موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
آیا خانومها هم clearance میشن .من خودم برنده هستم.همسرم clearance میخواهد .؟اگر قبلا ویزای امریکا داشته باشی چطور ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-30 ساعت 12:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-30 ساعت 12:44 توسط parastoo2011.)
(2011-05-30 ساعت 09:23)bahareh -fm نوشته: سلام دوستان عزیز
آیا خانومها هم clearance میشن .من خودم برنده هستم.همسرم clearance میخواهد .؟اگر قبلا ویزای امریکا داشته باشی چطور ؟
عزیزم اونجا حکومت اسلامی نیست که زن و مردها را جدا کنند ، من با اینکه برنده اصلی نبودم اما با همسرم 2 نفری کلیرنس نوش جان کردیم ، ( همچون جام زهر )، اگر سابقه رفتن داشتی شاید بهتر باشه در این مورد نمی دونم.
دوستان چرا آنکارا یک دونه یک دونه کلیر میکنه ؟ آخه چرا ؟
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خدارو شکر به ما هم ویزا دادنIهههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررر
[/quote]
مبارک باشد . یعنی امروز رفتن و در جا ویزا تحویل شد ؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال داشتم،بنظرتون کسی که سربازی معاف شده از طریقه کفالت،سفر خارجی هم نداشته،اسم عربی هم نداره،تا حالا سر هیچ نوع کاری هم نرفت بازم ممکن fbi check بخوره؟؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-30 ساعت 22:04)satusa نوشته: (2011-05-30 ساعت 21:01)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان.
یه سوال داشتم،بنظرتون کسی که سربازی معاف شده از طریقه کفالت،سفر خارجی هم نداشته،اسم عربی هم نداره،تا حالا سر هیچ نوع کاری هم نرفت بازم ممکن fbi check بخوره؟؟؟
اگر تحصیلات بالای دیپلم بخصوص در رشته های فنی داشته باشد حتما کلیرنس می خورد. ضمنا سن هم بی تاثیر نیست.
satusa عزیز با تبریک مجدد بابت کلیر شدنتان! فقط فراموش نکنیم پروسه اداری کلیرنس پروسه ایی که حتما" کلمه مناسبی نیست بلکه باید بدونیم تو این پروسه همه چی ممکنه. همانطور که هستند که علیرغم سربازی همون روز مصاحبه ویزاشون را گرفتند.(همسر یکی از دوستان عزیزی که نامه اول رو نگرفته بود و در ابوظبی مصاحبه داشتند) پس دوستان فقط شرایطتان را با بقیه طبق جدول 2011 مقایسه کنید ولی نتیجه گیری مطلق نکنید و یادتان باشه همه چیزی ممکنه. همانطور که الان دکتر محمودی یا دکتر gadfly عزیز ویزا نگرفتند و افراد زیر دیپلم ویزاشون را گرفتند.(براشون خیلی چیزا که به نظر ما مهمه مهم نیست و برعکس) موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-30 ساعت 21:01)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان.
دوست عزیز همه چیز ممکنه . مواردی که دوستان گفتند همه جمع بندی تجربیات هست به نظر من فکر خود را روی مصاحبه جمع کنید و نگران کلیرنس نباشید چون گرفتن برگه آبی و کلیرنس یعنی پیشرفت کار 90 درصد . کلیر شدن فقط دیر و زود داره . موفق باشید .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-30 ساعت 22:47)nima.nabizadeh نوشته: (2011-05-30 ساعت 22:41)amir53 نوشته: (2011-05-30 ساعت 21:01)nima.nabizadeh نوشته: سلام دوستان.
دوست عزیز همه چیز ممکنه . مواردی که دوستان گفتند همه جمع بندی تجربیات هست به نظر من فکر خود را روی مصاحبه جمع کنید و نگران کلیرنس نباشید چون گرفتن برگه آبی و کلیرنس یعنی پیشرفت کار 90 درصد . کلیر شدن فقط دیر و زود داره . موفق باشید .
آخه ماها که ماههای آخر کارنت میشیم اگر fbi check بخوریم تقریبا دیگه کارمون تمام هست،اینطور نیست؟؟؟؟
نگران نباشید با بررسی روند سالهای گذشته می بینید که اواخر کار زمان کلیر شدن کوتاه تر می شود . ضمنا" مثبت فکر کنید و امیدوار باشید تا تمام نیروهای مثبت به کمک بچه های مهاجر سرا بیاید و هر سریعتر کار همه انجام شود . با آرزوی موفقیت مجدد برای همه دوستان .
الهی به ما آن ده که آن به .