موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-16 ساعت 08:25)moraddad نوشته: (2011-04-15 ساعت 21:00)sunrise نوشته: با سلام به همه دوستان،با توجه به اینکه از روی شغل ، مدرک تحصیلی ،سابقه خدمت و تعداد سفرهای خارجی نمیشه یه نتیجه درست و حسابی واسه طولانی شدن پروسه کلیرنس گرفت ،من پیشنهاد میکنم روی موضوع اسم و فامیل کسانی که منتظر هستند بیشتر دقیق بشیم .به این صورت که دوستان لطف کنند و تعداد حروف اسم( به انگلیسی) +تعداد حروف فامیل( به انگلیسی) + میزان مذهبی بودن اسم و فامیلشون رو بگن که شاید بتونیم یه نتیجه منطقی واسه طولانی شدن این پروسه طاقت فرسا بگیریم. بنده خودم تعداد حروف اسمم = 5 ،اسمم هم مذهبی نیست ، تعداد حروف فامیلم = (خیلی طولانیه) 20 ،مذهبی هم هست. تا الان هم 116روز کلیر شدنم طول کشیده هیچ سابقه شغلی هم نداشتم و لیسانس هم هستم ، اما همسرم که 14 روزه کلیر شدن : تعداد حروف اسم = 7 ،مذهبی.تعداد حروف فامیل= 10 ،غیر مذهبی.از سربازی معاف شدند،فوق لیسانس و 2-3 عنوان شغلی هم داشتند.
اگه اینجوری باشه ما که کلیر نمیشیم چون اسم و فامیل من و خانومم عربی مذهبی و حتی س.ی.اس.ی.ه هردومون هم فوق لیسانس داریم. تازه من جدیدا کارم هم دولتی شده
الفاتحه
شوخی کردم دوست عزیز هیچ کس هنوز نمی دونه که اینا چیکار میکنن ومعیارشون چیه .اگه قرار بود ما بفهمیم خوب دیگه اسمشون fbi نبود که .اونا رو هم میگفتن ن ی ر و ا ن ت ظ ا م ی پس نگران نباش چون این صحبتها که میبینی و میشنوی همش حدس و گمان و هر چی قسمت باشه همونه.
پیروز باشید.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-16 ساعت 08:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-16 ساعت 08:59 توسط DLT.)
دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن عززززززززززززززززززیییییییییییییییییییییزززززززززززززززززز
خواهش میکنم برین کنار که خودم میخوام بزنم دست قشنگرو واسه دوستان سفارتی در آنکارا
بالاخره فیل هوا شد و ما هم کلیر شدیم ام با ستاره (*) Not all family members have been cleared. Please contact us
بالاخره حداقل یه خوده از رو رفتن
موفق باشین
شرمنده همه دوستان عزیز هستم
با این همه اظهار لطفشون و انرژی که دادن.ایشالا این ستاره هم بره و خیال ما راحت بشه.
دوستان یه سوال؟
تکلیف توی این جور مواقع چیه؟
ما مدیکالمون تقریبا" 5 اردیبهشت منقضی میشه.پیشنهادتون چیه؟چیکار کنیم به نظرتون؟لطفا" راهنمایی کنین.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
DLT عزيز خيلي خيلي تبريك ميگم خدمتتون انشالا به سلامتي ويزارو بگيرين برين اونجا هم موفق و سربلند باشيد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-16 ساعت 10:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-16 ساعت 10:25 توسط arshida.)
[دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن عززززززززززززززززززیییییییییییییییییییییزززززززززززززززززز
خواهش میکنم برین کنار که خودم میخوام بزنم دست قشنگرو واسه دوستان سفارتی در آنکارا
بالاخره فیل هوا شد و ما هم کلیر شدیم ام با ستاره (*)
واي DLT جان خيلي خيلي خوشحال شدم .تبريك .
اميدورام هفته ديگه ستارتون هم پاك بشه.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
DLTعزیز واقعا نمی دونم چطور بهت تبریک بگم . فقط بگم که خیلی خیلی ........ خوشحال شدم . نگران اون ستاره هم نباش .
هوررررررررررررررررررررررا
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما خانواده گرم مهاجرسرا
از زمانی که آبی گرفتیم ( البته من هر چی گفته بودم این آبیها سوراخن الان عذرخواهی می کنم و عاجزانه تقاضای بخشش دارم ) هر چی میام تو این سایت و با زحمت یواشکی سر کار مطالب را نوشتن و خلاصه اینترنت قطع شدن و اینها چیزی مینویسم ولی قسمت نشده ارسال کنم ، به کوری چشم تیم ملی امیدوارم ایندفعه ارسال بشه و ما از خجالت استقلالیها دربیایم ، ما 8 فروردین کلیرنس خوردیم ، توی ایمیلشون گفته بودن که 9 تا سئوال را همسرم که برنده است پر کنه و رزومه من را هم پیوست کنه ، ما هم مودبانه اینکار را انجام دادیم و ارسال کردیم . یکهفته بعد ایمیل به اسم من آمد که ایمیل همسرتون رسیده ولی لازمه که شما هم 9 تا سئوال را جواب بدید و رزومه همسرتون را هم بهش پیوست کنید . و ما هم اینکار را انجام دادیم . و اونها که واقعا خووووووووووووووووبن واسمون ایمیل زدن که دریافت کردن و در حال بررسی هستن ( خدا طول عمر بهشون بده که ما را منتظر و نگران رسیدن یا نرسیدن ایمیلهامون نگذاشتن ، امیدوارم نگران کلیر شدنمون هم نشیم ) و برای همه دوستان آرزوی دریافت هر چه سریعتر جوابشونو دارم.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-16 ساعت 16:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-16 ساعت 17:23 توسط coming soon.)
هوررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااا
آقایون و خانومهای محترم نگفتم روحیه تون را بالا نگه دارین .اینهم جوابش.
واقعا به همه کلیر شده ها تبریک میگم و منتظر فریاد زیبای drmahmoodi , mml و بقیه بچه ها هم هستیم .
انشاالله
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-16 ساعت 15:47)parastoo2011 نوشته: درود بر شما خانواده گرم مهاجرسرا
از زمانی که آبی گرفتیم ( البته من هر چی گفته بودم این آبیها سوراخن الان عذرخواهی می کنم و عاجزانه تقاضای بخشش دارم ) هر چی میام تو این سایت و با زحمت یواشکی سر کار مطالب را نوشتن و خلاصه اینترنت قطع شدن و اینها چیزی مینویسم ولی قسمت نشده ارسال کنم ، به کوری چشم تیم ملی امیدوارم ایندفعه ارسال بشه و ما از خجالت استقلالیها دربیایم ، ما 8 فروردین کلیرنس خوردیم ، توی ایمیلشون گفته بودن که 9 تا سئوال را همسرم که برنده است پر کنه و رزومه من را هم پیوست کنه ، ما هم مودبانه اینکار را انجام دادیم و ارسال کردیم . یکهفته بعد ایمیل به اسم من آمد که ایمیل همسرتون رسیده ولی لازمه که شما هم 9 تا سئوال را جواب بدید و رزومه همسرتون را هم بهش پیوست کنید . و ما هم اینکار را انجام دادیم . و اونها که واقعا خووووووووووووووووبن واسمون ایمیل زدن که دریافت کردن و در حال بررسی هستن ( خدا طول عمر بهشون بده که ما را منتظر و نگران رسیدن یا نرسیدن ایمیلهامون نگذاشتن ، امیدوارم نگران کلیر شدنمون هم نشیم ) و برای همه دوستان آرزوی دریافت هر چه سریعتر جوابشونو دارم.
با سلام و تبريك . از شما در جدول 2011 اطلاعات كمي وجود دارد خواهشمند است نسبت به تكميل آن اقدام كنيد.
با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به دوستانی که کلیرشان آمد.امیدوارم همیشه موفق باشید.
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-14 ساعت 18:06)ا سیا نوشته: سلام به دوستان مهاجرسرایی
من دیروز نتیجه کلیرنسم بعد از 43 روزاومد وهمون دیروز هم عضو اینجا شدم عزیزان تا قبلش فقط انتظار بود ولی حالا فکر اینکه چجوری برم دوبی ویزامو بگیرم و... حسابی گیجم کرده قبلش یه جور بعد ازامدن شماره هم یه جور خلاصه که حسابی باید اعصابمون رو تقویت کنیم
خدا به خیر بگذرونه
با سلام و تبريك فراوان. خواهشمند است اطلاعات خودتونو در جدول 2011 براي فري فري ارسال فرماييد. با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-16 ساعت 17:08)HOMAYON53 نوشته: (2011-04-16 ساعت 15:47)parastoo2011 نوشته: درود بر شما خانواده گرم مهاجرسرا
با سلام و تبريك . از شما در جدول 2011 اطلاعات كمي وجود دارد خواهشمند است نسبت به تكميل آن اقدام كنيد.
با تشكر
سلام و با تبریک به همه دوستان کلیر شده. واقعا خوش حالم و با هر هورا از طرف دوستان، حس میکنم که دارم من هم به هدف نزدیک تر میشم.
اما یک سوال این جدول جریانش چیه که باید اطلاعات رو توش وارد کنیم لطفا برای من لینک رو بگذارید.
سپاس
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱