موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-29 ساعت 18:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-29 ساعت 18:23 توسط vahidvm60.)
این یعنی چی؟
برم یا نرم؟
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.
البته اون بالا Ready زده جلوی Case status
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
پست های حاوی تشکر و نامرتبط با عنوان حذف شد.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-29 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-29 ساعت 18:40 توسط vahidvm60.)
البته تو ویزا بولتن هم شماره کیسی که برا ویزا ردی زده که 28600 هست و اونم بعد از کیس منه
پس یعنی اکی شدم دیگه نه؟؟
توی بخش dv ماه june زده تا قبل از 28600 و کیس منم که 27xxx هست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-29 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-29 ساعت 19:41 توسط vahidvm60.)
راستی یه چیز دیگه بگم براتون
صبح یا ظهر اگه چک کردین کلیر نبود شبم یه بار دیگه بزنین
من تا 5 کلیر نبودم
ساعت 6 بعدازظهر چک کردم کلیر شده بود
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-29 ساعت 20:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-29 ساعت 20:36 توسط rayan.s.)
(2011-06-29 ساعت 18:22)vahidvm60 نوشته: این یعنی چی؟
برم یا نرم؟
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at 'http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html' for information about visa availability for your visa category.
البته اون بالا Ready زده جلوی Case status
به نظر من اشتباهی براتون جواب فرستادند. یکبار دیگه ایمیل بزن و ازشون فقط بپرس کلییر شدی یا نه. موفق باشید
-این جواب مربوط به کیس خانوادگی می باشد
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-29 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-29 ساعت 21:32 توسط coming soon.)
(2011-06-29 ساعت 20:05)Nazem نوشته: دوستان لطف کنید پست های نامربوط و تبریک تنها برای کلیر شدن دوستان نفرستید. اومدیم فرهنگ سازی کنیم و توی تاپیک آزمون قوانین مهاجرسرا این مورد رو به بحث گذاشتیم تا این مورد رو نبینیم اما انگار گوش شنوایی وجود نداره و در عرض دو ساعت گذشته من کلی پست حاوی تشکر خالی پاک کردم. حتی دوستی که توی اون تاپیک گفتند که پست تبریکی نباید فرستاد اینجا یک پست فرستادند و به کاربر کلیر شده تبریک خالی گفتند.
از این پس به افرادی که پست های تبریکی ارسال کنند اخطار خواهم داد.
جناب ناظم ، مدیر محترم
با تمام احترامی که برای همه قائل هستم میخوام بگم که اگر شما می خواهید به قول خودتون فرهنگ سازی کنید لطفا به سویه عمل بفرمائید . اگر بخوام پستهای نامربوط رو براتون بیارم بالای 100 مورد میشه .مثل اینکه حذف پست دوستان تنها کار مدیران محترم شده .من توی این مدت ندیدم که یک مدیری بیاد و یک نظر فنی بده فقط خدا حلال کنه تعدادمحدودی از مدیران محترم . حالا این سایت داره به شکل خود جوش توسط همین بچه های مهاجر سرا پیش میره فکر میکنم حذف پستها انگیزه بودن در تاپیکها و یا کلا سایت رو از بچه ها بگیره . من نمیگم که دوستان هر چی دلشون خواست رو باید بنویسن ولی اگر واقعا قراره که کسی دیگه پیام تبریک نذاره راههای دیگه هم به جز حذف پست ارسال شده وجود داره . تهدید اینکه شما اخطار میدید اصلا صحیح نیست و این ادبیات شایسته این سایت نیست . دیگه آخرش اینه شما یک نفر رو محروم کنید . خوب چی میشه . زندگیش تمام میشه . یک نفری که از زمانی که عضو سایت شده تا الان همش با دل و جون داره بدون هیچ چشمداشتی اطلاع رسانی میکنه آیا باید با این ادبیات روبرو بشه . این سایت ارثیه اجدادی هیچ شخصی نیست ما متاسفانه هنوز گیر عنوانها هستیم من میخوام یک سئوال کنم یک مدیر محترمی که فکر میکنه فقط وظیفه اش خذف پسهتای نامربوط هست خودش تا الان چقدر اطلاع رسانی کرده یا چقدر از بچه هایی که اطلاع رسانی کردن تشکر کرده .فقط تا یک مدیری میاد یک سرفه ای میکنه بقیه مدیران دیگه میان و تشکر میگذارن اونوقت این اسمش انصافه ؟ در پایان بنده قصد هیچ گونه بی احترامی رو به هیچ یک از افراد بزرگوار این سایت ندارم خصوصا مدیران عزیز و دوستان مختار هستن این پست رو هم به عنوان یک پست نا مربوط حذف کنن نهایتش یک سایت مهاجر سرا با این همه طرفدار و عظمت که تمام این عظمتش رو هم مدیون همین اعضا محترم هست بدون یک coming soon که چیزی رو از دست نمیده . فوقش ما فقط به عنوان یک مهمان وارد میشیم با خوشحالی دوستان که انشا الله همه به مراد دلشون میرسن خوشحالی میکنیم.
موفق باشید
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توجه کنید:
چیزای بخصوصی که تو پرونده ما بود و شاید تو این پروسه کلیر موثر بوده باشه ایناست:
1- خانم من لیسانس داره و حسابداره ولی چون مدرکش موقت بود ترجمه نکردن و ما هم فقط دیپلمش رو ارائه کردیمو به اون اصلا کلیر نخورد
2- من کفیل نداشتم که دولت فدرال بخواد زحمت تحقیقات در مورد ایشون رو بکشه
3-روز مصاحبه همه چیو صادقانه و حقیقت گفتم
4- سابقه کار خودم و خانمم رو از همون فرمتی که تامین اجتماعی میده و توی جدوله همونو ترجمه کردم دادم و توی اون اگه گرفته باشید فقط نام شرکتو نوشته و شما رو هم کارگر نوشته و این کار تحقیقات رو براشون غیر ممکن میکنه که بخوان ببینن اون شرکت چی بوده و کجاست و سمت شما چی بوده اونجا
5- پرینت حساب من 2 تا بود یکی مانده 30 ملیون گردش 2 میلیون و یکی مانده 3 میلیون و گردش 26 میلیون. گفتم اینکه ماندش بیشتره my saving account هستش و اون یکی my working account هست
6- در ضمن نام فامیلی من بسیار طولانیه (20 تا)پس اونایی که فامیلیشون طولانیه نگران نباشید که اصلااین موضوع در روند کلیر بی تاثیره