موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-15 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-15 ساعت 15:09 توسط satusa.)
دوستان عزيز
additional administration پروسه اي هست كه بعد از مصاحبه انجام خواهد شد. طبق داده هايي كه توي سايت هاي رسمي kcc و سفارت نوشتند بخش عمده اي از administration processing توسط kcc و قبل از مصاحبه انجام و تكميل ميشه و چنانچه سفارت بعد از مصاحبه درخواست اين پروسه رو بكنه بهش ميگن additional admin .
بنابراين چيز عجيبي نيست و همون كليرنس خودمونه. زياد ذهنتون رو مشغول نكنيد.
موفق باشيد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.
دوستان خانواده ای را از نگرانی نجات دهید . ( در جاده ها خطر در کمین است )
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
حتی برای بچه یک ساله هم میشه پاسپورت مجزا گرفت.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-15 ساعت 19:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-15 ساعت 19:18 توسط rayan.s.)
(2011-05-15 ساعت 15:52)satusa نوشته: (2011-05-15 ساعت 15:36)parastoo2011 نوشته: درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.
والا اينجور كه شما نوشتيد من هم برام يه كم عجيب و سوال برانگيز هست چه برسه به دوستان نابغه آنكارا!!!
شما هيچكدومتون سفر خارجي نداشتيد ولي بچه 12 ساله شما بدون والدينش به سه تا كشور اونهم اروپا و آمريكا مسافرت كرده؟؟!!
خوب اين يه كمي سوال برانگيز هست و لازم هست كه بطور شفاف و مشخص و اينكه به چه شكل و تحت چه شرايطي و احيانا با كداميك از والدينش اين كار صورت گرفته مشخص بشه. به نظرم مساله رو شفاف و كامل براشون توضيح بديد تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد.
موفق باشيد.
دوست عزیز؛ اصلا" برای چی مسافرتهای بچه 12 سالتون را اعلام کردید خودشون گفتند :کلیه مسافرتهای بالای سن 16 سال رو اعلام کنید. الان مورد شما برای ماها عجیبه چه برسه اون بندگان خدا!!!
بعضی وقتها این کلاس گذاشتن چه درد سر ساز میشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-15 ساعت 19:17)rayan.s نوشته: (2011-05-15 ساعت 15:52)satusa نوشته: (2011-05-15 ساعت 15:36)parastoo2011 نوشته: درود بر شما دوستان در انتظار
والا اينجور كه شما نوشتيد من هم برام يه كم عجيب و سوال برانگيز هست چه برسه به دوستان نابغه آنكارا!!!
شما هيچكدومتون سفر خارجي نداشتيد ولي بچه 12 ساله شما بدون والدينش به سه تا كشور اونهم اروپا و آمريكا مسافرت كرده؟؟!!
خوب اين يه كمي سوال برانگيز هست و لازم هست كه بطور شفاف و مشخص و اينكه به چه شكل و تحت چه شرايطي و احيانا با كداميك از والدينش اين كار صورت گرفته مشخص بشه. به نظرم مساله رو شفاف و كامل براشون توضيح بديد تا بعدا مشكلي براتون پيش نياد.
موفق باشيد.
دوست عزیز؛ اصلا" برای چی مسافرتهای بچه 12 سالتون را اعلام کردید خودشون گفتند :کلیه مسافرتهای بالای سن 16 سال رو اعلام کنید. الان مورد شما برای ماها عجیبه چه برسه اون بندگان خدا!!!
بعضی وقتها این کلاس گذاشتن چه درد سر ساز میشه.
درود بر رايان عزيز. واقعا بعضي وقت ها اطلاعات دادن الكي باعث گرفتاري براي خود و ديگران مي شود. مثلا در سفارت كاندا از بعضي دوستان سوال شده كه كارت خصوصي يا نيمه دولتي . دوستم از وكيلش پرسيده اينا از كجا نيمه دولتي را مي دونن وكيلش گفته بس كه ايرانيا اومدن اطلاعات بدون نياز دادن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-16 ساعت 08:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-16 ساعت 08:28 توسط DLT.)
دوستان
من نکته رو بگم که به اعتقاد خودم درسته.اونم اینه که هر کس بگه دقیقا" چی روی پروسه کلیرنس تاثیر میگذاره،اشتباه میکنه.یا اینکه شما حتما" یکضرب ویزا میگیرین و از این صحبتها.چون واقعا" هیچ چیز معلوم نیست.پس خودتون رو ناراحت نکنیم و بگذاریم که همه چیز مثل اینکه شانسی قبول شدیم،شانسی هم جلو بره.
موفق باشین
مثلا" خود من
نه سربازی رفتم،نه کار دولتی داشتم،نه سفر زیارتی مثل سوریه داشتم، نه لبنان و عراق رفتم و نه پرونده من ناقص بود و ..........
به شخصه به اتفاق خانواده 6 ماه تمام سر کار بودیم.پس برسیم به این نکته که" همش بازیه که سر ما در میارند"
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم بلعخخخخخره مصاحبه شدم . افیسر خیلی خوش برخورد بود وس وال خواصی هم نپرسید و گفت ویزا بین 4 تا 6 هفته دیگه حاضر میشهههه
پدرام رو هم جلو سفارت دیدیم خلاصه همه چیز خوب پیش رفت
به امید کلیر همه دوستان