کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
چه حالي مي کنيد شماها که قبول شديدا کليرنستونم گرفتيد.
ما که هنوز قبول نشديمممم.انشاءالله امسال قسمت ما بشه.
هههههههههي روزگار يعني ميشه ما هم بريم آمريکااا؟؟؟؟؟RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، arshida ، نگار 65 ، لیلا ج ، maaref ، mml ، tamanna ، najibi
پس از 24 ساعت از تحویل دادن برگه آبی و پاس سایت ups اعلام کرد مدارکم به پست تحویل داده.کسی می دونه مدارکم کی به دستم می رسه؟
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، REZA1390 ، elena ، maaref ، mml ، tamanna ، farzad.s ، najibi
(2011-04-12 ساعت 19:59)inekoee نوشته:  پس از 24 ساعت از تحویل دادن برگه آبی و پاس سایت ups اعلام کرد مدارکم به پست تحویل داده.کسی می دونه مدارکم کی به دستم می رسه؟
برای ما فرداش اومد
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، satusa ، maaref ، free_free ، mml ، tamanna ، najibi
کسی میدونه از بچه های سال قبل : کسی بوده که برگه ابی بهش دادند اما اونقدر کلیر شدنش طول کشیده باشه و پروسه تموم شده باشه؟؟؟؟!!!
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، mml ، tamanna ، najibi
(2011-04-13 ساعت 09:41)mitr.p نوشته:  کسی میدونه از بچه های سال قبل : کسی بوده که برگه ابی بهش دادند اما اونقدر کلیر شدنش طول کشیده باشه و پروسه تموم شده باشه؟؟؟؟!!!

بله فكر كنم 10 نفري اينطوري شدن ليستش در بخش 2010 هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: aghdam ، coming soon ، satusa ، free_free ، arshida ، mitr.p ، gadfly ، mml ، tamanna ، maaref ، najibi
دوستان
من بهتون میگم اینا شاهکاره خلقتن،باورتون نمیشه.بخدا همه ملتها رو گذاشتن سرکار و میگن ما داریم چکتون میکنیم.
بعد از 10 روز هیچی به هیچی
به نظرتون چکار باید کرد؟
موفق باشین
تشکر کنندگان: mml ، tamanna ، HOMAYON53 ، free_free ، farzad.s ، najibi
(2011-04-13 ساعت 09:41)mitr.p نوشته:  کسی میدونه از بچه های سال قبل : کسی بوده که برگه ابی بهش دادند اما اونقدر کلیر شدنش طول کشیده باشه و پروسه تموم شده باشه؟؟؟؟!!!

ای وای ی ی ی ی ی ی ی ی!
میترا جان بزار 6 هفته از مصاحبت بگذره بعد بشین فکر کن.
بابا تو چقدر حساس هستی
اینقدر خودتو حرس نده. میاد
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: free_free ، mml ، tamanna ، maaref ، najibi
سلام دوستاني كه مديكالشان nmc بوده و كليرنس شاملشون شده و ويزا گرفتن تاريخ ااعتبار ويزا از روز صدور ويزا بوده يا از زمان مديكال(اعتبار مديكال شش ماه بوده يا يك سال)
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: maaref ، free_free ، najibi
(2011-04-13 ساعت 18:31)DLT نوشته:  بعد از 10 روز هیچی به هیچی
به نظرتون چکار باید کرد؟

هیچی! انتظار تا سر حد دق! آقایون KCC و FBI (!) که به هیچ صراطی مستقیم نمیشن که لااقل بگن که دردشون مثلاً توی یه پرونده خاص چیه، رو سابقه کار گیر دارن، به اسم خاصی شک کردن، اسم کسی مثلاً شبیه خواهر زاده بن لادنه، یه آر پی جی مثلاً توی عراق پیدا کردن روش نوشته شده "تقدیمی از طرف MML، عضو مهاجرسرا، به کیس نامبر فلان، نوش جان سربازان اشغال گر آمریکایی!!!"...

نمیدونم به خدا مگه من چند صفحه سابقه ازم در کل دنیا وجود داره که 60 روز خوندنش طول کشیده؟!!!

یه بار دیگه هم توی یکی از پست هام اینو نوشتم... انگار سرنوشت ما اینه که چه در این وطن و چه در وطن آینده، هموطن های محترم کارمند ادارات دولتی که باهاشون سر و کار داریم، عادت به امروز برو فردا بیا کردن و سر کار گذاشتن ارباب رجوع داشته باشن!

یه پیمان دسته جمعی هم میتونیم ببندیم که وقتی رسیدیم آمریکا خودمون و تا سه نسل بعدمون بریم KCC فرم استخدام پر کنیم و با یه یا علی اونجارو آباد کنیم، تا این همه خلق الله رو سر کار نذارن!

(بد قاطی کردم، بذارید به حساب کم خوابی و شب بیداری و تکالیف تمام نشدنی درس مدیریت استراتژیک که سه شبانه روزه جونمو به لب رسونده!)
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: REZA1390 ، gadfly ، maaref ، farzad-it ، satusa ، ramin_ad ، tamanna ، b!ta ، free_free ، Sooshians ، farzad.s ، najibi
mml ( عیوب مهاجر سرا ) ی عزیز قربون شکل ماهت داری مدیرت استراتژیک میترکونی بعد میگی چرا گیر میدن ؟ خوب عزیز من به شما گیر ندن پس به کی گیر بدن به من گیر بدن که نمی دونم استراتژیک را با ف دسته دار مینویسن یا ژ آخر چسبون . آقا جان این جور درسها و عنوان ها خطری ها .حالا من گفته باشم نگی نگفتی . تا قبر آ آ آ آ . Big Grin Big Grin Big Grin
آقا خدائیش هر وقت میام تو این تاپیک فقط به عشق اینم و خدا خدا میکنم که همه بچه ها خصوصا شما و DLT و drmahmoodi کلیر شده باشید و اصو لا جزء آرزوهام شده ولی مطمئن باشید که همونطوری که javid عزیز کلیر شده و دیگه پشت سرش رو هم تو این تاپیک نگاه نکرد ( Big Grin ) شما هم قطعا کلیر خواهید شد بنابر این مقاوم باشید و صبور و روحیه تون رو بالا نگه دارید . چون اصولا خداوند خوراکش آدمهای صبوره و اونا رو خیلی دوست داره و خوب دیگه هر از چند گاهی هم یه نیشگون از اونا میگیره و شما هم از این قاعده مستثنا نیستید . Big Grin Big Grin Big Grin

ارادتمند همه بچه های صبور و عجول این سایت
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: نگار 65 ، HOMAYON53 ، elena ، drmahmoodi ، REZA1390 ، maaref ، ramin_ad ، tamanna ، free_free ، kamrani.navid ، sepinod ، mml ، zohreh36 ، mavarfan ، farzad.s ، najibi
(2011-04-13 ساعت 19:22)mahmood_eng نوشته:  سلام دوستاني كه مديكالشان nmc بوده و كليرنس شاملشون شده و ويزا گرفتن تاريخ ااعتبار ويزا از روز صدور ويزا بوده يا از زمان مديكال(اعتبار مديكال شش ماه بوده يا يك سال)

اعتبار ویزا از تاریخ مدیکاله و به مدت 6 ماه
موفق باشید
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، coming soon ، ramin_ad ، tamanna ، sepinod ، mml ، najibi
(2011-04-14 ساعت 10:17)ehsan_gh نوشته:  
(2011-04-13 ساعت 19:22)mahmood_eng نوشته:  سلام دوستاني كه مديكالشان nmc بوده و كليرنس شاملشون شده و ويزا گرفتن تاريخ ااعتبار ويزا از روز صدور ويزا بوده يا از زمان مديكال(اعتبار مديكال شش ماه بوده يا يك سال)

موفق باشید

دوستان توجه كنيد :
1- آنكارا : تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان مديكال ميباشد چون اعتبار مديكال اونگان 6 ماهه هست .
2- ابوظبي : دو حالت دارد. افرادي كه ميروند مديست چون مديكالش 6 ماهه هست تاريخ اعتبار ويزاشون 6 ماه از زمان مديكالشون اعتبار داره. اما كساني كه ميروند nmc چون مديكالش غالبا يكساله هست ( گفتم غالبا نه هميشه ، بسته به سلامت فرد معاينه شونده ) تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان دريافت ويزا مي باشد.
اگر كسي نظر تكميلي داره لطفا دريغ نكنه.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: mahmood_eng ، REZA1390 ، coming soon ، ramin_ad ، tamanna ، free_free ، sepinod ، mml ، maaref ، mavarfan ، najibi
(2011-04-14 ساعت 12:18)naeiji1974 نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 10:17)ehsan_gh نوشته:  [quote='mahmood_eng' pid='102783' dateline='1302706325']
سلام دوستاني كه مديكالشان nmc بوده و كليرنس شاملشون شده و ويزا گرفتن تاريخ ااعتبار ويزا از روز صدور ويزا بوده يا از زمان مديكال(اعتبار مديكال شش ماه بوده يا يك سال)

موفق باشید

دوستان توجه كنيد :
1- آنكارا : تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان مديكال ميباشد چون اعتبار مديكال اونگان 6 ماهه هست .
2- ابوظبي : دو حالت دارد. افرادي كه ميروند مديست چون مديكالش 6 ماهه هست تاريخ اعتبار ويزاشون 6 ماه از زمان مديكالشون اعتبار داره. اما كساني كه ميروند nmc چون مديكالش غالبا يكساله هست ( گفتم غالبا نه هميشه ، بسته به سلامت فرد معاينه شونده ) تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان دريافت ويزا مي باشد.

والله من همسرم که ویزاشو گرفته با ایمیلی که به سفارت ابوظبی زد گفتن از تاریخ صدور ویزا اعتبار مدیکالتون هم حساب میشه (اون پاکت زردی که دادن و ویزا هر دو اعتبار 6 ماه دارن ).

دوستان من توی پست های قبلی که اقایAli-n در مورد برندگان 2010 که موفق به گرفتن ویزا نشده بودند، نگاه میکردم ، یکی از دلایل کلیر نشدن و ویزا نگرفتن دوستان رو فریز کردن کیس از همون اول !! اعلام کرده بودند،یعنی اینکه سفارت اصلا نخواد ویزا بده و اینطور بیان میکنه که کیس مراحل اداری احتیاج داره و باید کلیر بشید اما در اصل ، روی پرونده هیچ کاری انجام نمیدن تا 30 سپتامبر برسه و بگن متاسفانه شما کلیر نشدید! آیا این موضوع صحت داره یا من درست مطلب رو نگرفتم؟ اگر اینجوری باشه که نخوان به کسی ویزا بدن چرا همون اول ردش نمیکنن !؟
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، ramin_ad ، tamanna ، free_free ، sepinod ، mml ، maaref ، mavarfan ، najibi
(2011-04-14 ساعت 12:30)sunrise نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 12:18)naeiji1974 نوشته:  
(2011-04-14 ساعت 10:17)ehsan_gh نوشته:  [quote='mahmood_eng' pid='102783' dateline='1302706325']

موفق باشید

دوستان توجه كنيد :

والله من همسرم که ویزاشو گرفته با ایمیلی که به سفارت ابوظبی زد گفتن از تاریخ صدور ویزا اعتبار مدیکالتون هم حساب میشه (اون پاکت زردی که دادن و ویزا هر دو اعتبار 6 ماه دارن ).

دوستان من توی پست های قبلی که اقایAli-n در مورد برندگان 2010 که موفق به گرفتن ویزا نشده بودند، نگاه میکردم ، یکی از دلایل کلیر نشدن و ویزا نگرفتن دوستان رو فریز کردن کیس از همون اول !! اعلام کرده بودند،یعنی اینکه سفارت اصلا نخواد ویزا بده و اینطور بیان میکنه که کیس مراحل اداری احتیاج داره و باید کلیر بشید اما در اصل ، روی پرونده هیچ کاری انجام نمیدن تا 30 سپتامبر برسه و بگن متاسفانه شما کلیر نشدید! آیا این موضوع صحت داره یا من درست مطلب رو نگرفتم؟ اگر اینجوری باشه که نخوان به کسی ویزا بدن چرا همون اول ردش نمیکنن !؟

دوست عزیز
چیزی که ali-n اونجا نوشته بودن فقط برداشتشون از شرایط و مسایل پیش اومده بود و به عنوان اینکه احتمال داشته باشه که یه همچین چیزی باشه نوشته بودن ولی موضوع کاملا مستندی نیست.
چیزی که مشخص هست و دوستانی از جمله ali-n هم بطور تلویحی بهش اشاره کردند این هست که تایپ های مختلفی از کلیرنس هست که هر کدومش زمان متفاوتی طول میکشه و آفیسر تصمیم میگیره کدومش رو شامل حال متقاضی کنه. به نظر میرسه مهمترینش مربوط به visa mantis هست که از همه بیشر طول میکشه.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: coming soon ، ramin_ad ، gadfly ، REZA1390 ، tamanna ، free_free ، sepinod ، mml ، maaref ، mavarfan ، najibi
سلام به دوستان مهاجرسرایی
من دیروز نتیجه کلیرنسم بعد از 43 روزاومد وهمون دیروز هم عضو اینجا شدم عزیزان تا قبلش فقط انتظار بود ولی حالا فکر اینکه چجوری برم دوبی ویزامو بگیرم و... حسابی گیجم کرده قبلش یه جور بعد ازامدن شماره هم یه جور خلاصه که حسابی باید اعصابمون رو تقویت کنیم
خدا به خیر بگذرونه
تشکر کنندگان: REZA1390 ، frozen mind ، drmahmoodi ، tamanna ، im-i ، Sooshians ، coming soon ، satusa ، free_free ، success ، mml ، zohreh36 ، maaref ، elena ، clear ، mavarfan ، farzad.s ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان