کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-05-29 ساعت 20:26)hamidt نوشته:  سلام دوستان
من امروز كه رفتم سفارت ابوظبي كه باسبورتها را بدهم ديدم كه تعطيل هست واز نكهباني ورودي درب سؤال كردم كفت كه تعطيلات هست وفردا بياييد كفتم داخل بركه زده هر يكشنبه ولي ان مامور اسرار داشت مشكلي نيست واقعا كيج شدم نميدونم جكار كنم جون من از دبي بايد برم ابوظبي وتا جمعه بيشر مرخصي ندارم لطفا هر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد كه ايا ممكن اثتثنا قائل بشوند بخاطر تعطيلاتشون يا نه مرسي
سلام دوست عزیز همسرم شنبه دبی بود ولی اژانس به ما گفته بود استثنائن این هفته فقط سفارت تعطیل است فکر کنم یک تعطیل رسمی در امریکا بود شما دوشنبه برای گرفتن ویزا باید ساعت 1 سفارت باشی
(2011-05-30 ساعت 07:05)ffmmp نوشته:  
من امروز كه رفتم سفارت ابوظبي كه باسبورتها را بدهم ديدم كه تعطيل هست واز نكهباني ورودي درب سؤال كردم كفت كه تعطيلات هست وفردا بياييد كفتم داخل بركه زده هر يكشنبه ولي ان مامور اسرار داشت مشكلي نيست واقعا كيج شدم نميدونم جكار كنم جون من از دبي بايد برم ابوظبي وتا جمعه بيشر مرخصي ندارم لطفا هر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد كه ايا ممكن اثتثنا قائل بشوند بخاطر تعطيلاتشون يا نه مرسي
سلام دوست عزیز همسرم شنبه دبی بود ولی اژانس به ما گفته بود استثنائن این هفته فقط سفارت تعطیل است فکر کنم یک تعطیل رسمی در امریکا بود شما دوشنبه برای گرفتن ویزا باید ساعت 1 سفارت باشی
بچه ها تو رو به خدا برای منتظران دعا کنید امروز روز حساسی است به انرژی های مثبت شما ها محتاجیم
تشکر کنندگان: maaref ، arshida ، sorooshii ، parastoo2011 ، mml ، clear ، alirezagh ، najibi ، free_free ، REZA1390 ، hamed842 ، California
سلام دوستان عزیز
آیا خانومها هم clearance میشن .من خودم برنده هستم.همسرم clearance میخواهد .؟اگر قبلا ویزای امریکا داشته باشی چطور ؟
تشکر کنندگان: maaref ، mml ، free_free ، California
(2011-05-29 ساعت 21:32)im-i نوشته:  

دوست عزیز درود برشما
در جائی که خواندید هر یک شنبه پاسپورت را به سفارت تحویل دهید به صراحت نوشته بجز ایام تعطیل ودر سایت ابوظبی هم تعطیلات رسمی را نیز درج کرده اند.
http://abudhabi.usembassy.gov/embassy-holidays.html
ديروز memorial day بود و تعطيل رسمي.ايكاش قبل رفتن سايت سفارت رو چك ميكرديد.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: maxsoulfly ، maaref ، mml ، najibi ، free_free ، California
(2011-05-30 ساعت 09:23)bahareh -fm نوشته:  سلام دوستان عزیز
آیا خانومها هم clearance میشن .من خودم برنده هستم.همسرم clearance میخواهد .؟اگر قبلا ویزای امریکا داشته باشی چطور ؟
عزیزم اونجا حکومت اسلامی نیست که زن و مردها را جدا کنند ، من با اینکه برنده اصلی نبودم اما با همسرم 2 نفری کلیرنس نوش جان کردیم ، ( همچون جام زهر )، اگر سابقه رفتن داشتی شاید بهتر باشه در این مورد نمی دونم.

دوستان چرا آنکارا یک دونه یک دونه کلیر میکنه ؟ آخه چرا ؟
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: maxsoulfly ، maaref ، mml ، arshida ، najibi ، free_free ، California
بچه ها تو رو به خدا برای منتظران دعا کنید امروز روز حساسی است به انرژی های مثبت شما ها محتاجیم
خدارو شکر به ما هم ویزا دادنIهههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررر
(2011-05-30 ساعت 14:49)ffmmp نوشته:  خدارو شکر به ما هم ویزا دادنIهههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررر
تبریک می گم دوست عزیز

ffmmp مشخصات شما توی جدول 2011 در یک نگاه نیست یا چشم های من ضعیف شده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، REZA1390 ، satusa ، najibi ، free_free ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، California ، coming soon
(2011-05-30 ساعت 12:42)parastoo2011 نوشته:  
(2011-05-30 ساعت 09:23)bahareh -fm نوشته:  سلام دوستان عزیز
عزیزم اونجا حکومت اسلامی نیست که زن و مردها را جدا کنند ، من با اینکه برنده اصلی نبودم اما با همسرم 2 نفری کلیرنس نوش جان کردیم ، ( همچون جام زهر )، اگر سابقه رفتن داشتی شاید بهتر باشه در این مورد نمی دونم.

دوستان چرا آنکارا یک دونه یک دونه کلیر میکنه ؟ آخه چرا ؟

salam shoma dar hale clear shodan hastin
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Hornet ، free_free ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، California

خدارو شکر به ما هم ویزا دادنIهههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررر

[/quote]
مبارک باشد . یعنی امروز رفتن و در جا ویزا تحویل شد ؟؟؟؟

تشکر کنندگان: najibi ، im-i ، free_free ، satusa ، REZA1390 ، hamed842 ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، California ، Sooshians ، coming soon
سلام دوستان.

یه سوال داشتم،بنظرتون کسی‌ که سربازی معاف شده از طریقه کفالت،سفر خارجی‌ هم نداشته،اسم عربی‌ هم نداره،تا حالا سر هیچ نوع کاری هم نرفت بازم ممکن fbi check بخوره؟؟؟
تشکر کنندگان: free_free ، mml ، coming soon
(2011-05-30 ساعت 21:01)nima.nabizadeh نوشته:  سلام دوستان.

یه سوال داشتم،بنظرتون کسی‌ که سربازی معاف شده از طریقه کفالت،سفر خارجی‌ هم نداشته،اسم عربی‌ هم نداره،تا حالا سر هیچ نوع کاری هم نرفت بازم ممکن fbi check بخوره؟؟؟

اگر تحصیلات بالای دیپلم بخصوص در رشته های فنی داشته باشد حتما کلیرنس می خورد. ضمنا سن هم بی تاثیر نیست.
تشکر کنندگان: najibi ، nima.nabizadeh ، REZA1390 ، mml ، farzad-it ، parastoo2011 ، free_free ، California
(2011-05-30 ساعت 22:04)satusa نوشته:  

اگر تحصیلات بالای دیپلم بخصوص در رشته های فنی داشته باشد حتما کلیرنس می خورد. ضمنا سن هم بی تاثیر نیست.
satusa عزیز با تبریک مجدد بابت کلیر شدنتان! فقط فراموش نکنیم پروسه اداری کلیرنس پروسه ایی که حتما" کلمه مناسبی نیست بلکه باید بدونیم تو این پروسه همه چی ممکنه. همانطور که هستند که علیرغم سربازی همون روز مصاحبه ویزاشون را گرفتند.(همسر یکی از دوستان عزیزی که نامه اول رو نگرفته بود و در ابوظبی مصاحبه داشتند) پس دوستان فقط شرایطتان را با بقیه طبق جدول 2011 مقایسه کنید ولی نتیجه گیری مطلق نکنید و یادتان باشه همه چیزی ممکنه. همانطور که الان دکتر محمودی یا دکتر gadfly عزیز ویزا نگرفتند و افراد زیر دیپلم ویزاشون را گرفتند.(براشون خیلی چیزا که به نظر ما مهمه مهم نیست و برعکس) موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، nima.nabizadeh ، REZA1390 ، sepinod ، mml ، maaref ، farzad-it ، parastoo2011 ، satusa ، free_free ، California ، فردين ، coming soon

دوست عزیز همه چیز ممکنه . مواردی که دوستان گفتند همه جمع بندی تجربیات هست به نظر من فکر خود را روی مصاحبه جمع کنید و نگران کلیرنس نباشید چون گرفتن برگه آبی و کلیرنس یعنی پیشرفت کار 90 درصد . کلیر شدن فقط دیر و زود داره . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: nima.nabizadeh ، Goodie ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، satusa ، clear ، California ، coming soon
(2011-05-30 ساعت 22:41)amir53 نوشته:  

دوست عزیز همه چیز ممکنه . مواردی که دوستان گفتند همه جمع بندی تجربیات هست به نظر من فکر خود را روی مصاحبه جمع کنید و نگران کلیرنس نباشید چون گرفتن برگه آبی و کلیرنس یعنی پیشرفت کار 90 درصد . کلیر شدن فقط دیر و زود داره . موفق باشید .
آخه ماها که ماههای آخر کارنت میشیم اگر fbi check بخوریم تقریبا دیگه کارمون تمام هست،اینطور نیست؟؟؟؟

تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، HOMAYON53 ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، coming soon
(2011-05-30 ساعت 22:47)nima.nabizadeh نوشته:  
(2011-05-30 ساعت 22:41)amir53 نوشته:  

آخه ماها که ماههای آخر کارنت میشیم اگر fbi check بخوریم تقریبا دیگه کارمون تمام هست،اینطور نیست؟؟؟؟

نگران نباشید با بررسی روند سالهای گذشته می بینید که اواخر کار زمان کلیر شدن کوتاه تر می شود . ضمنا" مثبت فکر کنید و امیدوار باشید تا تمام نیروهای مثبت به کمک بچه های مهاجر سرا بیاید و هر سریعتر کار همه انجام شود . با آرزوی موفقیت مجدد برای همه دوستان .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: najibi ، free_free ، sorooshii ، hamed842 ، mml ، parastoo2011 ، Sooshians ، coming soon
(2011-05-30 ساعت 19:58)clear نوشته:  خدارو شکر به ما هم ویزا دادنIهههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررر
مبارک باشد . یعنی امروز رفتن و در جا ویزا تحویل شد ؟؟؟؟

[/quote]سلام دوست عزیز ما 3اپریل مصاحبه داشتیم ویک ماه و دوازده روز بعد کلیر من ودخترم امد وقتی همسرم برای گرفتن ویزای ما رفت با ویزای ایشان هم موافقت کردن با ارزوی کلیر شدن منتظران

تشکر کنندگان: sepinod ، Linspire ، sare ، mml ، maaref ، parastoo2011 ، clear ، free_free ، amir53 ، ravian ، فردين ، coming soon ، najibi ، mehdi_behzadi ، satusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان