کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-16 ساعت 22:02)Ashkan78 نوشته:  بچه ها ابوظبي يه خبراييه!!!!

يكي از دوستاي غير مهاجرسرايي من همين 2 ساعت پيش روي سايت جوابش اومد و Clear شد.

خبر خوب از ابوظبي بديد كه بهش نياز دارم. كس ديگه نبود؟؟

آقا شد 5 ماه هنوز کلیر نشدم یه کم بهم امید بدید Big Grin
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، gadfly ، sepinod ، najibi ، shahriar2002 ، free_free ، AmericanHamid ، coming soon ، aghdam ، mml ، REZA1390 ، success ، elena ، satusa ، maaref ، Sooshians ، Ehsan2011
(2011-05-17 ساعت 17:29)California نوشته:  
(2011-05-16 ساعت 22:02)Ashkan78 نوشته:  بچه ها ابوظبي يه خبراييه!!!!

يكي از دوستاي غير مهاجرسرايي من همين 2 ساعت پيش روي سايت جوابش اومد و Clear شد.

خبر خوب از ابوظبي بديد كه بهش نياز دارم. كس ديگه نبود؟؟

آقا شد 5 ماه هنوز کلیر نشدم یه کم بهم امید بدید :
D
امممممممممممممممممممممممممید بهت بگم که اگه رفتنی باشی می ری و اگه عمرت به دنیا باشه میمونی ، شوخی کردم دوست عزیز حالت بهتر شه ، در هر زمانی آنچه لازمه اتفاق میفته نگران نباش و به خدا توکل کن ، از دعا واسه ما هم یادت نره برادرTongueSmileWink
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: gadfly ، najibi ، shahriar2002 ، aghdam ، mml ، farshad_sh ، REZA1390 ، satusa ، maaref ، free_free ، California
سلام دوستان آخرین خبر از zohre36 رو همین الان من براتون می نویسم
zohre36 و همسرشان هم که برنده اصلی بود به پروسه کلیرنس وارد شدند
افیسر هم گفته بین 1 تا 2 ماه آینده جواب کلیر می اد
انشالله همه بزودی از این فرایند خارج شوند
(2011-05-17 ساعت 18:42)saint نوشته:  zohre36 و همسرشان هم که برنده اصلی بود به پروسه کلیرنس وارد شدند

من نمیفهمم، این جماعت که کار بکن نیستن، چرا الکی برا خودشون کار می تراشن؟!! الکی مردمو علاف می کنن که برن مثلاً به رئیسشون نشون بدن که آقا بیا ببین این mml رو ما 90 روزه داریم رو پرونده اش کار می کنیم! هی هم تلاش می کنیم که از توش یه قاچاق اسلحه ای، پولشویی ای، نقض حقوق بشری، حداقل یه عکس دو نفره ای با بن لادن دربیاریم ولی هیچی پیدا نمی کنیم، بیا شما که مدیر خوب مایی تا اینجاشو 3 ماه به ما پاداش بده تا ببینیم چه چیز دیگه ای میتونیم به ریش این mml ببندیم!

به خدا می خوام وقتی می رم ویزامو بگیرم روی دیوار سفارت با اسپری بنویسم لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان برگه آبی بدهد!!!!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
(2011-05-18 ساعت 02:43)mml نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 18:42)saint نوشته:  zohre36 و همسرشان هم که برنده اصلی بود به پروسه کلیرنس وارد شدند

من نمیفهمم، این جماعت که کار بکن نیستن، چرا الکی برا خودشون کار می تراشن؟!! الکی مردمو علاف می کنن که برن مثلاً به رئیسشون نشون بدن که آقا بیا ببین این mml رو ما 90 روزه داریم رو پرونده اش کار می کنیم! هی هم تلاش می کنیم که از توش یه قاچاق اسلحه ای، پولشویی ای، نقض حقوق بشری، حداقل یه عکس دو نفره ای با بن لادن دربیاریم ولی هیچی پیدا نمی کنیم، بیا شما که مدیر خوب مایی تا اینجاشو 3 ماه به ما پاداش بده تا ببینیم چه چیز دیگه ای میتونیم به ریش این mml ببندیم!

به خدا می خوام وقتی می رم ویزامو بگیرم روی دیوار سفارت با اسپری بنویسم لعنت به پدر و مادر کسی که در این مکان برگه آبی بدهد!!!!

خدا دلت و شاد كنه كه سر صبحي كلي مارو خندوندي . واقعا گل گفتي .
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: REZA1390 ، satusa ، drmahmoodi ، mehran626 ، gadfly ، maaref ، parastoo2011 ، ahmadzareii ، mml ، Sooshians ، free_free ، California ، shahriar2002 ، najibi
بچه ها یک آهنگ پیدا کردم دلم که میگیره برای سفارت میخونم ، شاید به درد شما هم بخوره :

اگه یادش بره که وعده با من داره های های های های
ای خدا بهار اومد یارم نیومد وای وای وای وای
های های های های وای وای وای وای
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: farzad-it ، gadfly ، maaref ، alisarshar ، mml ، REZA1390 ، drmahmoodi ، Hornet ، آندیا ، free_free ، aghdam ، California ، shahriar2002 ، najibi
يادتون هست كه در راستاي مكاتباتي كه بنده با سفارت محترم آنكارا داشتم، ازم خواستن كه راجع به كارت معافي ام توضيح بدم... ايميلم رو 16 ام فرستادم، امروز يعني 18 ام بهم جواب دادن كه با توضيحي كه راجع به سربازيت دادي بررسي پرونده ات رو ادامه مي ديم. حداقل برام روشن شد كه فاصله بررسي ايميل، اونم ايميلي كه خودشون زدن و ازت جواب فوري مي خوان، سه روزه!

من واقعاً به اينكه مي خوام برم توي يه همچين مملكت آهسته و پيوسته اي كار كنم، افتخار مي كنم! از همين الان با خودم شرط كردم كه هر آمريكايي اي در كاري بهم مراجعه كرد، بهش بگم فعلاً برو كه ما هنوز داريم بررسي مي كنيم! چي رو بررسي مي كنين حالا؟!! گفتن نگيم! كي تموم ميشه خوب؟! گفتن نگيم! آخه چرا با من اينجوري مي كني، اي آمريكايي عزيز ايراني الاصل؟!! چون مي خوام خاطرات شيرينم از سفارت زيباي آمريكا در آنكارا برام تجديد بشه!!

وقتي سه روز طول مي كشه تا ايميل جواب بدن، 3 هقته طول مي كشه تا گرين كارت بدن، 3 ماه طول مي كشه كه كلير بشي، 3 سال هم حدوداً طول مي كشه كه پاسپورت آمريكايي بدن، خوب عزيزان من! بايد هم 30 سال طول بكشه تا با ما تجديد روابط كنن!! به جان خودم، اگه يه خورده بيشتر مي جنبيدن، الان داشتيم با خيال راحت دم متروي طالقاني مي رفتيم مصاحبه و با ويزاي يه ضرب و پرواز مستقيم ايران اير مي رفتيم نيويورك! (برگرفته از رؤياهاي يكي از بچه هاي سايت در پستي كه خيلي وقت پيش خوندم...)
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
جالبه سایت فقط تاریخش آپدیت می شه و کسی هم اعلام نمی شه !!!!
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Hornet ، coming soon ، Ashkan78 ، free_free ، parastoo2011 ، mml ، California ، shahriar2002
(2011-05-18 ساعت 17:52)mml نوشته:  يادتون هست كه در راستاي مكاتباتي كه بنده با سفارت محترم آنكارا داشتم، ازم خواستن كه راجع به كارت معافي ام توضيح بدم... ايميلم رو 16 ام فرستادم، امروز يعني 18 ام بهم جواب دادن كه با توضيحي كه راجع به سربازيت دادي بررسي پرونده ات رو ادامه مي ديم. حداقل برام روشن شد كه فاصله بررسي ايميل، اونم ايميلي كه خودشون زدن و ازت جواب فوري مي خوان، سه روزه!
...

ممل جان، باز هم خدا رو شکر کن که سه روزه جواب دادن! و جوابی که دادن امیدوار کننده س، حداقل شما رو به جا آوردن و نپرسیدن: شما؟! Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، Hornet ، coming soon ، GHANARI ، WIKIMAN ، Ashkan78 ، free_free ، REZA1390 ، parastoo2011 ، mml ، California ، shahriar2002 ، najibi
سلام بر تمامي دوستان منتظر كليرنس
همين الان من هم كلير شدم.تا نيم ساعت پيش در سايت خبري نبود ولي بالاخره بعد از 63 روز كه از خانواده ام جدا شده بودم سايت ابوظبي جلو اسمم Ready زد.انشاالله بعد از گرفتن ويزام سريعا به خانواده ام ملحق خواهم شد.
من كار خصوصي داشتم و ليسانس الكترونيك هستم و خدمتم در نيروي هوايي ارتش بود.
اين 63 روز باور كنيد مثل 63 سال گذشت بخصوص كه تك و تنها در ايران مانده بودم و خيلي دلم براي خانواده ام تنگ شده بود.همچنين خيلي ممنون از تمامي دوستان دالاس نشين كه در نبود من به خانواده ام كمك كردند.بخصوص مهديس خانم و شوهر محترمشان آقا مصطفي ، آقا شهاب و خانم گراميشان و آقا سهيل و ... ديگر دوستان كه الان به علت شدت هيجان اساميشان را فراموش كرده ام.
به اميد اينكه بقيه دوستان منتظر كلير نيز هر چه سريعتر O.K را بگيرند.
(2011-05-18 ساعت 17:52)mml نوشته:  يادتون هست كه در راستاي مكاتباتي كه بنده با سفارت محترم آنكارا داشتم، ازم خواستن كه راجع به كارت معافي ام توضيح بدم... ايميلم رو 16 ام فرستادم، امروز يعني 18 ام بهم جواب دادن كه با توضيحي كه راجع به ......

سلام به همه دوستان.
این جریان معافی خیلی جالبه که برای بعضیا رو اینقدر دقیق میش روش مال بعضی دیگه رو نه. مال من رو که اصلا نگرفتن حتی نگاه هم نکردن نه اصلشو نه ترجمشو!

حالا فردا احتمالا ای میل میزنن که کارتت رو به ما ندادی بفرست وگرنه باید بری سربازی!
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، sorooshii ، aghdam ، coming soon ، REZA1390 ، sepinod ، parastoo2011 ، mml ، California ، shahriar2002
(2011-05-18 ساعت 21:05)reza89 نوشته:  سلام بر تمامي دوستان منتظر كليرنس
همين الان من هم كلير شدم.تا نيم ساعت پيش در سايت خبري نبود ولي بالاخره بعد از 63 روز كه از خانواده ام جدا شده بودم سايت ابوظبي جلو اسمم Ready زد.انشاالله بعد از گرفتن ويزام سريعا به خانواده ام ملحق خواهم شد.
من كار خصوصي داشتم و ليسانس الكترونيك هستم و خدمتم در نيروي هوايي ارتش بود.
اين 63 روز باور كنيد مثل 63 سال گذشت بخصوص كه تك و تنها در ايران مانده بودم و خيلي دلم براي خانواده ام تنگ شده بود.همچنين خيلي ممنون از تمامي دوستان دالاس نشين كه در نبود من به خانواده ام كمك كردند.بخصوص مهديس خانم و شوهر محترمشان آقا مصطفي ، آقا شهاب و خانم گراميشان و آقا سهيل و ... ديگر دوستان كه الان به علت شدت هيجان اساميشان را فراموش كرده ام.
به اميد اينكه بقيه دوستان منتظر كلير نيز هر چه سريعتر O.K را بگيرند.

سلام آقا رضا

تبریک صمیمانه ما را پذیرا باشیدSmile

انشاءالله سفر خوب، زندگی شاد و همراه با موفقیت در امریکا و در کنار خانواده محترم داشته باشید.

آقا رضا خانواده شما هم در پروسه لاتاری بودند؟ و یا کیس شما خانوادگی است؟ چون فرمودید که 63 روز از خانواده دور بودید.

سوال دیگه اینکه مسلماً شما ابوظبی بودید. درسته؟ به این دلیل که در جدول 2011 در یک نگاه، محل مصاحبه شما آنکارا نوشته شده است. سایر اطلاعات هم که کار خصوصی و ... لطف کردید و فرمودید و این در ارزیابی موثر هستش.

بازهم آرزوی خوشبختی می کنم برای شما.

دوستان من راجع به خودم عرض می کنم شاید در نگاه اول خوشحال بشوم که این عزیزان کلیر می شوند و بدنبال سرنوشت خودشان می روند، اما همین که فکر این را می کنم که این بچه ها دارند این مملکت را، خانه ی خودشان را برای سالیان سال ترک می کنند و می روند،حس دلتنگی وجودم می گیرد و ناراحت می شوم. چرا باید اینجور باشد که همه افراد و عمدتاً قشر تحصیل کرده و متخصص هر حرفه، با اخلاق و ... فکر رفتن را در سر داشته باشند و از خانه و خانواده دور بشوند. چرا قدرشان را کسی در اینجا آنچنان که باید و شاید نمی دانند و ... چرا باید هزاران کیلومتر، دهها ساعت پرواز در یک مملکت غریب برای ما ها آرزو باشد، چرا مملکت خودمان اینجور باشد که....Sad

من که دلتنگ می شوم،
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
طولاني ترين كليرانس لاتاري 2010 و 2009
اميدوار باشيم يا نباشيم؟
[/size]

king_of_sky
عضو فعال
RE: آمارگیری از مدت زمان کلیرنس برندگان 2010
من هم برای آیندگان مینویسم، به هیچ عنوان تا دیدن ویزا در پاسپورتتان برنامه زندگی خود را عوض نکنید
زمان مصاحبه 24 نوامبر
تاریخ کلیر شدن 30 سپتامبر
ده ماه و يك هفته
طولانی ترین انتظار کلیر شدن لاتاری 2010 در سایت مهاجر سرا (به احتمال 95%)

great
عضو فعال

شماره کیس :۲۵۰۰

مصاحبه: ۲۳ اکتبر ۲۰۰۸

مدّت طول کشیدن کلیرنس :۳۴۰ روز (11 ماه و 7 روز)

دریافت ویزا: 2 روز به آخر
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: sepinod ، HOMAYON53 ، free_free ، coming soon ، lale ، parastoo2011 ، sare ، najibi ، Ehsan2011 ، mml ، California ، shahriar2002 ، gadfly
bacheha toro khoda yeki be man begeh baray may ta che raghami current shode??
man ke nafahmidam
mamnun
بچه ها تورو خدا یکی به من بگه برای می تا چه رقمی کارنت شده؟؟ من که نفهمیدم
ممنون

---------
دوست عزیز، طبق مقررات مهاجرسرا لطفا با حروف فارسی بنویسید.
Frozen Mind

تشکر کنندگان:
(2011-05-19 ساعت 12:13)HAMEDMIM نوشته:  bacheha toro khoda yeki be man begeh baray may ta che raghami current shode??

man ke nafahmidam

mamnun

دوست عزيز اول شما مشخصات و شماره كيستو تو امضات بذار تا مشخصات شما رو همه ببينن و بعدش قانون مهاجر سرا رو رعايت كن و فارسي تايپ كن

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، mml ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان