کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011

[/quote]
آخه فكر ميكنم همه دوستان فرم هاي سري اول را پر كردند و فرستادند و ديگه نميشه كاريش كرد ممكنه اين تجربه بدرد بچه هاي 2012 بخوره
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: Sooshians ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-09 ساعت 00:34)ali-n نوشته:  دوستان 2011
اشتباه ما را شما تکرار نکنید
تنها جایی که نباید حقیقت رو گفت سفارت آمریکا هست . من وبقیه بچه ها قربانی صداقتمان شدیم . من اگه الان لاتاری قبول میشدم میگفتم مدرک دیپلم دارم . کارم خصوصی هست و سربازی هم نرفتم و معاف شدم .
باور کنید اف بی آی آمریکا هیچ اطلاعاتی از وضعیت شما نداره و حتی نمیتونه پیدا کنه . اونا فقط بر اساس اطلاعاتی که ما میدیم عمل میکنند
ما وقتي مي خواستيم فرم ها رو پر كنيم خيلي تحقيق كرديم كه كارمون كه دولتي بود رو ننويسيم به خصوص از بچه هاي سايت. همگي بدون استثنا گفتند حقيقت رو بگيد يه جورايي حس كرديم ما چه آدمهاي بدي هستيم كه نمي خواهيم حقيقت رو بگيم.خلاصه جو گير شديم و كارمون رو درست نوشتيم.البته در مورد س پ اه چاره اي نداشتيم چون به هر حال كارت پايان خدمت روش آرم مربوله رو داره.
ولي منم با اين ايده موافقم كه به اونها هر راست نشايد گفت.

تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، Sooshians ، success ، najibi ، SH1A2R3
دوستان عزیز؛ برای گفتن دروغ در این پروسه یه انرژی خارق العاده میخواد و باور کنید دروغ گفتن در این شرایط یه هنر واقعی میخواد. ضمنا" اگر کسی بعد از دانشگاه رفته باشه خدمت نمیتونه بگه دیپلمه. از طرفی طبق آمار پذیرفته شدگان دارای تحصیلات دانشگاهی بیشتر از افراد دیپلمه هستند پس انتخاب دیپلم به جای لیسانس اشتباهه. فقط در مورد سابقه کار با توجه به اینکه گرفتن سابقه کار از شرکت های خصوصی امکان پذیره، شدنیه. و اگر بخوای بگی خدمت نکردم ، آفیسر که ناآگاه به وضعیت ایران نیست، ازتون کارت معافی میخواد پس اینم شدنی نیست.تو این پروسه دروغ گفتن مثل آدمیه که از ترس مرگ خودکشی میکنه.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: satusa ، laili ، OMID_R ، User ، Linspire ، Rasool ، success ، Hornet ، mitr.p ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-09 ساعت 01:02)free_free نوشته:  
تنها جایی که نباید حقیقت رو گفت سفارت آمریکا هست . من وبقیه بچه ها قربانی صداقتمان شدیم . من اگه الان لاتاری قبول میشدم میگفتم مدرک دیپلم دارم . کارم خصوصی هست و سربازی هم نرفتم و معاف شدم .
باور کنید اف بی آی آمریکا هیچ اطلاعاتی از وضعیت شما نداره و حتی نمیتونه پیدا کنه . اونا فقط بر اساس اطلاعاتی که ما میدیم عمل میکنند

علی جان میشه بیشتر توضیح بدی چطوری به این نتایج رسیدی. خوشحال میشیم بیشتر از مطالب و تجربیاتت استفاده کنیم.
Smile

من خودم چندین نفر رو میشناختم که دروغ گفتند و راحت ویزاشون رو گرفتند
در مورد کار ومدرک که به راحتی میتونید عمل کنید . در مورد کارت پایان خدمت هم به راحتی میتونید مال یه نفر دیگه که معاف شده رو اسکن کنید و با فتو شاپ یه کارت معافی جعلی درست کنید و بدید دارالترجمه .خدا را شکر ایرانی ها توی این کار استاد هستند. تقلب و دروغ کار خوبی نیست ولی حالا که با ایرانی ها اینطور رفتار میکنند .ما همباید اینطور رفتار کنیم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان: Rasool ، Sooshians ، najibi ، SH1A2R3
اقا من 2 جا به صورت دولتی پارت تایم کار میکردم(پارسال) که از جفتشان هم نامه دارم و دارالترجمه هم گفت قابل ترجمه است حالا اگر تو کلیر (احتمالا بخورم)من تاثیر داره میتونم ببرم ترجمه کنن
فقط ایا این کار رو توصیه می کنید یا نه ؟
دوستان راهنمایی کنند
تشکر کنندگان: SH1A2R3
من ترجیح میدم بسیار محافظه کارانه با این قضیه برخورد کنم تا اینکه کلا حقیقت رو کتمان کنم.
هر چند که همه برندگان فرم ها را فرستاده اند و همه اطلاعات را داده اند.
اما کتمان حقیقت هم مانند ساختن خانه ای روی آب است.

در این زمینه تصمیم و همه مسئولیت با خود کاربران است و انجمن و دیگر کاربرانی که این تجربه گرانبها را در اختیار برندگان قرار می دهند هیــچ مسئولیتی نخواهند داشت.
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، indmehdi ، free_free ، laili ، Sooshians ، kamrani.navid ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-09 ساعت 12:07)saint نوشته:  اقا من 2 جا به صورت دولتی پارت تایم کار میکردم(پارسال) که از جفتشان هم نامه دارم و دارالترجمه هم گفت قابل ترجمه است حالا اگر تو کلیر (احتمالا بخورم)من تاثیر داره میتونم ببرم ترجمه کنن
فقط ایا این کار رو توصیه می کنید یا نه ؟
دوستان راهنمایی کنند

عزیز دل برادر اگه دلت میخوادFBI چک نوش جان کنی ..اگه دلت میخوادFBI چکت 7-8 ماه طول بکشه..یا اگه دلت میخواد جواب FBI چکت مثل من و دیگر دوستانم تا ابد نیاد و کلییر نشی...بگو که کار دولتی داشتم ..بگو که سربازی رفتم(آخه جدیدا سربازی رفتن از نظر FBI جرم محسوب میشه!!!!) ..بگو که تحصیلات دانشگاهی داشتم و...

به قول Aliعزیز ما که گول سادگی و روراستیمونا خوردیم و همه را راست و درست گفتیم آخرش هم چوبش را خوردیم..به نظر من تنها جایی که باید دروغ گفت سفارت آمریکاست .حالا دیگه خود دانی؟؟؟

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: free_free ، HOMAYON53 ، Sooshians ، Shahoo52 ، najibi ، SH1A2R3
فكر كنم بحث يه خورده احساسي شده!
تشکر کنندگان: rayan.s ، User ، laili ، SH1A2R3
اقا من یه چیزی رو فهمیدم که تمام کسانی که اف بی ای شان طول کشید دهه 50 متولد شدن به نظر من که مربوط میاد
اف بی ای هر جا نتونه سابقه ازت در بیاره که چه میکردی لفتش میده
تشکر کنندگان: Rasool ، Sooshians ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-09 ساعت 13:16)satusa نوشته:  فكر كنم بحث يه خورده احساسي شده!

چرا فکر میکنید بحث احساسی شده؟؟؟ من دارم واقعیاتی را که برامون رخ داده را برا دوستانی که میخوان مثل ما برن مصاحبه میگم.حالا اگه فکر میکنید احساسات باشه دیگه احساسی برخورد نمیکنیم.
من 17 می با یکی از دوستانم که ایشان هم عضو مهاجرسرا بود رفتیم برا مصاحبه.من دوشنبه مصاحبه داشتم و دوستم فرداش.من به خاطر سربازیم برگه آبی گرفتم اما دوستم چون سربازیش را خریده بود یا نمیدونم معاف شده بود 3روز بعدش ویزاشو گرفت الانم 1ماه که رفته کالیفرنیا...
حالا احساس یا واقعیت I don,t know

معبودا !
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوجکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
تشکر کنندگان: saeed53 ، Sooshians ، 1979SAM ، najibi ، SH1A2R3
من با علی همدردم و با تموم حرفاش موافقم
ولی قابل ذکر که ما کیسی رو دیدیم که سربازی داشت کارمند اداره جات منتسب به امور هسته ای بود فوق لیسانس داشت و..... کم مونده بود 2 کیلو اورانیوم هم تو جیبش داشته باشه و به راحتی ویزا گرفت
یا همون که رسول گفت : یکی از دوستان جا مونده مصاحبه بود و تازه 27 سپتامبر اومده بود ببینه این سفارت امریکای جنایتکار که میگن کجاست
و 2 اکتبر هم خیلی تمیز در حالی که ما داشتیم پاس خالی تحویل میگرفتیم کاکو ویزاشو گرفت و برای اولین بار دیدیم که ایشون 3 ماه پیش بدون دادن مدارک و مصاحبه کلیر شدن
القصه
من میگم که همه مدارک رو لطفا با دقت تکمیل کنید و به سفارت بدین و صادقانه برخورد کنین
البته این علی واقعا بی را نمیگه ولی پیشنهاد من اینه دوستان

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، satusa ، rayan.s ، free_free ، Rasool ، AmericanHamid ، Sooshians ، success ، mavarfan ، Shahoo52 ، najibi ، SH1A2R3 ، ghpour10
بچه ها من فكر ميكنم با توجه به حساسيت هايي كه نسبت به ايرانيها پيدا كردن، چه راست بگيم چه دروغ بلا استثنا اف بي اي ميزنن.حالا چه مرد،چه زن،چه متاهل،چه مجرد.........
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، indmehdi ، free_free ، Rasool ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-09 ساعت 13:53)Rasool نوشته:  
(2010-10-09 ساعت 13:16)satusa نوشته:  فكر كنم بحث يه خورده احساسي شده!

چرا فکر میکنید بحث احساسی شده؟؟؟ من دارم واقعیاتی را که برامون رخ داده را برا دوستانی که میخوان مثل ما برن مصاحبه میگم.حالا اگه فکر میکنید احساسات باشه دیگه احساسی برخورد نمیکنیم.
من 17 می با یکی از دوستانم که ایشان هم عضو مهاجرسرا بود رفتیم برا مصاحبه.من دوشنبه مصاحبه داشتم و دوستم فرداش.من به خاطر سربازیم برگه آبی گرفتم اما دوستم چون سربازیش را خریده بود یا نمیدونم معاف شده بود 3روز بعدش ویزاشو گرفت الانم 1ماه که رفته کالیفرنیا...
حالا احساس یا واقعیت I don,t know

دوست عزيز
ضمن تشكر بسيار از شما كه تجربيات واقعيتون رو در اختيار ما مي گذاريد وليكن موارد زير قابل تامل هستند و منظور من اين هستش چنانچه راهكاري كه ارائه ميشه از روي احساس و عصبانيت باشه جوابگو نخواهد بود حتي اگر واقعيت باشه:

1. آيا شما 100% مطمئن هستيد كه به اين دليل كلير نشديد يا فقط بر اساس مقايسه به عدد 99.9% رسيده ايد؟ كسان ديگه اي هم در شرايط شما بودند و ويزا گرفتند. پس نشون ميده پارامترهاي ديگه اي هم ميتونه اثر گذار باشه.
منظورم اينه كه آيا به شما دليل عدم كلير رو اعلام كردن يا فقط گفتند كلير نشديد؟

2. انكار واقعيت و يا دروغ گفتن هزار تا پي آمد بعدي داره كه واسه يه دونه دروغ بايد 10 تا دروغ ديگه جور كرد و همينطور تصاعدي ...
با اين شرايطي كه از سير تا پياز از ما انواع و اقسام مدارك رو مي خوان و اكثرا هم در مراحل مختلف از ثبت نام تا ارسال فرمها و .. اطلاعاتشون رو گفتند، بالاخره توي يه جايي تناقضش رو ميشه و اون موقع است كه به قول دوستمون از ترس مرگ خودكشي كرديم!

3. من فقط از اين منظر با شما موافق هستم كه تا جايي كه امكان داره اگر چيزي رو نخواستند و يا توضيحي نخواستند مطلب اضافه ارائه نكنيم و در عين حال چيزي رو مبهم باقي نگذاريم.

به نظر من اگر يه اطلاعاتي رو مبهم اعلام كنيم تا موضوع بطور مشخص براشون كلير نشه جواب نميدن.
پس شك اوليه بسيار مهم هست. از اول نبايد شك بكنه، اگر كرد بايد براش روشن بشه والا ديگه كار از كارجا گذشته!
تشکر کنندگان: Linspire ، rayan.s ، User ، Rasool ، laili ، success ، najibi ، SH1A2R3
(2010-10-08 ساعت 19:23)rayan.s نوشته:  
(2010-10-08 ساعت 19:08)hadiseh نوشته:  راستی من یه سوال برام پیش اومده: همسر من سربازیشو تو سپاه بوده،حالا می خوام بدونم با اینکه لاتاری به اسم من درومده ،چقدر کلیرینسمون طول می کشه؟
لطفا راهنماییم کنینSad

شما کافیه ارسالی که قبل ارسال شما توسط رسول عزیز که در این مورد تجربه عینی و عملی داره رو بخونید.

سلام
همسر من سربازیش سپاه بود و 67 روز طول کشید تا کلیرنسش بیاد.ولی برای اینکه اطلاعات بقیه رو هم داشته باشید می تونید از جدول ali-n استفاده کنید.
(2010-10-06 ساعت 10:09)kimkim نوشته:  ممنون از جوابتون. آخه تاریخ کارت ملی من تموم شده و گفتن چون داره الکترونیکی می شه نمی خواد عوض کنین ولی من گفتن که برای ترجمه می خوام گفتن حداقل یک ماه طول می کشه که به تاریخ مصاحبه من نمی رسه.
می خواستم ببینم میشه همین و بدم ترجمه ولی با مدارک نفرستم فقط وقت مصاحبه با خودم ببرم. چون مدارک را باید امروز و فردا پست کنم که به ترجمه این نمی رسه.
در تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان 2009 نوشته 2 نسخه کپی از ترجمه سند ازدواج. ننوشته 2نسخه ترجمه از سند ازدواج.
لطفا کسی که می دونه و رفته مصاحبه خبر بده. ممنون

سلام
کارت ملی ما هم تاریخ اعتبارش تموم شده بود.از اداره ثبت پرسیدیم و دیدیم که تمدید یا عوضش نمی کنند ما همون رو ترجمه کردیم و فرستادیم و مشکلی پیش نیومد.حتما ترجمه کارت ملیتونو بفرستید فوقش اگه جدیده آماده بود اونم ترجمه کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید.
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: rayan.s ، Rasool ، success ، najibi ، SH1A2R3 ، pariya2
عليرغم احترام خاصي که براي همه دوستان خوبم بخصوص علي عزيز قائلم؛ بايد بگم که من اصلاً با بحث دروغ گفتن و يا کتمان حقايق موافق نيستم.
ببينين دوستان؛ شما بعد از اين همه وقت که از کليرنس ميگذره و با کيس‌هاي مختلف با شرايط مختلف آشنا شديد؛ هنوز تحليل درست و يگانه‌اي از اين پروسه ندارين. دوستاني داشتيم که توي مشاغل حساس (نيروگاه هسته‌اي کار ميکردند) و سربازي سپاه داشتن؛ ولي بعد از دوماه کلير شدن.
بدي اين قصه اينه که ما هيچ اطلاع درستي نداريم که اونا چي رو ميدونن و چقدر اطلاعات دارند.
با اين کار فقط به استرس خودتون توي مصاحبه اضافه ميکنين.
ضمن اينکه اگه خداي نکرده به دروغگويي يه نفر پي ببرند و بر اساس اون ردش کنند؛ اسمش ميره توي Black List و ديگه هيچوقت و از هيچ کشوري نميتونه ويزا بگيره. (حتي ويزاي سياحتي)
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان