کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
Smile 
من همسر payamrad هستم که حدود 4 ماهه منتظر clearence بودم ديروز ويزامو گرفتم از سفارت ابوظبي. اميدوارم هرچه زودتر همه ويزاشونو بگيرن
Smile
تشکر کنندگان: coming soon ، satusa ، sorooshii ، aghdam ، elena ، naeiji1974 ، im-i ، arshida ، clear ، frozen mind ، Sooshians ، REZA1390 ، California ، mml ، najibi ، sepinod ، shahriar2002 ، reza89 ، free_free ، gadfly ، farzad.s
(2011-05-23 ساعت 13:17)payamrad نوشته:  من همسر payamrad هستم که حدود 4 ماهه منتظر clearence بودم ديروز ويزامو گرفتم از سفارت ابوظبي. اميدوارم هرچه زودتر همه ويزاشونو بگيرن
Smile
پس هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا دلمون واشد بابا ! بالاخره یک خبر خوب رسید . مبارکه

تشکر کنندگان: sorooshii ، aghdam ، kamran22 ، Sooshians ، REZA1390 ، California ، mml ، najibi ، sepinod ، shahriar2002 ، free_free ، gadfly ، farzad.s
(2011-05-23 ساعت 12:42)sorooshii نوشته:  باز خوبه برای شما این ایمیل هم آمد. برای ما که هیچی!!!

چندین سال طول بکشه؟؟؟؟؟؟ این فرمت ایمیلی که این آفیسر عزیز فرستاده متعلق به کیس های خانوادگی، سرمایه گذاری، دانشجویی، ازدواجی و .... هستش نه لاتاری. والا خوبه که یک فرد عادی هستیم . سابقه پاکی داریم وگرنه که دیگه هیچ!! میگن یک بخش اف بی آی چک، بکگراند اسپانسر هم هست. نکنه این اسپانسر حالا دردسرساز بشه؟؟

من که لپ تاپ را باز می کنم، چک می کنم، 15 دقیقه ای یکبار چک می کنم، تا لحظه آخر هم که می خوام ببندم، چک می کنم. والا آنکارایی ها راحتند، جمعه اگر بولتن آمد روی سایت که آمد و هورااااااااا ، اگه هم نیامد خوب منتظر می مانند تا جمعه دیگر که شاید بیاید! شاید. ما ابوظبی ها چطور؟ 10 دقیقه یکبار بایدچک کنیم، هر لحظه ممکن است بزند آماده!!

بچه هایی که در دانمارک، استرالیا، سوئد و مالزی و ... مصاحبه دارید، نحوه اعلام کلیرنس شما چگونه است؟ شبیه آنکارا یا ابوظبی یا شیوه دیگر؟؟

راست می گه دوستمون . ابوظبی واقعا" آدمو بیچاره می کنه و معتاد سایت خودش . من که دو ماه تمام 24 ساعته چک می کردم حتی شبا سیستم روشن بود و یه آلارم وصل کردم که کوچکترین حرکت حریف را به من گزارش کنه .Big GrinBig Grin
واقعا" دوستان ابوظبی در تمام مدت کلیرنس خواب و خوراک ندارند . اگه مهمونی هم بروند اولین سوال اینه که : چایی را بگذار بعد ، اینترنت دارید .
به امید اینکه هر چه زودتر همه دوستان کلیر شوند .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: sorooshii ، naeiji1974 ، alirezagh ، satusa ، REZA1390 ، parastoo2011 ، clear ، mml ، najibi ، shahriar2002 ، free_free
(2011-05-23 ساعت 14:53)amir53 نوشته:  
(2011-05-23 ساعت 12:42)sorooshii نوشته:  باز خوبه برای شما این ایمیل هم آمد. برای ما که هیچی!!!

چندین سال طول بکشه؟؟؟؟؟؟ این فرمت ایمیلی که این آفیسر عزیز فرستاده متعلق به کیس های خانوادگی، سرمایه گذاری، دانشجویی، ازدواجی و .... هستش نه لاتاری. والا خوبه که یک فرد عادی هستیم . سابقه پاکی داریم وگرنه که دیگه هیچ!! میگن یک بخش اف بی آی چک، بکگراند اسپانسر هم هست. نکنه این اسپانسر حالا دردسرساز بشه؟؟

من که لپ تاپ را باز می کنم، چک می کنم، 15 دقیقه ای یکبار چک می کنم، تا لحظه آخر هم که می خوام ببندم، چک می کنم. والا آنکارایی ها راحتند، جمعه اگر بولتن آمد روی سایت که آمد و هورااااااااا ، اگه هم نیامد خوب منتظر می مانند تا جمعه دیگر که شاید بیاید! شاید. ما ابوظبی ها چطور؟ 10 دقیقه یکبار بایدچک کنیم، هر لحظه ممکن است بزند آماده!!

بچه هایی که در دانمارک، استرالیا، سوئد و مالزی و ... مصاحبه دارید، نحوه اعلام کلیرنس شما چگونه است؟ شبیه آنکارا یا ابوظبی یا شیوه دیگر؟؟

راست می گه دوستمون . ابوظبی واقعا" آدمو بیچاره می کنه و معتاد سایت خودش . من که دو ماه تمام 24 ساعته چک می کردم حتی شبا سیستم روشن بود و یه آلارم وصل کردم که کوچکترین حرکت حریف را به من گزارش کنه .Big GrinBig Grin
واقعا" دوستان ابوظبی در تمام مدت کلیرنس خواب و خوراک ندارند . اگه مهمونی هم بروند اولین سوال اینه که : چایی را بگذار بعد ، اینترنت دارید .

آقا اگر ممکن هستش این برنامه آلارم را کمی توضیح بده. چطور ممکن است که تغییر و تحول سایت را خبر بدهد؟؟ آخه باید کیس نامبر را وارد کنی ، از طرفی وقتی سایت یه چند لحظه ایی ساکن میماند، رفرش که بکونی، خطا می گیرد.

اگر کار میده، ممنون میشویم.، بخدا از خواب و خوراک افتادیم دیگه Sad آخر از طریق آلارم با خبر شدی؟؟ ثواب داره به خدا قسم!! خیر از جوونیت ببینی انشاءاللهSmile

به سلامتی کلیرنس شما آمد؟ اطلاعت شما در جدول نیست!! ( یا من دقت نکردم؟؟)) دقیقاً بعد از چند روز آمد جواب کلیر شما؟؟
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: alirezagh ، REZA1390 ، mml ، najibi ، shahriar2002 ، free_free
(2011-05-23 ساعت 13:17)payamrad نوشته:  من همسر payamrad هستم که حدود 4 ماهه منتظر clearence بودم ديروز ويزامو گرفتم از سفارت ابوظبي. اميدوارم هرچه زودتر همه ويزاشونو بگيرن
Smile

سلام دوستان من وقتی کیس نامبر زدم نوشته بود پاسپورت را بیاوریدبا برگه ابی ویزا را بگیرید ولی در مورد همسرم نوشته بود در مورد سربازی توضیح دهید چون متولد 37 است ومعاف بوده از ما خواسته بودن بیشتر توضیح دهیم اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشوم ما را راهنمایی کنه
تشکر کنندگان: sorooshii ، mml ، najibi ، shahriar2002 ، REZA1390 ، free_free
(2011-05-23 ساعت 15:52)sorooshii نوشته:  
(2011-05-23 ساعت 14:53)amir53 نوشته:  

آقا اگر ممکن هستش این برنامه آلارم را کمی توضیح بده. چطور ممکن است که تغییر و تحول سایت را خبر بدهد؟؟ آخه باید کیس نامبر را وارد کنی ، از طرفی وقتی سایت یه چند لحظه ایی ساکن میماند، رفرش که بکونی، خطا می گیرد.

اگر کار میده، ممنون میشویم.، بخدا از خواب و خوراک افتادیم دیگه Sad آخر از طریق آلارم با خبر شدی؟؟ ثواب داره به خدا قسم!! خیر از جوونیت ببینی انشاءاللهSmile

به سلامتی کلیرنس شما آمد؟ اطلاعت شما در جدول نیست!! ( یا من دقت نکردم؟؟)) دقیقاً بعد از چند روز آمد جواب کلیر شما؟؟

سلام ، الارم یک ایده بود تا برنامه نویسان قهار مهاجرسرا یک حرکتی داشته باشند و یک نسل را نجات دهند .Shy
آفیسر به من گفت 6 تا 8 هفته و سر 8 هفته کلیر من آمد . من غیر لاتاری هستم برای همین اسم من در جدول نیست . ولی آنقدر به بر و بچه های لاتاری علاقمندم که اینجا همیشه سر می زنم .
ولی واقعا" ابوظبی آدم از خواب و خوراک می اندازه .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: satusa ، frozen mind ، Linspire ، mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، shahriar2002 ، REZA1390 ، Sooshians ، free_free
دوستان
آفیسر هم به من گفت تا شش ماه طول میکشه و همین هم شد.شش ماه تمام.پس آفیسر هست که حرف اول و آخر رو میزنه و بس.
موفق باشین
تشکر کنندگان: satusa ، sare ، mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، REZA1390 ، shahriar2002 ، amir53 ، Goodie ، Sooshians ، free_free
خيلي خوبه فکر کنم ميشه يه نتايجي گرفت از مدت زماني که آفيسر اعلام ميکنه. يادمه همينجا مطرح کردم که اين زماني که آفيسر ميگه واسه يکي 2 تا 4 هفته واسه يکي 1 تا 4 هفته واسه يکي 4 تا 8 هفته چيه و به نظر مي رسيد همينطوري باشه Smile
اما الان دارم پست هاي اميدوار کننده ميبينم. کاش دوستاني که کلير شدن هم بگن که چه مدت زماني منتظر بودن و آفيسر بهشون چي اعلام کرده بود شايد بشه يه روند منظقي براش پيدا کرد
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، REZA1390 ، shahriar2002 ، free_free
آنكارا آپديت كرده و بعد از 17 روز زحمت كشيدند يه دونه كيس اضافه كردند. May 23-2011

امروز هم نبوديم. Sad

در مورد آفيسر، به ما گفت 1 تا 2 ماه ولي الان 4 ماهه هيچ خبري نيست. Sad Sad

راستي من يه سوال برام پيش اومده از دوستان آنكارا كه برگه آبي گرفتند:
برگه آبي ما رو با يه برگه كوچك سفيد چاپي (مثل يه رسيد) و همچنين رسيد پول و 9 سوالي منگنه كرده بود كه برگه سفيد نوشته بود درخواست ويزا بر اساس قانون 221g بطور موقت refuse شده و پس از رفع موارد مندرج در برگه آبي مي تواند ويزا صادر گردد. و زيرش رو هم آفيسر امضا كرده بود.
راجع به اين رسيد تا حالا هيچيك از بچه ها صحبتي نكردند. مي خوام ببينم آيا همه برگه آبي ها اون رو هم گرفتند؟

ممنون
تشکر کنندگان: sare ، mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، shahriar2002 ، amir53 ، Sooshians ، free_free
آفیسر به من حداکثر دو ماه دیگه رو وعده داد. کلیرنسم 64 روزه اومد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: sare ، mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، REZA1390 ، shahriar2002 ، amir53 ، farshad_sh ، free_free
(2011-05-23 ساعت 17:04)satusa نوشته:  آنكارا آپديت كرده و بعد از 17 روز زحمت كشيدند يه دونه كيس اضافه كردند. May 23-2011

امروز هم نبوديم. Sad

برگه آبي ما رو با يه برگه كوچك سفيد چاپي (مثل يه رسيد) و همچنين رسيد پول و 9 سوالي منگنه كرده بود كه برگه سفيد نوشته بود درخواست ويزا بر اساس قانون 221g بطور موقت refuse شده و پس از رفع موارد مندرج در برگه آبي مي تواند ويزا صادر گردد. و زيرش رو هم آفيسر امضا كرده بود.
راجع به اين رسيد تا حالا هيچيك از بچه ها صحبتي نكردند. مي خوام ببينم آيا همه برگه آبي ها اون رو هم گرفتند؟

ممنون
بله برگه ما هم یک برگه سفید با همین مضمون با خودش داشت و یک رسید درست به همین حالت و برگه 9 سئوالی را هم برای من و همسرم

روز مادر ، زن ، دختر ، مادر زن ، مادر شوهر ...
به همه مهاجرسراییهای عزیز مبارک، خداکنه یک هدیه هم سفارت آنکارا به ما بده از صد تا هدیه همسران گرامی خوشحالترمون می کنند.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: alisarshar ، satusa ، REZA1390 ، mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، shahriar2002 ، free_free
اگر اینجوری باشه یعنی مدت زمانی که طول می کشه تا کلیر شی رو به صورت تخمین انجا نوشته تو مانیتور جلوی افیسسسسر
افیسر به من گفت بین 4 تا 6 هفته ؟
تشکر کنندگان: mml ، najibi ، Hornet ، sepinod ، REZA1390 ، shahriar2002 ، amir53 ، free_free
(2011-05-23 ساعت 17:04)satusa نوشته:  آنكارا آپديت كرده و بعد از 17 روز زحمت كشيدند يه دونه كيس اضافه كردند. May 23-2011

امروز هم نبوديم. Sad

ممنون

برای من که فقط یک برگه آبی داد حتی رسید پول هم نداد !
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: najibi ، sepinod ، REZA1390 ، shahriar2002 ، mml ، satusa ، free_free ، parastoo2011
(2011-05-23 ساعت 19:29)WIKIMAN نوشته:  

امروز هم نبوديم. Sad

برگه آبي ما رو با يه برگه كوچك سفيد چاپي (مثل يه رسيد) و همچنين رسيد پول و 9 سوالي منگنه كرده بود كه برگه سفيد نوشته بود درخواست ويزا بر اساس قانون 221g بطور موقت refuse شده و پس از رفع موارد مندرج در برگه آب مي تواند ويزا صادر گردد. و زيرش رو هم آفيسر امضا كرده بود.

ممنون

برای من که فقط یک برگه آبی داد حتی رسید پول هم نداد !
به ما هم برگه آبی به اضافه یک برگه کوچک صورتی که به همان مورد 221g اشاره کرده با امضای آفیسر و رسید پول راهم نداد .
تشکر کنندگان: najibi ، mml ، REZA1390 ، sepinod ، satusa ، free_free ، parastoo2011
دوستان من به صفحه فارسی وزارت امورخارجه آمریکا در فیس بوک رفتم و یه درخواست راجع به کمتر کردن مراحل کلیرنس وFBI check واسه ایرانیها کردم و اینکه حساب ایرانیها از د.و.ل.ت جداست و ... .
پیشنهاد میکنم همه دوستان این کار رو بکنید http://www.facebook.com/USAdarFarsiاین هم لینکش. مرسی
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان