کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
من عین جارو برقی از تو نت اطلاعات می گیرم (حتما دارین می خندین لغت دیگه ای پیدا نکردم ) تو فایل های که جمع کرده بودم دیدم ؛ احتمالا از یه جای تو فایل هام ذخیره کردم الان داشتم میدیدم گفتم بزارم همه استفاده کنن
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، coming soon ، free_free ، tamanna ، لیلا ج ، maaref ، najibi
(2011-04-07 ساعت 17:55)saint نوشته:  من عین جارو برقی از تو نت اطلاعات می گیرم (حتما دارین می خندین لغت دیگه ای پیدا نکردم ) تو فایل های که جمع کرده بودم دیدم ؛ احتمالا از یه جای تو فایل هام ذخیره کردم الان داشتم میدیدم گفتم بزارم همه استفاده کنن

ممنونم از اطلاعاتی که میدید اما طبق قوانین مهاجرسرا بایستی برای صحبت ها و اطلاعات اینچنینی منبع داده بشه و یا ذکر بشه که این مطلب منبع موثقی نداره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، im-i ، Linspire ، frozen mind ، لیلا ج ، maaref ، najibi
(2011-04-07 ساعت 18:12)Nazem نوشته:  
(2011-04-07 ساعت 17:55)saint نوشته:  من عین جارو برقی از تو نت اطلاعات می گیرم (حتما دارین می خندین لغت دیگه ای پیدا نکردم ) تو فایل های که جمع کرده بودم دیدم ؛ احتمالا از یه جای تو فایل هام ذخیره کردم الان داشتم میدیدم گفتم بزارم همه استفاده کنن

ممنونم از اطلاعاتی که میدید اما طبق قوانین مهاجرسرا بایستی برای صحبت ها و اطلاعات اینچنینی منبع داده بشه و یا ذکر بشه که این مطلب منبع موثقی نداره.

ناظم جان توی آن یکی‌ تاپیک جواب من دادم،میتونید با سفارت تماس بگیرید و بپرسید،خسته نباشید.

تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، najibi
سلام بر دوستان عزیز،

من الان آنکارا هستم، متاسفانه من کارم خوب پیش نرفت و دوباره بده ۶ ماه کلیرنس مجدد خوردم.(کسی‌ از دوستان اگه اطلاعات و نصیحتی داره به من بگه)

فقط می‌خواستم به دوستانی که هفتهٔ آینده مصاحبه دارن بگم که با سفارت تماس بگیرن چون اینجا یه سری شایعه هست که میگن سفارت هفتهٔ آینده تعطیل.

همگی‌ پیروز باشید.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، tamanna ، coming soon ، لیلا ج ، mml ، satusa ، najibi
(2011-04-07 ساعت 21:33)akyb نوشته:  سلام بر دوستان عزیز،

من الان آنکارا هستم، متاسفانه من کارم خوب پیش نرفت و دوباره بده ۶ ماه کلیرنس مجدد خوردم.(کسی‌ از دوستان اگه اطلاعات و نصیحتی داره به من بگه)

فقط می‌خواستم به دوستانی که هفتهٔ آینده مصاحبه دارن بگم که با سفارت تماس بگیرن چون اینجا یه سری شایعه هست که میگن سفارت هفتهٔ آینده تعطیل.

همگی‌ پیروز باشید.

میشه بگید چی شد که دوباره کلیرنس خوردید؟

برای گرفتن ویزل دیر اقدام کردین؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: tamanna ، gadfly ، coming soon ، maaref ، mml
(2011-04-07 ساعت 11:32)frozen mind نوشته:  
(2011-04-07 ساعت 09:12)ehsan_gh نوشته:  این قضیه تعلیق فعالیت های ادارجات دولتی آمریکا از جمله سفارتخونه هاش چیه؟ نکنه ما بریم آنکارا سفارت تعطیل باشه!

بله مثل اين كه قضيه جديه. قبلا هم اين مسأله اتفاق افتاده اما نمي دونم سفارتها هم تعطيل ميشن يا نه. بهتره يكي از دوستاني كه در اون تاريخ ها با سفارت كار دارن (مصاحبه يا گرفتن ويزا) يه ايميل به سفارت بزنن و بپرسن كه سفارت هم تعطيل ميشه يا نه و نتيجه رو اينجا اعلام كنن.

واقعا ما باید چی کار کنیم؟؟؟؟ یعنی ویزامون چه جوری باید بگیریم؟؟؟Sad
شماره کیس: 2011As00009###
تاریخ دریافت نامه قبولی:اصفهان 10 خرداد
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:8 August
تاریخ مصاحبه:feb 3
تاریخ دریافت ویزا:29 April
جمع تقریبی هزینه :9میلیون ( برای 2 نفر+ بلیت HOUSTON)
تاریخ پرواز: houston 30 jun
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، maaref
(2011-04-07 ساعت 23:03)shery نوشته:  واقعا ما باید چی کار کنیم؟؟؟؟ یعنی ویزامون چه جوری باید بگیریم؟؟؟Sad

shery جان، به فرض تقريبا محال، سفارت يك ماه تعطيل بشه، آيا شما لنگ همين يك ماه هستي؟! يادت رفته كه براي هر مرحله قبل از ويزا چقدر صبر كردي؟ ويزا كه تموم نميشه يا فاسد نميشه و ...

صبر كن عزيزم. هنوز سفارت تعطيل نشده.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: gadfly ، hooman421 ، free_free ، tamanna ، coming soon ، Sooshians ، javidk ، لیلا ج ، shery ، mml ، najibi
آقاي راهواري، با تشكر از توضيحتان، پستي كه در تاپيك سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... نوشتين كفايت مي كند و علاقمندان به اين موضوع حتما آن را خواهند ديد، بنابراين پست تكراري شما در تاپيك كليرنس برندگان 2011 عدم تاييد شد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، javidk ، DLT ، لیلا ج ، maaref ، mml ، Linspire ، najibi
(2011-04-07 ساعت 22:42)free_free نوشته:  
(2011-04-07 ساعت 21:33)akyb نوشته:  سلام بر دوستان عزیز،

همگی‌ پیروز باشید.

میشه بگید چی شد که دوباره کلیرنس خوردید؟

برای گرفتن ویزل دیر اقدام کردین؟

من حقیقتاً نمیدونم که چرا این اتفاق افتاد من تمام مدارکم تکمیل بود و اصلا انتظار نداشتم که کلیرنس اولم هم زیاد طول بکشه چون نه سربازی داشتم نه کار دولتی فقط اینکه خیلی‌ خارج از ایران بودم.

ولی‌ این اتفاقیه که بعضی‌ وقتها میفته و منم اولین نفر نیستم، من توی پرس و جوی که کردم میگن که دلیلش اسمم هستش که شاید خیلی‌ شبیه به یه نفر دیگه باشه. واقعاً نمیدونم چی‌ بگم!!!!!!!
تشکر کنندگان: gadfly ، javidk ، لیلا ج ، maaref ، REZA1390 ، mml ، free_free ، sare ، arshida ، AmericanHamid ، najibi
باسلام به همه دوستان
من کلیرشدم برای چک کردن کیس نامبرم به سایتی که توی برگه آبی دادن رفتم ولی همه 2009 یا2008 بود میخواستم من را راهنمایی کنین چطوری باید چک کنم.ممنون
تشکر کنندگان: frozen mind ، DLT ، satusa ، maaref ، REZA1390 ، b!ta ، free_free ، Sooshians ، najibi
(2011-04-08 ساعت 18:38)ffmmp نوشته:  باسلام به همه دوستان
من کلیرشدم برای چک کردن کیس نامبرم به سایتی که توی برگه آبی دادن رفتم ولی همه 2009 یا2008 بود میخواستم من را راهنمایی کنین چطوری باید چک کنم.ممنون

شما چطور متوجه شدید کلیر شده اید؟ با ایمیل یا تلفن؟
تشکر کنندگان: javidk ، maaref ، REZA1390 ، free_free ، arshida ، najibi

دوست عزیز لینک زیر مربوط به سفارت آمریکا در آنکارا هستش. امیدوارم به دردتون بخوره.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: REZA1390 ، لیلا ج ، satusa ، maaref ، mml ، mitr.p ، free_free ، Sooshians ، arshida ، tamanna ، najibi
(2011-04-09 ساعت 11:23)mehran626 نوشته:  دوستان نگران تعطیلی نباشید با تصمیمات دیشب آقایان به توافق رسیدند و به کوری چشم دشمنان اسلام دولت آمریکا تعطیل نشد

اینم منبع خبر:
قانونگذاران آمريکا بر سر بودجه به توافق رسيدند
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: Linspire ، rokmita ، AmericanHamid ، REZA1390 ، mml ، maaref ، free_free ، Sooshians ، najibi
(2011-04-09 ساعت 08:00)javidk نوشته:  

دوست عزیز لینک زیر مربوط به سفارت آمریکا در آنکارا هستش. امیدوارم به دردتون بخوره.
http://www.usemb-
ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html

موفق باشید.
من سفارت ابوظبي مصاحبه داشتم.سفرناممونوشتم.

تشکر کنندگان: javidk ، REZA1390 ، maaref ، free_free ، najibi
با سلام من در ابوظبی مصاحبه داشتم کلیر شدم کجا باید کیس نامبرم را چک کنم دوستان ممنون می شوم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، REZA1390 ، maaref ، free_free ، tamanna

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان