موضوعها: 0
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
بازم سئوالاتمو يادآوري ميكنم كسي ميتونه راهنمايي كنه . اگه جواب اين سوالاتو در بياريم ممكنه به نتايج بهتري برسيم.
[quote='alisarshar' pid='114140' dateline='1308479704']
سلام
چند تا سئوال داشتم:
1- اول اينكه شما تاييده رسيدن فرمهاتون به KCC رو براي مرحله اول گرفته بودين؟
2- آيا براي پيگيري كردن كلير شدنمون مي تونيم به KCC ايميل بزنيم يا بايد از طريق سفارت پيگيري كنيم.
3- اينطور كه من از متن جواب KCC فهميدم گفته كه كيس نامبرتونو تو بولتن ويزا چك براي كارنت شدن چك كنيد. حالا سئوال من اينه كه ما كيس نامبرمونو براي كلير شدن ميتونيم تو سايت اصلي چك كنيم يا فقط تو سايت ابوظبي بايد چك كرد ممكنه جواب كليرمون اينجا زودتر بياد؟
4- بهترين متن ايميلي رو كه به نظرتون ميتونه براي پيگيري نوشت ميدونين چيه؟
5-اين متن ايميلو براي پيگيري بايد به سفارت زد يا KCC ؟
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
هورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا بچه ها منم کلیر شدم واقعا خوشحالم نمیدونم چیکار کنم ایشاله کلیر همه زودتر بیاد مخصوصا کسایی که چند ماه میگذره ومنتظرن
شماره کیس: 2011AS00019XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 25 می 2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جون 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: هیچوقت نرسید
تاریخ مصاحبه: 11 می 2011
تاریخ کلیر شدن: 20 جون 2011
تاریخ دریافت ویزا: 27 جولای 2011
تاریخ مهاجرت: آخر آگوست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-20 ساعت 13:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-20 ساعت 13:58 توسط coming soon.)
نفس همه بچه های کلیر شده گرم بالاخره یخ این تاپیک رو ترکوندین ای ول . پس به سلامتی همه برو بچز گل مهاجر سرا :
هورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شده ها خسته نباشید هر چه بود تموم شد حالا برای ما
دعا کنید.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
تبريك به همه دوستان
سونامي كليير ماشاالله
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال فنی :
سایت ابوظبی هر یکشنبه آپدیت میشه ؟ چون آفیسر به ما گفت از 2 هفته دیگه هر شب سایت رو چک کنید.
ممنونم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پس ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااکلیرشدیم 33روزه
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
2011-06-20 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-20 ساعت 14:57 توسط farzad-it.)
(2011-06-20 ساعت 14:07)zohreh36 نوشته: سلام دوستان پس ما هم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااکلیرشدیم 33روزه
زهره خانم تبريک مي گم بهتون.
هووووراااااااااااااااااااااااا.
زود زود کلير بشين بريد تا ببينيم سر ما 2012 چي مي خواد بياد.
آخه يک روز قبوليا اعلام ميشه .يک روز باطل باطل ميشه.ما که گيج شديم ديگه.
خلاصه التماس دعا .ميگند دعاي شما قبول شده ها گيراست.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-20 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-20 ساعت 15:23 توسط farshad_sh.)
بچه ها ممکنه که شماره کيس نامبر ها رو گم کنن؟! يعني مثلا اون سازمان به سفارت اعلام کنه اما اين سفارتي ها گمش کنن يا يادشون بره بزارن رو سايت!؟ باور کنين دارم هجو ميگم خودمم ميدونم. اگه بگم از اون موقعي که آنکارا آپديت کرده تا الان 20 بار رفرش کردم واقعا بي راه نگفتم. هي هم دقت ميکنم ببينم شماره من اون وسطا هست يا نه که ميبينم نيست.
خدايا بسه ديگه. اين ديگه چه عذابي بود افتاد تو دامن ما! از کار و زندگي و همه چي افتاديم روزگارمون شده رفرش کردن يه سايت!!!
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-20 ساعت 15:21)farshad_sh نوشته: بچه ها ممکنه که شماره کيس نامبر ها رو گم کنن؟! يعني مثلا اون سازمان به سفارت اعلام کنه اما اين سفارتي ها گمش کنن يا يادشون بره بزارن رو سايت!؟ باور کنين دارم هجو ميگم خودمم ميدونم. اگه بگم از اون موقعي که آنکارا آپديت کرده تا الان 20 بار رفرش کردم واقعا بي راه نگفتم. هي هم دقت ميکنم ببينم شماره من اون وسطا هست يا نه که ميبينم نيست.
خدايا بسه ديگه. اين ديگه چه عذابي بود افتاد تو دامن ما! از کار و زندگي و همه چي افتاديم روزگارمون شده رفرش کردن يه سايت!!!
فرشاد جان در اینکه تحمل این لحظات واقعا سخت و شکننده است هیچ شکی نیست و برهیچ یک از ماها نیز پوشیده نیست ولیکن باید صبور بود چون :
دست ما کوتا ه و خرما بر نخیل
مهم اینه که این خرما وجود داره و خودش وقتی رسید ، خدا میندازش تو دست شما . پس صبور باش و به حکمت خداوند معتقد باش شاید الان به صلاح شما نیست که کلیر بشی عزیز . شاید کارهایی مونده که باید انجام بدی وخودت نمیدونی یا چند روز آینده رو میشه و هزار اما و اگر دیگه که بنده و شما و دیگران نمیدونیم و فقط خداوند مهربان میدونه . این را که میگم تجربه است نه دلداری . ما یک بار از طریق کیس دانشجویی خانمم برای کانادا اقدام کردیم که جناب ویزا آفیسر محترم بدون هیچ دلیلی به ما ویزا نداد . اون موقع خیلی حالمون گرفته شد چون یکسال و نیم براش وقت گذاشتیم ولی از چند ماه بعد از اون تا حالا باور کنید من و خانمم هنوز داریم شکر خدا رو میکنیم که اون موقع ویزا نگرفتیم چون اتفاقاتی افتاد که خیلی به نفع ما شد که نشد و در حوصله این تاپیک هم نیست فقط یکیش همینه که الان متوجه شدیم ای بابا ویزای آمریکا مون تو راه بود و ما نمی دونستیم .پس برادر من صبور باش که نصرت الهی متعلق به صابران است و سعی کن خودت رو با کار یا مسایل دیگه سرگرم کنی تا انشا الله ویزا بیاد در خونت در بزنه . من مطمئن هستم میاد باور کن میاد به خدا میاد بازم بگم خوب برو دیگه داداش به کارات برس .
انشا الله
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-20 ساعت 15:45)coming soon نوشته: (2011-06-20 ساعت 15:21)farshad_sh نوشته: بچه ها ممکنه که شماره کيس نامبر ها رو گم کنن؟! يعني مثلا اون سازمان به سفارت اعلام کنه اما اين سفارتي ها گمش کنن يا يادشون بره بزارن رو سايت!؟ باور کنين دارم هجو ميگم خودمم ميدونم. اگه بگم از اون موقعي که آنکارا آپديت کرده تا الان 20 بار رفرش کردم واقعا بي راه نگفتم. هي هم دقت ميکنم ببينم شماره من اون وسطا هست يا نه که ميبينم نيست.
فرشاد جان در اینکه تحمل این لحظات واقعا سخت و شکننده است هیچ شکی نیست و برهیچ یک از ماها نیز پوشیده نیست ولیکن باید صبور بود چون :
دست ما کوتا ه و خرما بر نخیل
مهم اینه که این خرما وجود داره و خودش وقتی رسید ، خدا میندازش تو دست شما . پس صبور باش و به حکمت خداوند معتقد باش شاید الان به صلاح شما نیست که کلیر بشی عزیز . شاید کارهایی مونده که باید انجام بدی وخودت نمیدونی یا چند روز آینده رو میشه و هزار اما و اگر دیگه که بنده و شما و دیگران نمیدونیم و فقط خداوند مهربان میدونه . این را که میگم تجربه است نه دلداری . ما یک بار از طریق کیس دانشجویی خانمم برای کانادا اقدام کردیم که جناب ویزا آفیسر محترم بدون هیچ دلیلی به ما ویزا نداد . اون موقع خیلی حالمون گرفته شد چون یکسال و نیم براش وقت گذاشتیم ولی از چند ماه بعد از اون تا حالا باور کنید من و خانمم هنوز داریم شکر خدا رو میکنیم که اون موقع ویزا نگرفتیم چون اتفاقاتی افتاد که خیلی به نفع ما شد که نشد و در حوصله این تاپیک هم نیست فقط یکیش همینه که الان متوجه شدیم ای بابا ویزای آمریکا مون تو راه بود و ما نمی دونستیم .پس برادر من صبور باش که نصرت الهی متعلق به صابران است و سعی کن خودت رو با کار یا مسایل دیگه سرگرم کنی تا انشا الله ویزا بیاد در خونت در بزنه . من مطمئن هستم میاد باور کن میاد به خدا میاد بازم بگم خوب برو دیگه داداش به کارات برس .
انشا الله
ممنونم دوست عزيز واقعا ممنونم. اما ميترسم اين خرما يه زماني برسه که ديگه دير شده باشه. شرايط و وضعيت فعلي رو که ديگه همه ما مي دونيم.
حق با شماست بايد صبور بود راستش منم جاي ديگه اي رو براي غُر زدن و کمي راحت شدن سراغ ندارم. شرمندم.
شماره کیس: 2011as00020000
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر