کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-16 ساعت 13:07)saint نوشته:  سلام دوستان
من هم بلعخخخخخره مصاحبه شدم . افیسر خیلی خوش برخورد بود وس وال خواصی هم نپرسید و گفت ویزا بین 4 تا 6 هفته دیگه حاضر میشهههه
پدرام رو هم جلو سفارت دیدیم خلاصه همه چیز خوب پیش رفت
به امید کلیر همه دوستان
مهدي جان تبريك ميگم.اميدوارم ويزات زودتر بياد.راستي تاريخ مصاحبه رو در جدول اصلاح كن.من واسه 3 روز ديگه منتظر مصاحبه ات بودم.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Linspire ، maaref ، mml ، free_free ، najibi ، parastoo2011
سلام به همه
دوستان فلسفه اين مدت زماني که آفيسر اعلام ميکنه چيه؟ مثلا به يکي ميگه 4 تا 6 هفته ديگه به يکي ميکه 4 تا 8 هفته ديگه و به خود من گفت 1 تا 4 هفته ديگه!

همينطوري الکي فکر کنم يه تاريخي رو ميگه درسته؟ يا شايدم غير مستقيم داره ميگه که کليرنس اون طرف چقدر قويه!
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: aghdam ، mml ، free_free ، shahriar2002 ، farzad.s ، najibi
بابا عجب گيري افتاديم از دست اين موجودات آنكارا. امروز دوباره تاريخ رو عوض كردند 16 May بدون اينكه شماره اي اضافه بشه. ديگه واقعا اين وضعيت براي من يكي كه غير قابل تحمل شده. دو هفته ديگه ميشه 4 ماه!!
آخرين آپديت مربوط به 6 May بود كه درست بعد از اون جريان حمله و اين ابطال 2012 انگار الان 10 روزه رفتن توي حالت كما! Sad اين پنج شنبه هم كه تعطيل هستند SadSad

در مورد سوال اون دوستمون هم راجع به تاريخ بايد بگم فقط الكي يه چيزي ميگه بدون اينكه خودشون هم بدونن. به من گفت 1 تا دو ماه الان 3.5 ماه به يكي ديگه گفت 2 تا 3 ماه كمتر از يك ماه كلير شد به بعضي ها هم ميگه 1 تا 2 ماه كه همون 40-50 روزه كلير شدند.

تشکر کنندگان: gadfly ، aghdam ، mml ، free_free ، najibi ، shahriar2002 ، maaref ، parastoo2011 ، farzad.s
انکارا ابدیت کرد
کسی کلیر شده ؟؟؟
تشکر کنندگان: mml ، free_free ، najibi ، Hornet ، shahriar2002 ، maaref
حاج مهدی، آنکارا خوش میگذره؟! ببین راهی به ذهنت می رسه حالا که اونجایی از طرف من و satusa یه نیمچه انتقامی از سفارت بگیری؟ مثلاً برو زنگشونو بزن در رو یا شماره سفارتو بگیر فوت کن...

راستی بچه ها پیرو همون ایمیلی که بهم زدن که پایان خدمتت رو بفرست، امروز یه ایمیل دیگه زدن که توی کارت معافیت نوشته "دیپلم با آموزش نظامی"، درباره این توضیح بده. منم گفتم قبل از دانشگاه سربازیمو خریدم، 3 هفته هم باید می رفتیم آموزش نظامی. حالا ببینیم کی دست از سر ما بر میدارن!!! امروز شد 3 ماه! خدایا ما را صدتایی نفرما! تا کلیر نکردی، از این دنیا مبر!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، Hornet ، Linspire ، AmericanHamid ، gadfly ، WIKIMAN ، shahriar2002 ، maaref ، frozen mind ، satusa ، parastoo2011 ، farzad.s
(2011-05-16 ساعت 16:58)saint نوشته:  انکارا ابدیت کرد
کسی کلیر شده ؟؟؟

داداش بذار یه روز تو کلیر بمونی بعدش اینجوری بال بال بزن....CoolWink

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، najibi ، Ali Sepehr ، Hornet ، Linspire ، WIKIMAN ، shahriar2002 ، Goodie ، maaref ، frozen mind ، satusa ، mml
سلام به بروبچه باحال و بامرام مهاجرسرا
تاپيک 2012 که کلا قفل شد تااااااا ....؟؟؟آخه داشت کار به کشتن مي رسيد.CoolCoolCool
گفتم بيام اينجا ببينم کسي هورا نکشيده روحيمون عوض بشه.الانم که گويا اپديت شده.
نبود کلير؟؟؟
Drmahmoodi کجايي؟ميرم خفشون مي کنم که شما را کلير نمي کنندااااااااا Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، AmericanHamid ، drmahmoodi ، gadfly ، shahriar2002 ، aghdam ، maaref ، satusa ، mml ، parastoo2011 ، free_free
بچه ها ابوظبي يه خبراييه!!!!

يكي از دوستاي غير مهاجرسرايي من همين 2 ساعت پيش روي سايت جوابش اومد و Clear شد.

خبر خوب از ابوظبي بديد كه بهش نياز دارم. كس ديگه نبود؟؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، mml ، maaref ، farzad.s ، California ، clear ، AmericanHamid ، najibi
سلام به همه دوستان
به نظر شما به دليل ابطال نتايج 2012 و قرعه کشي مجدد 2 ماه ديگه ممکنه که انتهاي پرونده 2011 هايي ها هم 2 ماه عقب بيوفته؟ و بجاي سپتامبر بشه نوامبر؟
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: mml ، maaref ، najibi ، tamanna ، shahriar2002 ، free_free

خير

(2011-05-17 ساعت 09:53)farshad_sh نوشته:  سلام به همه دوستان
به نظر شما به دليل ابطال نتايج 2012 و قرعه کشي مجدد 2 ماه ديگه ممکنه که انتهاي پرونده 2011 هايي ها هم 2 ماه عقب بيوفته؟ و بجاي سپتامبر بشه نوامبر؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: satusa ، mml ، najibi ، free_free ، maaref
(2011-05-15 ساعت 19:17)rayan.s نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 15:52)satusa نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 15:36)parastoo2011 نوشته:  درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.
دوستان خانواده ای را از نگرانی نجات دهید . ( در جاده ها خطر در کمین است )

والا اينجور كه شما نوشتيد من هم برام يه كم عجيب و سوال برانگيز هست چه برسه به دوستان نابغه آنكارا!!!
شما هيچكدومتون سفر خارجي نداشتيد ولي بچه 12 ساله شما بدون والدينش به سه تا كشور اونهم اروپا و آمريكا مسافرت كرده؟؟!!
خوب اين يه كمي سوال برانگيز هست و لازم هست كه بطور شفاف و مشخص و اينكه به چه شكل و تحت چه شرايطي و احيانا با كداميك از والدينش اين كار صورت گرفته مشخص بشه. به نظرم مساله رو شفاف و كامل براشون توضيح بديد تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد.

موفق باشيد.
دوست عزیز؛ اصلا" برای چی مسافرتهای بچه 12 سالتون را اعلام کردید خودشون گفتند :کلیه مسافرتهای بالای سن 16 سال رو اعلام کنید. الان مورد شما برای ماها عجیبه چه برسه اون بندگان خدا!!!
بعضی وقتها این کلاس گذاشتن چه درد سر ساز میشه.Big Grin
سلام
ما همه چی را کامل و شفاف توضیح دادیم و مدارکش را هم ارائه کردیم . دختر من پدرش فوت کرده و عموش و بیشتر خانواده پدریش آمریکا زندگی می کنند و اون به خاطر دیدن عموش با مادر بزرگش به این کشورها رفته . قصد کلاس گذاشتن نبوده اما چون شرایط خانوادگیمون خاص بوده مجبور بودیم تمام اطلاعات را بدیم.

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: free_free ، mml ، satusa ، frozen mind ، maaref ، najibi ، farzad.s ، tamanna ، mavarfan ، rs232 ، AmericanHamid ، Sooshians
(2011-05-16 ساعت 22:02)Ashkan78 نوشته:  بچه ها ابوظبي يه خبراييه!!!!

يكي از دوستان ما 2-3 روز پيش بعد از 67 روز از ابوظبي كلير شد.سربازي سپاه بود و شغل هم نداشت.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mml ، satusa ، maaref ، najibi ، free_free ، gadfly ، farzad.s ، clear ، shahriar2002 ، Sooshians
سلام یک از دوستان با آیدی ffmmp خانم برنده اصلی بوده بعد از حدود 1 ماه از ابوظبی کیلر شدن البته فقط خانم ودخترشان و همسر ایشان هم بخاطر سربازی دوباره باید یکسری اطلاعات براشون بفرسته.
تو را خدا براشون دعا کنید
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، gadfly ، farzad.s ، clear ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، coming soon ، maaref ، Sooshians
دوستان سلام
امروز در سفارت آنکارا مصاحبه ی ما هم انجام شد و برگه آبی دریافت کردیم البته همه ی مدارک کامل بود و آفیسر محترم گفتند بین 1 تا 2 ماه دیگه برای دریافت ویزا بیایید.و بدین ترتیب ما هم به پروسه ی کلیرنس پیوستیم.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
سلام دوستان
من 10 اپریل مصاحبه داشتم و ابوظبی مصاحبه داشتم امروز کلیر شدم و داخل سایت ready زده خیلی خوشحالم.
شماره /:/2011as00018xxx
تاریخ نامه قبولی :april 30 . 2010
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم : ؟
تاریخ مصاحبه : 10 april

(2011-05-16 ساعت 22:02)Ashkan78 نوشته:  بچه ها ابوظبي يه خبراييه!!!!

خیلی خبرهای خوبی بوده من هم کلیر شدم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان