موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من روز مصاحبه فرم 9 سوالی بهم خورد و قرار شد اسپانسر هم بیارم! بعد از یک هفته فرمو ایمیل نکردن و من خودم بهشون ایمیل زدم و فرداش برام فرستادن و من هم بعد از یه هفته جواب فرمو بهشون امیل کردم و سوال 8 رو که راجع به اسپانسر بود فقط اسم و شماره تلفن طرفو نوشتم و یه هفته هم طول کشید تا کانفرم سفارتو بگیرم و همینطوری یکماه از مصاحبم گذشت . . . مدارک اسپانسر تو پاکت در بسته که نمیتونستم بهشون ایمیل کنم و تو پاسخ سوال 8 گفتم اگه کلیر شم دستی بهشون تحویل می دم تا حالا خبری نشده . . . می خواستم بدونم اشکالی نداره که مدارک اسپانسرو بهشون ایمیل نکردم؟
کیس نامبر : AS00025XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت : June 2011
دریافت نامه دوم : May 2011
تاريخ مصاحبه : June 2011
دریافت ویزا :
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول :free free visat مبارک
دوم :drmahmoodi و باقی دوستان منتظره clear از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو براتون دارم .
سوم :از دوستان کسی رو میشناسین که با اسپنسر هم visay یکضرب گرفته باشه ؟
چهارم": از دوستان با تجربه لطفآ راهنمایی کنید من با اسپانسر برام بهتر یا مدارک مالی خودم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='bfarhadm' pid='117264' dateline='1310270901']
سلام
دوم :drmahmoodi و باقی دوستان منتظره clear از صمیم قلب آرزوی بهترینها رو براتون دارم .
دوست عزیز ما با اسپانسر بودیم و ویزای یکضرب گرفتیم . فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه
case no :2011AS00023XXX
تاریخ دریافت پاکت اول :26may
تاریخ ارسال فرمها:3jun
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من امروز يك ايميل، براي پيگيري وضعيت كليرنسم به سفارت ابوظبي زدم
به محض دريافت اطلاعات جديد، خبر ميدم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-10 ساعت 09:32)tamanna نوشته: (2011-07-09 ساعت 22:07)arash7 نوشته: سلام به همگی
من روز مصاحبه فرم 9 سوالی بهم خورد و قرار شد اسپانسر هم بیارم! بعد از یک هفته فرمو ایمیل نکردن و من خودم بهشون ایمیل زدم و فرداش برام فرستادن و من هم بعد از یه هفته جواب فرمو بهشون امیل کردم و سوال 8 رو که راجع به اسپانسر بود فقط اسم و شماره تلفن طرفو نوشتم و یه هفته هم طول کشید تا کانفرم سفارتو بگیرم و همینطوری یکماه از مصاحبم گذشت . . . مدارک اسپانسر تو پاکت در بسته که نمیتونستم بهشون ایمیل کنم و تو پاسخ سوال 8 گفتم اگه کلیر شم دستی بهشون تحویل می دم تا حالا خبری نشده . . . می خواستم بدونم اشکالی نداره که مدارک اسپانسرو بهشون ایمیل نکردم؟
سلام.میشه بگید چرا از شما اسپانسر خواستن؟جریان چی بود؟خیلی نگران این موضوعم.
نمی دونم فکر کنم فقط می خواست یه گیری بده . من هم سند خونه برده بودم هم ماشین هم موجودی حساب !
کیس نامبر : AS00025XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت : June 2011
دریافت نامه دوم : May 2011
تاريخ مصاحبه : June 2011
دریافت ویزا :
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-10 ساعت 08:38)bfarhadm نوشته: سلام
چهارم": از دوستان با تجربه لطفآ راهنمایی کنید من با اسپانسر برام بهتر یا مدارک مالی خودم
دوست عزیز ما هم اسپانسر معرفی کردیم و هم مدارک مالی خودمونو بردیم بازم 100 روز در انتظار بودیم. هرچی داری ببر تا مشکلی نداشته باشی.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال