کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-04-14 ساعت 18:06)ا سیا نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرایی
من دیروز نتیجه کلیرنسم بعد از 43 روزاومد وهمون دیروز هم عضو اینجا شدم عزیزان تا قبلش فقط انتظار بود ولی حالا فکر اینکه چجوری برم دوبی ویزامو بگیرم و... حسابی گیجم کرده قبلش یه جور بعد ازامدن شماره هم یه جور خلاصه که حسابی باید اعصابمون رو تقویت کنیم
خدا به خیر بگذرونه

میشه مشخصاته خودتون را از لحاظ شغل ومدرک تحصیلیتون و سربازی رو بفرمایید
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، free_free ، mml ، maaref ، farzad.s ، najibi
من دیروز نتیجه کلیرنسم بعد از 43 روزاومد وهمون دیروز هم عضو اینجا شدم عزیزان تا قبلش فقط انتظار بود ولی حالا فکر اینکه چجوری برم دوبی ویزامو بگیرم و... حسابی گیجم کرده قبلش یه جور بعد ازامدن شماره هم یه جور خلاصه که حسابی باید اعصابمون رو تقویت کنیم
خدا به خیر بگذرونه
سلام دوست عزیز شما در چه لینکی رفتیدو چک کردید لطفا برایم بنویسید ممنون

تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، free_free ، maaref ، najibi
(2011-04-14 ساعت 18:22)satusa نوشته:  
خدا به خیر بگذرونه

میشه مشخصاته خودتون را از لحاظ شغل ومدرک تحصیلیتون و سربازی رو بفرمایید

شغلم دولتی است و سربازی هم در سپاه بوده ام.مدرکم فوق لیسانس مدیریت می باشد.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، satusa ، free_free ، mml ، maaref ، farzad.s ، najibi
دوستان بنظر می رسه که پروسه کلیرنس رو نمیشه با اظلاعات موجود دوستان در جدول تحلیل کرد پس می توان نتیجه گرفت تاثیر پارامترهایی مثل نام و نام خانوادگی و سمت شغلی نقش پررنگی را در زمان انتظار کلیرنس بازی می کند...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: REZA1390 ، rayan.s ، coming soon ، tamanna ، satusa ، sepinod ، mml ، maaref ، naeiji1974 ، najibi
ANKARA

Update: April 11, 2011

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، sepinod ، free_free ، mml ، maaref ، najibi
دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، maaref ، najibi
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا

15 آپریل 2011
آنکارا آپدیت کرد و 15 تا کیس از جمله چند تا قدیمی هم توش هست

DLT عزیز امیدوارم شما هم جزء اونا باشی. منتظر خبر خوش هستیم.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، یاشار و ماری ، rayan.s ، sepinod ، free_free ، mml ، zohreh36 ، maaref ، mitr.p ، Sooshians ، clear ، farzad.s ، najibi
(2011-04-15 ساعت 15:24)ا سیا نوشته:  دوستان عزیز یه سوال مهم:
توی قسمتی که کلیرنسم اومده نوشته از زمانی که پاسپورتتون را تحویل سفارت میدهید4 تا7 روز ویا شاید هم بیشتر طول میکشه تا ویزا اماده بشه به نظر شمااگر از افیسر توی سفارت ابوظبی خواهش کنم که زودتر از 4 یا 7 روز ویزامو بگیرم قبول میکنند؟
کسی از دوستان همچین موردی را دیدن؟ لطفا راهنمایی کنید .
باتشکر

ما هم از افسر خواهش کردیم که اگه امکانش هست زودتر ویزارو اماده کنه که با اشاره ای به برگه های زیر دستش که مربوط به افرادی بود که واسه گرفتن ویزا امده بودند گفت برای همه تاریخ هفته دیگرو زدیم ومتاسفانه امکانش نیست، اما 3روز بعدش همون آفیسر باهامون تماس گرفتن و گفتن که بیائید سفارت .(حالا یا تاثیر درخواستمون بود یا اینکه ترافیک کاری سفارت برطرف شده بود) .
اما من طبق تجربه نه چندان جالبی که داشتیم پیشنهاد میکنم از طریق خانم ملیکا اقدام کنید که هم به لحاظ هزینه و هم وقت صرفه جوئی کنید.
تشکر کنندگان: ا سیا ، free_free ، reza89 ، mml ، maaref ، najibi
سلام دوستان.من تو سايت كه ميرم هنوز 1april نشون ميده.11april نمياره.كجا برم.
تشکر کنندگان: free_free ، maaref
با سلام به همه دوستان،با توجه به اینکه از روی شغل ، مدرک تحصیلی ،سابقه خدمت و تعداد سفرهای خارجی نمیشه یه نتیجه درست و حسابی واسه طولانی شدن پروسه کلیرنس گرفت ،من پیشنهاد میکنم روی موضوع اسم و فامیل کسانی که منتظر هستند بیشتر دقیق بشیم .به این صورت که دوستان لطف کنند و تعداد حروف اسم( به انگلیسی) +تعداد حروف فامیل( به انگلیسی) + میزان مذهبی بودن اسم و فامیلشون رو بگن که شاید بتونیم یه نتیجه منطقی واسه طولانی شدن این پروسه طاقت فرسا بگیریم. بنده خودم تعداد حروف اسمم = 5 ،اسمم هم مذهبی نیست ، تعداد حروف فامیلم = (خیلی طولانیه) 20 ،مذهبی هم هست. تا الان هم 116روز کلیر شدنم طول کشیده هیچ سابقه شغلی هم نداشتم و لیسانس هم هستم ، اما همسرم که 14 روزه کلیر شدن : تعداد حروف اسم = 7 ،مذهبی.تعداد حروف فامیل= 10 ،غیر مذهبی.از سربازی معاف شدند،فوق لیسانس و 2-3 عنوان شغلی هم داشتند.

تشکر کنندگان: free_free ، reza89 ، gadfly ، mml ، maaref ، لیلا ج ، farzad.s ، najibi
هووووووووورررررررررررررررراااااااااااا
كليرنسم اومذ.من از همه دوستان مهاجر سرا ممنونم و كليه كارهامو مديون كمك شما عزيزان ميدونم.كيس نامبر من 13000 بود و 4 اسفند مصاحبه ام در آنكارا.اميدوارم همه بچه ها از انتظار هر چه زودتر رها بشن.
1سوال دارم.من روزي كه برام تعيين شده نميتونم برم آنكارا.ميشه به سفارت ميل بزنم و2 هفته به تعويق بندازمش .ممنون ميشم كمكم كنيد............لطفا متن ميل و ادرس ميل اگر دارين بهم بدين....باز هم از راهنماييتان متشكرم
تشکر کنندگان: aghdam ، Amir78 ، satusa ، nsdarya1 ، success ، free_free ، reza89 ، im-i ، gadfly ، mml ، zohreh36 ، rayan.s ، maaref ، hasti_banoo ، elena ، لیلا ج ، arezoo_zarrabi ، drmahmoodi ، Sooshians ، clear ، DLT ، farzad.s ، najibi
(2011-04-15 ساعت 22:02)laleh 2011 نوشته:  هووووووووورررررررررررررررراااااااااااا
كليرنسم اومذ.من از همه دوستان مهاجر سرا ممنونم و كليه كارهامو مديون كمك شما عزيزان ميدونم.كيس نامبر من 13000 بود و 4 اسفند مصاحبه ام در آنكارا.اميدوارم همه بچه ها از انتظار هر چه زودتر رها بشن.
1سوال دارم.من روزي كه برام تعيين شده نميتونم برم آنكارا.ميشه به سفارت ميل بزنم و2 هفته به تعويق بندازمش .ممنون ميشم كمكم كنيد............لطفا متن ميل و ادرس ميل اگر دارين بهم بدين....باز هم از راهنماييتان متشكرم

سلام
تبریک فراوان به خاطر کلییر شدنتان و به امید موفقیت در زندگی جدیدتان Big Grin
در سایت سفارت در آنکارا ، تاریخی برای رفتن شما به سفارت تعین نشده و شما باید هر چه زودتر و حتما قبل از اون تاریخی که جلوی شمارتون هستش به سفارت برای دریافت ویزا مراجعه کنید . . .
باز هم بهتون تبریک می گم
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، mml ، maaref ، najibi
?DLT
SATUSA ?
DR.MAHMMOD ?

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، mml ، maaref ، najibi
(2011-04-15 ساعت 22:20)loveusa2010 نوشته:  ?DLT
SATUSA ?
DR.MAHMMOD ?

ممنون دوست عزیز
ما که نبودیم.
ولی امیدوارم که هورای این دوستان طولانی منتظر (DLT و دکترmahmoudi و Gadfly و ...) رو تو همین روزا بشنویم.

تشکر کنندگان: free_free ، arshida ، gadfly ، mml ، zohreh36 ، rayan.s ، maaref ، coming soon ، elena ، aghdam ، DLT ، farzad.s ، najibi
(2011-04-15 ساعت 21:00)sunrise نوشته:  با سلام به همه دوستان،با توجه به اینکه از روی شغل ، مدرک تحصیلی ،سابقه خدمت و تعداد سفرهای خارجی نمیشه یه نتیجه درست و حسابی واسه طولانی شدن پروسه کلیرنس گرفت ،من پیشنهاد میکنم روی موضوع اسم و فامیل کسانی که منتظر هستند بیشتر دقیق بشیم .به این صورت که دوستان لطف کنند و تعداد حروف اسم( به انگلیسی) +تعداد حروف فامیل( به انگلیسی) + میزان مذهبی بودن اسم و فامیلشون رو بگن که شاید بتونیم یه نتیجه منطقی واسه طولانی شدن این پروسه طاقت فرسا بگیریم. بنده خودم تعداد حروف اسمم = 5 ،اسمم هم مذهبی نیست ، تعداد حروف فامیلم = (خیلی طولانیه) 20 ،مذهبی هم هست. تا الان هم 116روز کلیر شدنم طول کشیده هیچ سابقه شغلی هم نداشتم و لیسانس هم هستم ، اما همسرم که 14 روزه کلیر شدن : تعداد حروف اسم = 7 ،مذهبی.تعداد حروف فامیل= 10 ،غیر مذهبی.از سربازی معاف شدند،فوق لیسانس و 2-3 عنوان شغلی هم داشتند.

اگه اینجوری باشه ما که کلیر نمیشیم چون اسم و فامیل من و خانومم عربی مذهبی و حتی س.ی.اس.ی.ه SadBig Grin هردومون هم فوق لیسانس داریم. تازه من جدیدا کارم هم دولتی شده
شماره کیس:AS00030XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:جولای 2011
تاریخ مصاحبه: 7 جولای 2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 8 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا: 9 سپتامبر 2011
الهی رضا برضاک و رضا بقضائک و تسلیما لامرک لا معبود سواک فاغث یا غیاث المستغیثین
تشکر کنندگان: لیلا ج ، maaref ، mml ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان