کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-23 ساعت 17:02)farshad_sh نوشته:  خيلي خوبه فکر کنم ميشه يه نتايجي گرفت از مدت زماني که آفيسر اعلام ميکنه. يادمه همينجا مطرح کردم که اين زماني که آفيسر ميگه واسه يکي 2 تا 4 هفته واسه يکي 1 تا 4 هفته واسه يکي 4 تا 8 هفته چيه و به نظر مي رسيد همينطوري باشه Smile
اما الان دارم پست هاي اميدوار کننده ميبينم. کاش دوستاني که کلير شدن هم بگن که چه مدت زماني منتظر بودن و آفيسر بهشون چي اعلام کرده بود شايد بشه يه روند منظقي براش پيدا کرد
سلام- آفيسر به من گفت از 2 ماه بعد سايت را چك كن . كه كلير من 63 روزه آمد، با اينكه در برگه آبي نوشته بود از دو هفته ديگر چك كنيد . منهم معتقدم آفيسر تعيين كننده است.

تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، mml ، REZA1390 ، sepinod ، satusa ، free_free ، parastoo2011
سلام دوستان
به ما 2-3 ماه گفتن و ما اسفند مصاحبه داشتیم و هنوز منتظریم.البته با برگه آبی و 9 سوال برای من و همسرم
شماره کیس: 2011EU00014XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 24:01@
محل دریافت نامه قبولی: neverland
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: By DHL - August 21, 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: February 5, 2011
تاریخ مصاحبه: March 14, 2011
جمع تقریبی هزینه ها: 270 هزار تومان
تشکر کنندگان: najibi ، mml ، REZA1390 ، sepinod ، satusa ، free_free ، parastoo2011
یه سوال دارم
افیسر تو این قضیه کلیر چه قدر تاثیر داره و اون مقداری که میگه با توجه به اینکه به بعضی ها گفته 6 ماه بعضی 2 ماه بعضی 1 ماه همیتجوری رو هوا گفته میشه ؟
سر کاریم دیگه ؟؟
تشکر کنندگان: najibi ، mml ، REZA1390 ، sepinod ، free_free ، shahriar2002 ، im-i ، maaref
100% آفیسر تاثیر گذاره ! اونه که مشخص می کنه به شما چه مواردی از کلیرنس می خوره . ولی زمان کلی بستگی به جواب واشنگتن داره
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: Linspire ، mml ، REZA1390 ، alisarshar ، sepinod ، satusa ، free_free ، najibi ، rayan.s ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، فردين ، maaref
مي خواستم مطلبي رو در مورد کليرنس بگم دوستان ، مخصوصا کسانيکه کنسولگريشون ابوظبي بوده حتما ايميل بزنند و به نتايج سايت بسنده نکنند . در مورد ويزاي خودم ( من همسر payamrad هستم ) حدود 2 يا 3 هفته پيش همسرم يک ايميل زد به سفارت که با توجه به اينکه من ويزامو روز مصاحبه گرفتم (اوايل بهمن ) و بخاط expiration ويزا بايد طي مدت کوتاهي از ايران برم و همسرم تنها مي مونه Sad و نمي تونه و مشکلات داره خلاصه کلي گريه و زاري و دليل و منطق و در نهايت اينکه خواهش مي کنم در مورد کيس همسرم تعجيل کنيد . بعد از 5 روز کاري جواب داده بودن که با توجه به شرايط شما با درخواستتون موافقت ميشه و از لحظه ي دريافت اين ايميل ميتوانيد هر يکشنبه غير تعطيل خود فرد يا شخص مورد اعتماد پاسپورت رو براي صدور ويزا بياره سفارت .
ما پاسپورت و برگه آبي رو از طريق همون آژانسي که خانم مليکا براشون کار مي کنه فرستاديم ايشون ويزاي من رو گرفت و برامون فرستاد.
جالبه همين الان هم که سايت رو چک مي کنم کيس من هنوز ready نشده و نوشته در حال بررسي.
به نظر می رسه با توضیحاتی که دوستان دادند ،وضعیت کلیرنس افراد بسته به موارد زیر متغیر و در عین حال تقریبا مشخصه:
1-مدت زمانی که آفیسر اعلام می کند . 2-به متقاضی فقط برگه ی آبی بدهد .3-به متقاضی برگه آبی +برگه ی سفید توضیح دار بدهد و 4-ارائه ی فرم 9سولی
به هر حال دوستانی که از مدت زمان تعیین شده ی آفیسر ،کلیرنسشان بیشتر طول کشیده حتما باید وضعیت خود را پیگیری کنند.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: satusa ، mml ، free_free ، najibi ، parastoo2011 ، shahriar2002 ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 10:07)sepinod نوشته:  به نظر می رسه با توضیحاتی که دوستان دادند ،وضعیت کلیرنس افراد بسته به موارد زیر متغیر و در عین حال تقریبا مشخصه:
1-مدت زمانی که آفیسر اعلام می کند . 2-به متقاضی فقط برگه ی آبی بدهد .3-به متقاضی برگه آبی +برگه ی سفید توضیح دار بدهد و 4-ارائه ی فرم 9سولی
به هر حال دوستانی که از مدت زمان تعیین شده ی آفیسر ،کلیرنسشان بیشتر طول کشیده حتما باید وضعیت خود را پیگیری کنند.
با سلام خدمت شما و خانواده محترمتون .ایا به شما فرم 9 سوالی دادند روز مصاحبه؟

تشکر کنندگان: mml ، free_free ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 08:54)payamrad نوشته:  مي خواستم مطلبي رو در مورد کليرنس بگم دوستان ، مخصوصا کسانيکه کنسولگريشون ابوظبي بوده حتما ايميل بزنند و به نتايج سايت بسنده نکنند . در مورد ويزاي خودم ( من همسر payamrad هستم ) حدود 2 يا 3 هفته پيش همسرم يک ايميل زد به سفارت که با توجه به اينکه من ويزامو روز مصاحبه گرفتم (اوايل بهمن ) و بخاط expiration ويزا بايد طي مدت کوتاهي از ايران برم و همسرم تنها مي مونه Sad و نمي تونه و مشکلات داره خلاصه کلي گريه و زاري و دليل و منطق و در نهايت اينکه خواهش مي کنم در مورد کيس همسرم تعجيل کنيد . بعد از 5 روز کاري جواب داده بودن که با توجه به شرايط شما با درخواستتون موافقت ميشه و از لحظه ي دريافت اين ايميل ميتوانيد هر يکشنبه غير تعطيل خود فرد يا شخص مورد اعتماد پاسپورت رو براي صدور ويزا بياره سفارت .
ما پاسپورت و برگه آبي رو از طريق همون آژانسي که خانم مليکا براشون کار مي کنه فرستاديم ايشون ويزاي من رو گرفت و برامون فرستاد.
جالبه همين الان هم که سايت رو چک مي کنم کيس من هنوز ready نشده و نوشته در حال بررسي.
با سلام به شما دوست عزیز ،خیلی جالبه که کیس شما هنوز در سایت ready نشده و شما ویزاتونو گرفتین!! پس باید خیلی حواسمون باشه و هر هفته به سفارت ایمیل بزنیم و یادآوری کنیم!من که آفیسر بهم گفته بود 2هفته دیگه ویزات آماده میشه اما شد چند ماه و هنوز خبری نیست:-(.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: satusa ، mml ، free_free ، najibi ، parastoo2011 ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 10:07)sepinod نوشته:  به نظر می رسه با توضیحاتی که دوستان دادند ،وضعیت کلیرنس افراد بسته به موارد زیر متغیر و در عین حال تقریبا مشخصه:

اين برگه 9سئوالي چيه ؟ چه سئوالاتي كرده؟

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mml ، free_free ، najibi ، shahriar2002 ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 10:57)zohreh36 نوشته:  
با سلام خدمت شما و خانواده محترمتون .ایا به شما فرم 9 سوالی دادند روز مصاحبه؟
سلام به شما دوست عزیزم
به ما فرم 9سوالی ندادند .آفیسر فقط برگه ی آبی داد و گفت بین 1 تا 2 ماه صدور ویزا طول می کشه.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: zohreh36 ، mml ، coming soon ، free_free ، najibi ، Hornet ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 13:19)alisarshar نوشته:  اين برگه 9سئوالي چيه ؟ چه سئوالاتي كرده؟

دوست عزيز، اينجا رو مطالعه كنين. هستي بانوي گرامي زحمت تهيه شو كشيدن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، najibi ، alisarshar ، farzad-it ، parastoo2011 ، maaref ، REZA1390
(2011-05-23 ساعت 17:27)parastoo2011 نوشته:  
(2011-05-23 ساعت 17:04)satusa نوشته:  آنكارا آپديت كرده و بعد از 17 روز زحمت كشيدند يه دونه كيس اضافه كردند. May 23-2011

امروز هم نبوديم. Sad

در مورد آفيسر، به ما گفت 1 تا 2 ماه ولي الان 4 ماهه هيچ خبري نيست. Sad Sad

راستي من يه سوال برام پيش اومده از دوستان آنكارا كه برگه آبي گرفتند:
برگه آبي ما رو با يه برگه كوچك سفيد چاپي (مثل يه رسيد) و همچنين رسيد پول و 9 سوالي منگنه كرده بود كه برگه سفيد نوشته بود درخواست ويزا بر اساس قانون 221g بطور موقت refuse شده و پس از رفع موارد مندرج در برگه آبي مي تواند ويزا صادر گردد. و زيرش رو هم آفيسر امضا كرده بود.
راجع به اين رسيد تا حالا هيچيك از بچه ها صحبتي نكردند. مي خوام ببينم آيا همه برگه آبي ها اون رو هم گرفتند؟

ممنون
بله برگه ما هم یک برگه سفید با همین مضمون با خودش داشت و یک رسید درست به همین حالت و برگه 9 سئوالی را هم برای من و همسرم

روز مادر ، زن ، دختر ، مادر زن ، مادر شوهر ...
به همه مهاجرسراییهای عزیز مبارک، خداکنه یک هدیه هم سفارت آنکارا به ما بده از صد تا هدیه همسران گرامی خوشحالترمون می کنند.

پرستو جان شما که فرم 9 سوالی گرفتید احتمالا تحصیلات خودتون و همسرتون رو توی جدول اشتباه ذکر نکردید؟
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mml ، najibi ، sepinod ، parastoo2011 ، REZA1390 ، maaref
سلام
چه كسايي كليرنس بايد بشن؟
چه كسايي فوري ويزا ميگيرن
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، maaref
سلام دوستان
امروز يكي از دوستان كه روز مصاحبه با ما بودند و ايشان نيز پروسه كليرنس شامل حالشان شده بود بعد از 69 روز كلير شدند .البته ايشان عضو مهاجرسرا نيستند و ساكن شيراز مي باشند و خدمتشان در نيروي انتظامي بوده است امروز كه من سايت را براي كيس ايشان چك كردم ديدم Ready ايشان نيز آمده است.
تشکر کنندگان: Goodie ، sorooshii ، najibi ، mml ، sare ، sunrise ، satusa ، alisarshar ، mehran626 ، coming soon ، sepinod ، free_free ، parastoo2011 ، Sooshians ، Hornet ، shahriar2002 ، REZA1390 ، maaref
(2011-05-24 ساعت 08:54)payamrad نوشته:  مي خواستم مطلبي رو در مورد کليرنس بگم دوستان ، مخصوصا کسانيکه کنسولگريشون ابوظبي بوده حتما ايميل بزنند و به نتايج سايت بسنده نکنند . در مورد ويزاي خودم ( من همسر payamrad هستم ) حدود 2 يا 3 هفته پيش همسرم يک ايميل زد به سفارت که با توجه به اينکه من ويزامو روز مصاحبه گرفتم (اوايل بهمن ) و بخاط expiration ويزا بايد طي مدت کوتاهي از ايران برم و همسرم تنها مي مونه Sad و نمي تونه و مشکلات داره خلاصه کلي گريه و زاري و دليل و منطق و در نهايت اينکه خواهش مي کنم در مورد کيس همسرم تعجيل کنيد . بعد از 5 روز کاري جواب داده بودن که با توجه به شرايط شما با درخواستتون موافقت ميشه و از لحظه ي دريافت اين ايميل ميتوانيد هر يکشنبه غير تعطيل خود فرد يا شخص مورد اعتماد پاسپورت رو براي صدور ويزا بياره سفارت .
Drmahmoodi عزيز ديديد چه گفتند دوستمون؟
شما هم که ابوضبي بوديد.پس ايميل بارون کنيد سفارتا.Big Grin
آخه يعني چي کلير شما نيومده؟
اگه خواستيد بگيد منم واستون ميل بزنمTongue
انشاءالله که به زودي کلير شما بياد.
موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، aghdam ، najibi ، coming soon ، sepinod ، free_free ، parastoo2011 ، Hornet ، shahriar2002 ، mml ، REZA1390 ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان