موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان اگه لطف کنید و صحبت های سیاسی در انجمن زده نشه هم صلاح انجمنه و هم به صلاح جمع.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز؛ با توجه به شرایط ایجاد شده که دولت آمریکا اعلام کرده که دادن ویزای 2ساله با اجازه تردد به دانشجویان ایرانی نشانه آن هست که به حرف و دغدغه مردم ایران اهمیت میدند.(فروردین ماه امسال در برنامه های متفاوت و از آنجمله صفحه فارسی وزارت امورخارجه آمریکا در فیس بوک دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا ابراز نارضایتی کرده بودند.) لذا به نظر من اگر به خودتان ایمان دارید و ترسی از مورد خاصی در پرونده کاریتان ندارید؛برید و در صفحه فوق نسبت به طولانی بودن روند کلیرنس و محدودیت زمانی انتقاد کنید. من اگر در شرایط شما بودم و تا کمتر از 5ماه دیگه امکان اینکه زندگیم دچار تحول بزرگی بشه کوچکترین تردیدی برای اعتراض نمیکردم. موفق باشید
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
آخه چرا منو تو این وضعیت قرار میدین ؟ با تشکر از دوستان عزیز باید بگم که :
خدایا چقدر جای شجریان عزیز خالیه که بزنه زیر های های و من گریه کنم . راستش دیگه با این اوضاع و احوال از دست کسی کاری ساخته نیست مگه از دوستان آذریمون بخوایم که پارتی بازی کنن و از حضرت ابوالفضل کمک بگیرن. تو را خدا یکی یک کاری بکنه تا دنیا به خاطر برنده شدن ما در لاتاری بهم نریخته و پیشگوییهای نوستراداموس درست از آب درنیومده.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-22 ساعت 18:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-22 ساعت 18:37 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز ظاهرا" دوباره ابوظبی روال کار عادی را شروع کرده ولی در خارج از ساعت اداری چون جواب ایمیل من را بعداز12روز طبق روال سابق با متن آماده ماشینی بصورت زیر در ساعت 46-17 جواب داد.
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
We realize that these extended time periods cause frustration to many individuals, and we are sensitive to the fact that the purpose of the immigrant visa program is to re-unite families. Nonetheless, the U.S. Embassy Abu Dhabi, like all U.S. Embassies and Consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, and, in some cases, this involves extensive administrative processing. While we cannot predict when the processing of your visa will be completed, please be assured that the Embassy and the State Department are aware of your concerns and will do all we can to see that the visa is adjudicated as soon as your administrative processing is complete.
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
abudhabiiv@state.gov
/me
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
Privacy/PII
This email is UNCLASSIFIED.
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه مسئول ایمیل زدنشون از مرخصی برگشته چون بالاخره امروز به ایمیل های بیشمار بنده هم پاسخ دادند:
Dear Mr *****:
Please note that there is no time frame as to when the administrative processing of a case will be finished. Some cases require several months or even years. For future updates, please continue to monitor the status of your case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
Thank you,
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، به ايميل من هم اين جواب را دادند:
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer. Applicants, petitioners and/or their legal representatives may check the status of the case on our website at: http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-23 ساعت 11:35)clear نوشته: (2011-05-23 ساعت 06:57)kamran22 نوشته: سلام ، به ايميل من هم اين جواب را دادند:
این or even years longer دیگه چه صیغه ای ؟ مگه تا سپتامبر بیشتر وقت نیست؟ ای کاش حداقل نگاه می کردن ببینن کیس لاتاری یا چیز دیگه ... واقعا که!!!!!!!!!!
بابا اينا اين جواب را آماده دارن هر كسي ميل مي زنه كه كليرنس من چي شد. همين جواب را بهش مي دن.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-23 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-23 ساعت 12:50 توسط sorooshii.)
باز خوبه برای شما این ایمیل هم آمد. برای ما که هیچی!!!
چندین سال طول بکشه؟؟؟؟؟؟ این فرمت ایمیلی که این آفیسر عزیز فرستاده متعلق به کیس های خانوادگی، سرمایه گذاری، دانشجویی، ازدواجی و .... هستش نه لاتاری. والا خوبه که یک فرد عادی هستیم . سابقه پاکی داریم وگرنه که دیگه هیچ!! میگن یک بخش اف بی آی چک، بکگراند اسپانسر هم هست. نکنه این اسپانسر حالا دردسرساز بشه؟؟
من که لپ تاپ را باز می کنم، چک می کنم، 15 دقیقه ای یکبار چک می کنم، تا لحظه آخر هم که می خوام ببندم، چک می کنم. والا آنکارایی ها راحتند، جمعه اگر بولتن آمد روی سایت که آمد و هورااااااااا ، اگه هم نیامد خوب منتظر می مانند تا جمعه دیگر که شاید بیاید! شاید. ما ابوظبی ها چطور؟ 10 دقیقه یکبار بایدچک کنیم، هر لحظه ممکن است بزند آماده!!
بچه هایی که در دانمارک، استرالیا، سوئد و مالزی و ... مصاحبه دارید، نحوه اعلام کلیرنس شما چگونه است؟ شبیه آنکارا یا ابوظبی یا شیوه دیگر؟؟
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-23 ساعت 11:35)clear نوشته: (2011-05-23 ساعت 06:57)kamran22 نوشته: سلام ، به ايميل من هم اين جواب را دادند:
این or even years longer دیگه چه صیغه ای ؟ مگه تا سپتامبر بیشتر وقت نیست؟ ای کاش حداقل نگاه می کردن ببینن کیس لاتاری یا چیز دیگه ... واقعا که!!!!!!!!!!
دوست من اینها منظورشون سالهای قیامت هست نیست که هر روز در قیامت معادل هزار سال این دنیاست حالا خودت حساب کن یک سالش چقدر پات آب میخوره و یه جوری تریپ و فرمت اون دنیایی جواب دادن .خدا بگم چیکارشون کنه .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر