کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-04-03 ساعت 21:38)علی داد نوشته:  بعد از 5 ماه بالاخره کلیر شدم... هوراااااا.....

تبریک عرض میکنم...میشه بگید علت طولانی شدن پروسه کلیرنستون رو چی میدونید؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: maaref ، satusa ، drmahmoodi ، farzad.s ، mml ، najibi
(2011-04-03 ساعت 21:38)علی داد نوشته:  بعد از 5 ماه بالاخره کلیر شدم... هوراااااا.....

تبریک میگم دوست عزیز . و معلومه خیلی باحالی که اولین ارسال شما در این سایت کلیر شدنتون بعد از 5 ماه هست.
تشکر کنندگان: Amir78 ، ramin_ad ، free_free ، success ، sare ، clear ، HOMAYON53 ، لیلا ج ، b!ta ، maaref ، farzad.s ، najibi
(2011-04-03 ساعت 22:57)AmericanHamid نوشته:  

تبریک میگم دوست عزیز . و معلومه خیلی باحالی که اولین ارسال شما در این سایت کلیر شدنتون بعد از 5 ماه هست.

من هم صمیمانه تبریک میگم.انشالله موفق باشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، najibi
(2011-04-03 ساعت 13:45)ehsan_gh نوشته:  سال نوی همگی مبارک
من کلیر شدم و می خوام برم آنکارا که ویزاها رو بگیرم.به نظرتون 2شنبه برم سفارت تا چهار شنبه عصر ویزاهارو بهم می دن که با پرواز ایران ایر برگردم؟
دوست عزيز تبريك ميشه لطفا اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه پر كنيد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: mml ، coming soon ، free_free ، maaref ، ehsan_gh ، farzad.s ، najibi
با سلام و تبريك به دوستاني كه اخيرا كلير شدند.
خواستم موردي رو مطرح كنم.من به شخصه از دوستاني كه اطلاعاتشون رو ارائه نميكنند خيلي دلخورم.ميبينم دوستاني كه كلير شدنشون رو اعلام ميكنند ولي حتي اطلاعات اوليه شون هم توي جدول نيومده كه اين بنوعي جفاست در حق افرادي مثل من كه بمحض بوجود آمدن موارد جديد در پروندشون سريعا به فري فري عزيز( كه از همينجا از زحماتشون تشكر ميكنم) اعلام ميكنند.
دوستاني كه كم لطف هستيد اينو بدونيد هر چقدر اين جدول كاملتر باشه ميتونه راهگشا تر باشه هم از لحاظ به اشتراك گذاري اطلاعات( كما اينكه در 2 روز اخير 2 نفر از دوستان با توجه به اطلاعات مربوط بمن در جدول از طريق پيام خصوصي ازم سئوالي رو پرسيده بودند كه جواب گرفتند) و هم از لحاظ آماري هم ميتونه براي برنامه ريزي و يا هر اقدام بعدي كمك باشه.
پس همانطور كه از اطلاعات ديگران و از اين سايت نهايت استفاده رو ميبريم بكوشيم با دادن اطلاعات خود بنوعي دينمون رو ادا كنيم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: hooman421 ، satusa ، mml ، elena ، drmahmoodi ، free_free ، لیلا ج ، coming soon ، gadfly ، AmericanHamid ، b!ta ، aghdam ، Sooshians ، maaref ، rayan.s ، DLT ، farzad.s ، ramin_ad ، HOMAYON53 ، samadi2050 ، sare ، najibi
سلام بر دوستان
سایت انکارا اپدیت کرد
تشکر کنندگان: mml ، b!ta ، free_free ، maaref ، ramin_ad ، coming soon ، najibi
سلام
ممنون از لطف همه ی دوستان عزیز.
منم به همه ی دوستانی که کلیر شدند و دوستانی که ویزا گرفتند تبریک میگم،با آرزوی کلیر شدن دیگر دوستان.

منم مثل لیلای عزیز در این مدت کیس لاتاری که ایرانی باشند ندیدم تنها مورد یه پسر ترک بود که روز مصاحبه نامه لاتاری دستش بود،اما چند خانم مسن و یک خانواده تو هتل ما بودند که همگی ویزا گرفتند اما هیچکدام لاتاری نبودند.

راستی برای من علاوه بر مهاجرسرا داشتن یک همراه در این پروسه طولانی یک هدیه بود،لیلای عزیز منم از تو ممنونم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: hooman421 ، satusa ، free_free ، maaref ، لیلا ج ، final destination ، ravian ، farzad.s ، rokmita ، ramin_ad ، javidk ، najibi
(2011-04-03 ساعت 22:51)free_free نوشته:  

تبریک عرض میکنم...میشه بگید علت طولانی شدن پروسه کلیرنستون رو چی میدونید؟

با سلام و تشکر از شما،
با توجه به اینکه من در ایران دانشجو بودم و خدمت نیز نرفته ام انتتظار داشتم که تا روز مصاحبه کلیر شوم کن نه تنها اتفاق نیفتاد بلکه 144 روز در ترکیه انتظار بر من تحمیل شد. در پاسخ ایمیلهای متناوبی که برای پیگیری میفرستادم نیز پاسخ روشنی دریافت نمیکردم و سفارت تنها اعلام میکرد که بر روند کار کنترلی نداشته و تنها منتظر دریافت اطلاعات جدید از KCC و سپس آپدیت کردن سایت هستند. ضمن اینکه در پاسخ اولین ایمیل پیگیری من نیز در مورد تاریخ و محل انجام خدمت سربازی از من سوال شد که توضیح دادم به دلیل شرایط سنی و دانشجو بودن در ایران به خدمت نرفته ام. متاسفانه در پاسخ آخرین ایمیل پیگیری من نیز دوباره از من در مورد خدمت سربازی و در صورت انجام محل و زمان آن از من سوال کردند که مجددا" در پاسخ برایشان توضیح دادم. و خوشبختانه هفته بعد از اخرین مبادله ایمیل کلیرنس هم آمد. گاهی از دوستان می شنیدم که شاید به رشته تحصیلی شما که نرم افزار بوده است حساسیت وجود داره ولی خود من اعتقادی ب این موضوع ندارم چرا که دلیل خیلی بیهوده ای است. به هر حال به نظرم یک دوست خوب فرنگی خیلی درست میگفت که :
All good things come to those who wait!
به هر حال برای همه دوستان آرزوی موفقیت و کلیر شدن هر چه سریعتر میکنم و دوستان خیلی منتظر را نیز توصیه خاضعانه میکنم که صبور باشید و حتما بزودی مشکل حل میشود. باور کنید تحمل مدت زمان طولانی در حالت بلاتکلیف در ترکیه برای من که مجبور بودم بمانم از یک سو و خانواده ام از سوی دیگر خیلی دشوار بود ولی به هر حال صبر نتیجه بخش بود.

با بهترین آرزوها برای هموطنان عزیزم!
(2011-04-03 ساعت 13:20)javidk نوشته:  ما نبودیم اینجا چه خبره. WWWOWWW
لیلا ج عزیز و تمام کلیر شده های عزیز مهاجر سرا و دوستمون mgy ویزا مبارک همتون.

هوووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

با درود و تبریک سال نو و دریا فت ویزا ، خواستم بدونم شخصا برای گرفتن ویزا به سفارت رفتید یا پاسپورت ها را ارسال کردید . با تشکر مهدی م
آنچه که زیباست، عزیز نیست آنچه که عزیز است ، زیباستWink
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، javidk ، najibi
با سلام به دوستان عزیز و تبریک مجدد سال نو
به تمام کسانی که در این مدتی که غیبت داشتم کلیر شدن و دوستانی که یک ضرب ویزا گرفتن که باعث بالا رفتن روحیه همه دوستان میشه از صمیم قلب تبریک میگم.امیدوارم در این سال جدید همین طور این خبر های خوب در مها جر سرا ادامه داشته باشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
تشکر کنندگان: User ، لیلا ج ، coming soon ، maaref ، free_free ، tamanna ، javidk ، aghdam ، najibi
این قضیه تعلیق فعالیت های ادارجات دولتی آمریکا از جمله سفارتخونه هاش چیه؟ نکنه ما بریم آنکارا سفارت تعطیل باشه!
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، mml ، tamanna ، javidk
(2011-04-07 ساعت 09:12)ehsan_gh نوشته:  این قضیه تعلیق فعالیت های ادارجات دولتی آمریکا از جمله سفارتخونه هاش چیه؟ نکنه ما بریم آنکارا سفارت تعطیل باشه!

بله مثل اين كه قضيه جديه. قبلا هم اين مسأله اتفاق افتاده اما نمي دونم سفارتها هم تعطيل ميشن يا نه. بهتره يكي از دوستاني كه در اون تاريخ ها با سفارت كار دارن (مصاحبه يا گرفتن ويزا) يه ايميل به سفارت بزنن و بپرسن كه سفارت هم تعطيل ميشه يا نه و نتيجه رو اينجا اعلام كنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: لیلا ج ، free_free ، mml ، tamanna ، javidk ، maaref ، najibi
با عرضه سلام و خسته نباشید از تمام دوستان و هموطنان عزیزم......اولا که از همتون معذرت خواهی‌ می‌کنم که به دلیل مشغلهٔ کاری زیاد نمیتونم به این سایت سر بزنم و راهنماییتون کنم.....در ضمن اگر سوألی چیزی دارید میتونید برام پیغام خصوصی ایمیل کنید...فقط ۱۰ دقیقه‌ پیش یه خبری رو از سفارت آمریکا در آنکارا به من دادن که خواستم آن را با شما در میان بگذارم که فکر می‌کنم یک مقدار مهم باشه.....به دلیل اختلاف بودجهی که در آمریکا پیش اومده احتمال زیاد داره که سفارت آمریکا در آنکارا روز دوشنبه تعطیل بشه و معلوم هم نیست که به چه مدتی‌ تعطیل بمانند ..... طبق به‌ صحبت‌هایی‌ که بنده با مسئولین کردم،این زمان ممکن ۱ روز باشه،۳ روز باشه،۳ هفته یا حتا ۳ ماه....فعلا مشخص نیستش....احتمال زیاد روز شنبه ۰۹.آوریل.۲۰۱۱ این موضوع مشخص خواهد شد....و سفارت از تمام دوستانی که هفتهٔ دیگه مصاحبه دارند و الان آنکارا تشریف دارند خواهش کردند که بجای هفتهٔ دیگه،فردا صبح روز جمعه از ساعت ۰۸:۳۰ الی‌ ۱۲:۰۰ سفارت تشریف بیارند برای انجام مصاحبه.....امیدوارم که این مشکل هرچه زودتر حل بشه،و همرو از نگرانی در بیاره.....تعداد روزهای تعطیلی‌ فعلا مشخص نیست....ممکن هم هست که هرچه زودتر حل بشه و دوشنبه را هم تعطیل نکنند،ولی‌ به دلیل احتمال تعطیلی‌ که وجود دارد، سفارت از درخواست کنند‌ها همچین درخواستی کردند.
تشکر کنندگان: coming soon ، frozen mind ، free_free ، tamanna ، mml ، maaref ، satusa ، mavarfan ، najibi
Administrative Processing:
All Iranian applicants aged 16 and over, male or female are subject to some type of
administrative process before a visa is issued. Regardless if immigrant or non
immigrant visa is sought, it is not uncommon if/when the visa application is approved, for
it to be held in abeyance for administrative processing. In that case, the applicant will be
given an instruction sheet with a case number to track the administrative process status
from the embassy or consular website. Administrative processes can take anywhere
from weeks to months, for which the consular post has little or no control. The best the
post can do is to timely request a follow up inquiry on the clearance from the Visa Office.
In most cases, the State Department recommends the applicant not wait in the third
country (location of consular post) during the pendency of the administrative processing,
but return to Iran (or place of lawful residence). Practitioners should consider emailing
an inquiry to posts every 30 to 60 days to remind them to send an updated inquiry to the
Visa Office regarding the status of the administrative processing. Posts may forget to
timely send these inquiries on their own.
Applicants may be subject to any of the following Security Advisory Opinions: Visa
Donkey, Visa Mantis, Visa Eagle, Visa Condor. Considerations for such processing
include:
- if the applicant ever worked for the Iranian government (Donkey);
- if the applicant is/was involved in any aspect of the field of nuclear technology,
including employees of nuclear industries, graduate-level students in the nuclear
field, and persons coming for nuclear-related seminars, conferences, and
exchanges (Mantis);
- if the applicant ever worked for a state-controlled company (Donkey);
- If the applicant is known or believed to be a religious leader (Donkey);
- If the applicant is an employee of the Islamic Republic News Agency or a lawyer
connected with the Iranian Claims Tribunal in The Hague (Donkey);
- If the IV applicant is male between the ages of 18 and 60 residing in Iran; or an IV
applicant who has lived in the U.S. for six months or more (Eagle).
Entry and Exit Issues to/from country of Consular Post
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، coming soon ، لیلا ج ، mml ، sare ، najibi
(2011-04-07 ساعت 15:30)saint نوشته:  
Administrative Processing:
All Iranian applicants aged 16 and over, male or female are subject to some type of
administrative process before a visa is issued. Regardless if immigrant or non
immigrant visa is sought, it is not uncommon if/when the visa application is approved, for
it to be held in abeyance for administrative processing. In that case, the applicant will be
given an instruction sheet with a case number to track the administrative process status
from the embassy or consular website. Administrative processes can take anywhere
from weeks to months, for which the consular post has little or no control. The best the
post can do is to timely request a follow up inquiry on the clearance from the Visa Office.
In most cases, the State Department recommends the applicant not wait in the third
country (location of consular post) during the pendency of the administrative processing,
but return to Iran (or place of lawful residence). Practitioners should consider emailing
an inquiry to posts every 30 to 60 days to remind them to send an updated inquiry to the
Visa Office regarding the status of the administrative processing. Posts may forget to
timely send these inquiries on their own.
Applicants may be subject to any of the following Security Advisory Opinions: Visa
Donkey, Visa Mantis, Visa Eagle, Visa Condor. Considerations for such processing
include:
- if the applicant ever worked for the Iranian government (Donkey);
- if the applicant is/was involved in any aspect of the field of nuclear technology,
including employees of nuclear industries, graduate-level students in the nuclear
field, and persons coming for nuclear-related seminars, conferences, and
exchanges (Mantis);
- if the applicant ever worked for a state-controlled company (Donkey);
- If the applicant is known or believed to be a religious leader (Donkey);
- If the applicant is an employee of the Islamic Republic News Agency or a lawyer
connected with the Iranian Claims Tribunal in The Hague (Donkey);
- If the IV applicant is male between the ages of 18 and 60 residing in Iran; or an IV
applicant who has lived in the U.S. for six months or more (Eagle).
Entry and Exit Issues to/from country of Consular Post

saint عزیز لطفا منبع این نوشته رو هم ذکر کن.

(2011-04-07 ساعت 14:02)POURIA RAHVARI نوشته:  با عرضه سلام و خسته نباشید از تمام دوستان و هموطنان عزیزم......اولا که از همتون معذرت خواهی‌ می‌کنم که به دلیل مشغلهٔ کاری زیاد نمیتونم به این سایت سر بزنم و راهنماییتون کنم.....در ضمن اگر سوألی چیزی دارید میتونید برام پیغام خصوصی ایمیل کنید...فقط ۱۰ دقیقه‌ پیش یه خبری رو از سفارت آمریکا در آنکارا به من دادن که خواستم آن را با شما در میان بگذارم که فکر می‌کنم یک مقدار مهم باشه.....به دلیل اختلاف بودجهی که در آمریکا پیش اومده احتمال زیاد داره که سفارت آمریکا در آنکارا روز دوشنبه تعطیل بشه و معلوم هم نیست که به چه مدتی‌ تعطیل بمانند ..... طبق به‌ صحبت‌هایی‌ که بنده با مسئولین کردم،این زمان ممکن ۱ روز باشه،۳ روز باشه،۳ هفته یا حتا ۳ ماه....فعلا مشخص نیستش....احتمال زیاد روز شنبه ۰۹.آوریل.۲۰۱۱ این موضوع مشخص خواهد شد....و سفارت از تمام دوستانی که هفتهٔ دیگه مصاحبه دارند و الان آنکارا تشریف دارند خواهش کردند که بجای هفتهٔ دیگه،فردا صبح روز جمعه از ساعت ۰۸:۳۰ الی‌ ۱۲:۰۰ سفارت تشریف بیارند برای انجام مصاحبه.....امیدوارم که این مشکل هرچه زودتر حل بشه،و همرو از نگرانی در بیاره.....تعداد روزهای تعطیلی‌ فعلا مشخص نیست....ممکن هم هست که هرچه زودتر حل بشه و دوشنبه را هم تعطیل نکنند،ولی‌ به دلیل احتمال تعطیلی‌ که وجود دارد، سفارت از درخواست کنند‌ها همچین درخواستی کردند.

پوریا جان همونطور که توی تاپیک دیگه هم گفتم منبع موثقی برای صحبتت بیان کن تا باعث نگرانی دوستان نشه. و اگه منبغ موثقی وجود نداره صحبتی رو بیان نکن.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: im-i ، coming soon ، frozen mind ، tamanna ، DLT ، لیلا ج ، maaref ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان