کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام به همگی
من روز مصاحبه فرم 9 سوالی بهم خورد و قرار شد اسپانسر هم بیارم! بعد از یک هفته فرمو ایمیل نکردن و من خودم بهشون ایمیل زدم و فرداش برام فرستادن و من هم بعد از یه هفته جواب فرمو بهشون امیل کردم و سوال 8 رو که راجع به اسپانسر بود فقط اسم و شماره تلفن طرفو نوشتم و یه هفته هم طول کشید تا کانفرم سفارتو بگیرم و همینطوری یکماه از مصاحبم گذشت . . . مدارک اسپانسر تو پاکت در بسته که نمیتونستم بهشون ایمیل کنم و تو پاسخ سوال 8 گفتم اگه کلیر شم دستی بهشون تحویل می دم تا حالا خبری نشده . . . می خواستم بدونم اشکالی نداره که مدارک اسپانسرو بهشون ایمیل نکردم؟
کیس نامبر : AS00025XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت : June 2011
دریافت نامه دوم : May 2011
تاريخ مصاحبه : June 2011
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان: free_free ، AmericanHamid ، alisarshar ، maaref ، California ، mim ، sepinod ، coming soon
(2011-07-09 ساعت 22:07)arash7 نوشته:  سلام به همگی
من روز مصاحبه فرم 9 سوالی بهم خورد و قرار شد اسپانسر هم بیارم! بعد از یک هفته فرمو ایمیل نکردن و من خودم بهشون ایمیل زدم و فرداش برام فرستادن و من هم بعد از یه هفته جواب فرمو بهشون امیل کردم و سوال 8 رو که راجع به اسپانسر بود فقط اسم و شماره تلفن طرفو نوشتم و یه هفته هم طول کشید تا کانفرم سفارتو بگیرم و همینطوری یکماه از مصاحبم گذشت . . . مدارک اسپانسر تو پاکت در بسته که نمیتونستم بهشون ایمیل کنم و تو پاسخ سوال 8 گفتم اگه کلیر شم دستی بهشون تحویل می دم تا حالا خبری نشده . . . می خواستم بدونم اشکالی نداره که مدارک اسپانسرو بهشون ایمیل نکردم؟

دوست عزيز ولي تا اونجا كه ميدونم تحقيقات در مورد اسپانسر هم جزئي از روند پروسه كلير هست
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، najibi ، California ، parastoo2011 ، mim ، free_free ، coming soon
سلام
اول :free free visat مبارک
دوم :drmahmoodi و باقی دوستان منتظره clear از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو براتون دارم .
سوم :از دوستان کسی رو میشناسین که با اسپنسر هم visay یکضرب گرفته باشه ؟
چهارم": از دوستان با تجربه لطفآ راهنمایی کنید من با اسپانسر برام بهتر یا مدارک مالی خودم
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، najibi ، California ، parastoo2011 ، mim ، free_free ، im-i
[quote='bfarhadm' pid='117264' dateline='1310270901']
سلام
دوم :drmahmoodi و باقی دوستان منتظره clear از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو براتون دارم .
دوست عزیز ما با اسپانسر بودیم و ویزای یکضرب گرفتیم . فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
تشکر کنندگان: alisarshar ، najibi ، satusa ، tamanna ، California ، mim ، maaref ، free_free ، im-i
سلام دوستان عزيز
من امروز يك ايميل، براي پيگيري وضعيت كليرنسم به سفارت ابوظبي زدم
به محض دريافت اطلاعات جديد، خبر ميدم

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: maaref ، najibi ، satusa ، tamanna ، alisarshar ، California ، aghdam ، free_free ، coming soon ، im-i

سلام.میشه بگید چرا از شما اسپانسر خواستن؟جریان چی بود؟خیلی نگران این موضوعم.
تشکر کنندگان: California ، najibi ، maaref ، free_free ، coming soon
(2011-07-10 ساعت 09:32)tamanna نوشته:  

نمی دونم فکر کنم فقط می خواست یه گیری بده . من هم سند خونه برده بودم هم ماشین هم موجودی حساب !
کیس نامبر : AS00025XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت : June 2011
دریافت نامه دوم : May 2011
تاريخ مصاحبه : June 2011
دریافت ویزا :
تشکر کنندگان: California ، najibi ، mim ، maaref ، free_free ، coming soon ، tamanna
(2011-07-10 ساعت 08:38)bfarhadm نوشته:  سلام
چهارم": از دوستان با تجربه لطفآ راهنمایی کنید من با اسپانسر برام بهتر یا مدارک مالی خودم
دوست عزیز ما هم اسپانسر معرفی کردیم و هم مدارک مالی خودمونو بردیم بازم 100 روز در انتظار بودیم. هرچی داری ببر تا مشکلی نداشته باشی.

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: maaref ، satusa ، free_free ، tamanna ، mim ، najibi ، bfarhadm ، California
(2011-07-10 ساعت 09:20)Hornet نوشته:  سلام دوستان عزيز

سلام
من 11 روز پیش دکتر محمودی 25و13 روز پیش وcalifornia هم 24 و 10 روز پیش ایمیل زدند ولی از جواب مواب خبر مبری نیست که نیست.فکر کنم ایمیل دونیشونو تعطیل کردند.
(2011-07-10 ساعت 12:50)AmericanHamid نوشته:  
(2011-07-10 ساعت 09:20)Hornet نوشته:  سلام دوستان عزيز

سلام
من 11 روز پیش دکتر محمودی 25و13 روز پیش وcalifornia هم 24 و 10 روز پیش ایمیل زدند ولی از جواب مواب خبر مبری نیست که نیست.فکر کنم ایمیل دونیشونو تعطیل کردند.

منم حدود 10-12 روز پيش ايميل زدم ولي همچنان خبري نيست. فقط KCC جواب داده كه ما نتمي تونيم كمكي كنيم و بايد از طريق سفارت پيگيري كنيد.از طريق تلفني جواب ميدن؟
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، coming soon ، satusa ، tamanna ، Hornet ، parastoo2011 ، maaref ، drmahmoodi ، obama ، najibi ، California ، free_free ، mim
من هفته پيش ايميل زدم ولي بعد از يك روز گفتند هنوز پروسه تكميل نشده و بايد منتظر باشيد. واقعا تحمل اين شرايط اعصاب فولادي لازم داره. بعد از اون 4.5 ماه اوليه، يكماه هم از كليرنس مجدد گذشته جمعا 5.5 ماه هنوز هيچ خبري نيست. Sad
تشکر کنندگان: alisarshar ، Linspire ، sare ، coming soon ، tamanna ، maaref ، drmahmoodi ، nastaran86 ، najibi ، sepinod ، bfarhadm ، California ، free_free ، im-i ، mim
سلام به همه
دوستان عزيز ممنون ميشم اگر لطف كنين و متن ايميل هاتون رو تو تاپيك بذارين تا ببينيم چطوري به اين درخواستها جواب مي دن ، ممنون از همهWink
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، alisarshar ، Linspire ، maaref ، California ، free_free ، im-i ، mim
(2011-07-10 ساعت 09:40)arash7 نوشته:  
(2011-07-10 ساعت 09:32)tamanna نوشته:  

نمی دونم فکر کنم فقط می خواست یه گیری بده . من هم سند خونه برده بودم هم ماشین هم موجودی حساب !

این که خیلی بد شد!!!!!!!Sadاخه منم همین مدارکو دارم ولی اگه بگن اسپانسر چه خاکی به سر بریزم؟؟؟؟Sad
اخه وقتی پای اسپانسر میاد وسط تمام دوست و اشناها غیب میشن!!!!!!!!بد جوری دلم اشوبهSad
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، maaref ، coming soon ، nastaran86 ، ramin_ad ، najibi ، REZA1390 ، bfarhadm ، free_free ، mim
دوستان عزیز سه مرتبه تذکر دادم که پست حاوی تبریک و تشکر خالی بهیچ وجه نفرستید این هم بند 14قوانین مهاجرسرا

(2007-08-19 ساعت 19:31)admin نوشته:  ۱۴- برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

با اینکه اصلا علاقه ای به برخورد مدیریتی با این تاپیک ها وجود نداره اما بخاطر اینکه کار مدیران شده حذف اینگونه پست ها ، در صورت مشاهده ی مجدد در مرتبه اول کاربر خاطی اخطار می گیره و در مراحل بعدی محروم موقت خواهد شد.

خواهشا در اجرای قوانین دقت کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
(2011-07-09 ساعت 13:54)drmahmoodi نوشته:  صرفا جهت اطلاع:
امروز رسما 8ماه از مصاحبه ما گذشت و از كلير شدن خبري نيست كه نيستSad
سفارت به دو نامه اخير من كه يكي 25 روز و ديگري 13 روز پيش نوشتم هيچ جوابي نداده است!!
من كم كم! يه ذره!! بگي نگي!!! دارم نگران ميشم.
دکتر جان سلام

شما استاد بنده هستید ولی همانطور که مستحضرید در پزشکی اصطلاحاتی داریم به عنوان پره ترم ، ترم و پست ترم ! احتمالاً کیسهای شما و بنده و تعداد دیگری از دوستان منتظری که خیلی وقت است در حال گذران دوران جنینی «پروسه اداری» هستیم ، هنوز به مرحله ترم نرسیده است Wink مطمئن باشید اگر پست ترم هم شویم و به صورت طبیعی ویزا نیاید با سزارین توسط جراحان عالیقدر مشکل حل خواهد شد Big Grin

از شوخی که بگذریم امیدوارم این دوران سخت برای همه هر چه سریعتر با خبرهای خوب به پایان برسد Rolleyes

ارادتمند همه
gadfly

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان