعا سرعت خوبی داشت:-).هتل دلمون هم 4ستاره هست دقیقا کنار سان اند سند،سرویس دهی غذاش یکم با کیفیت تره اما گرون تره.اما در کل هر دو این هتل ها که ما بودیم خوب
بود اما دو مشکل بزرگ داشتن :اینکه به دلیل داشتن کلوب شبانه تا 3صبح صدای گوپ گوپ آهنگ نمیذاره بخوابید مگر اینکه طبقه 6 (که اون طبقه هم همه ی اتاق هاش مخصوص زوج هاست،یک تخت 2نفره دارن)باشین،اماما که طبقه 6 بودیم بازهم کمی صدا میومد اما طبقات دیگه بدتر بود. و نکته دیگه اینکه اتاق هایی رو بگیرید که رو به خیابان نباشد چون سرو صدای ماشین ها (مخصوصا مواقعی که اعراب با فرهنگ عصبانی میشدند دستشون رو روی بوق میذاشتن و دیگه باید التماسشون میکردی که بوق نزنن)اعصاب خورد کن بود.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
سلام دوستان
شايد جاي اين مطلبي كه خدمتتون عرض مي كنم اينجا نباشه ، اگر اينطور بود مديران محترم خودشون حذفش مي كنن ، اما راستيتش دلم نيومد اونائي كه قراره تشريف ببرن دبي و ابوظبي از اين مطلب بي اطلاع بمونن :
اولین مهاجران ایرانی چگونه به دوبی آمدند؟
دوبی که امروزه به شهر آسمانخراش ها، دارای مراکز خريد بزرگ، آپارتمان های فراوان، جزیره های مصنوعی و ماشين های رنگارنگ شهره شده است در ۷۰ سال پيش تنها يک روستا بود؛ روستایی با پنج هزار نفر جمعيت. اين را محمدعلی انصاری، صاحب ایرانی رستوران «استادی» می گويد.
محمد علی انصاری در سال ۱۳۱۹ و زمانی که قحطی ايران را گرفته بود از جنوب ايران به دوبی مهاجرت کرد تا همراه پدرش که در این روستا بقالی خرید، کار کند.
محمد علی انصاری در سال ۱۳۱۹ و زمانی که قحطی ايران را گرفته بود از جنوب ايران به دوبی مهاجرت کرد تا همراه پدرش که در این روستا بقالی خرید، کار کند.
سرنوشت باعث شد تا او ۷۰ سال در اين نقطه ساحلی خلیج فارس ماندگار شود و روز به روز شاهد تغييراتی باشد که از دو دهه پیش تاکنون آن را به یکی از قطب های تجاری در دنیا تبدیل کرده است.
او از ۳۰ سال پيش رستوران استادی را در اين شهر باز کرده است که «کباب ماستی با پلو» آن يکی از پر طرفدارترين غذاهای دوبی است.
کباب استادی نه تنها دوستداران فراوانی بين مردم دوبی دارد، بلکه اصحاب رسانه و روزنامه نگاران اين شهر را نيز، بارها به اين پاتوق کشانده است.
ديوارهای اين رستوران پر است از تکه روزنامه های انگليسی و عربی که شامل عکس و گزارش از آقای انصاری و خاطرات او از دوبی قديم می شود.
نکته جالب ديگر اينکه کارگران اين رستوران به چهار زبان صحبت می کنند. انگليسی، فارسی، عربی و هندی «اردو» و تا حدودی هم روسی. تنوع مشتری ها باعث شده است که به مرور زمان اين کارگران همه اين زبان ها را ياد بگيرند.
اما دليل ديگر شهرت اين رستوران ميزهای آن است. زير شيشه هر ميز تعداد زيادی اسکناس قديمی است که ناخودآگاه بيننده را به ياد گذشته می اندازد.
محمد علی انصاری درباره آن روزهای دوبی که تصوير خيلی روشنی از آن در دست نيست و علت مهاجرت خود به این نقطه می گوید:
محمد علی انصاری: جنگ جهانی دوم بود و قحطی مملکت را فراگرفته بود، نان گير نمی آمد. برای ما که در جنوب ايران زندگی می کرديم در واقع تنها جا برای فرار از گرسنگی همين دوبی بود. ولله از سر بدبختی آمديم اينجا و اينجا هم خيلی بدبختی کشيديم.
چطور خودتان را به اينجا رسانديد ؟
از شهر خودمان «گراش» در جنوب ايران ۱۴روز پياده آمديم تا رسيديم به چارک. بعد از چند روز، يک کشتی بادبانی آمد و ما ۲۰ نفر را سوار کرد. اصلا باد نمی آمد و سرعت حرکت کشتی خيلی کم بود و همين شد که هفت روز طول کشيد تا رسيديم به جزيره ابوموسی و از آنجا چهار روز توی راه بوديم تا به دوبی رسيديم.
کباب استادی نه تنها دوستداران فراوانی بين مردم دوبی دارد، بلکه اصحاب رسانه و روزنامه نگاران اين شهر را نيز، بارها به اين پاتوق کشانده است.
آقای انصاری در آن زمان به چه کاری مشغول شديد؟
بابای خدا بيامرزم يک بقالی کوچک را با ۹۰ روپيه خريد. اون موقع دوبی پول رسمی نداشت و از روپيه هندی در اينجا استفاده می شد. هر روپيه هم يک تومان خودمان ارزش داشت. يعنی ما با ۹۰ تومان در اينجا صاحب مغازه شديم.
من بچه بودم و می رفتم توی محله های اينجا از خانواده هايی که مرغ داشتند، تخم مرغ هاشون رو می خریدم و می آوردم توی مغازه برای فروش. يا مثلا نون خرمايی درست می کردیم و چند تا می زاشتیم روی سرمون و می بردیم به مردم می فروختیم.
اون روزها با شتر از عمان مواد غذايی به دوبی می رسید و توسط الاغ در بين مردم پخش می شد. حالا هواپيماهای سوپر جامبو از اون سر دنيا گوشت و مرغ می آورند برای رستوران مک دونالد. سخته باور کردنش.
آن موقع هر چاهی را که می کندیم فقط يکی دو روز آب داشت و هميشه آب کدر رنگ می خورديم، امروز دستگاه های پيشرفته آب شور دريا را با سرعتی باور نکردنی تصفيه می کنند تا دو ميليون نفر جمعيت شهر مشکلی نداشته باشند.
شما آن روزها را ديده ايد و اين روزها را هم می بینید. به نظرتان دليل پيشرفت دبی چيست؟
ایرانی ها از همون اول تاثير زيادی در آباد کردن دوبی داشتند. پس از کشف حجاب توسط رضا شاه يک سری ايرانی فرار کردند اومدند دوبی و کلی سرمايه با خودشون آوردند.
بعد از اون، مسئله جنگ جهانی پيش اومد و يک سری ديگه اومدند اينجا. بعدش هم که مشکلاتی در بندر لنگه خودمان بوجود آمد که باعث رونق گرفتن بندر دوبی شد. قبل از اون، کشتی ها کمتر اینجا می آمدند و همه می رفتند بندر لنگه.
خب همين شد که پايه دوبی گذاشته شد. سال ۱۹۴۰ که من اومدم اينجا، جمعيت اینجا پنج هزار نفر هم نبود که اون هم حداقل سی چهل درصدش ايرانی بودند. بابا ديگه بيشتر از اين می خواهيد که آثار تاریخی فعلی دوبی مال ايرانی هاست. محله بستکيه همين بغل خودمون رو ايرانی هايی ساختند که از شهر بستک در جنوب کشور خودمون اومده بودند و حالا شده دهکده ميراث فرهنگی دوبی.
70 سال پيش که آمديد اینجا دوبی ، يک بندر کوچک بود و الان ابر شهری تجاری است با بلندترين و گرانترين برج های دنيا. با ديدن اين مناظر چه احساسی به شما دست می دهد؟
انگار دارم خواب می بینم، هنوز هم باورم نميشه. خيلی خوب يادم هست اولين هواپيمايی که اومد اينجا روی آب خور- رودخانه- فرود اومد، چونکه در اون زمان فرودگاهی وجود نداشت ولی حالا آسمون اين شهر حتی يک دقيقه هم خالی نيست و دوبی يکی از شلوغترين فرودگاه های دنيا رو داره.
يا مثلا زمانی اينجا فقط يک دونه ماشين وجود داشت که مال شيخ راشد حاکم اون زمان دوبی بود ولی حالا ۸۰۰ هزار ماشين در اين شهر هست و اين قدر ماشين های لوکس و آخرين مدل ريخته اينجا که ديگه حتی مرسدس بنز هم کلاس نداره و مردم می رند کلی پول خرج می کنند تا شماره پلاک رند برای ماشينشون بخرند
من كه خيلي متاسف شدم ، الان امارات كجاس و ما ...
2011-05-30 ساعت 16:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-30 ساعت 16:19 توسط sare.)
سلام به همه برو بچه هاي گل مهاجر سرا
يه مطلب خوبي بدستم رسيد ، گفتم حيفه كه دوستاني كه مصاحبه دارن از اون بي اطلاع باشن و موقع مصاحبه و در مواجهه با آفيسر عزيز از مطالب استفاده نكنن ، بنابراين تصميم گرفتم مطلب رو تايپش كنم تا همه دوستان بهره لازم رو ببرن :
آموزش زبان بدن
علائم افراد دروغگو و راستگو
حركات بدن انساني كه در حال بيان حقيقت است چگونه است ؟
1- دستها با فاصله از بدن قرار دارند و به اصطلاح ، شخص داراي گاردي باز است
2- كف دستها رو به بالاست (اگر دقت كرده باشيد ، زماني كه مي خواهيم روراست بودن خود را به مخاطب متذكر شويم ، كف يك دست خود را به او نشان مي دهيم)
3- شخصي كه در حال بيان حقيقت است ، مستقيم در چشمان شما نگاه مي كند و چشمانش را از مخاطب نمي دزدد
حركات بدن شخصي كه در حال مخفي كردن حقيقت است ، و يا دروغ مي گويد چگونه است ؟
1- مستقيم در چشمان شما نگاه نمي كند و چشمانش را از شما مي دزدد
2- بيشتر به سمت پائين نگاه مي كند و چشمانش را به زمين مي دوزد
3- دست يا پاي خود را بي دليل تكان مي دهد . اين كار بخاطر تخليه اضطراب صورت مي گيرد ، چراكه هر دروغگو مضطرب است تا مبادا دستش رو شود و حرفش را باور نكنيم
شنونده اي كه به شما مشكوك است ، چه رفتاري از خود بروز مي دهد؟
1- نخ نامرئي را از كيف يا لباس خود بر مي دارد و يا غباري نامرئي را از روي لباس خود مي تكاند ، اگر مخاطب شما چنين اقدامي انجام دهد ، معني اش اين است كه او به حرف شما شك دارد و در عين حال بدليلي نمي خواهد و يا نمي تواند مخالفتش را ابراز كند
2- در اداره هاي پليس ، براي تشخيص دروغگو هاي حرفه اي ، به تعداد پلك زدن هاي آنان در يك بازه ي زماني مشخص توجه مي كنند ، چراكه وقتي شخصي در حال دروغ گفتن است ، سرعت پلك زدن هاي او بيشتر از حالت عادي است .
انشاء الله كه بدرد دوستان عزيز و گل بخوره و ازش بتونن استفاده كنن
2011-05-31 ساعت 10:24 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-31 ساعت 10:50 توسط naeiji1974.)
با سلام به همه دوستان همراه
ما پنجشنبه صبح عازم دبي هستيم. بعد از ظهرش نوبت مديكال داريم و دوشنبه صبح هم مصاحبه.انرژي مثبت يادتون نره.اميدوارم مورد خاصي پيش نياد.البته خودم هم نگراني خاصي ندارم و كاملا آرومم.
با آرزوي موفقيت براي همه
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس
سلام به همه دوستان
ما فردا (چهارشنبه) عازم دبی هستیم
پنجشنبه برای مدیکال و یکشنبه هم مصاحبه ...............
هرچند سرنوشتمون بعد از این مصاحبه، یه جور دیگه رقم میخوره ولی نگرانی ندارم و حس خوبی دارم.
فکر میکنم آین آرامش قبل از مصاحبه بخاطر تلاش بی مدعای بچه های مهاجرسراست. چون این راه رو کاملا روشن کردید.
امیدوارم همتون موفق باشید.
برامون دعا کنید.
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
اینجا دبی است صدای ما رو از هتل furtune می شنوید.
هوا آفتابی ، خیلی گرم و شرجی است .دیروز صبح خدمت دکتر شوکلا در nmc بودیم و بعد از انجام آزمایشات کامل فرمودند که امروز بعدالظهر بریم واسه جواب آزمایشات .furtune هتل خوبی هست والان هم از طریق اینترنت بی سیم فی سبیل الله در خدمت دوستان گل هستم . nmc هم بیمارستان خیلی خوبی هست ( البته برای آزمایشات چون تجربه دیگه ای نداریم ) و 1ساعت و نیمه کار ما انجام شد.ما 5 جون مصاحبه داریم و مطمئن هستم که ویزامون آماده است . سئوالی بود در خدمتیم .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر