کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-14 ساعت 21:44)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز

سایت خیلی سوت و کور شدهSad

یه هوووووووووووووووووورا یی یه دستی یه... Big Grin

از ابوظبی که بخاری بلند نمیشه، دیروز که روز آنکارا بود، خبری چیزی؟

نکنه بچه ها کلیر می شوند و بای بای؟!!!

سروش یه لحظه هوراتو دیدم گفتم کلیر شدی.
بابا هورا بکش دیگه، هر چند تو که شیرینی نمیدیWink
تشکر کنندگان: free_free ، coming soon ، mml ، shahriar2002 ، maaref ، najibi
آنکارا جمعه آپدیت نکرد Sad
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: najibi ، coming soon ، mml ، rayan.s ، shahriar2002 ، maaref ، satusa ، free_free
(2011-05-15 ساعت 06:51)mehran626 نوشته:  دوستان سلام
به نظر میاد پیامی که سایت ابوظبی میده برای افراد مختلف متفاوت است مثلا برای من routine administrative processing نوشته آیا ممکنه بقیه هم نوع فرایند در دست اقدام رو بنویسند شاید بشه از روی اون مدت زمانها رو برای کلیرنس ارزیابی کرد. متن کامل
Application in Process

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.

سلام

آقا مهران این پیام برای همه ثابت است. برای ما هم همین را می زند. مهم همان کادری است که در آن نوشته شده :Application in Processing

هر وقت شده ready باید پایکوبی و هل هلهههه کنیمBig Grin

(2011-05-14 ساعت 22:01)alirezagh نوشته:  
(2011-05-14 ساعت 21:44)sorooshii نوشته:  دوستان عزیز

سایت خیلی سوت و کور شدهSad

یه هوووووووووووووووووورا یی یه دستی یه... Big Grin

از ابوظبی که بخاری بلند نمیشه، دیروز که روز آنکارا بود، خبری چیزی؟

نکنه بچه ها کلیر می شوند و بای بای؟!!!

سروش یه لحظه هوراتو دیدم گفتم کلیر شدی.
بابا هورا بکش دیگه، هر چند تو که شیرینی نمیدیWink

علیرضا برو بدقول، تو سایت هستش، بچه ها تو جریان نیستند، نذار بگم ....Big Grin

یکار می کنی بگم و مدیران آی دیت را بلاک کنند و تا شیرینی ندی آی دی بلاک شدت را باز نکنند، برو داداشCool
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: mehran626 ، mml ، maaref ، free_free ، frozen mind ، najibi ، alirezagh
(2011-05-15 ساعت 11:16)mehran626 نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 10:57)sorooshii نوشته:  دوستان سلام
به آقا مهران این پیام برای همه ثابت است. برای ما هم همین را می زند. مهم همان کادری است که در آن نوشته شده :Application in Processing

هر وقت شده ready باید پایکوبی و

هلهله و پایکوبی و پیک کوبی که سر جای خود ولی این Additional administrative Processing داستانش چیه؟

تا اونجایی که من متوجه شدم داستانadditional administrative p یکی از دوستان که تجربه داشتندبه این صورت که در سایت میزنه ready اما بعد که مراجعه کردند واسه گرفتن ویزا گفته بودند که قادر به صدور ویزای شما نیستیم و به شما additional پروسس خورده اما نظر شخصی من اینه که به احتمال زیاد به علت نقص مدارک باشه.اما دوستان که این اتفاق واسشون افتاده شاید بهتر بدونن.اما انشالله که واسه هیچکس دیگه اتفاق نیفته:-).
تشکر کنندگان: mehran626 ، maaref ، coming soon ، gadfly ، free_free ، mml ، najibi
دوستان عزيز
additional administration پروسه اي هست كه بعد از مصاحبه انجام خواهد شد. طبق داده هايي كه توي سايت هاي رسمي kcc و سفارت نوشتند بخش عمده اي از administration processing توسط kcc و قبل از مصاحبه انجام و تكميل ميشه و چنانچه سفارت بعد از مصاحبه درخواست اين پروسه رو بكنه بهش ميگن additional admin .
بنابراين چيز عجيبي نيست و همون كليرنس خودمونه. زياد ذهنتون رو مشغول نكنيد.
موفق باشيد.
تشکر کنندگان: coming soon ، gadfly ، free_free ، frozen mind ، mml ، Sooshians ، najibi ، mehran626
درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.
دوستان خانواده ای را از نگرانی نجات دهید . ( در جاده ها خطر در کمین است )
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: free_free ، mml ، shahriar2002 ، najibi
(2011-05-15 ساعت 15:36)parastoo2011 نوشته:  درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.

والا اينجور كه شما نوشتيد من هم برام يه كم عجيب و سوال برانگيز هست چه برسه به دوستان نابغه آنكارا!!!
شما هيچكدومتون سفر خارجي نداشتيد ولي بچه 12 ساله شما بدون والدينش به سه تا كشور اونهم اروپا و آمريكا مسافرت كرده؟؟!!
خوب اين يه كمي سوال برانگيز هست و لازم هست كه بطور شفاف و مشخص و اينكه به چه شكل و تحت چه شرايطي و احيانا با كداميك از والدينش اين كار صورت گرفته مشخص بشه. به نظرم مساله رو شفاف و كامل براشون توضيح بديد تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد.

موفق باشيد.
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، coming soon ، frozen mind ، mml ، farzad-it ، rayan.s ، sorooshii ، najibi ، Goodie

شک نکنید که مغزشون الان هنگ کرده!! میگن بچه 12 ساله بدون پدر و مادر امریکا رفته؟؟؟ البته غیر ممکن نیست، خوب با فامیل و بستگانش مسافرت رفته است. یک سوال : فرزند شما مگر چند ساله بوده که این 3 کشور را رفته است؟ از این لحاظ که مگر سن صدور پاسپورت مجزا چند سال شده است؟ مگر اسم دخترتون در پاس شما یا همسرتون نبوده آن موقع؟ اگر پاسپورت شما در این مدت تعویض شده است و کپی پاسپورت های جدید را ارائه داده اید، یک کار هم می شود کرد و اینکه صفحات پاسپورت قدیم و شماره آن را یا ارسال کنید یا اسکن و ایمیل بفرمایید. اما بنظر بنده یک ایمیل بزنید به آنکارا و مستقیم به این موضوع اشاره کنید که آقا/خانم عزیز جریان سفر دختر ما بدین شرح می باشد و ما به این دلایل قادر به همراهی این بانو نبودیم. شاید روشون نمیشه بپرسندRolleyes

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: coming soon ، free_free ، najibi ، satusa ، alirezagh ، Goodie ، mml
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!! شصت وپنج روز را زدم ولی هنوز کلیرنس نشدم !!!!!!!! فکر کنم دارم دچار اختلال مشاعر می شم . دوستان روانپزشک خوب تو بچه های لاتاری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Tongue
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، shahriar2002 ، najibi ، REZA1390 ، maaref ، mml ، coming soon
حتی برای بچه یک ساله هم میشه پاسپورت مجزا گرفت.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، najibi ، REZA1390 ، mml
(2011-05-15 ساعت 15:52)satusa نوشته:  

والا اينجور كه شما نوشتيد من هم برام يه كم عجيب و سوال برانگيز هست چه برسه به دوستان نابغه آنكارا!!!
شما هيچكدومتون سفر خارجي نداشتيد ولي بچه 12 ساله شما بدون والدينش به سه تا كشور اونهم اروپا و آمريكا مسافرت كرده؟؟!!
خوب اين يه كمي سوال برانگيز هست و لازم هست كه بطور شفاف و مشخص و اينكه به چه شكل و تحت چه شرايطي و احيانا با كداميك از والدينش اين كار صورت گرفته مشخص بشه. به نظرم مساله رو شفاف و كامل براشون توضيح بديد تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد.

موفق باشيد.
دوست عزیز؛ اصلا" برای چی مسافرتهای بچه 12 سالتون را اعلام کردید خودشون گفتند :کلیه مسافرتهای بالای سن 16 سال رو اعلام کنید. الان مورد شما برای ماها عجیبه چه برسه اون بندگان خدا!!!
بعضی وقتها این کلاس گذاشتن چه درد سر ساز میشه.Big Grin

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، satusa ، alirezagh ، HOMAYON53 ، maaref ، frozen mind ، mml ، aghdam ، Ali Sepehr ، parastoo2011
با سلام
تا جایی که من اطلاع دارم برای هیچیک از افراد زیر 16 سال سوابق مسافرتهای خارجی را نخواسته اند.
راستی ماجرای این فرم 9سوالی چیه ؟Sad چون از ما در آنکارا نخواستند که فرمی را پر کنیم و تقریبا یک ماه و نیم بعد هم همسرم کلیر شد. ولی من همچنان جمعه ها درانتظار!!

تشکر کنندگان: free_free ، najibi ، REZA1390 ، satusa ، coming soon ، maaref ، mml ، aghdam ، parastoo2011
(2011-05-15 ساعت 19:17)rayan.s نوشته:  
(2011-05-15 ساعت 15:52)satusa نوشته:  

موفق باشيد.
دوست عزیز؛ اصلا" برای چی مسافرتهای بچه 12 سالتون را اعلام کردید خودشون گفتند :کلیه مسافرتهای بالای سن 16 سال رو اعلام کنید. الان مورد شما برای ماها عجیبه چه برسه اون بندگان خدا!!!
بعضی وقتها این کلاس گذاشتن چه درد سر ساز میشه.Big Grin

درود بر رايان عزيز. واقعا بعضي وقت ها اطلاعات دادن الكي باعث گرفتاري براي خود و ديگران مي شود. مثلا در سفارت كاندا از بعضي دوستان سوال شده كه كارت خصوصي يا نيمه دولتي . دوستم از وكيلش پرسيده اينا از كجا نيمه دولتي را مي دونن وكيلش گفته بس كه ايرانيا اومدن اطلاعات بدون نياز دادن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، free_free ، satusa ، mml ، aghdam ، coming soon ، maaref ، najibi ، shahriar2002 ، parastoo2011 ، farzad.s
دوستان
من نکته رو بگم که به اعتقاد خودم درسته.اونم اینه که هر کس بگه دقیقا" چی روی پروسه کلیرنس تاثیر میگذاره،اشتباه میکنه.یا اینکه شما حتما" یکضرب ویزا میگیرین و از این صحبتها.چون واقعا" هیچ چیز معلوم نیست.پس خودتون رو ناراحت نکنیم و بگذاریم که همه چیز مثل اینکه شانسی قبول شدیم،شانسی هم جلو بره.
موفق باشین
مثلا" خود من
نه سربازی رفتم،نه کار دولتی داشتم،نه سفر زیارتی مثل سوریه داشتم، نه لبنان و عراق رفتم و نه پرونده من ناقص بود و ..........
به شخصه به اتفاق خانواده 6 ماه تمام سر کار بودیم.پس برسیم به این نکته که" همش بازیه که سر ما در میارند"
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، farzad-it ، mitr.p ، drmahmoodi ، coming soon ، WIKIMAN ، mml ، gadfly ، REZA1390 ، maaref ، najibi ، shahriar2002 ، parastoo2011 ، farzad.s ، lale
سلام دوستان
من هم بلعخخخخخره مصاحبه شدم . افیسر خیلی خوش برخورد بود وس وال خواصی هم نپرسید و گفت ویزا بین 4 تا 6 هفته دیگه حاضر میشهههه
پدرام رو هم جلو سفارت دیدیم خلاصه همه چیز خوب پیش رفت
به امید کلیر همه دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان