کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011

دوستان مستحضر باشید من با اینکه پدرم هفته آینده عازم دوبی هست ولی به دلایلی که بعدا خواهم گفت ترجیح دادم از طریق خانم ملیکا کارمو انجام بدم و بعد از تماس تلفنی دیشبم با ایشون ، قرار شد این هفته که ابوظبی تعطیله هیچی ، هفته بعدش کارمو انجام بدن
ایشالا هر وقت ویزام بدستم رسید بهتون میگم که از طریق ایشون اقدام کنین بهتره یا نه
[/quote]

چرا این هفته ابوظبی تعطیله؟ منظورتون یکشنبه ۳ جولای هستش؟
تشکر کنندگان: free_free ، maaref ، alisarshar
(2011-06-30 ساعت 10:12)Hornet نوشته:  جناب آقای مدیر عزیز

اگر شخص سومی هم این دو پست بالا رو کنار هم بگذاره و مقایسه کنه، به این نتیجه میرسه که حرفهای Coming Soon دلنشین تره، تو تاپیک "کلیرنس" بار اطلاعاتی خاصی وجود نداره و اطلاعات تو این تاپیک همه در جدول free_free هست، و افراد بعدی هم همه اون اطلاعات و یکجا از اون جدول برداشت میکنن، همون تور که من تو تاپیک مشابه 2010 هم دیدم اینجا یکی کلیر میشه ، هووورررا میکشه و بقیه تبریک میگن و خودشونو تو شادی اون شریک میدونن.
من خودم در تاپیک "قوانین" گفتم که برای تبریک فشار دادن کلید "بتبریک و تشکر" کافیه، ولی حال و هوای این تاپیک فرق میکنه و ضرری هم به کسی نمیرستونه، البته نوشتن متنهای خالی از محتوای اطلاعاتی (مانند تبریک) در تاپیکهایی مثل "سفر نامه"، "اولین سفر..."، "آزمایشات پزشکی..." و ... صحیح نیست.
امیدوارم موارد فوق رو به حساب اعتراض به پاک کردن پستم ندونید ولی فکر کنم بیش از حد رو این تاپیک حساسیت به خرج میدهید چون از این مسائل در تاپیکهای دیگه هست، این رو هم بگم که برخوردهایی از این دست حداقل باعث شده من به دو تاپیک در این سایت دیگه سر نزنم، شاید این قضیه از دید شما مهم نباشه ولی کلاً برخورد صلیقه ای یک شخص (در بالا دست) با مواردی که به روحیه افراد سروکار داره این عواقب رو به همراه خواهد داشت، برای اثبات این قضیه میشه نگاهی به ج ا م ع ه اطرافمون انداخت.Cool
من برای دل خودم به دوستان هم نوع خودم کمک می کنم و نوع رفتار شما در نوع نگرش من تاثیری نخواهد داشت و فقط همین مهمه
خوب و خوش باشید

Hornet عزیز من با دلنشین تر بودن پست ها کاری ندارم و در این سایت پستی جهت دلنشینی ارسال نمی کنم و هدف بنده طبق وظیفه ام نظارت بر اجرای صحیح و دقیق قوانین است.

اتفاقا برخلاف نظر شما تاپیک کلیرنس هم دارای بار اطلاعاتی است و دوستانی که کلیرنس می خورند می توانند بر خلاف جدول که توضیحی مختصر می دهد یک توضیح جامع و کامل درباره چرایی کلیرنسشان و همچنین زود یا دیر آمدن نتیجه کلیرنس می دهند.

اگر صرفا قرار به تبریک و تشکر خالی باشد مهاجرسرا در فیس بوک و توییتر هم پیج دارد و دوستان در آنجا می توانند به تبریک گفتن و خوش و بش کردن برسند و اینکه فضای سایت را برای این مساله اشغال کنیم اولا مغایر قوانین سایت است در ثانی فضای سایت را بیهوده اشغال می نماید.

در تاپیک مشابه 2010 هم اگر دقیقا دقت بفرمایید موارد حذف ارسال ها و تذکر به کاربران وجود دارد و اگر در آنجا هم مسامحه ای صورت گرفته خلاف قوانین بوده و قصور از من و همکارانم بوده که از این پس با دقتمان اجازه ارسال این گونه پست ها را نمی دهیم.

اگر بخواهم پیام های خصوصی ای که برایم ارسال می شود را بازگو کنم در حوصله این تاپیک نمی گنجد و فقط این نکته را عرض می کنم که هفتگی چند پیام اعتراضی نسبت به عدم برخورد با اینگونه پست ها به بنده می رسد و برخود لازم می دانم به عقاید دوستان و قوانین سایت احترام بگذارم و بر اجرای آنها نظارت کنم.

ارادتمند
صدرا
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: frozen mind ، im-i ، zohreh36 ، najibi ، Sooshians ، free_free ، gadfly ، GHANARI ، maaref
جناب ناظم سلام
من علیرغم اینکه خیلی نسبت به شما وسایر دوستان این سایت چه مدیران وچه اعضا احترام قایل هستم وچیزهای زیادی از تک تک اونها یاد گرفتم ولی نسبت به حذف پستی که عید رو به اعضا تبریک گفتم وبرای همه که در برزخ کلیرانس هستن ارزوی کلیر شدن کردم (به این نیت که همه از این رخوت خارج بشن)اعتراض دارم اما از اون می گزرم . به هر حال هر فرد یا مجموعه ای خالی از اشکال نیست . در پایان یک پست که شاید براتون اشنا باشه در زیز کپی می کنم . می دونم که اگه خواستین می تونین اونو حذف کنید .
رتبه: 75 تشکر: 6789
6230 بار تشکر شده در 1521 پست

RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
ساتوسای عزیز من بابت تشکر یا تبریک پست نمی زنم اما مورد شما به قدری تحت تاثیرم قرار داد که حیف دونستم پست ندم.

امیدوارم هر چه زودتر ویزای دوم رو هم بگیرید و شیرینی این همه اعصاب خوردی که کاملا میتونم درک کنم رو با گرفتن ویزای دوم حس کنید.

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، coming soon ، tamanna ، nastaran86 ، free_free ، maaref
(2011-06-30 ساعت 16:05)REZA1390 نوشته:  جناب ناظم سلام
من علیرغم اینکه خیلی نسبت به شما وسایر دوستان این سایت چه مدیران وچه اعضا احترام قایل هستم وچیزهای زیادی از تک تک اونها یاد گرفتم ولی نسبت به حذف پستی که عید رو به اعضا تبریک گفتم وبرای همه که در برزخ کلیرانس هستن ارزوی کلیر شدن کردم (به این نیت که همه از این رخوت خارج بشن)اعتراض دارم اما از اون می گزرم . به هر حال هر فرد یا مجموعه ای خالی از اشکال نیست . در پایان یک پست که شاید براتون اشنا باشه در زیز کپی می کنم . می دونم که اگه خواستین می تونین اونو حذف کنید .

ساتوسای عزیز من بابت تشکر یا تبریک پست نمی زنم اما مورد شما به قدری تحت تاثیرم قرار داد که حیف دونستم پست ندم.

امیدوارم هر چه زودتر ویزای دوم رو هم بگیرید و شیرینی این همه اعصاب خوردی که کاملا میتونم درک کنم رو با گرفتن ویزای دوم حس کنید.

رضا جان ممنونم از دقت نظرت
همونجور که در پستم هم گفتم : من بابت تشکر یا تبریک پست نمی زنم اما...
و این مورد بخاطر حساسیت موضوع ایشون بود اما درسته صحبت شما و توجیه من موجه نیست.

همین الان اون پست خودم رو پاک می کنم.

ممنونم از تذکر بجاتون
سیدعلی سپهر

تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، im-i ، zohreh36 ، najibi ، Sooshians ، free_free ، GHANARI ، maaref
ناظم عزیز
منظورم پاک کردن پست تشکر شما نبود .
منظورم این بود که اگه خواستین این پست اعتراض منو پاک کنین . من هیچ وقت به کسانی که از انها مطلبی یاد گرفته باشم جسارت نمی کنم .
ودیگه اینکه هیچ چیز مطلقی در دنیا وجود نداره . گاهی وقتها باید از قوانین چشم پوشی ویا اونها رو تعدیل کرد .یک چیزی مثل دروغ مصلحتی یا تقیه ویا...........
به هر حال از اینکه صحبتم رو پذیرفتین بی نهایت سپاسگزارم .
امیدوارم فردا خیلیها با کلیر شدنشون خوشحال بشن و توی این تاپیک شور حال خوبی به پا بشه
ا
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، frozen mind ، coming soon ، farzad.s ، tamanna ، zohreh36 ، najibi ، farnaz82 ، free_free
(2011-06-30 ساعت 16:27)REZA1390 نوشته:  ناظم عزیز
منظورم پاک کردن پست تشکر شما نبود .
منظورم این بود که اگه خواستین این پست اعتراض منو پاک کنین . من هیچ وقت به کسانی که از انها مطلبی یاد گرفته باشم جسارت نمی کنم .
ودیگه اینکه هیچ چیز مطلقی در دنیا وجود نداره . گاهی وقتها باید از قوانین چشم پوشی ویا اونها رو تعدیل کرد .یک چیزی مثل دروغ مصلحتی یا تقیه ویا...........
به هر حال از اینکه صحبتم رو پذیرفتین بی نهایت سپاسگزارم .
امیدوارم فردا خیلیها با کلیر شدنشون خوشحال بشن و توی این تاپیک شور حال خوبی به پا بشه
ا

رضای عزیز ممنونم از صحبت هاتون اما نظر من راجع به دروغ مصلحتی یا تقیه و ... کاملا مخالفه و اعتقاد دارم این مسائل باعث مشکلات همه ی ما ها است.

اگر پست مشابهی که خلاف قوانین بود و من ارسال کردم رو باز هم دیدید لطفا به من تذکر دهید تا حذفشون کنم و حتی به خودم هم اخطار دهم.

ارادتمند
صدرا
سیدعلی سپهر

تشکر کنندگان: REZA1390 ، coming soon ، farzad.s ، tamanna ، im-i ، najibi ، free_free ، GHANARI ، maaref
(2011-06-30 ساعت 16:52)frozen mind نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 16:05)REZA1390 نوشته:  جناب ناظم سلام

یک ساعت رفتم بخوابم ببین چه غوغایی شده! Smile

رضای عزیز، اون پست شما رو آقای ناظم حذف نکرده، ایشون چندین پست رو «عدم تایید» زدن تا نمایش داده نشن، اما پست شما رو نزدن. منم جو گیر شدم و فکر کزدم این یکی از یادش رفته، بنابراین پست شما رو که عید رو تبریک گفته بودین عدم تایید زدم! Big Grin
اما ایشون درست میگن. بارها از ما خواسته شده - چه با پیام خصوصی و چه به طور علنی - که تاپیکها رو از مطالب بی ربط پاک کنیم. اما این از عهده ما بر نمیاد. شماها هم باید به عنوان ذینفعان اصلی مطالب، کمک کنین یا اگر ما اقدامی کردیم، حداقل ایراد نگیرین و آزرده نشین.
پست شما این بود:
نقل قول:دوستان سلام
امشب شب عيد است .
پيشا پيش به همه منتظران كليرانس تبريك مي گم .
اميدوارم اين جمعه عيدي خوبي بگيريم و از اين دوران برزخ خارج بشيم .

خب اخه اینجا فقط باید مطالب مربوط به کلیرنس نوشته بشه. این که شما آرزو می کنین همه کلیر بشن نمی تونه این مطلب رو برای نوشته شدن در این تاپیک موجه کنه. می دونم الآن چی می خواین بگین: «خب، تا الآن این همه پست مشابه این نوشته شده، اونا چی؟ فقط مال من اضافیه؟» حق با شماست اما بیایین از همین امروز مثل گذشته نباشیم و تاپیکها رو با پستهای نامرتبط شلوغ نکنیم. تیم مدیریت هم با شما همکاری خواهد کرد و پستهای نامرتبط احتمالی را پاک خواهد کرد.

ممنون
جناب فروزن سلام
موضوع از نظر من حل شده است .
از صداقت وشهامت شما ممنونم. همین طور دست ناظم رو به گرمی می فشارم .
امیدوارم همگی موفق سر بلند شاد وکلیر باشیم .
عیدتان مبارک ارزوهای خوب برای همه شما دارم

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، frozen mind ، sasan_rock ، coming soon ، farzad.s ، tamanna ، najibi ، farnaz82 ، free_free ، GHANARI ، maaref
اینقدر در روز ماها پستهای نامربوط رو عدم تایید یا حذف می کنیم که بخدا دیگه یادم نمی مونه پست کی رو عدم کردم یا حذف کردم و پست کی رو باقی گذاشتم.

فروزن جان ممنونم از اینکه مورد رو گفتی.
سیدعلی سپهر

تشکر کنندگان: frozen mind ، ParsTrader ، tamanna ، im-i ، najibi ، free_free ، maaref
با سلام به تمام دوستان و مدیران زحمت کش :
برای حسن ختام مبا حث اخیر و از طرفی برگشتن به محتوای فنی و رسالت اصلی سایت (اطلاع رسانی ) یکسری اطلاعات از جدول فری فری عزیز استخراج کردم که فکر کنم جالب باشه.لینک جدول رو به پیوست در اختیار دوستان قرار میدم .فکر کنم خالی ازخطا نباشه و خوشحال میشم در صورت وجود ایراداشو بهم بگید ولی میتونه یک دید کلی رو به همه بده .نتایج استخراج شده فقط بر اساس جدول 2011 در یک نگاه است و نمیدونم که قابل تناسب بستن یا بقول آقایون مهندسا میانیابی Big Grin برای تمامی برنده شدگان کشور عزیزمون(2780نفر ) باشه یا نه ولی خوب با یک قدر ی خطا شاید بشه یک حدسایی رو زد.

ممنون و با تشکر از همه

فایل‌های پیوست
.docx   ????? ??????? ??? ?? ???? ??? ???.docx (اندازه 14 KB / تعداد دانلود: 151)
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

(2011-06-30 ساعت 18:38)coming soon نوشته:  با سلام به تمام دوستان و مدیران زحمت کش :
برای حسن ختام مبا حث اخیر و از طرفی برگشتن به محتوای فنی و رسالت اصلی سایت (اطلاع رسانی ) یکسری اطلاعات از جدول فری فری عزیز استخراج کردم که فکر کنم جالب باشه.لینک جدول رو به پیوست در اختیار دوستان قرار میدم .فکر کنم خالی ازخطا نباشه و خوشحال میشم در صورت وجود ایراداشو بهم بگید ولی میتونه یک دید کلی رو به همه بده .نتایج استخراج شده فقط بر اساس جدول 2011 در یک نگاه است و نمیدونم که قابل تناسب بستن یا بقول آقایون مهندسا میانیابی Big Grin برای تمامی برنده شدگان کشور عزیزمون(2780نفر ) باشه یا نه ولی خوب با یک قدر ی خطا شاید بشه یک حدسایی رو زد.

ممنون و با تشکر از همه

خیلی جدول خوبی تهیه کردید دوست عزیز هر چند متوجه نشدم قسمت مالزی را چه جوری حساب کردید؟آیا ۴ نفر تعداد نفرات است یعنی با همسر ؟اگه حتا این هم نباشه ما یه ذره بیشتر هستیم Wink
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب Cool
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، coming soon ، free_free ، maaref ، ahmadzareii
(2011-06-30 ساعت 20:24)farnaz82 نوشته:  
(2011-06-30 ساعت 18:38)coming soon نوشته:  با سلام به تمام دوستان و مدیران زحمت کش :

ممنون و با تشکر از همه

خیلی جدول خوبی تهیه کردید دوست عزیز هر چند متوجه نشدم قسمت مالزی را چه جوری حساب کردید؟آیا ۴ نفر تعداد نفرات است یعنی با همسر ؟اگه حتا این هم نباشه ما یه ذره بیشتر هستیم Wink
ممنون از لطفتون . اگر به جدول مراجعه کنید خواهید یافت که فقط 4 برنده هستند که مالزی رو بعنوان محل مصاحبه انتخاب کردن .

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، tamanna ، free_free ، maaref
بچه ها سلام
همگی خسته نباشید یه سوال داشتم من که برنده هستم ویزام رو گرفتم و 11 جولای عازمم ولی هنوز همسرم کلیر نشده از اونجا که توی س پ ا ه خدمت کرده و حفاظت ا ط ل ا ع ا ت بوده فکر می کنم که اینقدر طول کشیده (نزدیک 6 ماه) Big Grinحالا می خواستم بدونم اگه تا سپتامبر ویزای ایشون کلیر نشد دیگه نمی تونه ویزا بگیره یا این مربوط به برنده هاست ممنون می شم پاسختون رو بشنوم اگه کسی میدونه حالت های مختلفی داره به من بگه ممنون می شم. در ضمن تاریخ انقضای توی جدول آنکارا 23 جون هست که گذشته.
فعلا بای
شماره کیس نامبر: AS201100009XXX
تاریخ دریافت نامه اول: خرداد 89
تاریخ مصاحبه : 28 دی ماه 89 (18 ژانویه)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا (خودم): 27 آپریل
تاریخ پرواز (خودم): 11 جولای
تشکر کنندگان: free_free ، maaref
(2011-06-30 ساعت 22:14)vafa628 نوشته:  بچه ها سلام
همگی خسته نباشید یه سوال داشتم من که برنده هستم ویزام رو گرفتم و 11 جولای عازمم ولی هنوز همسرم کلیر نشده از اونجا که توی س پ ا ه خدمت کرده و حفاظت ا ط ل ا ع ا ت بوده فکر می کنم که اینقدر طول کشیده (نزدیک 6 ماه) Big Grinحالا می خواستم بدونم اگه تا سپتامبر ویزای ایشون کلیر نشد دیگه نمی تونه ویزا بگیره یا این مربوط به برنده هاست ممنون می شم پاسختون رو بشنوم اگه کسی میدونه حالت های مختلفی داره به من بگه ممنون می شم. در ضمن تاریخ انقضای توی جدول آنکارا 23 جون هست که گذشته.
فعلا بای

سلام، متاسفانه اگه تا پایان سپتامبر نتونند ویزا بگیرند، کیس ایشون باطل میشه، اما نگرون نباشید تا اون موقع خیلی مونده، در ضمن به نظرم بهتر باشه براشون ایمیل بفرستید و از طولانی شدن پروسه مطلعشون کنید، نباید خیلی به نظم موجود در سفارت ها دلخوش کرد. راستی آفیسر به شما گفتند که این قدر طول می کشه؟
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، vafa628 ، free_free ، California ، maaref
Big Grin
(2011-06-25 ساعت 16:32)sepinod نوشته:  هر دم از این باغ بری می رسد!!!جریان این برگه ی آبی به تعداد نفرات چیه؟مگر همه ی افراد زیر مجموعه ی یک کیس نامبر نیستند؟به ما هم فقط یک برگه ی آبی دادند و گفتند وقتی شماره ی کیس در سایت اعلام شد یکی از شما بیاد و ویزا بگیره.البته ما آنکارا مصاحبه داشتیم.لطفا دوستان اعلام نظر کنند.

درست دوست عزيز
به ما هم همين و گفتن من هم انکارا مصاحبه داشتمBig Grin
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، sepinod ، free_free ، California ، maaref

ممنون و با تشکر از همه

ضمن تشکر از coming soon عزیز، منم داشتم چنین آماری رو درست می کردم که پیش از اینکه تمام شه coming soon سریعتر و کاملتر اون رو ارائه دادند.
بنابراین من به این چند نکته بسنده می کنم که:

1. میانگین انتظار برای کلیرنس با احتساب ویزاهای یکضرب و دوستان منتظر:

برای آنکارا: 42.7 روز، برای ابوظبی: 45 روز، در مجموع 43.7 روز

2. جدول و آمار موجود در سایت میشه گفت بدبینانه ترین حالته، با این استدلال که خوشبختانه یا متاسفانه خیلی از دوستانی که کلیر میشن یا بدون مشکل ویزا می گیرند این سایت رو فراموش می کنند اما معمولا" برعکسش صادق نیست. بنابراین تعداد کاربران کلیر شده بیشتره.

3. نتیجه گیری و استفاده از جدول در این فرمت کار سختیه قطعا coming soon عزیز این موضوع رو بیشتر درک می کنه. من همین جا مجددا" از free free تقاضا می کنم در صورت امکان فایل XLS (اکسل) رو در اختیار قرار بدند، که در این صورت زحمات بسیاری که جدول برای ایشان داشته و داره، ثمره بیشتری خواهد داشت.

تشکر کنندگان: najibi ، aghdam ، tamanna ، GHANARI ، sepinod ، Hornet ، coming soon ، farzad.s ، free_free ، California ، maaref

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان