موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنظر می رسه که پروسه کلیرنس رو نمیشه با اظلاعات موجود دوستان در جدول تحلیل کرد پس می توان نتیجه گرفت تاثیر پارامترهایی مثل نام و نام خانوادگی و سمت شغلی نقش پررنگی را در زمان انتظار کلیرنس بازی می کند...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
ANKARA
Update: April 11, 2011
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-15 ساعت 19:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-15 ساعت 21:31 توسط satusa.)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
15 آپریل 2011
آنکارا آپدیت کرد و 15 تا کیس از جمله چند تا قدیمی هم توش هست
DLT عزیز امیدوارم شما هم جزء اونا باشی. منتظر خبر خوش هستیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من تو سايت كه ميرم هنوز 1april نشون ميده.11april نمياره.كجا برم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان،با توجه به اینکه از روی شغل ، مدرک تحصیلی ،سابقه خدمت و تعداد سفرهای خارجی نمیشه یه نتیجه درست و حسابی واسه طولانی شدن پروسه کلیرنس گرفت ،من پیشنهاد میکنم روی موضوع اسم و فامیل کسانی که منتظر هستند بیشتر دقیق بشیم .به این صورت که دوستان لطف کنند و تعداد حروف اسم( به انگلیسی) +تعداد حروف فامیل( به انگلیسی) + میزان مذهبی بودن اسم و فامیلشون رو بگن که شاید بتونیم یه نتیجه منطقی واسه طولانی شدن این پروسه طاقت فرسا بگیریم. بنده خودم تعداد حروف اسمم = 5 ،اسمم هم مذهبی نیست ، تعداد حروف فامیلم = (خیلی طولانیه) 20 ،مذهبی هم هست. تا الان هم 116روز کلیر شدنم طول کشیده هیچ سابقه شغلی هم نداشتم و لیسانس هم هستم ، اما همسرم که 14 روزه کلیر شدن : تعداد حروف اسم = 7 ،مذهبی.تعداد حروف فامیل= 10 ،غیر مذهبی.از سربازی معاف شدند،فوق لیسانس و 2-3 عنوان شغلی هم داشتند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووووورررررررررررررررراااااااااااا
كليرنسم اومذ.من از همه دوستان مهاجر سرا ممنونم و كليه كارهامو مديون كمك شما عزيزان ميدونم.كيس نامبر من 13000 بود و 4 اسفند مصاحبه ام در آنكارا.اميدوارم همه بچه ها از انتظار هر چه زودتر رها بشن.
1سوال دارم.من روزي كه برام تعيين شده نميتونم برم آنكارا.ميشه به سفارت ميل بزنم و2 هفته به تعويق بندازمش .ممنون ميشم كمكم كنيد............لطفا متن ميل و ادرس ميل اگر دارين بهم بدين....باز هم از راهنماييتان متشكرم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-15 ساعت 22:02)laleh 2011 نوشته: هووووووووورررررررررررررررراااااااااااا
كليرنسم اومذ.من از همه دوستان مهاجر سرا ممنونم و كليه كارهامو مديون كمك شما عزيزان ميدونم.كيس نامبر من 13000 بود و 4 اسفند مصاحبه ام در آنكارا.اميدوارم همه بچه ها از انتظار هر چه زودتر رها بشن.
1سوال دارم.من روزي كه برام تعيين شده نميتونم برم آنكارا.ميشه به سفارت ميل بزنم و2 هفته به تعويق بندازمش .ممنون ميشم كمكم كنيد............لطفا متن ميل و ادرس ميل اگر دارين بهم بدين....باز هم از راهنماييتان متشكرم
سلام
تبریک فراوان به خاطر کلییر شدنتان و به امید موفقیت در زندگی جدیدتان
در سایت سفارت در آنکارا ، تاریخی برای رفتن شما به سفارت تعین نشده و شما باید هر چه زودتر و حتما قبل از اون تاریخی که جلوی شمارتون هستش به سفارت برای دریافت ویزا مراجعه کنید . . .
باز هم بهتون تبریک می گم
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-15 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-15 ساعت 22:21 توسط loveusa2010.)
?DLT
SATUSA ?
DR.MAHMMOD ?
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-15 ساعت 21:00)sunrise نوشته: با سلام به همه دوستان،با توجه به اینکه از روی شغل ، مدرک تحصیلی ،سابقه خدمت و تعداد سفرهای خارجی نمیشه یه نتیجه درست و حسابی واسه طولانی شدن پروسه کلیرنس گرفت ،من پیشنهاد میکنم روی موضوع اسم و فامیل کسانی که منتظر هستند بیشتر دقیق بشیم .به این صورت که دوستان لطف کنند و تعداد حروف اسم( به انگلیسی) +تعداد حروف فامیل( به انگلیسی) + میزان مذهبی بودن اسم و فامیلشون رو بگن که شاید بتونیم یه نتیجه منطقی واسه طولانی شدن این پروسه طاقت فرسا بگیریم. بنده خودم تعداد حروف اسمم = 5 ،اسمم هم مذهبی نیست ، تعداد حروف فامیلم = (خیلی طولانیه) 20 ،مذهبی هم هست. تا الان هم 116روز کلیر شدنم طول کشیده هیچ سابقه شغلی هم نداشتم و لیسانس هم هستم ، اما همسرم که 14 روزه کلیر شدن : تعداد حروف اسم = 7 ،مذهبی.تعداد حروف فامیل= 10 ،غیر مذهبی.از سربازی معاف شدند،فوق لیسانس و 2-3 عنوان شغلی هم داشتند.
اگه اینجوری باشه ما که کلیر نمیشیم چون اسم و فامیل من و خانومم عربی مذهبی و حتی س.ی.اس.ی.ه هردومون هم فوق لیسانس داریم. تازه من جدیدا کارم هم دولتی شده
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین