موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-30 ساعت 15:22)bahareh -fm نوشته: (2011-05-30 ساعت 12:42)parastoo2011 نوشته: (2011-05-30 ساعت 09:23)bahareh -fm نوشته: سلام دوستان عزیز
آیا خانومها هم clearance میشن .من خودم برنده هستم.همسرم clearance میخواهد .؟اگر قبلا ویزای امریکا داشته باشی چطور ؟
عزیزم اونجا حکومت اسلامی نیست که زن و مردها را جدا کنند ، من با اینکه برنده اصلی نبودم اما با همسرم 2 نفری کلیرنس نوش جان کردیم ، ( همچون جام زهر )، اگر سابقه رفتن داشتی شاید بهتر باشه در این مورد نمی دونم.
دوستان چرا آنکارا یک دونه یک دونه کلیر میکنه ؟ آخه چرا ؟
salam shoma dar hale clear shodan hastin
یعنی چی بهاره جون یعنی می خوای بهم دلگرمی بدی؟ عزیزم تو هم نگران نباش انشالله که یکضرب ویزا بگیرین.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من دچار شک شدم که آیا سایت را درست چک میکنم . میرم به لینک سایت و از بالا تا پایین بر اساس شماره مرتب شده و من چک می کنم . آیا باید شماره خودم را هم جای خاصی وارد کنم ؟
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان بنده تازه وارد منتظران كلير شدم .خواهشمندم در ارتباط با تاريخ آورده شده در جدول كليرهاي آنكارا توضيح بدهيد. منظور از تاريخ مثلا 11AGU23 يعني چي؟آيا منظور اين كه بين يازدهم تا بيست وسوم آگوست صاحب شماره كيس مقابل اين تاريخ بايد براي دريافت ويزا به سفارت مراجعه كند.
با تشكر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-31 ساعت 15:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-31 ساعت 15:17 توسط farshad_sh.)
(2011-05-31 ساعت 14:32)maaref نوشته: با سلام
دوستان بنده تازه وارد منتظران كلير شدم .خواهشمندم در ارتباط با تاريخ آورده شده در جدول كليرهاي آنكارا توضيح بدهيد. منظور از تاريخ مثلا 11AGU23 يعني چي؟آيا منظور اين كه بين يازدهم تا بيست وسوم آگوست صاحب شماره كيس مقابل اين تاريخ بايد براي دريافت ويزا به سفارت مراجعه كند.
با تشكر
سلام به جمع منتظران خوش اومدي.
بعد از اينکه کلير شما اومد، حد اکثر تا اون تاريخ شما فرصت داري بري سفارت براي گرفتن ويزا و بعد از اون کليرنس شما منقضي ميشه. اون بالا هم توضيح داده که بهتره نذارين روزهاي آخر برين. همون اوايل برين که اگه احياناً موردي هم بود فرصت براي تصحيح باشه.
اون عدد 11 کنار ماه آگوست هم مخفف سال 2011 هستش
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ديروز توسط آژانس سپند كه مليكا خانم( كه معرف حضورتان هست )با اين آژانس كار ميكنند پاسپورتم با مهر ويزا با هزينه 225 هزارتومان معادل 700 درهم بدستم رسيد. من تقريبا دو هفته پيش كليرم از سفارت ابوظبي آمده بود و جمعه نيز به اميد خدا به آمريكا پرواز دارم .اين موضوع را از اين بابت نوشتم كه بعضي ها مثل من شايد بخاطر كارشان نخواهند يك هفته براي گرفتن ويزا مرخصي بگيرند و مي توانند از اين طريق حدود 10 روزه كارشان را انجام دهند.
به اميد كلير شدن بقيه دوستان .
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کلیرنس
گاه به رغم همه توکلها نمی دانیم که در زندگیمان چه می گذرد. در این اوقات باید بدانیم که در همانحایی هستیم که باید باشیم، هر چند این مکان ممکن است ناراحت به نظر برسد.زیرا زندگی ما هدفمند است و جهتی را دنبال می کند.
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-01 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-01 ساعت 15:18 توسط boshra.)
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر ما هم اوممممممممممممممممممممد
Dear Mahmoud ,
The administrative process for your file has been completed and valid until 15 August 2011. Please come to our office as soon as possible with your passport. Your number will appear on our website within couple days however you don’t need to wait to see your number.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
ایشالا همتون کلیر بشین
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
محمود و بشرای عزیز
تبریک فراوان! خیلی خوشحال شدم خبر کلیر شما هم اومد روی تاپیک!
این هم به افتخار شما:
هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا!!!