موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
ببین 1 روز نبودم ها چه قدر خبره اینجا
تبریک ویژه به همه افراد کلیر شده مخصوصا zohre36
امیدوارم کلیر همه دوستان هر چه سریعتر بیاد
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-21 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-21 ساعت 08:58 توسط HOMAYON53.)
(2011-06-20 ساعت 23:50)sorooshii نوشته: (2011-06-20 ساعت 23:08)ffmmp نوشته: (2011-06-20 ساعت 08:33)alisarshar نوشته: (2011-06-20 ساعت 07:39)ffmmp نوشته: هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
ماهم کلییر شدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم.
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!
خيلي مبارك باشه . فقط ممكنه بگين چند روز طول كشيد؟
سلام دوست عزیز ممنون امیدوارم شماهم موفق باشین 76 روز طول کشید!
تبریک خدمت شما دوست عزیز
نمی دانم خطای دید است یا خیر، اما از شما هیچ مشخصاتی در جدول نیست!!!!
یک مختصری از وضعیت خود ( و همراهان) + سفارت محل مصاحبه برای دوستان بیان کنید که یک براوردی برای آنها بشود.
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز چند ماه به پایان پرونده 2011 نمانده است ولی همچنان بارها اعلام می شود خلاصه ای از وضعیت خودتان به فری فری عزیز ارسال کنید. خواهش شده است، بعضاً دلخوری پیش آمده است، اما هنوز دوستانی هستند که هیچ مشخصهای از آنها نیست!! مقاومت می کنند!!!
با سلام. دورود بر تو. من خودم از روز اول اين جريان لاتاري تا الان بارها تذكر به افراد دادم كه بابا اطلاعاتتونو بدين و از روز اول امضائ خودم را به شكلي كه مي بينيد در آوردم. حتي از طرف يكي از دوستان در پيام خصوصي مورد توهين قرار گرفتم ولي باز هم اينجا مي گم . به اوليا و انبيائ قسم استفاده از اطلاعات ديگران و عدم ارائه اطلاعات كار ناپسندي هست. مايي كه مي خوايم بريم خارج و تا با هامون يكي حرف مي زنه ميگيم : " ما ايراني ها اينطوري هستيم و آنطوري هستيم ولي آمريكايي ها مثل فرشته اند و ... " ولي وقتي كار به خودمون مي رسه همون رفتاري رو انجام مي ديم كه ازش انتقاد مي كنيم. تو خيابون ، تو صف ، تو مهاجرسرا جلوي هم مي پيچيم و اسمشو مي ذاريم زرنگي. به هر چي ايمان داريد خدمتتون عرض كنم اينكار زرنگي نيست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید در مورد فرم 9 سوالی.میخوام بدونم چی هست و کی باید پر بشه؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-21 ساعت 12:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-21 ساعت 16:36 توسط frozen mind.)
(2011-06-20 ساعت 23:50)sorooshii نوشته: تبریک خدمت شما دوست عزیز
نمی دانم خطای دید است یا خیر، اما از شما هیچ مشخصاتی در جدول نیست!!!!
یک مختصری از وضعیت خود ( و همراهان) + سفارت محل مصاحبه برای دوستان بیان کنید که یک براوردی برای آنها بشود.
-------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیز چند ماه به پایان پرونده 2011 نمانده است ولی همچنان بارها اعلام می شود خلاصه ای از وضعیت خودتان به فری فری عزیز ارسال کنید. خواهش شده است، بعضاً دلخوری پیش آمده است، اما هنوز دوستانی هستند که هیچ مشخصهای از آنها نیست!! مقاومت می کنند!!!
خیلی خوشحال می شویم استدلال این دوستان را بشنویم!! همه ی اسم ها که مستعار هستند، از چه چیزی بیم و هراس دارند؟؟؟
این درست نیست، اخلاقی نیست که از اطلاعات دیگران استفاده شود اما .....
من بنده امضاء خودم را تغییر می دهم و تا چند روز آینده در ادامه و یا نحوه ی همکاری با سایت یک تجدید نظر کلی خواهم کرد!!
فری فری عزیز لطفاً اطلاعات مربوط به کیس ما را از جدول 2011 حذف کنید. من راضی نیستم اطلاعات شخصی کیس ما در دسترس عموم باشد.
ببخشید اما لزومی نمی بینم دیگران از کوچکترین اطلاعات پرونده یک نفر آگاه باشند اما خودشان حتی تاریخ تقریبی مصاحبه را اعلام نکنند.
این همه دوستانی که حتی رشته یا نوع شغل (دولتی یا آزاد) یا تاریخ مصاحبه و .... اعلام نمی کنند از مطالب بچه هایی که ساعت ها خالصانه و از روی علاقه و حسن انسان دوستانه می روند دنبال یک مطلب و برای رفع کردن مشکل آنها وقت می گذارند اما حتی .... اینست فرق بین جامعه ما و جوامع دیگر!! دنبال هوش و استعداد و آزادی و ... نرویم. به دنبال اخلاقیات و اصلاح رفتار و کردار خودمان باشیم!! مگر جوامع دیگه را چه کسانی تشکیل می دهند؟؟ همین انسان ها هستند با این تفاوت که به حقوق دیگران احترام می گذارند، برای کار دیگران ارزش قائل هستند. اما برای ما عادت شده است که فقط به دنبال استفاده باشیم، مصرف گرا باشیم!!
بنظر بنده قصور از جانب مدیران سایت است! مدیران عزیز لطفاً بجای فشردن دکمه "تبریک و تشکر"، اقدام کنید. از حق مدیریتی و امکاناتی که در اختیار دارید استفاده کنید!!! برای ما فرقی نمی کند که اسم افراد بدون اطلاعات در جدول باشد یا نباشد. چه تاثیری دارد؟؟
دوست من
من هم یک خواهشی مشابه شما حدود ۱ ماه پیش از دوستان کردم و گله کردم که قرار دادن مشخصات و تاریخ مصاحبه و کلیر شدن زیر امضا به بقیه دوستان کمک میکنه که خودشون را با بقیه مقایسه کنند و بعدش تعدادی زیادی از دوستان دکمه تشکر را فشار دادند ولی در کمال تعجب دیدم که باز مشخصات را وارد نکردند و من فکر کردم که با این تشکر قصد مسخره کردن من را دارند که بعدا فهمیدم که گویا این دکمه تشکر مثل خیلی چیزهای دیگه که بین ایرانیها اشتباهی ترجمه شده،مثل عادت شده و تعدادی از دوستان در پیغام خصوصی از من خواستند که به آنها رتبه بدهم چون گویا با یک سری از کاربرهای دیگر رقابت دارند!!!!!
یک دوست محترمی هم استدلال کرد که دوست نداره اطلاعات در جدول بذاره که فکر میکنم حق داشته باشه چون تصمیم شخصی هست .من خودم تصمیم گرفتم اگر کسی سوال کرد و اطلاعات نداشت جوابش را ندهم و راستش را بخواهید دیگه حوصله جر و بحث با کسی را اینجا ندارم.این اخلاق ایرونی که همه از دیگری به عنوان نردبان استفاده میکنند حالم را به هم میزنه.جالبه این اخلاق باعث شده که وضعیت کشور به اینی که هست بیفته ولی باز ملت خودشون را عوض نمیکنند.
امیدوارم خدا همه دوستان متوهم را که فکر میکنن این شماره کیس را که با ۳ تا ایکس آخرش را محو کردند کلید رمز حساب بانکی را شفا بده
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
مثل اینکه این قضیه به اشتراک گذاشتن اطلاعات داره جدی می شه.
پیشنهاد من، یک راهکار ضمنی است و راه حل کلی مشکل نیست.
پیشنهاد می کنم که کنار فایلهایی که دوستان به اشتراک می گذارند مثل فرمی که یوزر خان درست کرده بودند برای مدارک مصاحبه یا مثل فایلهای سفرنامه ها که دوستان زحمت می کشند و جمع آوری می کنند تا دیگران راحتتر استفاده کنند، نام کاربری افرادی که فایلها رو دانلود کرده اند نمایش داده بشه. چون تا کسی عضو نباشه قادر به دانلود فایلهای ضمیمه نیست و اگه عضو بشه و از اطلاعات استفاده کنه و اسمش نمایش داده بشه، مشخص میشه که آیا اطلاعاتش رو به اشتراک میگذاره یا نه. اگه به اشتراک نگذاشت، مدیران می تونند دسترسی این افراد سودجو رو به تاپیکها یا حداقل تاپیک های خاصی که اطلاعات افراد هست محدودتر کنند.
با تشکر از حسن نیت مدیران و گردانندگان سایت که همه را مثل خودشون خوب و مثبت می بینند.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-21 ساعت 14:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-22 ساعت 12:06 توسط maaref.)
سلام دوستان گرامي
بنده بعد از 27 روز كلير شدم پس:
هبيب هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااا
----------------------------------------------------------------------------------
شماره کیسAS2011000209XX:
تاریخ دریافت نامه قبولی:هيچوقت-از طريقايميل شماره كيس دريافت شد
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:7 آگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:مارس2011
تاریخ دریافت نامه دوم:هيچوقت-از طريق ايميل در يافت كردم
تاریخ مصاحبه:24 مي 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:21 جون 2011
جمع تقریبی هزینه ها:16000عكس-600000هواپيما و هتل آنكارا1-819 دلار سفارت-هواپيما و هتل آنكارا 2 ........60000 تي ان تي-29500 ارامكس-10000 واكسن وكارت-
------------------------------------------------------------------------