کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
یه هفته از مصاحبه ما میگذرهCool. به نظراستادان گرامی ایمیل بزنم از کامل بودن مدارک و زمان کلیر شدن سوال کنم؟
تشکر کنندگان: California ، tamanna ، maaref ، free_free
(2011-06-28 ساعت 14:36)najibi نوشته:  یه هفته از مصاحبه ما میگذرهCool. به نظراستادان گرامی ایمیل بزنم از کامل بودن مدارک و زمان کلیر شدن سوال کنم؟

مگه همون روز مصاحبه نگفتن كه مدارك تكميله پس ايميل بابت كامل بودن مدارك براي چيه؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: parastoo2011 ، sare ، California ، nastaran86 ، tamanna ، frozen mind ، najibi ، maaref ، Hornet ، aghdam ، free_free
راستی یه چیزی یادم اومد.
اون داداشمون که با ما مصاحبه کرد و برگه آبی را داد گفت که از چهل روز دیگه جمعه هاسایت را چک کن ببینی کلیر شدی یا نه.
شماره کیس: 2011AS00028000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 21/4/2010 آمریکا
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/5/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: MAY 2011
تاریخ مصاحبه:9jun
تاریخ دریافت کلیرنس:5jul ،ویزا 30jul
جمع تقریبی هزینه ها: 8,6 میلیون تا ویزا
تشکر کنندگان: Hornet ، frozen mind ، tamanna ، alisarshar ، najibi ، coming soon ، maaref ، parastoo2011 ، aghdam ، California ، free_free
(2011-06-28 ساعت 15:38)alisarshar نوشته:  
(2011-06-28 ساعت 14:36)najibi نوشته:  یه هفته از مصاحبه ما میگذرهCool. به نظراستادان گرامی ایمیل بزنم از کامل بودن مدارک و زمان کلیر شدن سوال کنم؟

مگه همون روز مصاحبه نگفتن كه مدارك تكميله پس ايميل بابت كامل بودن مدارك براي چيه؟

دلمون واسه سفارتی ها تنگ شده بود گفتیم به یه بهونه ای یه ایمیل بزنیم حال احوال کنیم. شما از بعد از مصاحبه دیگه ایمیل نزدین؟
تشکر کنندگان: coming soon ، rayan.s ، maaref ، sare ، Hornet ، alisarshar ، parastoo2011 ، nastaran86 ، California ، free_free
يعني ميشه اون روزيو ببينيم كه مثل خيلي از بچه هاي ديگه تو بعضي از تاپيكا پيگيري بليط رفتمونو با پروازهاي مختلف بكنيم!!!!!!!!!!!!!!RolleyesSmile
آخه يواش يواش انتظار داره سخت ميشه مخصوصا كه اين تعطيلاتم به سفارت خورده
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: maaref ، farzad.s ، parastoo2011 ، najibi ، aghdam ، sepinod ، California ، free_free
(2011-06-29 ساعت 11:25)alisarshar نوشته:  يعني ميشه اون روزيو ببينيم كه مثل خيلي از بچه هاي ديگه تو بعضي از تاپيكا پيگيري بليط رفتمونو با پروازهاي مختلف بكنيم!!!!!!!!!!!!!!RolleyesSmile

دوست عزیز من و همسرم هم 30 می مصاحبه داشتیم و هنوز کلیر نشدیم خیلی نگرانم خوبه که اینجا کلی ادم هستن که شرایطشون یه شکله، به امید اینکه هممون زود زود از این انتظار خلاص شیم.

case no: 12xxx
مصاحبه: 30 می
کلیر: ایشالا به زودی

غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: maaref ، Hornet ، alisarshar ، tamanna ، farzad.s ، parastoo2011 ، najibi ، Goodie ، aghdam ، sepinod ، California ، free_free
(2011-06-29 ساعت 11:25)alisarshar نوشته:  يعني ميشه اون روزيو ببينيم كه مثل خيلي از بچه هاي ديگه تو بعضي از تاپيكا پيگيري بليط رفتمونو با پروازهاي مختلف بكنيم!!!!!!!!!!!!!!RolleyesSmile

علي جان Cool
از شما بعيده، دوست عزيزSmile
هنوز كه خيلي نگذشته كه.
حتماً يادم ميمونه و اون روزي كه داري براي بليط ميگردي، حتماً يادت ميارمBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: gadfly ، alisarshar ، tamanna ، farzad.s ، parastoo2011 ، najibi ، sare ، aghdam ، California ، free_free ، maaref
(2011-06-29 ساعت 11:53)maryam58 نوشته:  
(2011-06-29 ساعت 11:50)Hornet نوشته:  

علي جان Cool
از شما بعيده، دوست عزيزSmile
هنوز كه خيلي نگذشته كه.
حتماً يادم ميمونه و اون روزي كه داري براي بليط ميگردي، حتماً يادت ميارمBig GrinBig GrinBig Grin

من آخرش این جدول 2011 و free_free رو پیدا نکردم که اطلاعات براش بفرستم. بابا این جدول کجاست آخه؟؟؟؟؟
دوست عزيز
شما تشريف ببرين به تاپيك 2011 در يك نگاه :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3283
بعدش اونجا توي ارسال دوم اسم آقاي فري فري (free_free) رو مي بينين . براي ايشون يدونه (نه بيشتر) پيغام خصوصي بزنين و اطلاعاتتون رو بفرستين كه ايشون توي جدول اعمال كنن
به همين سادگي ، منتظر اطلاعات شما هستيم
تشکر کنندگان: alisarshar ، tamanna ، satusa ، maryam58 ، parastoo2011 ، najibi ، maaref ، aghdam ، California ، free_free
با اجازه بزرگترای کلیر بعد از 44 روز یه ایمیل زدم ببینم پرونده ما پشت کدوم شوفاژی افتاده و هنوز خبری نیست
شایدم افتاده لای چمنای سفارت خدا به خیر کنه ...
تشکر کنندگان: coming soon ، parastoo2011 ، gadfly ، Hornet ، najibi ، tamanna ، zohreh36 ، sare ، maaref ، sepinod ، California ، free_free
(2011-06-29 ساعت 12:43)saint نوشته:  با اجازه بزرگترای کلیر بعد از 44 روز یه ایمیل زدم ببینم پرونده ما پشت کدوم شوفاژی افتاده و هنوز خبری نیست
شایدم افتاده لای چمنای سفارت خدا به خیر کنه ...

متن ايميلي كه فرستادين ممكنه بزارين تو صفحه؟
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، tamanna ، maaref ، California ، free_free
(2011-06-28 ساعت 18:07)obama نوشته:  راستی یه چیزی یادم اومد.
اون داداشمون که با ما مصاحبه کرد و برگه آبی را داد گفت که از چهل روز دیگه جمعه هاسایت را چک کن ببینی کلیر شدی یا نه.

سلام رئیس جمهور عزیز

فرمایش شما یک مقدار بنده رو به فکر وا داشت . آفیسر شما به زبان فارسی با شما صحبت میکرد .اگه بله که هیچ . اگر نه ،ممکنه شما فورتین ( 14 ) رو بجای فورتی (40 ) اشتباه شنیده باشین چون یک کم بعیده که بگن از 40 روز دیگه چک کنید . روال معمولش اینه که میگن از 2 هفته یا 14 روز دیگه چک کنید نه چهل روز .اگه میشه جواب بدین تا این مطلب روشن بشه .

کلیر باشید. Big Grin Big Grin Big Grin

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: najibi ، alisarshar ، tamanna ، frozen mind ، farzad-it ، AmericanHamid ، maaref ، aghdam ، samadi2050 ، California ، free_free
Dear Sir/Madam,
I had an interview on, date at the US embassy in ankara and my administrative processing started from mentioned day.It is passed more than 1 month from my interview date and I have checked the embassy website every day,but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me about the last status of My Immigrant Visa Case.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، najibi ، alisarshar ، Hornet ، coming soon ، sare ، maryam58 ، farzad-it ، maaref ، sepinod ، im-i ، kamrani.navid ، free_free ، zohreh36
دوستان با توجه به تعطيلي دوشنبه آينده و تعداد كم كليرهاي هفته گذشته اين جمعه قاعدتا آنكارا بايد يه كاري بكنه. تجربه چند ماه گذشته نشون داده آپديت هاي هفتگي بصورت نرمال و تعداد محدود هست ولي هر دو هفته يكبار تعداد زيادي اعلام ميكنه.

اميدوارم اين هفته تعداد زيادي از دوستان از جمله خود ما از بلاتكليفي دربيايم كه واقعا ديگه عذاب آور شده.
دعا كنيد كولاك كنه ما هم باشيم.
تشکر کنندگان: coming soon ، zohre61 ، alisarshar ، sare ، Linspire ، Hornet ، najibi ، maaref ، aghdam ، tamanna ، sepinod ، California ، free_free
بچه ها يه خبر جديد اخبار اعلام كرد كه مانور بزرگي درراهه!!!
ايشالا براي 2شنبه بمبببببببببببببب كلير ميزنن
[b]بابا ميادددددددددددددددددددددددد [/b]
2011AS14706

به امید فردا
تشکر کنندگان: aghdam ، najibi ، Sooshians ، Hornet ، free_free ، maaref
کلیر شدم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان