موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستتتتتتتتتتتتتان عزیز کلیر شده
سلام وتبببببببببببببببریک
موفق باشید
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-02 ساعت 09:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-02 ساعت 09:53 توسط javidk.)
به به، ببین اینجا چه خبره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به افتخار بچه هایی که کلیر شدن
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
به به چه بهاری ه نگاری به به بشری خانوم چه خبرهای خوبی .... لازم نشد سفارت را تهدید کنین و..... خدا رو شکر به خیر گذشت ..... مبارکه مبارکه مبارک شاد و پر برکت باشید ، پاینده و ماندگار
دوستان عزیز یک سئوال داشتم
2 تا از دخترهای مابا پدرشون پاسپورت مشترک دارند . اگر به امید خدا به ما هم خواستن ویزا بدن آیا این مشکل ایجاد میکنه و باید پاسپورتها را جدا کنیم یا نه ؟ مرسی
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-02 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-02 ساعت 13:47 توسط lale.)
اگه شماره تو سایت آنکارا اعلام بشه لازمه ایمیل هم بزنیم ببنیم کلییر شدیم یا همینطوری بریم سفارت ؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه فایلی رو پیدا کردم که برا اساس ان چک های مختلفی میتونه روی افراد اعمال بشه
به نظر من این که افیسر به هر کسی یه چیزی میگه به خاطر چک های مختلفی هست که روی اون کیس صورت میگیره
و این تشخیص افیسر که به شما چک بزنه یا نه . افیسر همون قاضی پرونده شماست
Administrative Processing:
All Iranian applicants aged 16 and over, male or female are subject to some type of
administrative process before a visa is issued. Regardless if immigrant or non
immigrant visa is sought, it is not uncommon if/when the visa application is approved, for
it to be held in abeyance for administrative processing. In that case, the applicant will be
given an instruction sheet with a case number to track the administrative process status
from the embassy or consular website. Administrative processes can take anywhere
from weeks to months, for which the consular post has little or no control. The best the
post can do is to timely request a follow up inquiry on the clearance from the Visa Office.
In most cases, the State Department recommends the applicant not wait in the third
country (location of consular post) during the pendency of the administrative processing,
but return to Iran (or place of lawful residence). Practitioners should consider emailing
an inquiry to posts every 30 to 60 days to remind them to send an updated inquiry to the
Visa Office regarding the status of the administrative processing. Posts may forget to
timely send these inquiries on their own.
Applicants may be subject to any of the following Security Advisory Opinions: Visa
Donkey, Visa Mantis, Visa Eagle, Visa Condor. Considerations for such processing
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من دیگه از این همه انتظار خسته شدم آخه مگه دارن چه کارمی کنن که اینقدر کلیرنس هاطولانی شده:-((،دیگه جواب ایمیل هامم نمی دن:-( واقعا دیگه با بی میلی میرم پای کامپیوترکه شمارم رو چک کنم ،آخه یه نفر مثل من که خانه داره ،هیچ سابقه شغلی نداره ،هیچ سفر زیارتی نداشته فقط در حد معمول چند تا سفر معمولی داشته،یه لیسانس خشک و خالی هم داره دیگه چی می خوان از توش در بیارن ؟؟؟!!! ما واسه 16 تیر بلیط رزرو کردیم اما دیگه از با هم دیگه رفتن نا امید شدیم و فکر میکنم همسرم باید تنها بره:-((
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-03 ساعت 20:29)ffmmp نوشته: [quote='satusa' pid='111588' dateline='1307005953']
[quote='boshra' pid='111482' dateline='1306924774']
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر ما هم اوممممممممممممممممممممد
Dear Mahmoud ,
The administrative process for your file has been completed and valid.....
...
ایشالا همتون کلیر بشین
بهتون تبريك ميگم. اميدوارم موفق باشيد.
الهی به ما آن ده که آن به .