کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-06-20 ساعت 14:07)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان پس ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااکلیرشدیم 33روزه

تبريييييييييييييييييييييييييييييييكك فراوان

2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: farnaz82 ، REZA1390 ، coming soon ، California ، najibi ، free_free ، Hornet ، aghdam ، maaref ، zohreh36
با سلام و خسته نباشید

در یکی از تاپیکها خواندم که اگر در روز مصاحبه برای (دی وی لاتری) اگر ما کارمند دولتی و یا بسیجی باشیم بهمون کلییرنس میاد و ویزایمان دیر می کنه و یا دیگه قبول نمیشه.
سوال من این است که اگر ما خودمان به انها نگیم انها اصلا از کجا می فهمند که ما کارمند دولتی و یا بسیجی بودیم و یا هستیم؟
تشکر کنندگان: California ، free_free ، maaref
از بچه هايي كه جديدا كلير شدن و سفارت ابوظبي هستن و مي خوان از طريق خانم مليكا اقدام كنن خواهش ميكنم بعد از اينكه كارشون تموم شد يه خلاصه اي از هزينه مالي براي پست مدارك و هزينه هاي خانم مليكا اينجا بذارن
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، raminkhademzadeh ، najibi ، free_free ، Hornet ، sare ، maaref
(2011-06-14 ساعت 17:36)sorooshii نوشته:  هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا

دست دست ..... شل دستاااااااا شل.... بلندتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر

ویزا Readyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

سروشي عزيز
خيلي خيلي خيلي خيلي مباركه
من چند هفته درگير كاراي رفت و آمد و مصاحبه بودم
از طرف من به خانواده محترم تبريك بگو
ارادتمند و در آرزوي كلير همه بچه هاي گل مهاجرسراCool
به بقيه بچه هاي كلير شده از جمله مهران و زهره و اف اف ام پي و ... هم تبريك ميگم ، دست راستتون روي سر ما
تشکر کنندگان: REZA1390 ، alisarshar ، tamanna ، California ، Vahidn ، alirezagh ، najibi ، sorooshii ، 1979SAM ، free_free ، nahid.t ، aghdam ، gladiator ، Mojtaba72 ، maaref ، obama
آقا يكي بره فري فريو بياره اين جدول نيست مثل اين ميمونه كه روز مصاحبه هيچ جوابي براي سئوالايي كه ميكنن نداري
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، farnaz82 ، California ، najibi ، free_free ، Hornet ، aghdam ، maaref
(2011-06-20 ساعت 14:56)farzad-it نوشته:  
(2011-06-20 ساعت 14:07)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان پس ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااکلیرشدیم 33روزه

زهره خانم تبريک مي گم بهتون.
هووووراااااااااااااااااااااااا.
زود زود کلير بشين بريد تا ببينيم سر ما 2012 چي مي خواد بياد.
آخه يک روز قبوليا اعلام ميشه .يک روز باطل باطل ميشه.ما که گيج شديم ديگه.
خلاصه التماس دعا .ميگند دعاي شما قبول شده ها گيراست.Big GrinBig Grin
تشکر میکنم از شما وبقیه دوستان و بامید کلیرشدن همگی و قبول شدن شما دوست عزیز

تشکر کنندگان: alisarshar ، farnaz82 ، California ، farzad-it ، najibi ، free_free ، aghdam ، Mojtaba72 ، farzad.s ، maaref
(2011-06-19 ساعت 13:24)free_free نوشته:  توجه شما رو به پستی که چند وقت پیش گذاشته بودم جلب می کنم:

نقل قول:size]
(2010-08-13 ساعت 01:43)free_free نوشته:  دوستان من تاییدیه کامل بودن فرم هامو گرفتم و جواب kcc از قرار زیر هستش:

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 9,000 for your region for the month of October. If your case number is current and has completed processing, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.

Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

به بقیه دوستان هم توصیه میکنم که حتما تاییدیه شونو بگیرن

ممنون Smile

با سلام خدمت همه دوستان
یک نکته رو که من از جواب kcc استخراج کردم رو میذارم که در موردش نظر بدب.
KCC Diversity Visa/tsj
Kentucky Consular Center
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

بر اساس تحقیقات اینجانب شرکت های خصوصی امنیتی هستند که در آمریکا با kcc قرارداد دارند و مسوولیت پردازش اطلاعات فرم ها را بر عهده دارند که در امضای بالا تحت عنوان Support Contractor ذکر شده است . در این مورد خاص و احتمالا موارد 2011 این شرکتSerco - NA هستش.
اگه به سایت این شرکت سری بزنید متوجه گستردگی کار اونا میشید (حدود 75000 تا کارمند در سراسر آمریکای شمالی داره)
تصور ما قبلا از kcc و بررسی فرم ها تنها اداره مهاجرت آمریکا و تعداد کمی کارمند و چند تا اتاق پر از فرم و نامه بود که همین تصور باعث میشد بچه ها تو ایمیل زدن و نامه نگاری احتیاط کنن.
بنظر من این حق ماست که جویای وضعیت پروندمون باشین و جواب دادن برای این قبیل پیمانکارهای kcc وظیفه اونهاست که با کمال انجامش میدن چون بابتش پول میگیرن و قرارداد دارن.

پس از مکاتبه و پیگیری فراموش نکنید.
Smile

اینم آدرس همین شرکت که از پارسال در حال کلیر کردن همه ماها ست:

http://www.serco-na.com
خیلی‌ جالب بود

من یادمه وقتی‌ فرم‌ها را فرستادم بهم گفتن ۱۲ هفته طول میکش که پروسه اولی‌ به اتمام برسه که من با خودم گفتم ۱۲ هفته برای وارد کردن یک سری اسم که زیاده خیلی‌ ولی‌ الان می‌تونم بفهمم که از زمانی‌ که فرم‌ها را میفرستیم این دوستان تحقیق را شروع میکنند و قبل از مصاحبه یک جمع بندی کلی‌ در مورد هر شخص دارند و به همین علت به یک سری از افراد کلرنس نمیخوره و یک ضرب ویزا میگیرند ( البته اکثر خانم‌ها کلرنس نمیخورند) و بعضی‌‌های دیگه طول میکشه.

با این حساب این پروسه تشابه اسمی یه کمی‌ سرِ کاری نیست؟
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: tamanna ، najibi ، free_free ، aghdam ، maaref
فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:
این متن رو از سفارت آمریکا در آنکارا برداشتم:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.

اکثر ایرانی ها نیاز به طی چند نوع فرایند اداری(به قول ماها، کلیرنس) دارند.
...
با تکمیل فرم DS-230 قسمت اول و دوم با دقت و به طور کامل، این فرایند سریعتر می شود.
سابقه اشتغال کامل متقاضی مورد نیاز است، نه فقط ده سال گذشته.
پاسخ هایی مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون شرح لازم که متقاضی کجا کار کرده است، به تاخیر در صدور ویزا منجر شود.
علاوه بر این ، تاریخ دقیق هر سفر (نه فقط سال) به ایالات متحده باید ذکر شود، و نه فقط سه سفر آخر.
اگر متقاضی بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری ...
فرایندهای اداری، شش ماه یا بیشتر تکمیل می شود و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد.

به دلائلی هنوز این فرم رو من نفرستادم Wink و دارم به شدتBig Grin تکمیلش میکنم تا در بازه ی دوماهه بعد از مصاجبه برای dv2011 به کلیر رسیده باشم.

حالا، اونایی که بالای 4 ماه کلیرشون طول کشیده، فکر میکنن که این قسمت ها رو چقدر دقیق تکمیل کردن.
مثلا از بعد از فارغ تحصیلی سابقه های کاریشون رو بدون وقفه ذکر کردن؟
تشکر کنندگان: najibi ، sorooshii ، free_free ، Goodie ، alisarshar ، maaref
(2011-06-20 ساعت 13:48)gladiator نوشته:  هورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها منم کلیر شدم واقعا خوشحالم نمیدونم چیکار کنم ایشاله کلیر همه زودتر بیاد مخصوصا کسایی که چند ماه میگذره ومنتظرن
خیلی تبریک میگم آقا عاشق اینم که از خوشحالی ندونم چیکار کنم و ... ما بازم نبودیم ، اما گلادیاتور شیر را شکست داده و دیگه غمی نیست . موفق باشید
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: California ، najibi ، sorooshii ، 1979SAM ، zohreh36 ، free_free ، aghdam ، gladiator ، Mojtaba72
(2011-06-20 ساعت 17:48)pefa نوشته:  فکر می کنم این متن رو خونده باشید ولی فکر میکنم مفید باشه:
این متن رو از سفارت آمریکا در آنکارا برداشتم:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant’s entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.

اکثر ایرانی ها نیاز به طی چند نوع فرایند اداری(به قول ماها، کلیرنس) دارند.
...
با تکمیل فرم DS-230 قسمت اول و دوم با دقت و به طور کامل، این فرایند سریعتر می شود.
سابقه اشتغال کامل متقاضی مورد نیاز است، نه فقط ده سال گذشته.
پاسخ هایی مانند "بازنشسته" یا "خود اشتغالی" بدون شرح لازم که متقاضی کجا کار کرده است، به تاخیر در صدور ویزا منجر شود.
علاوه بر این ، تاریخ دقیق هر سفر (نه فقط سال) به ایالات متحده باید ذکر شود، و نه فقط سه سفر آخر.
اگر متقاضی بیش از شش ماه در آمریکا با ویزای گردشگری ...
فرایندهای اداری، شش ماه یا بیشتر تکمیل می شود و دفتر ما هیچ کنترلی بر آنها ندارد.

به دلائلی هنوز این فرم رو من نفرستادم Wink و دارم به شدتBig Grin تکمیلش میکنم تا در بازه ی دوماهه بعد از مصاجبه برای dv2011 به کلیر رسیده باشم.

حالا، اونایی که بالای 4 ماه کلیرشون طول کشیده، فکر میکنن که این قسمت ها رو چقدر دقیق تکمیل کردن.
مثلا از بعد از فارغ تحصیلی سابقه های کاریشون رو بدون وقفه ذکر کردن؟
شما اگر این ۲ تا فرم را نفرستاده باشید اصلا وقت مصاحبه بهتون نمیدان..چطوری برای آگوست وقت گرفتید؟

این ۲ تا فرم همون هایی هست که با ۲ تا عکس به کی‌ سی‌ سی‌ فرستادید و ۱۲ هفته هم طول میکشه که پروسه اداریش طول بکشه
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
تشکر کنندگان: sorooshii ، free_free ، aghdam ، alisarshar ، parastoo2011 ، maaref ، najibi
دوستاني كه كلير شدند بسيار تبريك. يك سوال: براي گرفتن ويزا خود به دبي مي رويد يا از طريق واسطه. اگر كسي از هزينه واسطه خبر دارد لطفا مطلع فرماييد. و آيا تحويل دادن پاسپورت به شركت خانم مليكا قابل اطمينان هست يا نه؟
تشکر کنندگان: free_free ، parastoo2011 ، maaref ، najibi

خیلی خیلی خیلی تبریک.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: tamanna ، zohreh36 ، najibi ، 1979SAM ، free_free ، Mojtaba72 ، maaref
(2011-06-20 ساعت 14:00)coming soon نوشته:  یک سئوال فنی Big Grin :

سایت ابوظبی هر یکشنبه آپدیت میشه ؟ چون آفیسر به ما گفت از 2 هفته دیگه هر شب سایت رو چک کنید.

ممنونم

سلام دوست عزیز ،من به ایمیلی که به سفارت زدم در مورد آپدیت سایت گفتند ما در هر روز(از یکشنبه تا پنجشنبه) چندین مرتبه به محض دریافت اطلاعات از ادارات مربوطه سایت رو آپدیت میکنیم و گفتند فقط یک بار چک کردن در روز کافی نیست.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: coming soon ، alirezagh ، Linspire ، najibi ، 1979SAM ، free_free ، aghdam ، parastoo2011 ، maaref
[quote='sorooshii' pid='113467' dateline='1308056788']
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا

دست دست ..... شل دستاااااااا شل.... بلندتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر

ویزا Readyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

تشکر از همه بچه هاااااااااااااااااااااااااااااا

بچه ها حتماً هر ساعت چک کنید، من ساعت 5 چک کردم خبری نبود، ساعت 5:28 ساعت موعوود بود که زد Ready

تبریک فراوان برای دریافت ویزا
اما عجب فرازو نشیبی داره این پروسه.
استرس نداشتن کیس نامبر و فراموشی پسورد ایمیل تا هیجان دریافت ویزا
همیشه شاد و موفق باشی.
ایام به کام
تشکر کنندگان: najibi ، sorooshii ، free_free ، aghdam ، alisarshar ، parastoo2011 ، maaref ، obama ، im-i
سلام دوستانِ گل مهاجر سارا ما هم بد از کلیر شدن از طریقه خانم ملیکا اقدام کردمو به دوبی‌ نرفتم پاسپورتمو دادم به یکی‌ از دستم برد دوبیو همونجا تحویل خانم ملیکا داد روز یکشنبه(فقط روزای یکشنبه پاسپورت تحویل گرفته می‌شه برای صدور ویزا سات ۱/۵ زهر و ۴ روز بعدش برگردونده می‌شه) دوست من هم روز یکشنبه پاسپورتو سات ۱۱ صبح تحویل خانم ملیکا دادو ایشون هم روز پنجشنبه پاسپورتو با ویزا و پاکت زرد رنگ برگردوند.هزینهٔ ایشون از دوبی‌ برای اینکار ۴۰۰ درهم هست.

در ضمن توجهی‌ به این شایعات نکنین که تو فرودگاه پاسپورت اضافه رو میگیرن.اصلا برای من سوال هم نپرسیده بدو نگشته بود.پاسپورتو گذاشته بودم تو یه پاکت با برگه آبی رنگ اف بی‌ ای چک تو کیف دستی دوستامو بعدش ایشون این پاکتو تحویل خانم ملیکا دادند.این راه خیلی‌ راحت کم هزینه هستش.
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، sorooshii ، free_free ، mohah ، alisarshar ، parastoo2011 ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان