من یه سوال راجع به برگه ایی که سفارت میده دارم،برگه سفید که سفارت میده به چه معناست و چه فرقی با برگه ابی داره؟اما متنش به نظرم تا اونجایی که یادمه مثل همون برگه آبی هست و مورد 221 هم علامت زده شده.ایا معتی خاصی داره که برگه سفید میدن یا اینکه فقط رنگش تفاوت داره؟ می خواستم تصویر برگه را آپلوود کنم اما متاسفانه نتونستم
ایا برای کیس های لاتاری به غیر از فرم های 122 230 و 134 فرم دیگری هم داریم که نیاز به پر کردن باشه؟
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
[color=#FF0000]این هم تصویر برگه سفید من از دوستانی که میدونن ممنون میشم پاسخ منو بدند[/color]
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
(2011-06-11 ساعت 12:13)sunrise نوشته: [color=#FF0000]این هم تصویر برگه سفید من از دوستانی که میدونن ممنون میشم پاسخ منو بدند[/color]
دوست عزیز درود بر شما ، به ما هم از همین برگ سفید دادند وهیچ فرقی با برگ آبی نداره متنش هم یکیه اصلا" جای نگرانی نیست ، چون خود من این مطلب رو از آفیسر سوال کردم وگفت فرقی نداره اصل موضوعSectio221g است که تیک خورده
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
(2011-06-11 ساعت 12:13)sunrise نوشته: [color=#FF0000]این هم تصویر برگه سفید من از دوستانی که میدونن ممنون میشم پاسخ منو بدند[/color]
دوست عزیز درود بر شما ، به ما هم از همین برگ سفید دادند وهیچ فرقی با برگ آبی نداره متنش هم یکیه اصلا" جای نگرانی نیست ، چون خود من این مطلب رو از آفیسر سوال کردم وگفت فرقی نداره اصل موضوعSectio221g است که تیک خورده
درسته منم تائید میکنم فقط رنگش فرق میکنه و الا همون متن برگه آبی رو داره و یعنی کلیرنس .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
2011-06-11 ساعت 15:50 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-21 ساعت 01:53 توسط soniarazmi.)
(2011-06-11 ساعت 15:15)pefa نوشته: اگه برنده کلیر نخورد و ویزا بگیرد ولی همسربرنده کلیر بخورد و تا مهلت آخر سپتامبر2011 جواب کلیر رو نگیره، اونوقت چی میشه؟
در کل ممکنه هر زمانی کلیرنس برسه. کمتر از چند هفته دیگه یا اصلا تا آخر سپتامبر نرسه. در اون صورت کسی که برنده شده باید بعد از رفتن به امریکا از اونجا برای همسرش تقاضای ویزا کنه.
(2011-06-11 ساعت 15:15)pefa نوشته: اگه برنده کلیر نخورد و ویزا بگیرد ولی همسربرنده کلیر بخورد و تا مهلت آخر سپتامبر2011 جواب کلیر رو نگیره، اونوقت چی میشه؟
انشاالله که این اتفاق نمیفته. ولی در کل ممکنه هر زمانی کلیرنس برسه. کمتر از چند هفته دیگه یا اصلا تا آخر سپتامبر نرسه. در اون صورت کسی که برنده شده باید بعد از رفتن به امریکا از اونجا برای همسرش تقاضای ویزا کنه.
پس جواب سوال من اینه که روند صدور ویزای لاتاری برای کسی که جواب کلیرش نیومده، متوقف میشه و باید از راه ویزای همسری و اینا اقدام کنه که 3 سال بعد خواهد بود. درسته؟
انشاالله که این اتفاق نمیفته. ولی در کل ممکنه هر زمانی کلیرنس برسه. کمتر از چند هفته دیگه یا اصلا تا آخر سپتامبر نرسه. در اون صورت کسی که برنده شده باید بعد از رفتن به امریکا از اونجا برای همسرش تقاضای ویزا کنه.
پس جواب سوال من اینه که روند صدور ویزای لاتاری برای کسی که جواب کلیرش نیومده، متوقف میشه و باید از راه ویزای همسری و اینا اقدام کنه که 3 سال بعد خواهد بود. درسته؟
اگر تا آخر سپتامبر نیاد همینطوره.
من خیلی از مستندات سفارت و kcc رو خوندم و مشخصا به این مورد هیچ جا اشاره نشده بود.
شما از کجا این رو مطمان هستید؟
دوستان عزیز
درود بر همگی
من موقعی که رفتم برای آزمایش پزشکی مرحله دوم که ویزامون رو بگیرم(بیشتر از شش ماه از تاریخ مدیکال ما گذشته بود) منشی اونگان از من سوال کرد که کی میخوای بری آمریکا؟گفتم آگست.گفت دقیق بگو.گفتم 20آگست.گفت ok.
بعدش دوباره از ما تست خون نگرفت.اما ویزای ما تا 30اکتبر 2011 وقت داره.اما یکی از دوستان میگفت که باید تا اون تاریخی که بهشون گفتی(20آگست) خودتو برسونی آمریکا.
میخواستم ببینم آیا درست هست یا نه؟ یا اینکه من میتونم مثلا" 25 اکتبر برم آمریکا؟
ممنون میشم دوستان نظر بدهند.
موفق باشین
من این رو از پست هایی که بچه ها داده بودن و تجربیاتشون متوجه شدم. به این اینک مراجعه کنید: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2162
بعد از ابطال هم چند جا خوندم که کسی که ویزا داره می تونه بره امریکا و از اونجا برای ویزای همسرش اقدام کنه که حدود 3 سالی فکر می کنم طول می کشه.
ویزا ما رو الان گذاشتن دم بکشه دیگه کی دم بکشه خدا میدونه
جونم واستون بگه که
بعضی از ویزا ها رو ابکش میزان بپزه
بعضی ها رم مخلفات میزنن واسه همین طول میکشه دم بکشه
البته واسه اینه که واسه هرکسی یه جور آشی می پزن
ای خدا ببین افتادیم به هجو
ما که تازه سر خطیم اینجوری شدیم وای به حال بقیه
انکارا ابدیت نکرده ؟
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6