کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
لیلا جان گرفتن ویزای یک ضرب را به شما دوست عزیزم تبریک می گویم
و امید وارم در تمام مراحل زندگیت یک ضرب به موفقیت دست پیدا کنی
با ارزوی ویزای یک ضرب برای تمامیه دوستان خوب و با معرفت مهاجر سرا
برای من هم دعا کنید
تشکر کنندگان: لیلا ج ، b!ta ، aghdam ، tamanna ، free_free ، Sooshians ، ramin_ad ، maaref ، lorecance ، najibi
با تبریک به دوستانی که اخیرا ویزای یکضرب گرفتند و آرزوی موفقیت برایتان.

آیا در روزهای مصاحبه شما کیسهای لاتاری دیگری هم بودند که یکضرب بگیرند یا فقط شماها گرفتید؟
تشکر کنندگان: Amir78 ، b!ta ، aghdam ، tamanna ، free_free ، mml ، Sooshians ، ramin_ad ، maaref ، farzad.s ، najibi
بیتا خانوم و لیلا ج عزیز بهتان تبریک میگم و امیدوارم در ادامه راه زندگی هم موفق و پیروز باشید. امیدوارم هرچه زودتر همه منتظران علی الخصوص DLT و دکتر محمودی عزیز کلییر بشن. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: tamanna ، لیلا ج ، free_free ، success ، Sooshians ، ramin_ad ، aghdam ، maaref ، drmahmoodi ، b!ta ، farzad.s ، najibi
بیتا خانوم و لیلا ج عزیز من هم بهتان تبريک ميگم .
انشاءالله هميشه موفق و پيروز باشيد و مدام هوووووووووووووووورررررااااااااااااااااااا بکشيد واسه موفقياتتون.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: tamanna ، لیلا ج ، free_free ، aghdam ، maaref ، b!ta
(2011-03-31 ساعت 17:04)tamanna نوشته:  تبریییییییییییییییییییییییییییییییییییک عزیزم
موفق باشی
به اميد كلير شدن همه منتظران كليرانس ويك ضرب ويزا گرفتن همه منتظران مصاحبه

(2011-03-28 ساعت 21:09)satusa نوشته:  
(2011-03-28 ساعت 20:44)akyb نوشته:  خدایی این بهترین لذتی که من جدیداً بردم، کلیر شدیم ما بعد از ۵ و نیم ماه .....

دوست عزیز
بهتون تبریک میگم بابت کلیر شدنتون.
راجع به سوالتون خوب سفارت جوابتون رو داده و گفته که مشکلی نیست. شما مجددا مدیکال رو انجام بدید و ببرید برای دریافت ویزا.

با توجه به اینکه هیچ اطلاعاتی از شما وجود ندارد ، شما که اینقدر کلیرتون طول کشیده لطف کنید و حداقل اطلاعاتتون رو بدید و اینکه توی این مدت تماسی مکاتبه ای داشتید یا نه اعلام کنید و یه مختصری از وضعیتتون بگید تا دیگران و بقیه دوستان طولانی منتظر هم از تجربیات شما استفاده کنند.

موفق باشید
دوست عزيز من يك سوال داشتم ضمن تبريك از بابت كلير شدنتون
ان 9سوالي كه تو فرم كليرانس هست رو مي خواستم بدونم كه اگه به من هم كليرانس خوردامادگي اونو داشته باشم
ممنون مي شم ا گه راهنمايي كنين
تشکر کنندگان: free_free ، maaref
(2011-04-01 ساعت 01:21)satusa نوشته:  با تبریک به دوستانی که اخیرا ویزای یکضرب گرفتند و آرزوی موفقیت برایتان.

آیا در روزهای مصاحبه شما کیسهای لاتاری دیگری هم بودند که یکضرب بگیرند یا فقط شماها گرفتید؟

من غیر از خودمون،کیس لاتاری دیگه ای ندیدم.
شماره کیس:2011AS00016XXX
دریافت نامه قبولی:می 2010
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمها:آگوست 2010
کارنت شدن:12 ژانویه 2011
دریافت نامه دوم:15 فوریه 2011
مصاحبه:31 مارس 2011
دریافت ویزا:1 آوریل 2011
خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید،پرواز کن تا آرزو،زنجیر را باور نکن

تشکر کنندگان: satusa ، mml ، tamanna ، free_free ، maaref ، b!ta ، farzad.s ، najibi
سلام به همه دوستان
ديروز ساعت 13 به سفارت آمريکا در آنکارا مراجعه کردم. برگه آبی ها حدود هفت هشت نفر بيشتر نبودند. بعد از اين که پاسپورت ها و برگه آبی را تحويل خانم آفيسر دادم خواهش کردم چون من شنبه به تهران پرواز دارم و يکشنبه بايستی سر کارم باشم آيا امکان دارد فردا شخصا" جهت گرفتن ويزا ها به سفارت مراجعه کنم؟ آفيسر گفت بايستی از کنسول سئوال کنم. پس از آن به خانمی مراجعه کرد و صحبت هائی رد وبدل کردند و آمد وگفت موافقت کردند، شما فردا ساعت چهار بعد از ظهر شخصا" جهت گرفتن ويزا ها مراجعه کنيد. امروز در ساعت مذکورپاسپورت های ممهور به ويزاو پاکت های زرد را گرفتم والان در هتل ددمان مشغول نوشتن اين متن هستم. من و همسرم موفقيتمان را مديون اين سايت می دانيم ودراولين فرصت سفرنامه مان را خواهيم نوشت.
به اميد موفقيت بنيانگزار(ان)ومديران اين سايت،منتظران: لاتاری 2012 ، مصاحبه، کليرنس، ورود به آمريکا، کار در آمريکا،شهروندی آمريکا، دهکده جهانی شدن دنيا و شهروندی در آن دهکده و........ همه با هم:
هوووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
Smile
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورااااااااااااااااا!!!

سلام به همه دوستان و تبریک فراوان به دوستانی که ویزای یکضرب دریافت کردند و دوستانی که به تازگی کلیر شدند!

mgy و akyb عزیز تبریک می گم کلیر شدنتون رو!

(2011-03-28 ساعت 12:58)mgy نوشته:  سلام به تمام بروبچه های باحال مهاجرسرا
امروز آنکارا اپديت کرد ومن هم کليرشدم.
(2011-03-28 ساعت 20:44)akyb نوشته:  خدایی این بهترین لذتی که من جدیداً بردم،
کلیر شدیم ما بعد از ۵ و نیم ماه.

بیتا و لیلای عزیز! تبریک فراوان برای ویزای یکضرب! خوشحالم که شیرینی تعطیلات نوروز براتون چند برابر شده! ویزای یکضرب شما عیدی مهاجرسرا بود!
براتون موفقیت های بیشتر آرزو می کنم.

به امید موفقیت سایر دوستان

(2011-03-29 ساعت 13:10)b!ta نوشته:  سلاااااااااااااااااااااااااام
من الان از سفارت برگشتم،یه ضرب ویزا گرفتم.هورررررررررررررررررررا
(2011-03-31 ساعت 12:21)لیلا ج نوشته:  سلام دوستای خوب
من یه ضرب ویزا گرفتم...............

تشکر کنندگان: im-i ، WIKIMAN ، akyb ، لیلا ج ، sepinod ، mgy ، frozen mind ، Sooshians ، tamanna ، free_free ، Linspire ، ramin_ad ، success ، aghdam ، maaref ، DLT ، b!ta ، farzad.s ، najibi
با 13 روز تاخیر سال نو همگی مبارک. به لیلا ج, بیتا برای گرفتن ویزای یکضرب و mgy و akyb تمامی دوستان عزیزی که این مدت کیلر شدند تبریک میگم.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: User ، maaref ، lorecance ، free_free ، mgy ، ramin_ad ، mahmood_eng ، لیلا ج ، b!ta ، akyb ، farzad.s ، coming soon ، najibi
ما نبودیم اینجا چه خبره. WWWOWWW
لیلا ج عزیز و تمام کلیر شده های عزیز مهاجر سرا و دوستمون mgy ویزا مبارک همتون.

هوووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: maaref ، lorecance ، User ، free_free ، mgy ، ramin_ad ، usa ، لیلا ج ، b!ta ، farzad.s ، coming soon ، najibi
دوستان عزیز
توی سال جدید، ویزاهاتون مبارکتون باشه ایشالا.با آرزوی سالی پر از ویزا برای همه
موفق باشین
تشکر کنندگان: satusa ، elena ، maaref ، lorecance ، arshida ، HOMAYON53 ، Amir78 ، free_free ، ramin_ad ، javidk ، rayan.s ، drmahmoodi ، لیلا ج ، b!ta ، aghdam ، farzad.s ، success ، coming soon ، najibi
سال نوی همگی مبارک
من کلیر شدم و می خوام برم آنکارا که ویزاها رو بگیرم.به نظرتون 2شنبه برم سفارت تا چهار شنبه عصر ویزاهارو بهم می دن که با پرواز ایران ایر برگردم؟
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: Linspire ، elena ، maaref ، Parniyan ، lorecance ، mml ، frozen mind ، arshida ، free_free ، ramin_ad ، HOMAYON53 ، DLT ، لیلا ج ، b!ta ، aghdam ، farzad.s ، rokmita ، coming soon ، najibi
(2011-03-29 ساعت 13:10)b!ta نوشته:  سلاااااااااااااااااااااااااام
من الان از سفارت برگشتم،یه ضرب ویزا گرفتم.هورررررررررررررررررررا
به امید ویزا گرفتن سایر دوستان
سفرنامه ام را بعد از برگشتن می نویسم.

بیتا جان و دوستان یه ضرب ویزا گرفته خییییییییییییلی تبریک! امیدوارم همه موفقیت های زندگیتون اینجوری یه ضرب باشه.
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، لیلا ج ، b!ta ، aghdam ، ramin_ad ، moeen ، samadi2050 ، najibi
بعد از 5 ماه بالاخره کلیر شدم... هوراااااا.....
تشکر کنندگان: hooman421 ، zohreh36 ، AmericanHamid ، free_free ، Amir78 ، mgy ، ramin_ad ، im-i ، success ، sare ، clear ، mahmood_eng ، maaref ، satusa ، elena ، frozen mind ، mml ، DLT ، drmahmoodi ، لیلا ج ، gadfly ، b!ta ، aghdam ، Sooshians ، bita-p ، ravian ، rokmita ، Nazmin ، samadi2050 ، coming soon ، najibi
تبریک می گم بهتون .به امیدویزاگرفتن همه دوستان
تشکر کنندگان: free_free ، ramin_ad ، maaref ، لیلا ج ، b!ta ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان