کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
من 16 خرداد برای مصاحبه باید سفارت ابوظبی باشم.چون نامه اول و کیس نامبر نداشتم و نامه برای مصاحبه هم برام نیومد کلی میل به کی سی سی و سفارت ابوظبی زدم خوشبختانه امروز سفارت ابوظبی تاریخ مصاحبه رو بمن گفت.
حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.
1- ایا قبل از رفتن در ایران باید ازمایش پزشکی بدم؟
2- چه مدارکی برای مصاحبه باید با خودم ببرم؟
3- هزینه ازمایش و سفارت چه مقدار می شود؟
ممنون از راهنمایی شما
تشکر کنندگان: alisarshar
(2011-05-04 ساعت 18:13)کامبیر نوشته:  سلام دوستان
من 16 خرداد برای مصاحبه باید سفارت ابوظبی باشم.چون نامه اول و کیس نامبر نداشتم و نامه برای مصاحبه هم برام نیومد کلی میل به کی سی سی و سفارت ابوظبی زدم خوشبختانه امروز سفارت ابوظبی تاریخ مصاحبه رو بمن گفت.
ممنون از راهنمایی شما

سلام دوست عزیز
1- آزمایش پزشکی که در ایران نباید انجام بدی، اینجا بایدکارت بین المللی واکسن بگیری، که تو تاپیک مربوطه به طور مفصل توضیح داده شده. به طور کلی باید یک سری بری مرکز پاستور تو تجریش. آزمایشهای پزشکی مورد نظر سفارت رو هم باید در دبی انجامم بدی که یک تاپیک مفصل داره.(یک فایل هم در این مورد براتون پیوست کردم)
2- مدارک مورد نیاز روز مصاحبه رو هم برات پیوست کردم
3- هزینه کارت واکسن برای هر نفر تقریباً برابر 25000 تومان است (البته به طور دقیق یادم نیست) و هزینه سفارت هم برای هر نفر 819 دلار آمریکا می باشد.

فایل‌های پیوست
.pdf   ABD-APP-ENGL-0003-0704.pdf (اندازه 54.75 KB / تعداد دانلود: 160)
.docx   ??????????? ? ????????? ?????.docx (اندازه 23.95 KB / تعداد دانلود: 638)
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: amir53 ، coming soon ، najibi ، یاشار و ماری
(2011-05-04 ساعت 18:32)Hornet نوشته:  
ممنون از راهنمایی شما

سلام دوست عزیز
1- آزمایش پزشکی که در ایران نباید انجام بدی، اینجا بایدکارت بین المللی واکسن بگیری، که تو تاپیک مربوطه به طور مفصل توضیح داده شده. به طور کلی باید یک سری بری مرکز پاستور تو تجریش. آزمایشهای پزشکی مورد نظر سفارت رو هم باید در دبی انجامم بدی که یک تاپیک مفصل داره.(یک فایل هم در این مورد براتون پیوست کردم)
2- مدارک مورد نیاز روز مصاحبه رو هم برات پیوست کردم
3- هزینه کارت واکسن برای هر نفر تقریباً برابر 25000 تومان است (البته به طور دقیق یادم نیست) و هزینه سفارت هم برای هر نفر 819 دلار آمریکا می باشد.

خیلی ممنون از راهنمایی شما
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
ممنون از راهنمایی شما

اولا كه تبريك ميگم كه بالاخره موفق شدي بعد اينم مدارك:

مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت
1-همراه داشتن اصل پاسپورت + یک نسخه کپی از تمام صفحات
2-همرا داشتن اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه شده آن
3-همراه داشتن اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آنها + دو نسخه کپی از تمام صفحات آنها + دو نسخه کپی از ترجمه آنها
4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول
5-همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن
6- همراه داشتن نامه دوم و در صورت عدم دریافت نامه دوم پیرینت جواب ایمیل KCC که در آن روز مصاحبه مشخص شده
7-ترجیهاً 6 قطعه عکس 5*5
8-گواهی عدم سوء سابقه که البته برای ایرانیان نیازی نیست
9-گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
-------------------------------------
10-همراه داشتن مدارک ساپورت که شامل :
1- فرم تکمیل شده I-134 یا Affidavit of Support
2-فرم های مالیاتی دو یا سه سال گذشته ( 1040 یا W2 یا U.S. Federal Tax Returns) یا گواهی کار اسپانسر
------------------------------------
11- پرداخت مبلغ 3,157 درهم عمارات معادل $819 دلار آمریکا که این کار در زمان مصاحبه و در داخل سفارت صورت می گیرد

سوم اينكه از الان بهتره براي پرواز و هتل خودتو آماده كني چون قيمتها بالا رفته و در ضمن اطلاعات به فري فري بده

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet
دوستانی که حول و حوش 17 خرداد یا قبل و بعدش در ابوظبی مصاحبه دارند زودتر خودشونو آماده کنند واسه بلیط ...چون اون چند روز تعطیلیه تو ایران و بلیطا به سرعت داره پر میشه
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، لیلا ج ، satusa ، نازنین 932
(2011-05-10 ساعت 12:03)mehran626 نوشته:  سلام
ما هم منتظر الکلیر شدیم ( من همسرم و فرزندم)
با ملیکا رفتم 450 درهم
عکس جدید رو از من قبول نکردند و گفتند همون عکس رو فرمها!!!!!!
به سابقه کار و سربازی دقت و سوال کردند گفتم شرکت خصوصی با قرارداد موقت با شرکت دولتی
گفتند برو تو سایت چک کن تا ببینیم چی میشه
هیچ چیز تازه و خاصی نبود به غیر از موضوع عکس که گفتم
سوابق کاری رو خواستند که نبرده بودم ولی فقط سوال کردند که داری یا نه که گفتم نه
همین تا ببینیم کی سایت خبر خوب اعلام میکنه
تبريک، انشاالله هر چه زودتر کلير مي شويد.
منظورشان از سوابق کاري که شما نبرده بوديد چه بود؟ رزومه کامل؟ يا گواهي اشتغال به کار از محلي که در حال حاضر کار مي کنيد؟ يا محلهايي که قبلا کار مي کرديد؟

شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: mehran626
دوستان بهتر نیست که به جای اینکه به دوبی بریم مستقیم به ابوظبی سفر کنیم نظرتون چیه
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، najibi
يه سئوال از بچه هايي كه ابوظبي رفتن داشتم:
نرخ تبديل دلار به درهم تو دبي چه جوريه ؟ به صرفه هست كه دلار ببريم و اونجا تبديل به درهم كنيم؟
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، Hornet
(2011-05-11 ساعت 16:48)alisarshar نوشته:  يه سئوال از بچه هايي كه ابوظبي رفتن داشتم:
نرخ تبديل دلار به درهم تو دبي چه جوريه ؟ به صرفه هست كه دلار ببريم و اونجا تبديل به درهم كنيم؟

نرخ تبدیل 3.70 می باشد .
اگر دلار یا یورو مسافرتی بگیرید حتما" به صرفه هست و تعلل نکنید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: alisarshar ، REZA1390 ، Hornet ، coming soon ، najibi
(2011-05-11 ساعت 17:29)amir53 نوشته:  
(2011-05-11 ساعت 16:48)alisarshar نوشته:  يه سئوال از بچه هايي كه ابوظبي رفتن داشتم:

نرخ تبدیل 3.70 می باشد .

شنيدم تو فرودگاه دبي ميشه دلارو به قيمت بهتر چنج كرد و در صورت اضافه اوردن ميتونيم به همون نرخ برگردونيم به دلار. درسته؟
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، AmericanHamid ، najibi
سلام
تو فرودگاه دبيصرافي هاي متعددي وجود داره كه از 3.58 تا 3.61 چنج مي كنند اما در شهر 3.65 چنج مي كنند اما يك صرافي نزديك ميدان جمال بود كه 3.68 چنج مي كرد صرافي هاي ديگري هم نزديك ميدان جمال ديدم كه 3.67 چنج مي كديند ولي در جاهاي ديگر شهر مثل ستي سنتر خيابان رقه و mall ها 3.65 چنج مي كردند و براي تغيير درهم به دلار 3.68 مي خريدند
(2011-05-11 ساعت 17:48)alisarshar نوشته:  

نرخ تبدیل 3.70 می باشد .

شنيدم تو فرودگاه دبي ميشه دلارو به قيمت بهتر چنج كرد و در صورت اضافه اوردن ميتونيم به همون نرخ برگردونيم به دلار. درسته؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، alisarshar ، AmericanHamid ، Hornet ، samadi2050
[/i][/b]
دمت گرم آق محمود
یه ندا می دادی ما هم 3.68 چنج change می کردیم ؟!

سلام
تو فرودگاه دبيصرافي هاي متعددي وجود داره كه از 3.58 تا 3.61 چنج مي كنند اما در شهر 3.65 چنج مي كنند اما يك صرافي نزديك ميدان جمال بود كه 3.68 چنج مي كرد[b][i] صرافي هاي ديگري هم نزديك ميدان جمال ديدم كه 3.67 چنج مي كديند ولي در جاهاي ديگر شهر مثل ستي سنتر خيابان رقه و mall ها 3.65 چنج مي كردند و براي تغيير درهم به دلار 3.68 مي خريدند
تشکر کنندگان: jnik ، Hornet ، najibi ، coming soon
(2011-05-11 ساعت 23:59)mahmood_eng نوشته:  سلام
تو فرودگاه دبيصرافي هاي متعددي وجود داره كه از 3.58 تا 3.61 چنج مي كنند اما در شهر 3.65 چنج مي كنند اما يك صرافي نزديك ميدان جمال بود كه 3.68 چنج مي كرد صرافي هاي ديگري هم نزديك ميدان جمال ديدم كه 3.67 چنج مي كديند ولي در جاهاي ديگر شهر مثل ستي سنتر خيابان رقه و mall ها 3.65 چنج مي كردند و براي تغيير درهم به دلار 3.68 مي خريدند

نرخ تبدیل 3.70 می باشد .

اسم صرافي كه نزديك ميدان جمال هست رو داريد كه كجاست؟

2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، ramin_ad
درود به همتون،
ما هم برای June 5 مصاحبه داریم
خوشحال میشم با همسفری هام آشنا بشم
[b]شماره کیس: 2011AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010/05/31
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 27/06/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Visa Bulletin For June 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Apr 21, 2011--- Email
تاریخ مصاحبه: June, 5
تاریخ دریافت کلیرنس: August 18, 2011
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، coming soon ، ramin_ad
سلام
راستش يادم نمياد ولي اگر برگه صرافي را پيدا كردم حتما مي نويسم چند تا بيشتر اونجا نيست بپرسين ولي تفاوتش زياد نميشه براي 1000 دلار 30 درهم ميشه با تو شهر كه 3.65 چنج مي كنند اگر خيابان رقه باشيد بايد 10 درهم بريد و 10 درهم هم برگرديد مگر اينكه بخواين براي خريد بريد اونجا كه توصيه نمي كنم وقت تلف كردن هست سعي كنيد خريد ها را از فروشگاه هاي بزرگ كه حراجي زدن انجام بدين اونهايي كه داخل سيتي سنتر هست ..فروشگاه green نزديك سيتي سنتر از طرف در نزديك ايستگاه مترو است تخفيف هاي خوبي داشت و قيمت ها مناسب بود (اليته بين 27 فروردين تا 3 ارديهشت كه بودم) خريد مواد غذايي هم اگر داريد از فورشگاه كارفور در سيتي سنتر انجام بهترين ميوه ها و مواد غذايي را داره كه تو ايران به ندرت مي بينيم با قيمت خيلي پاينتر از سوپرماركت ها مثلا يك آنانس را تكه تكه مي كنند و در يك ظرف مي گذارند فقط 5 درهم
(2011-05-12 ساعت 08:25)alisarshar نوشته:  
(2011-05-11 ساعت 23:59)mahmood_eng نوشته:  سلام

نرخ تبدیل 3.70 می باشد .

اسم صرافي كه نزديك ميدان جمال هست رو داريد كه كجاست؟

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: najibi ، AmericanHamid ، alisarshar ، Hornet ، coming soon ، ramin_ad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان