کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
واقعا تبریک میگممممممممممممممممممممممممممم به امید کلیر همه بچه های مهاجر سرا

(2011-06-19 ساعت 16:35)mehran626 نوشته:  
هوراااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
امیدوارم بقیه بخصوص دکتر نیز هر چه زودتر کلیر شوند

شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، aghdam ، coming soon ، zohreh36 ، parastoo2011 ، najibi ، free_free
تبريک به همه دوستاني که کلير شدن اميدوارم که تو ادامه مسير هم هميشه موفق و پيروز باشن Smile

به نظر ميرسه که روند ابوظبي سريعتر از آنکاراس درسته؟
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، mml ، aghdam ، coming soon ، najibi ، free_free
(2011-06-20 ساعت 07:39)ffmmp نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
ماهم کلییر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم.

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!

خيلي مبارك باشه . فقط ممكنه بگين چند روز طول كشيد؟ Smile
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، mml ، coming soon ، zohreh36 ، free_free ، najibi
(2011-06-19 ساعت 16:35)mehran626 نوشته:  
هوراااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدم
امیدوارم بقیه بخصوص دکتر نیز هر چه زودتر کلیر شوند

تبريک منم پذيرا باشيد دوست عزيز.
انشاءالله هميشه هوراااا بکشيد در همه ي مراحل زندگيتون

درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، mml ، tamanna ، aghdam ، coming soon ، gadfly ، najibi ، free_free
(2011-06-20 ساعت 09:01)mehran626 نوشته:  دوستان عزیز
تا بحال کسی برای تایید کلیرنس به سفارت ایمیل زده؟
آیا تا اخر سپتامبر برای اخذ ویزا فرصت هست؟ ( کاملا میدونم کار عاقلانه ای نیست و باید قدر موقعیت رو دونست و سریع اقدام کرد دنیا را چه دیدید یهو تو امارات هم ممکنه انقلاب بشه Big Grin)

تبريك ميگم.
برادر من، سريع و در اولين فرصت برو و ويزاها رو بگير. يه دفعه ديدي مثل ما ميگن بايد مجددا كلير بشيد و اون موقع ديگه كاري نميشه كرد. ايميل هم كه ضرري نداره بزن.

موفق باشيد
تشکر کنندگان: alisarshar ، farzad-it ، REZA1390 ، maaref ، mml ، tamanna ، WIKIMAN ، aghdam ، coming soon ، zohreh36 ، gadfly ، parastoo2011 ، najibi ، free_free
(2011-06-20 ساعت 07:39)ffmmp نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
ماهم کلییر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم.

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبريييييييييييييييييييييککککککککککککککککککک
چه حالي ميده کلير شدن مگه نه؟؟؟؟؟؟
بازم تبريک
.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، tamanna ، aghdam ، coming soon ، zohreh36 ، gadfly ، Goodie ، farnaz82 ، najibi ، free_free

تبریییییییییییییککککککککککککککککککک
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maaref ، alisarshar ، tamanna ، HOMAYON53 ، aghdam ، coming soon ، gadfly ، najibi ، free_free
(2011-06-20 ساعت 09:01)mehran626 نوشته:  دوستان عزیز
تا بحال کسی برای تایید کلیرنس به سفارت ایمیل زده؟
آیا تا اخر سپتامبر برای اخذ ویزا فرصت هست؟ ( کاملا میدونم کار عاقلانه ای نیست و باید قدر موقعیت رو دونست و سریع اقدام کرد دنیا را چه دیدید یهو تو امارات هم ممکنه انقلاب بشه Big Grin)

سلام دوست عزیز و تبریک بسسسیییییییییییییییییار زیاد بابت کلیر شدنتون ایشالا که بقیه مراحل رو هم با شادی و موفقیت پشت سر بگذارید،
در مورد سوالتون حتما به سفارت ایمیل بزنید و کلیر شدن همه اعضا خانواده رو مطمئن بشید سپس اقدام کنید برای دریافت ویزا. از روزی که در سایت میزنه که ویزا اماده شده 2ماه وقت دارید که ویزاتون رو دریافت کنید (مدت اعتبار کلیر شما 2ماه است و اگر تا 2ماه اینده اقدام برای دریافت ویزا نکنید دوباره کلیر میخورید این جوابی بود که سفارت به ما داد) شاد و سربلند باشید
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: alisarshar ، mehran626 ، REZA1390 ، tamanna ، Hornet ، mml ، satusa ، maaref ، aghdam ، coming soon ، gadfly ، farnaz82 ، najibi ، free_free ، farzad.s
دوست عزیز
تبریک بنده رو هم پذیرا باشین.من تاکید میکنم علاوه بر اینکه از سفارت کلیر شدن همه اعضاء رو جویا بشین، بهشون بگین که چه مدارکی رو شما جهت صدور ویزا میخواهین.
موفق باشین
تشکر کنندگان: REZA1390 ، satusa ، maaref ، alisarshar ، aghdam ، coming soon ، mml ، gadfly ، najibi ، free_free
(2011-06-20 ساعت 11:23)DLT نوشته:  دوست عزیز
تبریک بنده رو هم پذیرا باشین.من تاکید میکنم علاوه بر اینکه از سفارت کلیر شدن همه اعضاء رو جویا بشین، بهشون بگین که چه مدارکی رو شما جهت صدور ویزا میخواهین.
موفق باشین

دوست عزيز ميشه لطفا شما يا اگه کس ديگه اي ميدونه اي ميل سفارت آنکارا رو اينجا قرار بده؟ من چند بار اينو خواستم ولي متاسفانه به نتيجه نرسيدم.
ممنون
تشکر کنندگان: maaref ، coming soon ، mml ، REZA1390 ، free_free ، najibi
CA-Ankara@state.gov
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: satusa ، farshad_sh ، coming soon ، mml ، REZA1390 ، parastoo2011 ، najibi ، free_free
دوستان عزيز سلام
انكارا اپديت كرده خيلي هم اعلام شده حتي يك 28000 هم داره انشاالله شما ها خوشحال بشين
تشکر کنندگان: naeiji1974 ، alisarshar ، aghdam ، coming soon ، gladiator ، satusa ، WIKIMAN ، mml ، farnaz82 ، parastoo2011 ، najibi ، free_free ، farzad.s ، maaref
(2011-06-20 ساعت 12:29)REZA1390 نوشته:  دوستان عزيز سلام
انكارا اپديت كرده خيلي هم اعلام شده حتي يك 28000 هم داره انشاالله شما ها خوشحال بشين
خداييش كارت درسته . براي چندمين باره ميبينم بمحض اينكه آنكارا آپديت ميكنه اطلاع ميدي. نكنه خودت مسئول آپديت جدولي ما خبر نداريم.بهر حال ممنون
البته من خودم ابوظبي مصاحبه داشتم ولي آنكارا رو هم پيگيري ميكنم ببينم بچه هايي كه كلير شدند تا كي مهلت دارند بروند ويزاشون رو بگيرند كه تا 20 سپتامبر زده.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: alisarshar ، REZA1390 ، coming soon ، satusa ، WIKIMAN ، mml ، farnaz82 ، parastoo2011 ، najibi ، free_free ، maaref
در راهنماهای روی سایت یه جایی به طول کشیدن زمان کلیرنس اشاره کرده.
در قسمتی که در باره تکمیل فرم ds-230 صحبت شده، گفته که جزئیات سوابق کاری رو اگه کامل ننویسید، ممکنه بررسی سوابق شما توسط fbi خیلی طول بکشه.
قضیه تشابه اسمی که مطرح میکنید کمی مسخره نیست؟
یعنی مثلا اسم و فامیل من عربی باشه، اونا پیش خودشون میگن این آقا فقط رفته اسمش رو عوض کرده و با همون فامیل خرابکاری کرده. پس ما بریم هرچی محمودی هست بررسی کنید تا مشخص کنن که محمودی نامی با مشخصات این آقای دکتر ما مچ میشه یا نه؟ یا اینکه میرن و ترکیب دقیق اسم و فامیلش رو از راه های خودشون بررسی میکنن؟
درسته انتظار سخته ولی بعضی از مسائلی که تو مهاجرسرا طرح شده برای ما بی فایده ست.(مثل قضیه ی ساپرت مالی که نظر کارشناسان مهاجرسرا قبلا بر این بود که دارایی های ایران رو قبول نمی کنن و فقط دنبال ساپرت در آمریکا باشیم)
خلاصه کلام اینکه مستند حرف بزنید و برای کسانی که جزئیات و مستندات kcc و سفارت رو نخوندن یا نمی تونن بخونن، اضطراب بی دلیل درست نفرمایید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، alisarshar ، aghdam ، Hornet ، coming soon ، satusa ، WIKIMAN ، drmahmoodi ، najibi ، free_free ، maaref
بازم کيس من نبود Sad چقدر انتظار سخته. اينهمه 20000 اعلام شد کاش لا اقل مال چند تا از بچه هاي مهاجرسرايي توش باشه.
تشکر کنندگان: aghdam ، Hornet ، coming soon ، satusa ، alisarshar ، WIKIMAN ، zohreh36 ، REZA1390 ، parastoo2011 ، free_free ، farzad.s ، maaref ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان