موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-03 ساعت 22:57)AmericanHamid نوشته: (2011-04-03 ساعت 21:38)علی داد نوشته: بعد از 5 ماه بالاخره کلیر شدم... هوراااااا.....
تبریک میگم دوست عزیز . و معلومه خیلی باحالی که اولین ارسال شما در این سایت کلیر شدنتون بعد از 5 ماه هست.
من هم صمیمانه تبریک میگم.انشالله موفق باشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-03 ساعت 13:45)ehsan_gh نوشته: سال نوی همگی مبارک
من کلیر شدم و می خوام برم آنکارا که ویزاها رو بگیرم.به نظرتون 2شنبه برم سفارت تا چهار شنبه عصر ویزاهارو بهم می دن که با پرواز ایران ایر برگردم؟
دوست عزيز تبريك ميشه لطفا اطلاعاتتونو در جدول 2011 در يك نگاه پر كنيد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-04 ساعت 10:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-05 ساعت 09:16 توسط naeiji1974.)
با سلام و تبريك به دوستاني كه اخيرا كلير شدند.
خواستم موردي رو مطرح كنم.من به شخصه از دوستاني كه اطلاعاتشون رو ارائه نميكنند خيلي دلخورم.ميبينم دوستاني كه كلير شدنشون رو اعلام ميكنند ولي حتي اطلاعات اوليه شون هم توي جدول نيومده كه اين بنوعي جفاست در حق افرادي مثل من كه بمحض بوجود آمدن موارد جديد در پروندشون سريعا به فري فري عزيز( كه از همينجا از زحماتشون تشكر ميكنم) اعلام ميكنند.
دوستاني كه كم لطف هستيد اينو بدونيد هر چقدر اين جدول كاملتر باشه ميتونه راهگشا تر باشه هم از لحاظ به اشتراك گذاري اطلاعات( كما اينكه در 2 روز اخير 2 نفر از دوستان با توجه به اطلاعات مربوط بمن در جدول از طريق پيام خصوصي ازم سئوالي رو پرسيده بودند كه جواب گرفتند) و هم از لحاظ آماري هم ميتونه براي برنامه ريزي و يا هر اقدام بعدي كمك باشه.
پس همانطور كه از اطلاعات ديگران و از اين سايت نهايت استفاده رو ميبريم بكوشيم با دادن اطلاعات خود بنوعي دينمون رو ادا كنيم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
سایت انکارا اپدیت کرد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون از لطف همه ی دوستان عزیز.
منم به همه ی دوستانی که کلیر شدند و دوستانی که ویزا گرفتند تبریک میگم،با آرزوی کلیر شدن دیگر دوستان.
منم مثل لیلای عزیز در این مدت کیس لاتاری که ایرانی باشند ندیدم تنها مورد یه پسر ترک بود که روز مصاحبه نامه لاتاری دستش بود،اما چند خانم مسن و یک خانواده تو هتل ما بودند که همگی ویزا گرفتند اما هیچکدام لاتاری نبودند.
راستی برای من علاوه بر مهاجرسرا داشتن یک همراه در این پروسه طولانی یک هدیه بود،لیلای عزیز منم از تو ممنونم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز و تبریک مجدد سال نو
به تمام کسانی که در این مدتی که غیبت داشتم کلیر شدن و دوستانی که یک ضرب ویزا گرفتن که باعث بالا رفتن روحیه همه دوستان میشه از صمیم قلب تبریک میگم.امیدوارم در این سال جدید همین طور این خبر های خوب در مها جر سرا ادامه داشته باشه.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
این قضیه تعلیق فعالیت های ادارجات دولتی آمریکا از جمله سفارتخونه هاش چیه؟ نکنه ما بریم آنکارا سفارت تعطیل باشه!
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-04-07 ساعت 09:12)ehsan_gh نوشته: این قضیه تعلیق فعالیت های ادارجات دولتی آمریکا از جمله سفارتخونه هاش چیه؟ نکنه ما بریم آنکارا سفارت تعطیل باشه!
بله مثل اين كه قضيه جديه. قبلا هم اين مسأله اتفاق افتاده اما نمي دونم سفارتها هم تعطيل ميشن يا نه. بهتره يكي از دوستاني كه در اون تاريخ ها با سفارت كار دارن (مصاحبه يا گرفتن ويزا) يه ايميل به سفارت بزنن و بپرسن كه سفارت هم تعطيل ميشه يا نه و نتيجه رو اينجا اعلام كنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با عرضه سلام و خسته نباشید از تمام دوستان و هموطنان عزیزم......اولا که از همتون معذرت خواهی میکنم که به دلیل مشغلهٔ کاری زیاد نمیتونم به این سایت سر بزنم و راهنماییتون کنم.....در ضمن اگر سوألی چیزی دارید میتونید برام پیغام خصوصی ایمیل کنید...فقط ۱۰ دقیقه پیش یه خبری رو از سفارت آمریکا در آنکارا به من دادن که خواستم آن را با شما در میان بگذارم که فکر میکنم یک مقدار مهم باشه.....به دلیل اختلاف بودجهی که در آمریکا پیش اومده احتمال زیاد داره که سفارت آمریکا در آنکارا روز دوشنبه تعطیل بشه و معلوم هم نیست که به چه مدتی تعطیل بمانند ..... طبق به صحبتهایی که بنده با مسئولین کردم،این زمان ممکن ۱ روز باشه،۳ روز باشه،۳ هفته یا حتا ۳ ماه....فعلا مشخص نیستش....احتمال زیاد روز شنبه ۰۹.آوریل.۲۰۱۱ این موضوع مشخص خواهد شد....و سفارت از تمام دوستانی که هفتهٔ دیگه مصاحبه دارند و الان آنکارا تشریف دارند خواهش کردند که بجای هفتهٔ دیگه،فردا صبح روز جمعه از ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ سفارت تشریف بیارند برای انجام مصاحبه.....امیدوارم که این مشکل هرچه زودتر حل بشه،و همرو از نگرانی در بیاره.....تعداد روزهای تعطیلی فعلا مشخص نیست....ممکن هم هست که هرچه زودتر حل بشه و دوشنبه را هم تعطیل نکنند،ولی به دلیل احتمال تعطیلی که وجود دارد، سفارت از درخواست کنندها همچین درخواستی کردند.