موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی بد است که دوستان متاسفانه بعد گرفتن ویزا حتا نمیاند سفرنامه هاشونو بنویسند ،یعنی تو این مدت هیچ کس تو مالزی مصاحبه نداشته؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان گرامی.
قبل از اینکه تجربه خودم از مصاحبه رو بگم می خواستم که از همه دوستان مهاجر سرا تشکر کنم و یک تشکر ویژه هم از مهدی عزیز "mahdi14u" داشته باشم که با توجه به اینکه قبل از من و در ماه نوامبر در سیدنی مصاحبه داشت و موفق به دریافت ویزا شد طی چند تماس تلفنی منو راهنمایی کرد و بهم قوت قلب داد.
من الان حدود یکسالی هست که اومدم استرالیا-سیدنی برای ادامه تحصیل در رشته IT. متاسفانه به دلایل مختلف آدرس من دو بار تغییر کرد و باعث شد نفهمم سر نامه دوم چه بلایی اومده! از اینرو به کی سی سی ایمیل زدم و جواب گرفتم که زمان مصاحبه 19 April هست. در یک اقدام سریع به کنسولی امریکا در سیدنی ایمیل زدم و تغییر آدرس رو بهشون اعلام کردم، در ضمن یک سوال هم راجع به سوء پیشینه در استرالیا پرسیدم که اونها هم یک چک لیست برای من ایمیل کردن که البته مهدی عزیز لطف کرده بود و یک نسخه از این چک لیست رو قبلا به من داده بود ولی در چک لیست جدید خبری از مدارک مالی یا اسپانسر نبود و خیلی تاکید کرده بودن که چک لیست قدیمی یا کی سی سی رو دنبال نکنید و مدارک رو بر اساس این چک لیست آماده کنید! (کور از خدا چی میخواد دو چشم بینا) منم که اسپانسر نداشتم و اینجا هم دانشجو هستم و حساب بانکی و ملک و املاک هم تعطیل به محض دریافت این چک لیست از شر این استرس خلاص شدم. خلاصه مدارک رو آماده کردم و آزمایش پزشکی هم رفتم کارت واکسن نداشتم اینجا نزدیک 50 دلار اضافه بر 37 دلار آزمایش خون اصلی که در کل 3 نوبت آزمایش خون از من بیچاره گرفتن تا مطمئن بشن که بدنم در مقابل بیماریهای سرخجه (Rubella) سرخک (Measles) و اوریون (Mumps) یا همون (MMR), آبله مرغان (chicken box یا varicella) ایمن هست. در ضمن دو تا واکسن هم خود دکتر تزریق کرد که یکیش 3 گانه دیفتری، کزاز و سیاه سرفه (T dap) بود و اون یکی هم آنفولانزا ( Flue vax یا Influenza) بود.
روز مصاحبه سه شنبه ساعت 8 صبح با یک لباس رسمی رفتم سفارت که دیدم تریپ استرالیایی ها خیلی معمولی بود و اکثرا casual لباس پوشیده بودن حتی یکی رو با شلوارک دیدم! خلاصه یک شماره از دستگاه گرفتم (شماره 9) به انتظار نشستم تا یکی از باجه ها شماره رو صدا کرد. مدارک رو ازم گرفت و گفت بشین تا صدات کنم. دوباره شماره منو بعد از 15دقیقه صد کرد و اصل تمام مدارک رو بهم تحویل داد، حتی نامه و ریز نمرات دانشگاه اینجا رو بهم تحویل داد و گفت اینها لازم نیست ازم پرسید کی میخوای بری امریکا؟ منم گفتم به محض اینکه این ترم دانشگاه تموم بشه! پرسید کی تموم میشه منم گفتم اواخر June، اونم گفت عالیه و فقط از من شماره تلفن شخصی که در امریکا آدرسش رو داده بودم خواست و گفت اگر توی موبایلت هست بفرستمت پایین تا از موبایلت یادداشت کنی؟! که من گفتم شماره رو ندارم و الان ایران نصفه شبه نمیتونم زنگ بزنم! اونم یه برگه بهم داد که عنوانش Reject result sheet بود و سریع بهم گفت که نگران نباش و این فقط برای آگاهی خودت و کیس آفیسرت هست و میتونی شماره تلفن رو به ما ایمیل بزنی. بهم گفت برو پول رو پرداخت کن و یه نسخه از فیش پرداختی رو برای من بیار و بعدش بشین تا آفیسر صدات کنه برای مصاحبه با کنسول. منم نشستم و بعد از 15 دقیقه از یه باجه دیگه شماره منو صدا کردن. آفیسر پرونده منو ورق میزد و گاهی از روی کامپیوتر چیزی رو چک میکرد و از من سوال میکرد. مثلا پرسید چرا اومدی استرالی؟ا منم گفتم برای تحصیل. پرسید کدوم دانشگاه و چند وقت؟ منم جوابشو دادم. بعد پرسید به غیر از استرالیا توی کشور دیگه ای بیشتر از 6 ماه اقامت داشتی؟ منم گفتم نه. ازم پرسید آخرین مدرکت لیسانسه؟ گفتم آره! پرسید الان چی میخونی؟ گفتم IT management . بعدش پرسید سربازی رفتی؟ منم گفتم بله! پرسید چند ماه؟ منم گفتم 20 ماه! بعدش گفت انگشت وسط دست راستت رو بذار روی اسکنر جلوی باجه که با اینکار قسم میخوری که اطلاعات و مدارکی که ارائه کردی کاملا صحیح هست و بعدش بهم فرم رو داد که امضاء کنم. بهم گفت شماره تلفن رو چرا ندادی؟ گفتم نداشتم! پرسید این شخصی که آدرسش رو دادی چه نسبتی باهاش داری؟ منم گفتم خواهر شوهر دوستمه! گفت چرا شماره دوستت رو ندادی؟ گفتم اون خودش ایرانه. بعد بهم گفت کارات تکمیله و نیازی به مصاحبه نیست فقط شماره رو برای ما با ایمیل بفرست تا پروندت رو برای نظر نهایی بفرستین پیش کنسول. راستش خیلی دوست داشتم که همون موقع برم پایین و شماره تلفن رو از دوستم بگیرم ولی خوب بخاطر اختلاف ساعت اینجا با ایران امکانش نبود! خلاصه با یه احساس مبهم به خونه رسیدم و سریع آماده شدم برم کلاس تا حدود ساعت 1 ظهر با دوستم تماس گرفتم و شماره رو همون روز براشون ایمیل کردم. اونا هم فرداش بهم ایمیل زدن که پروندت تکمیل شده و بعد از نظر نهایی با من تماس میگیرن. متاسفانه اینجا از روز جمعه تا چهارشنبه تعطیل بود و همین باعث شد که یک مقدار زمان پاسخگویی عقب بیفته ولی در کمال ناباوری پستچی محترم روز چهارشنبه ساعت 10:30 صبح بسته پستی حوای پاسپورت و مدارک رو برام آورد به همراه ویزای امریکا! تازه متوجه شدم که روز پنجشنبه آخر وقت سفارت بسته رو تحویل پست داده ولی بعلت تعطیلات وایزای ما پنج روز در حبس اداره پست استرالیا بسر برد!
ببخشید که این سفرنامه خیلی طولانی شد! راستی اینو بگم که تقریبا هر هفته 3 الی 4 بار به مدت 9 ماه از جلوی کنسولی امریکا توی سیدنی بخاطر اینکه توی مسیر دانشگاه بود رد میشدم و مدام میپرسیدم کی نوبت من میشه که برم این تو! آخرش بعد از 9 ماه رفتم داخل و خدارو شکر که موفقیت آمیز بود. برای تمامی دوستان آرزوی سربلندی در این مرحله و تمامی مراحل زندگی رو دارم.
امید.
شماره کیس: 2011AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 14June 2010
کنسولگری: Sydney
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 5August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: March 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 02MArch 2011
تاریخ مصاحبه: 19April2011
تاریخ دریافت ویزا: 20April2011
جمع تقریبی هزینه ها: 1600 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-28 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-28 ساعت 22:13 توسط maral.a.)
من هم 7 ژون تو استکهلم مصاحبه دارم. البته نامه دوم هنوز نرسیده و از طریق ایمیل تاریخو فهمیدم.
راستی آقای godfly شما هنوز کلیر نشدید؟
شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
امید 77 عزیز مطمئن باش که کار خیلی خوبی کردی که با لباس رسمی رفتی سفارت. این عمل یک کردیت برای شما است و مطمئن باشید که عکس العمل خوبی را از جانب مصاحبه کننده به همراه خواهد داشت. اصلا هم مهم نیست که استرالیایی ها چه شکلی آمده بودند مهم این است که شما به احترام یک دیدار رسمی و مصاحبه کننده یک لباس رسمی پوشیدید و او هم آن را می فهمد. برایت آرزوی موفقیت دارم.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من براي انجام مصاحبه سفارت آمريكا در آنكارا را انتخاب كردم، آيا ميتونم سفارت را عوض كنم و شهر سيدني را انتخاب كنم؟
با تشكر
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
باسلام به تمام دوستان
سفرمامه بچه ها كه در ساير كشورها بوده را به صورت فايل pdf شده ميتوانيد دانلود كنيد.
اميدوارم به دردتون بخوره
http://up.iranblog.com/images/a2q24hrbo9evdou2dmh.pdf
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من و شوهرم هم جمعه مدیکالو تو استکهلم انجام دادیم و با اینکه واکسنهامون کامل بود نفری 2800 کرون (500 هزار تومان) پیاده شدیم. این هم از مزایای مصاحبه تو اروپا.
شماره کیس: ***2011AS00024
تاریخ دریافت نامه قبولی:20 می 2010
کنسولگری:آنکارا تغییر به استکهلم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 ژوئن 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: آپریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 29 آپریل 2011
تاریخ مصاحبه: 7 ژوئن 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 جولای